left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

521 Pagini V « < 35 36 37 38 39 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
dany
mesaj 18-10-2007, 01:40 PM
Mesaj #541

Elefant

Grup: Membri
Raspunsuri: 9.435
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Cine mi-a furat soarele ?????? Sa mi-l dea repede inapoi !!! S-a intunecat dintr-o data de zici ca e seara tarziu sad.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
axe10
mesaj 18-10-2007, 01:42 PM
Mesaj #542

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Da, da...baba batrana cu dintii de lana.....

Eu sper sa termin odata, sa stau cu burta in sus pe canapea la un film si sa nu ma gandesc ca ceva asteapta sa fie facut...

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 18-10-2007, 01:44 PM
Mesaj #543

Elefant

Tu cam ce crezi ? Ca eu n-as gasi cate ceva de facut ?? Dar .... mai piano ca nu dau turcii )).gif

Mai trag un ochi pe aici timp de juma` de ora ... mai fac ceva prin casa timp de 10 min ..... )).gif tease.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
axe10
mesaj 18-10-2007, 01:52 PM
Mesaj #544

Taz

Azi de ex...epilat, vine fata, pregatit masa copil, bagat a n-spea masina de rufe pe saptamana asta, de calcat, de intretinut copilul cu conversatii inteligente... lol.gif lol.gif (poate ma salveaza shaun the sheep azi!!), spalat copil, pregatit haine, ordine in sifonier ca vine toamna de-a binelea si trebuie rotite hainele....samd

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 01:57 PM
Mesaj #545

Elefant

Aoleuuuuu !!! Spor la toate !! Mai ales la conversatia cu al tau copil . Am simtit pe pielea mea cam ce intrebari pune )).gif hug.gif

Eu am imediat program de .... cumparaturi . Stau cu lista in fata si nu stiu ce sa mai scriu pe ea )).gif

Ce bine ca am dressing si nu e nevoie sa rotesc hainele blum.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
axe10
mesaj 18-10-2007, 02:00 PM
Mesaj #546

Taz

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:57 PM) *

Aoleuuuuu !!! Spor la toate !! Mai ales la conversatia cu al tau copil . Am simtit pe pielea mea cam ce intrebari pune )).gif hug.gif

Eu am imediat program de .... cumparaturi . Stau cu lista in fata si nu stiu ce sa mai scriu pe ea )).gif

Ce bine ca am dressing si nu e nevoie sa rotesc hainele blum.gif

Si eu imi doresc un dresing....dar unde?...

Stai sa vezi:ieri i-am facut cartofi prajiti si zice...moama ce buni sunt...mami tu gatesti f bine cartofi prajiti....ta-su intreaga!!! lol.gif lol.gif

Hai ca plec si eu spre casa mea si copilul meu ma asteapta la gradi!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 02:04 PM
Mesaj #547

Elefant

Gospodino !!! blum.gif

Sa ai o dupa-amiaza placuta !!! Si pupici celor 2 copii hug.gif pupic.gif

Ce faci , Iuli ? Cum te simti azi ? Ai o zi mai buna ? hug.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
iulikutza
mesaj 18-10-2007, 02:07 PM
Mesaj #548

Furnica
*

Raspunsuri: 73
Inscris: 15-10-2007
Membrul Nr.: 442
Dispozitie: EXCELENT!!!!!!!

QUOTE(danyhoney @ 18-10-2007, 11:21 AM) *

Salutari !

Iuli , eu nu prea pricep de ce ar fii vrut el sa te intimideze wacko.gif . Dragostea nu se prea impaca cu intimidarea . Hai , fa-te fata buna si vino " doar " de sarbatori acasa . Stii cum se spune : fa-te frate cu dracü` pana treci puntea ! Cum spuneau fetele : si in Ro sunt destui barbati si sigur unul dintre ei va fii cel care ti se potriveste , care te va iubi si langa care vei avea liniste !
De unde esti din Ro ?
De cate ori ai chef poti povesti aici , nu ma supar hug.gif .chiar ma bucur ca ti-ai gasit un loc in care sa te descarci !
Nu stiu de ce ti-oi fii eu draga ( ca am gura cam mare , de fapt naughty.gif )).gif ) dar iti multumesc !! give_rose.gif

PAi cum sa nu-mi fi draga ca de cate ori itivad poza din avatar mor dupa tine pupic.gif ... grin.gif esti mortala!!!! ce ma oftic ca atunci cand voi sunteti online la mine e noapte si pic de oboseala.. adorm in drum spre pat... azi m-am trezit la 6 si tot am trebaluit.... juma' de zi cred ca am stat in bucatarie..... pupicei ... acum ma duc la mine in vizuina..program de somnel...va mai scriu maine cand ma trezesc pupic.gif

--------------------
"ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 02:09 PM
Mesaj #549

Elefant

Somn usor , Iuli !!! hug.gif Cam cat o fii ceasul la tine , acum ?

