![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
18-10-2007, 01:40 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.435 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cine mi-a furat soarele ?????? Sa mi-l dea repede inapoi !!! S-a intunecat dintr-o data de zici ca e seara tarziu
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 01:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Da, da...baba batrana cu dintii de lana.....
Eu sper sa termin odata, sa stau cu burta in sus pe canapea la un film si sa nu ma gandesc ca ceva asteapta sa fie facut... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
18-10-2007, 01:44 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.435 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Tu cam ce crezi ? Ca eu n-as gasi cate ceva de facut ?? Dar .... mai piano ca nu dau turcii
Mai trag un ochi pe aici timp de juma` de ora ... mai fac ceva prin casa timp de 10 min ..... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 01:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Azi de ex...epilat, vine fata, pregatit masa copil, bagat a n-spea masina de rufe pe saptamana asta, de calcat, de intretinut copilul cu conversatii inteligente...
-------------------- ![]() |
| dany |
18-10-2007, 01:57 PM
|
Aoleuuuuu !!! Spor la toate !! Mai ales la conversatia cu al tau copil . Am simtit pe pielea mea cam ce intrebari pune
Eu am imediat program de .... cumparaturi . Stau cu lista in fata si nu stiu ce sa mai scriu pe ea Ce bine ca am dressing si nu e nevoie sa rotesc hainele -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 02:00 PM
|
Aoleuuuuu !!! Spor la toate !! Mai ales la conversatia cu al tau copil . Am simtit pe pielea mea cam ce intrebari pune Eu am imediat program de .... cumparaturi . Stau cu lista in fata si nu stiu ce sa mai scriu pe ea Ce bine ca am dressing si nu e nevoie sa rotesc hainele Si eu imi doresc un dresing....dar unde?... Stai sa vezi:ieri i-am facut cartofi prajiti si zice...moama ce buni sunt...mami tu gatesti f bine cartofi prajiti....ta-su intreaga!!! Hai ca plec si eu spre casa mea si copilul meu ma asteapta la gradi!! -------------------- ![]() |
| dany |
18-10-2007, 02:04 PM
|
Gospodino !!!
Sa ai o dupa-amiaza placuta !!! Si pupici celor 2 copii Ce faci , Iuli ? Cum te simti azi ? Ai o zi mai buna ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| iulikutza |
18-10-2007, 02:07 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
Salutari ! Iuli , eu nu prea pricep de ce ar fii vrut el sa te intimideze De unde esti din Ro ? De cate ori ai chef poti povesti aici , nu ma supar Nu stiu de ce ti-oi fii eu draga ( ca am gura cam mare , de fapt PAi cum sa nu-mi fi draga ca de cate ori itivad poza din avatar mor dupa tine -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| dany |
18-10-2007, 02:09 PM
|
Somn usor , Iuli !!! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| iulikutza |
18-10-2007, 02:12 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
Dany , multumesc lui Dumnezeu azi a fost cat de cat liniste.. dar stateam ca pe maracini sa nu mai izbucneasca un conflict.... hai ca v te pupic... asta face valuri pe aici ptr ca ma vede ca am intrat si eu pe net cateva minute....
nu e prea tarziu dar am facut multa treaba si sunt obosita... +8 ore fata de ora Germaniei daca nu ma insel... aici e 22.13... am zis corect?? Acest mesaj a fost editat de iulikutza: 18-10-2007, 02:13 PM -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| dany |
18-10-2007, 02:15 PM
|
Dany , multumesc lui Dumnezeu azi a fost cat de cat liniste.. dar stateam ca pe maracini sa nu mai izbucneasca un conflict.... hai ca v te pupic... asta face valuri pe aici ptr ca ma vede ca am intrat si eu pe net cateva minute.... nu e prea tarziu dar am facut multa treaba si sunt obosita... +8 ore fata de ora Germaniei daca nu ma insel... aici e 22.13... am zis corect?? da , aici e 14:15 acum hai , fugi la somn !!!! Pe maine -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
18-10-2007, 04:40 PM
|
Mi-am pus plante care tin peste iarna in ghivecele agatate , am plantat lalele , narcise si zambile in gradina din fata , am strans frunzele ( adica am incercat ca mi le fura vantul iar -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
18-10-2007, 05:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Ce faci fata??
Am reusit si eu in sfarsit sa imi devirusez laptopul si acum functioneaza iar in parametri normali E un frig aici, de nu mai pot si astia nu dau drumul la caldura deloc, sa-mi bag picioarele....care sunt sloi Trebuie sa fac si eu ceva ordine pe aici si mi-e o lene de ma doare cum aica plantezi lalele??? In octombrie se planteaza??? sau ce lalele?? Hai k m-ai facut curioasa puuupppp Iuli de unde esti k nu te stiu.... welcome pe la noi pe forum -------------------- |
| dany |
18-10-2007, 05:15 PM
|
Heyy, bine ai revenit , Uka !!
Baga-ti picioarele ... in apa fierbinte ! Si bea un ceai fierbinte si sa vezi ce te incalzesti ! Septembrie - octombrie e timpul de pus bulbii de flori de primavara in pamant . Pana acum n-am avut timp ... sau n-am avut chef ... sau a fost vreme urata . Asa ca era timpul sa reusesc . Le pun acum si vor iesi in fiecare an primavara ( exceptie facand lalele - nu toate soiurile ies anul urmator ) . Iuli e noua pe la noi ! Va Ne vedem mai tarziu . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| uka |
18-10-2007, 05:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.818 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Heyy, bine ai revenit , Uka !! Baga-ti picioarele ... in apa fierbinte ! Si bea un ceai fierbinte si sa vezi ce te incalzesti ! Septembrie - octombrie e timpul de pus bulbii de flori de primavara in pamant . Pana acum n-am avut timp ... sau n-am avut chef ... sau a fost vreme urata . Asa ca era timpul sa reusesc . Le pun acum si vor iesi in fiecare an primavara ( exceptie facand lalele - nu toate soiurile ies anul urmator ) . Iuli e noua pe la noi ! Va Ne vedem mai tarziu . ahhaaaaa, super, poate o sa iau si eu sa pun in cure la sediul firmei k si asa e cam pustiu pe acolo daca nu prea am mai intrat pe aici nu mai stiu lumea -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 11:17 AM |