![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
20-09-2007, 02:01 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Vitamine iau incontinuu de un an de zile,am sa iau Algocalmin
Te -------------------- |
| danyhoney |
20-09-2007, 02:06 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Va
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
20-09-2007, 03:13 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Na ma bag si eu ca musca-n lapte: Oti, ia altceva in loc de algocalmin, asta e cancerigen, in unele zone de pe glob e chiar interzis. Asa, din cind in cind n-o fi bai, totusi...
Spor la calcat. Ce calci? Sa ai si tu o cit mai nice day! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| danyhoney |
20-09-2007, 03:43 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Terminat de calcat ( haine am calcat , draga A
Afara e asa de intunecat ca zici ca e seara tarziu ... si ploua rau de tot si eu am intrat intr-o melancolie blegoasa -------------------- ![]() |
| ganesha |
20-09-2007, 03:46 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT vreau afaraaaaaa Chiar daca ploua, afara e tot de cealalta parte a usii, nu fuge nicaieri -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| danyhoney |
20-09-2007, 03:50 PM
|
Prin " afara " ma gandeam si la o tura cu bicicleta dar ....m-ar lua pe sus vantul ....pe langa udatura -------------------- ![]() |
| axe10 |
20-09-2007, 04:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Na ma bag si eu ca musca-n lapte: Oti, ia altceva in loc de algocalmin, asta e cancerigen, in unele zone de pe glob e chiar interzis. Asa, din cind in cind n-o fi bai, totusi... Spor la calcat. Ce calci? Sa ai si tu o cit mai nice day! Dany zicea de antinevralgic....o fi gresit Oti cand a scris.... -------------------- ![]() |
| otilici |
20-09-2007, 07:25 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Algocalmin am vrut sa iau,Axe
Merci A de sfat,nu mai iau algocalmin veci,ca eram fana Dany,eu tot am sperat sa ajunga soarele si la tine,va cam ajunge cu ploaia...Aici zice vreme insorita inca vreo 2 saptamani,dar nu si calda -------------------- |
| uka |
20-09-2007, 08:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Acum am vazut si poza ! Iti sta bine acea culoare , parerea mea ! Si tunsoarea ...chiar daca arata un pic cam ciufulita data viitoare sa zambesti putin in poza , da ???? seara buna..... nustiu de ce toata lumea ma intreaba daca m-am vopsit si ca imi sta bine cu noua culoare, eu le spun mereu......NU M-AM VOPSIT, chiar nu imi dau seama de ce oare se face confuzia asta.....in fine....doar m-am tuns, si nu freza initiala nu e ciufulita, dar era totusi dimineata, si de acolo si fata buhaita.... La brasov e bine, de saptamana viitoare o sa ma duc si eu la serviciu, ptr ca de la 25 aug si pana acum am lucrat numai de acasa pentru ca sediul firmei nu era gata, acum e gata, dar mai trebuie sa fac aprovizionarea cu prostii de papetarie bla bla bla, k avem doar 2 birouri acolo si o masa si niste scaune, in rest mai nimic...si dupa ce termin cu birotica ma apuc sa chem candidatii la interviuri si sqa ne apucam si noi de treaba, incet incet, k ne intarzie cei de la RDS ca nu vin cu netul si cu telefoanele odata. In rest, suntem amandoi bine, intr-un final am luat si motanul aici, initial era doar pentru o sapamana cat era tata la cluj c anu avea cine sa stea cu l, dar cand a venit vremea sal dam, teo nu a mai vrut, nici nu a stat la discutii, asa ca mai nou cand ma suna de la serviciu in loc sa intrebe prima oara ce fac eu intreaba ca ce-i face baiatul, niste tradatori amandoi... pup, o sa mai trec pe la tine ca e bine aici, mai ales ca e si cu cioco -------------------- |
