![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ironmissy |
13-07-2008, 09:32 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 358 Inscris: 22-01-2008 Membrul Nr.: 637 Dispozitie: hardcore Sex: Feminin |
bine ai ajuns acasa, dany!
-------------------- you have to do what other people won't so that you can have what other people don't!
|
| Panda |
13-07-2008, 09:38 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.711 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
ma bucur ca ai ajuns cu bine
ce bine ca acum cand "vorbesc" cu voi va pot asocia si cu o fata... si eu as fii vrut sa vorbim mai mult la intalnire... nu's ce-am facut.... -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
13-07-2008, 10:01 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.234 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Va
Lili , eu cred ca ne-am emotionat toate . Si a fost si timpul relativ scurt . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| dany |
13-07-2008, 10:12 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.234 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pun cateva poze de la Brasov pana se strang fetele . Fiecare a facut poze cu aparatul ei deci va dati seama cat de multe sunt . Cand le voi aduna pe toate le voi pune intr-un album . pe drum spre Poiana , incepuse ploaia ![]() Nella si May au tras o hora in parcare ![]() Ramo si May ![]() May cu Remy ![]() si din nou subsemnata in Poiana Brasov ![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| dany |
13-07-2008, 10:45 AM
|
Am ajuns iar la 70 kg
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
13-07-2008, 11:14 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.901 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatzaaaaaa!!!
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
13-07-2008, 11:37 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ce m-am bucurat de pozeeee....
Superbe toate.Imi plac mai mult decit cele facute la masa,in fata unei salate. Dany,tocmai ma pregateam sa-ti scriu ca esti tare slaba...dar vad ca,cantarul e de alta parere. Or fi kg care s-au pus usor si rapid,dar care le si dai jos la fel de repede. Ramo,ai o culoare superba la par. Imi place ca esti tare eleganta,desi ai avut o tinuta mai casual-sport. May,tu chiar esti slaba fata de cum te stiam. Hai mai bagati poze,ca duminica ce mai am si eu timp de forum.Si asta doar pentru ca e vreme urata si ploua de numa la noi. Acest mesaj a fost editat de daconst: 13-07-2008, 11:37 AM -------------------- |
| dany |
13-07-2008, 11:42 AM
|
Neatzaaaaaa!!! Neatza ! Eu am ajuns la ora 1:30 acasa , la 2 eram in pat si la 7:30 m-am trezit Hai repede cu pozele ( mai ales alea cu kürtocs-ul ) ca intr-o ora plec la gratar la cumnati . sa mai pun 1 kg pe mine Dana , eu am mai multe poze dar am zis sa nu te las cu ochii-n soare pana we-ul urmator cand mai apari pe aici . De aceea am pus doar cateva . Adevarul e ca am facut si cateva poze mai traznite .....oare sa le punem ? Sa-ti zic ca am mancat intr-o zi savarina la micul-dejun ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
13-07-2008, 11:57 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.901 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vin si pozele mele imediat... traznite rauuuu
dana nu stiu cum ma stiai tu dar eu nu ma recunosc in poze Eu am ramas masca atunci cand le-am vazut pe fete, sunt muuult mai frumoase si mai slabe decat in poze... iar cat de nebune sunt pe forum nici nu se compara cu realitatea A facut dany o mancareeeeee, vaaaiiiii... am mancat 2 portii si am cerut si la pachet Va pun link-ul cu pozele : Poze cu 3 nebune si un nebun Intrati acolo, apoi pe Brasov, apoi view slideshow, apoi va setati la cate secunde sa se schimbe poza si dimensiunea ( 640/640 e perfect) -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
13-07-2008, 12:04 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 972 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
ce bine aratati fetelor
unde ai tu 70 kg? arati ca la 63 -------------------- |
| dany |
13-07-2008, 12:13 PM
|
Hai ca am sutit cateva si le pun aici ...
Fetele de la Capalna kürtocs cu rom ....buuuuuuuun rau ![]() am probat rochitza ... din pacate ma strangea putin la subrat asa ca nu am cumparat-o ![]() uitasem sa ascund agatatorile rochiei ce bine aratati fetelor unde ai tu 70 kg? arati ca la 63 Pe cuvantul meu ca am 70 , m-am cantarit dimineata Distractia a fost maxima ! Vad ca May a pus poze si cu ce am facut de mancare Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 13-07-2008, 12:17 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
13-07-2008, 12:15 PM
|
|
da, da, da mancare bunaaaaaa
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
13-07-2008, 12:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 972 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
ce.i ala kürtocs?
ce bine arati in rochie ma binoclez acum la poze si mor de ciuda ca nu am fost si eu -------------------- |
| dany |
13-07-2008, 12:20 PM
|
Bine ca n-ai gustat din prajitura ca nu mi-ar mai fii ajuns sa duc fetelor din Bucuresti
ce.i ala kürtocs? E un fel de cozonac gol pe dinauntru , cu zahar pe deasupra sau cu altele si care se desface in fasii . Ce vezi tu acolo in poza e cam jumatate dintr-unul , il desfacusem . Ce zici ? Ne vedem cand pleci in Danemarca ? macar cateva minute .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
13-07-2008, 12:25 PM
|
|
Bine ca n-ai gustat din prajitura ca nu mi-ar mai fii ajuns sa duc fetelor din Bucuresti Bine ca nu am ``gustat`` ca nu stiu nici daca mai apucati voi, cele care erati la masa -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:50 PM |