left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

612 Pagini V « < 404 405 406 407 408 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
peach
mesaj 16-07-2008, 10:59 PM
Mesaj #6076

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 972
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77
Sex: Feminin

CITAT(danyhoney @ 15-07-2008, 07:09 PM) *

Cica in acel WE avem programata iesire cu prietenii : sambata seara la restaurant si duminica in Kiel doh.gif sad.gif . sa vedem pe la cat ajungeti voi in zona si poate va abateti un pic din drum . Offfff , ce rau imi pare , fir-ar sa fie sad.gif

sad.gif Ne abatem nu-i nici o problema. Voi lucrati in fiecare zi? Poate gasiti alta zi? Incerc si eu marea cu degetul pupic.gif

CITAT(May @ 15-07-2008, 08:53 PM) *

nella mergi tu la la doctor ca poate si tu ai ceva la stomac sad.gif. Trebuie sa va ganditi la ceva ce ati mancat amandoua... eu nu am avut nimic de la micii din poiana si nici de la mancarea de la dany.. oare de la ce [*****] va e rau? unsure.gif

Somn usor la toata lumea hug.gif

Ia uitati ce am gasit pe aici ratacita wub.gif

Imagine

marfa lentilele naughty.gif

Acest mesaj a fost editat de peach: 16-07-2008, 11:01 PM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 17-07-2008, 09:28 AM
Mesaj #6077

Yeti

Raspunsuri: 10.239
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Neatza !

Da, Sorina , lucram in fiecare zi sad.gif . Se pare ca Dirk va lucra chiar si pe 26 .... dar inca nu e sigur .
Vedem cum facem , macar juma` de ora si tot ne vedem , chiar daca ar fii sa ne intalnim undeva pe camp )).gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-07-2008, 09:29 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 17-07-2008, 09:43 AM
Mesaj #6078

Yeti

O tipa intr-un Ferrari mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste un politist si o intreaba: - Domnisoara, de ce mergeti pe autostrada doar cu 19 km la ora? - Pai, daca asa scrie pe indicatoare... A19!!!, raspunde tipa. - Pai, nu... aia e autostrada, A de la autostrada... si 19 de la numarul autostrazii. - A... gata, am inteles. - Dar domnisoara din dreapta... de ce e asa galbena la fata? - Habar n-am. Asa e de cand am iesit de pe A320!

Ion si Vasile vanatori, printr-o padure la vanat de ursi. La un moment dat, apare un urs fioros mormaind de se auzea in toata padurea. Vasile urla din rasputeri la Ion: -Ioane fugi ca vine ursu! Vanatorii panicati, o iau la fuga. Dupa cateva minute de sprint prin hatisuri, Ion, se opreste, ocheste si trage, nimerindu-l pe urs intr-un c-i. Ursul disperat, turbat, urland, o ia la fuga si mai tare dupa ei. Mai fug ei ce mai fug si iar se opreste Ion, ocheste si trage din nou, nimerindu-l pe urs in celalalt c-i. Ursul si mai disperat, cu bale la gura, innebunit continua sa-i alerge. Vasile catre Ion (care a tras) spune: -Auzi ba Ioane, tinteste'n gatu matii odata la cap, ca eu cred ca asta vrea sa ne manance, nu sa ne f..a...!!!!!!!!!!

O lady intra la un dealer Mercedes si ocheste cea mai frumoasa si
deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze. In
momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un vant mic ii scapa pe
neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a
remarcat cineva faptul, dar, cand se intoarce, langa ea statea un
vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune: - Buna ziua,va pot ajuta?
Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic nu
s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba: - Domnule,
care e pretul acestui vehicul deosebit? Vanzatorul, cu acelasi
zambet...Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, dar daca ati tras
un vant doar cand ati atins masina, va veti caca pe dumneavoastra cand
veti auzi pretul!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 17-07-2008, 10:17 AM
Mesaj #6079