| danyhoney |
20-09-2007, 09:59 PM
|
Oti , pot sa-mi iau si gradina dupa mine ???? ca pe mine asta ma doare acum . Vremea ....asta e , nu o pot schimba . Sper doar ca voi mai avea o saptamana de soare in concediu
Uka , mie mi se parea ca ai alta culoare la par Daca eram in Brasov , te trezeai cu mine la interviu Ma bucur din suflet ca sunteti toti 3 bine ( acum includem si motanul , nu ? ) si sper ca veti ramane asa in continuare !!! Prea ati trecut prin multe !! Zici ca Teo e tradator ca te intreaba intai de motan ? Ce vei face cand va veni un bb si te va intreba intai ce face bb , apoi ce face motanul si ....apoi ce faci tu ? -------------------- ![]() |
| uka |
20-09-2007, 10:05 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Uka , mie mi se parea ca ai alta culoare la par Daca eram in Brasov , te trezeai cu mine la interviu Ma bucur din suflet ca sunteti toti 3 bine ( acum includem si motanul , nu ? ) si sper ca veti ramane asa in continuare !!! Prea ati trecut prin multe !! Zici ca Teo e tradator ca te intreaba intai de motan ? Ce vei face cand va veni un bb si te va intreba intai ce face bb , apoi ce face motanul si ....apoi ce faci tu ? ti-am zis, nu esti singura care a zis k sunt vopsita....s epoate de la lumina si mai depinde dc sunt cu spuma in par sau nu In brasov stam in Astra, langa Orizont, iar serviciul il am in Noua, deci destul de aproape.... Despre nunta inca nu am ce sa spun....undeva prin 2009 probabil, k anul urmator face sora lui... MDa, pai cum sa nu, eu sa raman ultima, nu??iti dai seama k si acasa sta dupa fundul lui si daca il cert el ma cearta pe mine....hhhmmmm, nu vreau sa fiu ultimaaaaaaaaaa Acum ce crezi k fac ei....se joaca bineinteles si p mine nu ma bag animeni in seama Acest mesaj a fost editat de uka: 20-09-2007, 10:07 PM -------------------- |
| danyhoney |
20-09-2007, 10:10 PM
|
Azi ne-am luat , totusi , portia de "soare " ....adica am fost la solar .Trebuie sa ne pregatim pentru concediu , nu ? Si cum nu am prea avut vara .... Apoi am fost putin la cumparaturi .La cina am avut un coleg de-al lui Dirk de munca si mi-a laudat supa de pui cu galuste si tocanita de ceapa cu pui si cu piure de cartofi ( n-a vrut castraveti murati - el a pierdut Parca , parca mi-am mai revenit din starea pe care o aveam azi dupa-amiaza . ti-am zis, nu esti singura care a zis k sunt vopsita....s epoate de la lumina si mai depinde dc sunt cu spuma in par sau nu In brasov stam in Astra, langa Orizont, iar serviciul il am in Noua, deci destul de aproape.... Despre nunta inca nu am ce sa spun....undeva prin 2009 probabil, k anul urmator face sora lui... MDa, pai cum sa nu, eu sa raman ultima, nu??iti dai seama k si acasa sta dupa fundul lui si daca il cert el ma cearta pe mine....hhhmmmm, nu vreau sa fiu ultimaaaaaaaaaa Heyyyyyyy, stai in Astra ????????? Pe partea cealalta de Calea BUcuresti sta mama mea ....acolo am stat si eu !!!!! Super !!!! Cand vom veni in tara ( candva ) sper ca ne vom vedea ! Iar in Noua sta o matusa de a mea si acolo mergeam la strand vara !!! Te bat daca nu pui poze de la strand vara viitoare Nu vrei sa fii ultima ????? Ghinion ! Vei fii ...chiar daca nu va fii cu intentie . dar si Teo va fii ultimul pentru tine ( sau ceva pe aproape ) cand va aparea un bb asa ca .....ce mai zici acum ??? -------------------- ![]() |
