![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
16-07-2008, 10:59 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 972 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Cica in acel WE avem programata iesire cu prietenii : sambata seara la restaurant si duminica in Kiel nella mergi tu la la doctor ca poate si tu ai ceva la stomac Somn usor la toata lumea Ia uitati ce am gasit pe aici ratacita ![]() marfa lentilele Acest mesaj a fost editat de peach: 16-07-2008, 11:01 PM -------------------- |
| dany |
17-07-2008, 09:28 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neatza !
Da, Sorina , lucram in fiecare zi Vedem cum facem , macar juma` de ora si tot ne vedem , chiar daca ar fii sa ne intalnim undeva pe camp Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 17-07-2008, 09:29 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
17-07-2008, 09:43 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
O tipa intr-un Ferrari mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste un politist si o intreaba: - Domnisoara, de ce mergeti pe autostrada doar cu 19 km la ora? - Pai, daca asa scrie pe indicatoare... A19!!!, raspunde tipa. - Pai, nu... aia e autostrada, A de la autostrada... si 19 de la numarul autostrazii. - A... gata, am inteles. - Dar domnisoara din dreapta... de ce e asa galbena la fata? - Habar n-am. Asa e de cand am iesit de pe A320! Ion si Vasile vanatori, printr-o padure la vanat de ursi. La un moment dat, apare un urs fioros mormaind de se auzea in toata padurea. Vasile urla din rasputeri la Ion: -Ioane fugi ca vine ursu! Vanatorii panicati, o iau la fuga. Dupa cateva minute de sprint prin hatisuri, Ion, se opreste, ocheste si trage, nimerindu-l pe urs intr-un c-i. Ursul disperat, turbat, urland, o ia la fuga si mai tare dupa ei. Mai fug ei ce mai fug si iar se opreste Ion, ocheste si trage din nou, nimerindu-l pe urs in celalalt c-i. Ursul si mai disperat, cu bale la gura, innebunit continua sa-i alerge. Vasile catre Ion (care a tras) spune: -Auzi ba Ioane, tinteste'n gatu matii odata la cap, ca eu cred ca asta vrea sa ne manance, nu sa ne f..a...!!!!!!!!!! O lady intra la un dealer Mercedes si ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze. In momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un vant mic ii scapa pe neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a remarcat cineva faptul, dar, cand se intoarce, langa ea statea un vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune: - Buna ziua,va pot ajuta? Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba: - Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit? Vanzatorul, cu acelasi zambet...Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, dar daca ati tras un vant doar cand ati atins masina, va veti caca pe dumneavoastra cand veti auzi pretul! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| bubbles |
17-07-2008, 10:17 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
O tipa intr-un Ferrari mergea pe autostrada cu 19 km la ora. O opreste un politist si o intreaba: - Domnisoara, de ce mergeti pe autostrada doar cu 19 km la ora? - Pai, daca asa scrie pe indicatoare... A19!!!, raspunde tipa. - Pai, nu... aia e autostrada, A de la autostrada... si 19 de la numarul autostrazii. - A... gata, am inteles. - Dar domnisoara din dreapta... de ce e asa galbena la fata? - Habar n-am. Asa e de cand am iesit de pe A320! Ion si Vasile vanatori, printr-o padure la vanat de ursi. La un moment dat, apare un urs fioros mormaind de se auzea in toata padurea. Vasile urla din rasputeri la Ion: -Ioane fugi ca vine ursu! Vanatorii panicati, o iau la fuga. Dupa cateva minute de sprint prin hatisuri, Ion, se opreste, ocheste si trage, nimerindu-l pe urs intr-un c-i. Ursul disperat, turbat, urland, o ia la fuga si mai tare dupa ei. Mai fug ei ce mai fug si iar se opreste Ion, ocheste si trage din nou, nimerindu-l pe urs in celalalt c-i. Ursul si mai disperat, cu bale la gura, innebunit continua sa-i alerge. Vasile catre Ion (care a tras) spune: -Auzi ba Ioane, tinteste'n gatu matii odata la cap, ca eu cred ca asta vrea sa ne manance, nu sa ne f..a...!!!!!!!!!! O lady intra la un dealer Mercedes si ocheste cea mai frumoasa si deosebita masina din show-room si se duce tinta la ea sa o inspecteze. In momentul in care se apleaca sa simta pielea fina, un vant mic ii scapa pe neasteptate. Foarte incurcata, se uita ingrijorata in jur sa vada daca a remarcat cineva faptul, dar, cand se intoarce, langa ea statea un vanzator. Cu un zambet larg, acesta-i spune: - Buna ziua,va pot ajuta? Incercand sa-si mentina un aer sofisticat si actionand ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, ea zambeste catre vanzator si-l intreaba: - Domnule, care e pretul acestui vehicul deosebit? Vanzatorul, cu acelasi zambet...Stimata doamna, imi pare foarte rau sa va spun, dar daca ati tras un vant doar cand ati atins masina, va veti caca pe dumneavoastra cand veti auzi pretul! -------------------- |
| peach |
17-07-2008, 12:44 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 972 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neatza ! Da, Sorina , lucram in fiecare zi Vedem cum facem , macar juma` de ora si tot ne vedem , chiar daca ar fii sa ne intalnim undeva pe camp ok atunci gaseste un loc unde ne intilnim..pe la jumatate undeva (veti harta cu drumul nostru). pe o terasa/restaurant ceva. Si imi spui adresa eu o sa sa-ti spun in jurul carei ore ajungem acolo. Te sun vineri seara sa vorbim. -------------------- |
| dany |
17-07-2008, 07:47 PM
|
Sorina , zic si eu ...nu dau cu paru`: voi de ce ocoliti atat ???? Daca ati iesi din Flensburg spre Süderlügüm ( vezi langa scrisul cu rosu " Schleswig - Holstein " ) ati avea drumul muuuuuuult mai drept !! Din Süderlügüm se iese in Danemarca ( vreo 3 km pana la granita , cred ) si de acolo ajungeti mult mai usor si mai repede .