Elefant

Raspunsuri: 9.046
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(danyhoney @ 17-07-2008, 10:43 AM) *

O tipa intr-un Ferrari mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste un politist si o intreaba: - Domnisoara, de ce mergeti pe autostrada doar cu 19 km la ora? - Pai, daca asa scrie pe indicatoare... A19!!!, raspunde tipa. - Pai, nu... aia e autostrada, A de la autostrada... si 19 de la numarul autostrazii. - A... gata, am inteles. - Dar domnisoara din dreapta... de ce e asa galbena la fata? - Habar n-am. Asa e de cand am iesit de pe A320!

Ion si Vasile vanatori, printr-o padure la vanat de ursi. La un moment dat, apare un urs fioros mormaind de se auzea in toata padurea. Vasile urla din rasputeri la Ion: -Ioane fugi ca vine ursu! Vanatorii panicati, o iau la fuga. Dupa cateva minute de sprint prin hatisuri, Ion, se opreste, ocheste si trage, nimerindu-l pe urs intr-un c-i. Ursul disperat, turbat, urland, o ia la fuga si mai tare dupa ei. Mai fug ei ce mai fug si iar se opreste Ion, ocheste si trage din nou, nimerindu-l pe urs in celalalt c-i. Ursul si mai disperat, cu bale la gura, innebunit continua sa-i alerge. Vasile catre Ion (care a tras) spune: -Auzi ba Ioane, tinteste'n gatu matii odata la cap, ca eu cred ca asta vrea sa ne manance, nu sa ne f..a...!!!!!!!!!!

O lady intra la un dealer Mercedes si ocheste cea mai frumoasa si
deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze. In
momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un vant mic ii scapa pe
neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a
remarcat cineva faptul, dar, cand se intoarce, langa ea statea un
vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune: - Buna ziua,va pot ajuta?
Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic nu
s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba: - Domnule,
care e pretul acestui vehicul deosebit? Vanzatorul, cu acelasi
zambet...Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, dar daca ati tras
un vant doar cand ati atins masina, va veti caca pe dumneavoastra cand
veti auzi pretul!

lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
peach
mesaj 17-07-2008, 12:44 PM
Mesaj #6080

Nevastuica

CITAT(danyhoney @ 17-07-2008, 09:28 AM) *

Neatza !

Da, Sorina , lucram in fiecare zi sad.gif . Se pare ca Dirk va lucra chiar si pe 26 .... dar inca nu e sigur .
Vedem cum facem , macar juma` de ora si tot ne vedem , chiar daca ar fii sa ne intalnim undeva pe camp )).gif

ok atunci gaseste un loc unde ne intilnim..pe la jumatate undeva (veti harta cu drumul nostru). pe o terasa/restaurant ceva. Si imi spui adresa
eu o sa sa-ti spun in jurul carei ore ajungem acolo. Te sun vineri seara sa vorbim.

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 17-07-2008, 07:47 PM
Mesaj #6081

Yeti

Sorina , zic si eu ...nu dau cu paru`: voi de ce ocoliti atat ???? Daca ati iesi din Flensburg spre Süderlügüm ( vezi langa scrisul cu rosu " Schleswig - Holstein " ) ati avea drumul muuuuuuult mai drept !! Din Süderlügüm se iese in Danemarca ( vreo 3 km pana la granita , cred ) si de acolo ajungeti mult mai usor si mai repede .
Daca ati merge asa , ne-am putea vedea in Süderlügüm , la granita . Gasim noi o terasa pe acolo .
SAU din Flensburg ( iesiti pe B199 si apoi pe B 5 ) dati pe la noi pe acasa si de aici e doar drum drept pana la granita ( vreo 12 km cred ) . Asa ai vedea si casutza noastra si ne-ar fii si noua mai usor cu timpul . Azi am aflat ca si eu muncesc sambata dar nu stiu exact pana la ce ora ( avem ceva urgente ) . Cam pe la ce ora aproximati sa iesiti din Germania ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 18-07-2008, 03:25 PM
Mesaj #6082

