![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
20-10-2007, 02:20 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.550 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Nu la ceai ma refeream ....sucul de la 1 lamaie pus in apa fierbinte si baut !
Ce-a mai vrut soacra-ta ? las-o in pace , nu te mai enerva -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
20-10-2007, 02:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Nu la ceai ma refeream ....sucul de la 1 lamaie pus in apa fierbinte si baut ! Ce-a mai vrut soacra-ta ? las-o in pace , nu te mai enerva Nu am incercat asa...am apa fierbinte, am lamaie , explica te rog...fierb apa si pun doar lamaie?.... De soacra pe mess... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
20-10-2007, 02:29 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.550 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da, scoti sucul din lamaie si pui apa fierbinte peste ...
Nu merge mess-ul pe laptop -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
20-10-2007, 02:31 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.843 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nu merge mess-ul pe laptop Du-te pe www.meebo.com si intri de acolo Am trecut cu o -------------------- |
| axe10 |
20-10-2007, 02:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ok..si la mine cam face figuri...o fi de la ei...
-------------------- ![]() |
| dany |
20-10-2007, 02:49 PM
|
O fii racit si mess-ul
Vorbim maine , Lavi ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
20-10-2007, 05:08 PM
|
O fii racit si mess-ul Vorbim maine , Lavi ! Hai ca am zacut vreo ora si ceva pe canapea, am baut si licoarea aia zisa de tine si cu o bulina si mi-am revenit pt moment! Te pup si ...Hai HSV! -------------------- ![]() |
| daconst |
20-10-2007, 06:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
La noi a nins azi!
Vrei sa-ti trimit si tie zapada??? Felicitari pentru cantar si insanatosire grabnica! -------------------- |
| dany |
20-10-2007, 07:09 PM
|
Ce , maaaaaa ???? A nins ???? La frigul care e la noi m-as astepta la ceva alb dar n-avem sanse
Doar tu ai observat ca am dat cateva grame jos .... Mai , Lavi , tu te faci bine si parca pe mine ma ia mai tare . Dar cam asa e mereu seara .HSV a castigat Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-10-2007, 07:29 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
20-10-2007, 07:14 PM
|
A fost de moment, am transpirat...dar vine si la mine pe seara pasa proasta....ma duc acasa, fac dush si ma bag in pat orice ar fi.
| dany |
20-10-2007, 07:30 PM
|
O seara placuta si sa te faci bine pana maine !
Bueyy, ziceti si voi daca e drept sa inceapa sa mi se beleasca picioarele acum -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
20-10-2007, 08:59 PM
|
A trebuit sa revin ca sa va povestesc ca sunt socataaaaaaaaa !!!!!!!
Ma uit ( printre picaturi , pe RTL la " Das Supertalent " ) si .... tocmai au fost 2 tipe care au facut spagat-ul ( sau sfoara , cum i se mai spune ) . Asta nu e tot ....cele 2 tipe au 66 respectiv 70 ani !!!!!! Sa lesin , nu alta , cand le-am vazut . Respect !! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
20-10-2007, 10:09 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,tu spune-mi ce-i la nemti la tv si eu iti spun de la romani.
Cum sa nu observ mey ca ai slabit,cind pe mine ma mustra constiinta de atatea praji. Si la noi e frig tare,erau 1grad in seara asta.Lucas se uita ciudat si la ploaie si la ninsoare,ca nu pricepe el de unde vine...la ploaie radea,ca avea impresia ca cineva ii face glume. -------------------- |
| himere2005 |
21-10-2007, 09:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.845 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
dany, tare mi-au placut pozele din Egipt
| ina_ceva |
21-10-2007, 10:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dany-dulce
Tzi-a mai trecut raceala? Oricum, astazi Dirk e acasa si te va incalzi -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 02:53 PM |