![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
13-07-2008, 12:29 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.229 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am taiat-o la gratar ....yumyyy
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| iulikutza |
13-07-2008, 01:11 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
BINE AI REVENIT ACASA DANNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUNTETI SUPER TOATE FETELE!!!!!!!!!!!!! AERUL DE VESELIE SI VOIE BUNA E PRETUTINDENI UNDE SUNTETI VOI!!!!!!
-------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
13-07-2008, 03:43 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 972 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Bine ca n-ai gustat din prajitura ca nu mi-ar mai fii ajuns sa duc fetelor din Bucuresti ce.i ala kürtocs? E un fel de cozonac gol pe dinauntru , cu zahar pe deasupra sau cu altele si care se desface in fasii . Ce vezi tu acolo in poza e cam jumatate dintr-unul , il desfacusem . Ce zici ? Ne vedem cand pleci in Danemarca ? macar cateva minute .... Sigur ca ne vedem: noi plecam joi 24 si dormim in Bad Rotenfelde linga Münster. Vineri stam cu bunicii lui Marcel iar simbata plecam catre Lakolk asta-i prima harta , a doua este mai detalilata. Si pentru a suta oara unde stai exact ca de cite ori imi notez pierd hartia? Ne putem intilni simbata ..ne abatem noi sau daca nu e prea departe de voi poate veniti voi dumineca la un gratar pe plaja ce zici? Distractie placuta la gratar Acest mesaj a fost editat de peach: 13-07-2008, 03:42 PM -------------------- |
| otilici |
13-07-2008, 05:41 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Bine ai revenit acasa Dany!!
-------------------- |
| butterfly |
13-07-2008, 08:59 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 640 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
aoleu..cozonacelul ala face dezastru si la mn
Iti sta bine in rochie -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQKy3Yi/] ![]() [/url] |
| daconst |
13-07-2008, 10:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Betoane pozili voastre!!!!
Ce nebune sunteti... Si mie mi-a placut rochia,pacat ca nu ai luat-o. Da ia spune-ne si noua ce ai gatit acolo? Ultima poza cu gogoselele alea ma omoara,dar nus stiu ce-s? -------------------- |
| ganesha |
13-07-2008, 11:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Sa-ti fie de bine vacanta, bine ai revenit!
Ce faine ati fost cu toatele... tare mi-ar fi placut si mie sa ma hihihi-si-hahaha si eu cu voi pe-acolo... O saptamina super sa-ti inceapa! -------------------- |
| dany |
14-07-2008, 08:46 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.229 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neatza !
Bine te-am regasit , Iulikutza ! Sorina , daca te uiti in partea de jos a celei de-a 2-a harti , vezi Klockries . Acolo stau eu . Am vazut si unde mergeti voi , e insula pe care mergem si noi cateodata la plaja . Voi pe unde aveti traseul la iesirea din Germania ? O sa vorbesc si cu Dirk si vedem unde ne putem vedea . Daca nu avem timp sa ajungem la voi , macar prin Germania sa ne vedem cateva minute ....Sa ne spui ce sa aducem daca venim la voi la gratar , da ? Oti , bine te-am gasit ! Fluturasule , crede-ma ca mi-au dat lacrimile ca n-am putut cumpara rochia Gogoselele alea erau muffins-uri cu praz Bine te-am gasit , A. Saptamana mea nu incepe prea bine : mi-am facut programare la medic Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 14-07-2008, 08:48 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Cherie |
14-07-2008, 09:17 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.204 Inscris: 25-11-2007 Membrul Nr.: 528 Dispozitie: Pusa pe fapte mari :P Sex: Feminin |
Welcome back Dany!
-------------------- Candva, 77 kg...
Marea cantareala! Start: 70.6 25.10.2008 71.2 ( + 0,6 kg ) ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Mariana |
14-07-2008, 09:30 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
14-07-2008, 09:35 AM
|
Mariana , Cherie , multumesc !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
14-07-2008, 09:36 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.896 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Brrrrr medic?
Pana atunci, neatzaaaaa!!! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
14-07-2008, 09:39 AM
|
Bueyyyy , ce matinala esti
| May |
14-07-2008, 09:46 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.896 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Se invart pe aici ca titirezii, pe la 1 cred ca pleaca.
Sunt matinala din cauza ca am treaba, imediat trebuie sa dispar -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dana.oana |
14-07-2008, 12:53 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 12-05-2008 Membrul Nr.: 970 |
salut fetelor......eu sunt cam noua aici pe forum
dany....am citit tot ce ai scris despre egipt acusica am nunta....adik in noiembrie si ne gandeam sa mergem in lina de miere in egipt tu la ce hotel ai stat si cam cat ai platit pe sejur?...asta daca nu te supara intrebarea |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:11 PM |