left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

456 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
otilici
mesaj 20-09-2007, 02:01 PM
Mesaj #61

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.107
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita
Sex: Feminin

Vitamine iau incontinuu de un an de zile,am sa iau Algocalmin smile.gif ,sper sa-mi treaca repede.
Te pupic.gif ,plec cu copilul la plimbare.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 20-09-2007, 02:06 PM
Mesaj #62

Panda

Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Va hug.gif si ma duc la calcat sad.gif

Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 20-09-2007, 03:13 PM
Mesaj #63

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Na ma bag si eu ca musca-n lapte: Oti, ia altceva in loc de algocalmin, asta e cancerigen, in unele zone de pe glob e chiar interzis. Asa, din cind in cind n-o fi bai, totusi...

Spor la calcat. Ce calci? wacko.gif

Sa ai si tu o cit mai nice day!

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 20-09-2007, 03:43 PM
Mesaj #64

Panda

Terminat de calcat ( haine am calcat , draga A blum.gif )

Afara e asa de intunecat ca zici ca e seara tarziu ... si ploua rau de tot si eu am intrat intr-o melancolie blegoasa doh.gif . Vreau soare ( si asa nu am avut mult vara asta ) , vreau in gradina , vreau afaraaaaaa sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 20-09-2007, 03:46 PM
Mesaj #65

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
vreau afaraaaaaa

Chiar daca ploua, afara e tot de cealalta parte a usii, nu fuge nicaieri wink1.gif wink1.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 20-09-2007, 03:50 PM
Mesaj #66

Panda

lol.gif Stiu dar in felul in care ploua acum , in 2 minute voi fii uda pana la piele ( cu tot cu geaca pe mine ) sad.gif . Lasa ca si maine e o zi ....

Prin " afara " ma gandeam si la o tura cu bicicleta dar ....m-ar lua pe sus vantul ....pe langa udatura

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 20-09-2007, 04:18 PM
Mesaj #67

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(ganesha @ 20-09-2007, 04:13 PM) *

Na ma bag si eu ca musca-n lapte: Oti, ia altceva in loc de algocalmin, asta e cancerigen, in unele zone de pe glob e chiar interzis. Asa, din cind in cind n-o fi bai, totusi...

Spor la calcat. Ce calci? wacko.gif

Sa ai si tu o cit mai nice day!

Dany zicea de antinevralgic....o fi gresit Oti cand a scris....

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 20-09-2007, 07:25 PM
Mesaj #68

Marmota

Raspunsuri: 1.107
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Algocalmin am vrut sa iau,Axe blum.gif .Da n-am mai luat,ca m-am luat cu graba la imbracat copilul si nici nu mai stiu cand mi-a trecut durerea )).gif .Si mai bine smile.gif
Merci A de sfat,nu mai iau algocalmin veci,ca eram fana grin.gif Nu luam decat rar,dar numai algocalmin sa fie...Mai is fana paracetamol...asta nu are asa restrictii?
Dany,eu tot am sperat sa ajunga soarele si la tine,va cam ajunge cu ploaia...Aici zice vreme insorita inca vreo 2 saptamani,dar nu si calda laugh.gif Mai bine hai la noi wink1.gif

--------------------
+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 08:02 PM
Mesaj #69

Iepuras

Raspunsuri: 1.816
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 02:44 PM) *

Acum am vazut si poza ! Iti sta bine acea culoare , parerea mea ! Si tunsoarea ...chiar daca arata un pic cam ciufulita )).gif .Sau asa era modelu` ?

data viitoare sa zambesti putin in poza , da ????

seara buna.....
nustiu de ce toata lumea ma intreaba daca m-am vopsit si ca imi sta bine cu noua culoare, eu le spun mereu......NU M-AM VOPSIT, chiar nu imi dau seama de ce oare se face confuzia asta.....in fine....doar m-am tuns, si nu freza initiala nu e ciufulita, dar era totusi dimineata, si de acolo si fata buhaita.... biggrin.gif

La brasov e bine, de saptamana viitoare o sa ma duc si eu la serviciu, ptr ca de la 25 aug si pana acum am lucrat numai de acasa pentru ca sediul firmei nu era gata, acum e gata, dar mai trebuie sa fac aprovizionarea cu prostii de papetarie bla bla bla, k avem doar 2 birouri acolo si o masa si niste scaune, in rest mai nimic...si dupa ce termin cu birotica ma apuc sa chem candidatii la interviuri si sqa ne apucam si noi de treaba, incet incet, k ne intarzie cei de la RDS ca nu vin cu netul si cu telefoanele odata.
In rest, suntem amandoi bine, intr-un final am luat si motanul aici, initial era doar pentru o sapamana cat era tata la cluj c anu avea cine sa stea cu l, dar cand a venit vremea sal dam, teo nu a mai vrut, nici nu a stat la discutii, asa ca mai nou cand ma suna de la serviciu in loc sa intrebe prima oara ce fac eu intreaba ca ce-i face baiatul, niste tradatori amandoi...