| uka |
20-09-2007, 10:24 PM
|
Azi ne-am luat , totusi , portia de "soare " ....adica am fost la solar .Trebuie sa ne pregatim pentru concediu , nu ? Si cum nu am prea avut vara .... Apoi am fost putin la cumparaturi .La cina am avut un coleg de-al lui Dirk de munca si mi-a laudat supa de pui cu galuste si tocanita de ceapa cu pui si cu piure de cartofi ( n-a vrut castraveti murati - el a pierdut Parca , parca mi-am mai revenit din starea pe care o aveam azi dupa-amiaza . ti-am zis, nu esti singura care a zis k sunt vopsita....s epoate de la lumina si mai depinde dc sunt cu spuma in par sau nu In brasov stam in Astra, langa Orizont, iar serviciul il am in Noua, deci destul de aproape.... Despre nunta inca nu am ce sa spun....undeva prin 2009 probabil, k anul urmator face sora lui... MDa, pai cum sa nu, eu sa raman ultima, nu??iti dai seama k si acasa sta dupa fundul lui si daca il cert el ma cearta pe mine....hhhmmmm, nu vreau sa fiu ultimaaaaaaaaaa Heyyyyyyy, stai in Astra ????????? Pe partea cealalta de Calea BUcuresti sta mama mea ....acolo am stat si eu !!!!! Super !!!! Cand vom veni in tara ( candva ) sper ca ne vom vedea ! Iar in Noua sta o matusa de a mea si acolo mergeam la strand vara !!! Te bat daca nu pui poze de la strand vara viitoare Nu vrei sa fii ultima ????? Ghinion ! Vei fii ...chiar daca nu va fii cu intentie . dar si Teo va fii ultimul pentru tine ( sau ceva pe aproape ) cand va aparea un bb asa ca .....ce mai zici acum ??? SUper aproape, sper sa vii in tara sa ne vedem...la strand in Noua nu am fost din cauza ca deja de la mare facusem alergie la soare, tot ce stiu este ca l-au renovat, sau au facut altul, gen aqua magic, cu tobogane si tot felul de prostioare, cu sigurantza voi ajunge la vara, nu mai ratez... Mda cred k si el va fi ultimul....oricum la un moment dat mi-a zis k il iubesc mai mult pe deedee decat pe al aCUM L-A PARASIT si a venit la mine in brate s ama chinuie.....de fapt vrea s ama deA JOS DE PE SCAUN K EL DOARME PE SCAUNUL ASTA la BV acum sunt 8 grade deci Acest mesaj a fost editat de uka: 20-09-2007, 10:24 PM -------------------- |
| danyhoney |
20-09-2007, 10:30 PM
|
Wow !!! Tobogane & co la strand in Noua ???????????? Moama !!!! Super ! Era plin totdeauna ...de acum cred ca va fii arhiplin .
Lupta-te pentru scaunul tau , fetito !!!!! Auuuuu , 8 ° ? Brrrrrrrrrrrr ! Cand am vorbit cu maica-mea saptamana trecuta era bine si frumos . Sa imi mai dai vesti ce se intampla nou prin Astra ca sa o sochez pe maica-mea P.S.Poate imi scrii pe PM ( sau aici - cum vrei ) strada pe care stai ....ca sa-mi fac o idee pe unde esti -------------------- ![]() |
| uka |
20-09-2007, 10:40 PM
|
Wow !!! Tobogane & co la strand in Noua ???????????? Moama !!!! Super ! Era plin totdeauna ...de acum cred ca va fii arhiplin . Lupta-te pentru scaunul tau , fetito !!!!! Auuuuu , 8 ° ? Brrrrrrrrrrrr ! Cand am vorbit cu maica-mea saptamana trecuta era bine si frumos . Sa imi mai dai vesti ce se intampla nou prin Astra ca sa o sochez pe maica-mea P.S.Poate imi scrii pe PM ( sau aici - cum vrei ) strada pe care stai ....ca sa-mi fac o idee pe unde esti Piata este, sper ca de Piata Astra vorbesti, de bazar.. nu stiu de care vorbesti...e complexul Orizont plin cu magazinase cu de toate, de la Haine la incaltaminte, accesorii si multe prostioare.. Au fost vreo 2-3 zie de soare dar in rest numai frig Ai PM P.S Am castigat lupta pentru scaun insa m-am ales cu un motan in bratze -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 12:53 AM |