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
iulikutza
mesaj 18-10-2007, 02:12 PM
Mesaj #550

Furnica
*

Raspunsuri: 73
Inscris: 15-10-2007
Membrul Nr.: 442
Dispozitie: EXCELENT!!!!!!!

Dany , multumesc lui Dumnezeu azi a fost cat de cat liniste.. dar stateam ca pe maracini sa nu mai izbucneasca un conflict.... hai ca v te pupic... asta face valuri pe aici ptr ca ma vede ca am intrat si eu pe net cateva minute.... mad.gif

nu e prea tarziu dar am facut multa treaba si sunt obosita... +8 ore fata de ora Germaniei daca nu ma insel...
aici e 22.13... am zis corect??

Acest mesaj a fost editat de iulikutza: 18-10-2007, 02:13 PM

--------------------
"ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 02:15 PM
Mesaj #551

Elefant

CITAT(iulikutza @ 18-10-2007, 02:12 PM) *

Dany , multumesc lui Dumnezeu azi a fost cat de cat liniste.. dar stateam ca pe maracini sa nu mai izbucneasca un conflict.... hai ca v te pupic... asta face valuri pe aici ptr ca ma vede ca am intrat si eu pe net cateva minute.... mad.gif

nu e prea tarziu dar am facut multa treaba si sunt obosita... +8 ore fata de ora Germaniei daca nu ma insel...
aici e 22.13... am zis corect??

doh.gif doh.gif doh.gif

da , aici e 14:15 acum

hai , fugi la somn !!!! Pe maine hug.gif

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 04:40 PM
Mesaj #552

Elefant

cheer.gif cheer.gif l-am trimis doar pe al meu la cumparaturi si eu am prins vreo 2 ore de munca in gradina cheer.gif cheer.gif

Mi-am pus plante care tin peste iarna in ghivecele agatate , am plantat lalele , narcise si zambile in gradina din fata , am strans frunzele ( adica am incercat ca mi le fura vantul iar doh.gif ) .... asa ca am fost harnica !!!

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
uka
mesaj 18-10-2007, 05:03 PM
Mesaj #553

Iepuras

Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Ce faci fata??
Am reusit si eu in sfarsit sa imi devirusez laptopul si acum functioneaza iar in parametri normali
E un frig aici, de nu mai pot si astia nu dau drumul la caldura deloc, sa-mi bag picioarele....care sunt sloi biggrin.gif
Trebuie sa fac si eu ceva ordine pe aici si mi-e o lene de ma doare
cum aica plantezi lalele???
In octombrie se planteaza??? sau ce lalele??
Hai k m-ai facut curioasa
puuupppp

Iuli de unde esti k nu te stiu....
welcome pe la noi pe forum

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 05:15 PM
Mesaj #554

Elefant

Heyy, bine ai revenit , Uka !! give_rose.gif

Baga-ti picioarele ... in apa fierbinte ! Si bea un ceai fierbinte si sa vezi ce te incalzesti !

Septembrie - octombrie e timpul de pus bulbii de flori de primavara in pamant . Pana acum n-am avut timp ... sau n-am avut chef ... sau a fost vreme urata . Asa ca era timpul sa reusesc . Le pun acum si vor iesi in fiecare an primavara ( exceptie facand lalele - nu toate soiurile ies anul urmator ) . hug.gif

Iuli e noua pe la noi !

Va hug.gif si ma duc sa lenevesc un pic pe sofa si apoi sa papam .

Ne vedem mai tarziu .

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
uka
mesaj 18-10-2007, 05:16 PM
Mesaj #555

Iepuras

Raspunsuri: 1.818
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 06:15 PM) *

Heyy, bine ai revenit , Uka !! give_rose.gif

Baga-ti picioarele ... in apa fierbinte ! Si bea un ceai fierbinte si sa vezi ce te incalzesti !

Septembrie - octombrie e timpul de pus bulbii de flori de primavara in pamant . Pana acum n-am avut timp ... sau n-am avut chef ... sau a fost vreme urata . Asa ca era timpul sa reusesc . Le pun acum si vor iesi in fiecare an primavara ( exceptie facand lalele - nu toate soiurile ies anul urmator ) . hug.gif

Iuli e noua pe la noi !

Va hug.gif si ma duc sa lenevesc un pic pe sofa si apoi sa papam .

Ne vedem mai tarziu .

ahhaaaaa, super, poate o sa iau si eu sa pun in cure la sediul firmei k si asa e cam pustiu pe acolo biggrin.gif si o sa dea ff frumos...

daca nu prea am mai intrat pe aici nu mai stiu lumea blushing.gif

--------------------
+Quote Post

521 Pagini V « < 35 36 37 38 39 > » 
Reply to this topic
3 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
1 membri: Sexymom

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 11:17 AM