![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
19-10-2007, 03:11 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.896 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pup, pup ca mereu ii spun ca o cautati aici si ii scrieti, sa mai dea si ea cu subsemnatul
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
19-10-2007, 03:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Nu stau pe telenovele, ma uit pe HBO, euforia si descovery May de ce o minti mai pe axe -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
19-10-2007, 04:59 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Multumesc de sustinere Milka....se da cu nasul in carti....auzi, numai discovery....
Scuzati dar ma duc sa bolesc!! -------------------- ![]() |
| May |
19-10-2007, 05:15 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.896 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
May de ce o minti mai pe axe Zici din casa, a? dany chiar nu apare azi? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Anna |
19-10-2007, 08:09 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
May de ce o minti mai pe axe Zici din casa, a? macar zi ca io citesc "Razvan si Vidra" =)) Delirez... -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
19-10-2007, 10:23 PM
|
|
Te lauzi cu lecturi obligatorii din liceu?
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 19-10-2007, 10:24 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| uka |
19-10-2007, 11:51 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
bueeeeeeeeyyyyyy, unde e DANy??? -------------------- |
| emu |
20-10-2007, 12:41 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Si eu o asteptam sa ne dea punctajul pe ziua de azi
Mai sunt 2 zile pana se intoarce Pisik cu forte proaspete (sa speram... tin pumnii). M-am uitat mai atent la tickerul tau (Dany) si vad ca avem acelasi nr de kg de nimicit. Sa ai spor cu dieta in continuare (chiar si cu alea 2-4 puncte in plus de sapt asta) -------------------- |
| dany |
20-10-2007, 11:35 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.228 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Salutari !
Ce vorbarete ati fost ieri pe aici Eu n-am aparut din cauza de " vizita " neasteptata : a venit o aiurita de migrena insotita de o mica raceala Dupa cum se poate observa am modificat un pic ticker-ul ... Nu e mult dar e ok . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| dany |
20-10-2007, 11:58 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.228 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Azi sunt singurica ....Dirk a plecat in Hamburg la fotbal . E frig tare si n-am chef sa ies pe afara , deocamdata . Poate mai pe seara trag o plimbare scurta . Sunt 3,5 ° C la ora asta Sa aveti un WE placut si calduros ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| axe10 |
20-10-2007, 01:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Azi sunt singurica ....Dirk a plecat in Hamburg la fotbal . E frig tare si n-am chef sa ies pe afara , deocamdata . Poate mai pe seara trag o plimbare scurta . Sunt 3,5 ° C la ora asta Sa aveti un WE placut si calduros ! Sa speram ca nu am contaminat eu paginile cu raceala mea. Mai bine stai in patuc si bea ceai, eu nu asi fi venit la munca dar nu puteam sa-l astept pe shefu sa ma astepte. -------------------- ![]() |
| dany |
20-10-2007, 02:03 PM
|
Esti la munca , racitura ?
M-am bagat in living , pe sofa , in patura , cu ceaiul langa mine si cu laptop-ul in brate Incuiat usile si nu-s acasa -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
20-10-2007, 02:07 PM
|
Esti la munca , racitura ? M-am bagat in living , pe sofa , in patura , cu ceaiul langa mine si cu laptop-ul in brate Incuiat usile si nu-s acasa Daca ai stii cum sunt....am baut un ceai deja de cand am venit, ma duc sa pun de al doilea... -------------------- ![]() |
| dany |
20-10-2007, 02:15 PM
|
N-ai lamaie sa-ti faci cu apa fierbinte ??? Pe mine ma ajuta
te -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
20-10-2007, 02:17 PM
|
N-ai lamaie sa-ti faci cu apa fierbinte ??? Pe mine ma ajuta te Pai fierbinte il beau si cu lamaie la greu.... Da, o sa-mi fie mai bine.... Tocmai m-a sunat soacra-mea sa ma enerveze si aia.... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:07 PM |