pup, o sa mai trec pe la tine ca e bine aici, mai ales ca e si cu cioco biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 20-09-2007, 09:59 PM
Mesaj #70

Panda

Oti , pot sa-mi iau si gradina dupa mine ???? ca pe mine asta ma doare acum . Vremea ....asta e , nu o pot schimba . Sper doar ca voi mai avea o saptamana de soare in concediu cheer.gif

Uka , mie mi se parea ca ai alta culoare la par doh.gif .Poate din cauza luminii de la poze ? Nu stiu dar aveam impresia ca e ceva mai deschis la culoare . Sorry !!! Ma gandeam eu ca erai ciufulita pentru ca era dimineata dar .... am zis sa pun totul pe seama frizerului lol.gif

Daca eram in Brasov , te trezeai cu mine la interviu )).gif sau macar in vizita .Stii ceva ? Ce-ar fii ca dimineata cand iti bei cafelutza sa te gandesti ( din cand-in gand ) si la mine ....ca o brasoveanca ce sunt ? lol.gif Aaaaa, unde stai in Brasov ??
Ma bucur din suflet ca sunteti toti 3 bine ( acum includem si motanul , nu ? ) si sper ca veti ramane asa in continuare !!! Prea ati trecut prin multe !! Zici ca Teo e tradator ca te intreaba intai de motan ? Ce vei face cand va veni un bb si te va intreba intai ce face bb , apoi ce face motanul si ....apoi ce faci tu ? lol.gif Ceva despre o nunta ne spui ??????? hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 10:05 PM
Mesaj #71

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 10:59 PM) *

Uka , mie mi se parea ca ai alta culoare la par doh.gif .Poate din cauza luminii de la poze ? Nu stiu dar aveam impresia ca e ceva mai deschis la culoare . Sorry !!! Ma gandeam eu ca erai ciufulita pentru ca era dimineata dar .... am zis sa pun totul pe seama frizerului lol.gif

Daca eram in Brasov , te trezeai cu mine la interviu )).gif sau macar in vizita .Stii ceva ? Ce-ar fii ca dimineata cand iti bei cafelutza sa te gandesti ( din cand-in gand ) si la mine ....ca o brasoveanca ce sunt ? lol.gif Aaaaa, unde stai in Brasov ??
Ma bucur din suflet ca sunteti toti 3 bine ( acum includem si motanul , nu ? ) si sper ca veti ramane asa in continuare !!! Prea ati trecut prin multe !! Zici ca Teo e tradator ca te intreaba intai de motan ? Ce vei face cand va veni un bb si te va intreba intai ce face bb , apoi ce face motanul si ....apoi ce faci tu ? lol.gif Ceva despre o nunta ne spui ??????? hug.gif

ti-am zis, nu esti singura care a zis k sunt vopsita....s epoate de la lumina si mai depinde dc sunt cu spuma in par sau nu
In brasov stam in Astra, langa Orizont, iar serviciul il am in Noua, deci destul de aproape....
Despre nunta inca nu am ce sa spun....undeva prin 2009 probabil, k anul urmator face sora lui...

MDa, pai cum sa nu, eu sa raman ultima, nu??iti dai seama k si acasa sta dupa fundul lui si daca il cert el ma cearta pe mine....hhhmmmm, nu vreau sa fiu ultimaaaaaaaaaa sad.gif( mad.gif mad.gif tease.gif

Acum ce crezi k fac ei....se joaca bineinteles si p mine nu ma bag animeni in seama sad.gif(

Acest mesaj a fost editat de uka: 20-09-2007, 10:07 PM

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 20-09-2007, 10:10 PM
Mesaj #72

Panda

Azi ne-am luat , totusi , portia de "soare " ....adica am fost la solar .Trebuie sa ne pregatim pentru concediu , nu ? Si cum nu am prea avut vara ....

Apoi am fost putin la cumparaturi .La cina am avut un coleg de-al lui Dirk de munca si mi-a laudat supa de pui cu galuste si tocanita de ceapa cu pui si cu piure de cartofi ( n-a vrut castraveti murati - el a pierdut )).gif ) .

Parca , parca mi-am mai revenit din starea pe care o aveam azi dupa-amiaza .

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:05 PM) *

ti-am zis, nu esti singura care a zis k sunt vopsita....s epoate de la lumina si mai depinde dc sunt cu spuma in par sau nu
In brasov stam in Astra, langa Orizont, iar serviciul il am in Noua, deci destul de aproape....
Despre nunta inca nu am ce sa spun....undeva prin 2009 probabil, k anul urmator face sora lui...

