![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
17-10-2007, 06:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Haide Dany!!!!
Sa mearga Digi si sa va puteti uita la meci diseara. Daca mai e ceva suna-ma ca sunt acasa. -------------------- |
| dany |
17-10-2007, 09:31 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
![]() Bineinteles ca a trebuit sa umblam afara la antena si nu am putut din cauza ploii in rafale ....Asa ca ma uit la Germania si pe teletext la Ro . Germania sta prost ( a incasat 2 goluri pana acum ) , stiam ca va fii un meci greu dar ... In schimb , Ro conduce cu 1-0 -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
17-10-2007, 10:17 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ro a terminat cu 2-0
-------------------- ![]() |
| iulikutza |
18-10-2007, 03:43 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
Iuli,dar cum ai ajuns in situatia asta?Adica nu l-ai cunoscut inainte pe tip? Scuza-mi curiozitatea,dar m-am cam socat cind ti-am citit mesajul. Poti sa scrii,unde-ti face tie placere,sunt convinsa ca Dany nu se supara. Si eu sunt curioasa sa ne povestesti , daca vrei , Iuli , sa te mai descarci un pic ! Tipul e roman sau australian ? Fetelor dragi, in primul rand am o bucurie uriasa ca v-am intalnit exact cand cei 2 neuroni disponibili fugareau rebeli prin capshor & se aflau la limita exploziei...si ptr asta trebuie sa va pupicesc pe toate Sufleteste vorbind eram vulnerabila in acel moment, dornica de a primi si de a oferi in egala masura iubire, tandrete, afectiune., stabilitate..bla, bla bla....tipul are cetatenie australiana dar australian 100% nu e ... ca pe aici e numai o adunatura din toate natiile( la care s-a mai adaugat si subsemnata).... ce sa o mai lungim... iubire mare(fizic nu m-a a tras decat in ultimele luni cand intr-adevar il iubeam si atunci ochii indragostiti stiti ca privesc pana si un maldar de carne ca pe un Adonis... Dezlantuire totala, petreceam zilnic cate 9-10 ore pe net cu el a doua zi aveam ochii ca de broscoi si eu si el nu puteam sa ne facem treaba la work....in fine.... dupa o luna "FAT FRUMOS"a sosit in Romania pe Pegasul inaripat, ne-am placut si am decis ca vrem sa fim impreuna.. in Romania a stat 2 luni (INCLUSIV SARBATORILE DE IARNA 2006). .....dupa plecarea lui am demarat impreuna actele de emigrare, birocratie, timp, bani, nervi mancati cu notari (legalizari, autentificari etc) si alte oficialitati... toate una peste alta au durat pana acum 2 luni cand am primit in cele din urma viza de emigrare.... in dragostea lui nemarginita a venit chiar dupa mine sa ma ia din Romania... ma rog.. familia l-a placut mult ne-am si logodit in ajunul Craciunului 2006, iar aici e cu totul alt om. F. violent, meschin, a devenit f zgarcit fata de cum era, nu vrea sa imi dea bani pe mana, nu ma lasa sa imi caut job, jigniri, insulte zilnice, si chiar.. precum v-am zis cateva tentative de..... acum zice ca a facut-o doar sa ma intimideze dar sincera sa fiu nu prea cred.... Cam asta e... acum trebuie sa il las sa creada ca ma intorc doar ptr sarbatori acasa ca altfel e jale mare... plec.. o sa imi las o parte din haine aici si pe aci ti-e drumu' daca mi le-o mai trimite .. e bine... daca nu... atata paguba.... decat moarta dar cu tzoale mai bine vie si in popoul gol Acest mesaj a fost editat de iulikutza: 18-10-2007, 03:50 AM -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| axe10 |
18-10-2007, 06:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fata, Iuli, vino acasa urgent!!!
Eu personal te felicit pt decizia luata. Daca e asa nu a facut-o doar de intimidare si nu vreau sa aud la stiri de tine. Vino acasa ca se mai gasesc barbati pe lume, aici sau in alta parte. -------------------- ![]() |
| nusarich |
18-10-2007, 07:53 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.852 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Fata, Iuli, vino acasa urgent!!! Eu personal te felicit pt decizia luata. Daca e asa nu a facut-o doar de intimidare si nu vreau sa aud la stiri de tine. Vino acasa ca se mai gasesc barbati pe lume, aici sau in alta parte. Iuli, are dreptate Axe! Hai acasa, ca-i mai bine, barbati sunt si aici... -------------------- |
| dany |
18-10-2007, 10:21 AM
|
Salutari !
Iar n-am dormit bine Iuli , eu nu prea pricep de ce ar fii vrut el sa te intimideze De unde esti din Ro ? De cate ori ai chef poti povesti aici , nu ma supar Nu stiu de ce ti-oi fii eu draga ( ca am gura cam mare , de fapt -------------------- ![]() |
| Amazoana |
18-10-2007, 10:46 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
|
| Sexymom |
18-10-2007, 10:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.612 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pup si eu o microbista
La mine este o vreme superba. Nu va ganditi sa schimbati Germania pt. Spania?? sunt 22 de grade afara si un soare minunat. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| dany |
18-10-2007, 11:11 AM
|
Neata Si la noi se face urat. Imi inaugurez cizmele noi azi. Sa te simti bine in ele si sa-ti fie admirate ( nu numai cizmulitzele , evident ) Pup si eu o microbista La mine este o vreme superba. Nu va ganditi sa schimbati Germania pt. Spania?? sunt 22 de grade afara si un soare minunat. Un coleg de munca de-al lui Dirk a plecat acum vreun an de zile in Barcelona ( cu tot cu job ) . Ne-am intalnit acum cateva luni cu el ( aici ) si era fff multumit . Sa-i propun la al meu sot sa faca la fel ? -------------------- ![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 11:14 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
HHHHHHHHHHHHHHHHHHeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeee commmmmmmmmmmmmmmmmeeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssss Dany!!!
Taaaaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....s-a trezit fata! -------------------- ![]() |
| dany |
18-10-2007, 11:23 AM
|
Ce face doamna ? Dar printesa ce-ti face ? -------------------- ![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 11:24 AM
|
Ce face doamna ? Dar printesa ce-ti face ? Am vazut ca nu ai stare noaptea....ia si tu si citeste ceva ca te ia somnul la lumina veiozei...ca pe mine! Bine. Bine... -------------------- ![]() |
| dany |
18-10-2007, 11:26 AM
|
As citi dar ... nu tine . Dirk e dimineata la job si il deranjeaza daca am veioza aprinsa
Stau in living la TV pana simt ca mi se inchid ochii si cand ajung in pat ... pauza . Cred ca pierd somnul pe undeva pe drumul spre dormitor Am mai avut asa o perioada acum vreo 2 ani cred . M-a tinut 1 luna !!!!! -------------------- ![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 11:28 AM
|
Pai dormi unde pici...adica in salon, ia o patura sa nu inghti si gata!
O sa inteleaga Dirk dragutzu.... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:54 PM |