Nevastuica

CITAT(danyhoney @ 17-07-2008, 07:47 PM) *

Sorina , zic si eu ...nu dau cu paru`: voi de ce ocoliti atat ???? Daca ati iesi din Flensburg spre Süderlügüm ( vezi langa scrisul cu rosu " Schleswig - Holstein " ) ati avea drumul muuuuuuult mai drept !! Din Süderlügüm se iese in Danemarca ( vreo 3 km pana la granita , cred ) si de acolo ajungeti mult mai usor si mai repede .
Daca ati merge asa , ne-am putea vedea in Süderlügüm , la granita . Gasim noi o terasa pe acolo .
SAU din Flensburg ( iesiti pe B199 si apoi pe B 5 ) dati pe la noi pe acasa si de aici e doar drum drept pana la granita ( vreo 12 km cred ) . Asa ai vedea si casutza noastra si ne-ar fii si noua mai usor cu timpul . Azi am aflat ca si eu muncesc sambata dar nu stiu exact pana la ce ora ( avem ceva urgente ) . Cam pe la ce ora aproximati sa iesiti din Germania ?

programul ia cel mai rapid drum nu cel mai scurt. iar pe autostrada poti conduce 130 pe cind altfel 70-80 +50 in localitati.

te sun weekendul asta daca nu te deranjez si vorbim

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 18-07-2008, 08:49 PM
Mesaj #6083

Yeti

Ok , ne auzim we-ul asta . Dar sa suni dupa masa pt ca muncesc dimineata ( maine ) hug.gif
Ai dreptate cu autostrada dar in Danemarca nu ai voie mai mult de 80 pe autostrada ( daca nu ma insel ) .

Hai sa va arat de cine avem noi grija in urmatoarele 2 saptamani :
Imagine

E al cumnatilor mei si ei pleaca maine in conecdiu in Turcia . Sper sa ne descuracam cu el , deocamdata doar plange sad.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 18-07-2008, 09:09 PM
Mesaj #6084

Iepuras

Raspunsuri: 1.981
Membrul Nr.: 80

Dany, ce catel scump si frumos!!!!!!!!!!!!!
te cred ca plange dupa stapani, cred ca motanul meu plange dupa noi cand plecam...

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 18-07-2008, 09:13 PM
Mesaj #6085

Yeti

Eu sper sa-i treaca in vreo 2 zile ..... Daca nu , nu stiu ce facem . Sa mai zica cineva ca animalele nu au sentimente !

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 18-07-2008, 09:25 PM
Mesaj #6086

Yeti

Cica am devenit " panda " , in sfarsit un animal care imi place cheer.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 18-07-2008, 09:49 PM
Mesaj #6087

Taz

Raspunsuri: 3.083
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Awwwww, ce cute e cutzuuuu!

Panda era porecla mea cind eram mica (Anda-Panda lol.gif )!

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
dany
mesaj 18-07-2008, 09:53 PM
Mesaj #6088

Yeti

Imi pare bine de cunostinta , Anda-Panda lol.gif hug.gif

A mea era " dana - banana " lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 19-07-2008, 05:22 AM
Mesaj #6089

Yeti

Neatza !

Am dormit doar 4 ore doh.gif , sunt chiauna rau . Mi-au venit si rusii cu durerile de rigoare dupa ei . Si imediat plec la munca bang.gif

Sa aveti un WE superb ! hug.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
Panda
mesaj 19-07-2008, 12:59 PM
Mesaj #6090

Iepuras

Raspunsuri: 1.711
Inscris: 29-06-2008
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 1.128
Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi

si tie la fel dany!
pupic.gif

--------------------
Imagine
Imagine
+Quote Post

612 Pagini V « < 404 405 406 407 408 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:27 AM