MDa, pai cum sa nu, eu sa raman ultima, nu??iti dai seama k si acasa sta dupa fundul lui si daca il cert el ma cearta pe mine....hhhmmmm, nu vreau sa fiu ultimaaaaaaaaaa sad.gif( mad.gif mad.gif tease.gif

Heyyyyyyy, stai in Astra ????????? Pe partea cealalta de Calea BUcuresti sta mama mea ....acolo am stat si eu !!!!! Super !!!! Cand vom veni in tara ( candva ) sper ca ne vom vedea ! Iar in Noua sta o matusa de a mea si acolo mergeam la strand vara !!! Te bat daca nu pui poze de la strand vara viitoare )).gif

Nu vrei sa fii ultima ????? Ghinion ! Vei fii ...chiar daca nu va fii cu intentie . dar si Teo va fii ultimul pentru tine ( sau ceva pe aproape ) cand va aparea un bb asa ca .....ce mai zici acum ??? blum.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 10:24 PM
Mesaj #73

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:10 PM) *

Azi ne-am luat , totusi , portia de "soare " ....adica am fost la solar .Trebuie sa ne pregatim pentru concediu , nu ? Si cum nu am prea avut vara ....

Apoi am fost putin la cumparaturi .La cina am avut un coleg de-al lui Dirk de munca si mi-a laudat supa de pui cu galuste si tocanita de ceapa cu pui si cu piure de cartofi ( n-a vrut castraveti murati - el a pierdut )).gif ) .

Parca , parca mi-am mai revenit din starea pe care o aveam azi dupa-amiaza .

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:05 PM) *

Heyyyyyyy, stai in Astra ????????? Pe partea cealalta de Calea BUcuresti sta mama mea ....acolo am stat si eu !!!!! Super !!!! Cand vom veni in tara ( candva ) sper ca ne vom vedea ! Iar in Noua sta o matusa de a mea si acolo mergeam la strand vara !!! Te bat daca nu pui poze de la strand vara viitoare )).gif

Nu vrei sa fii ultima ????? Ghinion ! Vei fii ...chiar daca nu va fii cu intentie . dar si Teo va fii ultimul pentru tine ( sau ceva pe aproape ) cand va aparea un bb asa ca .....ce mai zici acum ??? blum.gif

SUper aproape, sper sa vii in tara sa ne vedem...la strand in Noua nu am fost din cauza ca deja de la mare facusem alergie la soare, tot ce stiu este ca l-au renovat, sau au facut altul, gen aqua magic, cu tobogane si tot felul de prostioare, cu sigurantza voi ajunge la vara, nu mai ratez...
Mda cred k si el va fi ultimul....oricum la un moment dat mi-a zis k il iubesc mai mult pe deedee decat pe al biggrin.gif, un pic de gelozie... smile.gif
aCUM L-A PARASIT si a venit la mine in brate s ama chinuie.....de fapt vrea s ama deA JOS DE PE SCAUN K EL DOARME PE SCAUNUL ASTA sad.gif dar nu renuntz...

la BV acum sunt 8 grade deci sad.gif( vreau si eu soare sad.gif

Acest mesaj a fost editat de uka: 20-09-2007, 10:24 PM

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 20-09-2007, 10:30 PM
Mesaj #74

Panda

Wow !!! Tobogane & co la strand in Noua ???????????? Moama !!!! Super ! Era plin totdeauna ...de acum cred ca va fii arhiplin .

Lupta-te pentru scaunul tau , fetito !!!!! lol.gif lol.gif

Auuuuu , 8 ° ? Brrrrrrrrrrrr ! Cand am vorbit cu maica-mea saptamana trecuta era bine si frumos . Sa imi mai dai vesti ce se intampla nou prin Astra ca sa o sochez pe maica-mea lol.gif lol.gif

P.S.Poate imi scrii pe PM ( sau aici - cum vrei ) strada pe care stai ....ca sa-mi fac o idee pe unde esti )).gif Habar nu ai cat ma bucur ca stai intr-o zona binecunoscuta mie hug.gif . Mai e piata aceia plina cu legume , fructe si restul pe acolo ? Mai e acel " bazar " pe acolo ??

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 10:40 PM
Mesaj #75

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:30 PM) *

Wow !!! Tobogane & co la strand in Noua ???????????? Moama !!!! Super ! Era plin totdeauna ...de acum cred ca va fii arhiplin .

Lupta-te pentru scaunul tau , fetito !!!!! lol.gif lol.gif

Auuuuu , 8 ° ? Brrrrrrrrrrrr ! Cand am vorbit cu maica-mea saptamana trecuta era bine si frumos . Sa imi mai dai vesti ce se intampla nou prin Astra ca sa o sochez pe maica-mea lol.gif lol.gif

P.S.Poate imi scrii pe PM ( sau aici - cum vrei ) strada pe care stai ....ca sa-mi fac o idee pe unde esti )).gif Habar nu ai cat ma bucur ca stai intr-o zona binecunoscuta mie hug.gif . Mai e piata aceia plina cu legume , fructe si restul pe acolo ? Mai e acel " bazar " pe acolo ??

Piata este, sper ca de Piata Astra vorbesti, de bazar.. nu stiu de care vorbesti...e complexul Orizont plin cu magazinase cu de toate, de la Haine la incaltaminte, accesorii si multe prostioare..
Au fost vreo 2-3 zie de soare dar in rest numai frig sad.gif

Ai PM

P.S Am castigat lupta pentru scaun insa m-am ales cu un motan in bratze tease.gif wacko.gif wacko.gif

--------------------
+Quote Post

456 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 12:53 AM