Daca ati merge asa , ne-am putea vedea in Süderlügüm , la granita . Gasim noi o terasa pe acolo . SAU din Flensburg ( iesiti pe B199 si apoi pe B 5 ) dati pe la noi pe acasa si de aici e doar drum drept pana la granita ( vreo 12 km cred ) . Asa ai vedea si casutza noastra si ne-ar fii si noua mai usor cu timpul . Azi am aflat ca si eu muncesc sambata dar nu stiu exact pana la ce ora ( avem ceva urgente ) . Cam pe la ce ora aproximati sa iesiti din Germania ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| peach |
18-07-2008, 03:25 PM
|
Sorina , zic si eu ...nu dau cu paru`: voi de ce ocoliti atat ???? Daca ati iesi din Flensburg spre Süderlügüm ( vezi langa scrisul cu rosu " Schleswig - Holstein " ) ati avea drumul muuuuuuult mai drept !! Din Süderlügüm se iese in Danemarca ( vreo 3 km pana la granita , cred ) si de acolo ajungeti mult mai usor si mai repede . Daca ati merge asa , ne-am putea vedea in Süderlügüm , la granita . Gasim noi o terasa pe acolo . SAU din Flensburg ( iesiti pe B199 si apoi pe B 5 ) dati pe la noi pe acasa si de aici e doar drum drept pana la granita ( vreo 12 km cred ) . Asa ai vedea si casutza noastra si ne-ar fii si noua mai usor cu timpul . Azi am aflat ca si eu muncesc sambata dar nu stiu exact pana la ce ora ( avem ceva urgente ) . Cam pe la ce ora aproximati sa iesiti din Germania ? programul ia cel mai rapid drum nu cel mai scurt. iar pe autostrada poti conduce 130 pe cind altfel 70-80 +50 in localitati. te sun weekendul asta daca nu te deranjez si vorbim -------------------- |
| dany |
18-07-2008, 08:49 PM
|
Ok , ne auzim we-ul asta . Dar sa suni dupa masa pt ca muncesc dimineata ( maine )
Ai dreptate cu autostrada dar in Danemarca nu ai voie mai mult de 80 pe autostrada ( daca nu ma insel ) . Hai sa va arat de cine avem noi grija in urmatoarele 2 saptamani : ![]() E al cumnatilor mei si ei pleaca maine in conecdiu in Turcia . Sper sa ne descuracam cu el , deocamdata doar plange -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| nusarich |
18-07-2008, 09:09 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dany, ce catel scump si frumos!!!!!!!!!!!!!
te cred ca plange dupa stapani, cred ca motanul meu plange dupa noi cand plecam... -------------------- |
| dany |
18-07-2008, 09:13 PM
|
Eu sper sa-i treaca in vreo 2 zile ..... Daca nu , nu stiu ce facem . Sa mai zica cineva ca animalele nu au sentimente !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
18-07-2008, 09:25 PM
|
Cica am devenit " panda " , in sfarsit un animal care imi place
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ganesha |
18-07-2008, 09:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Awwwww, ce cute e cutzuuuu!
Panda era porecla mea cind eram mica (Anda-Panda -------------------- |
| dany |
18-07-2008, 09:53 PM
|
Imi pare bine de cunostinta , Anda-Panda
A mea era " dana - banana " -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
19-07-2008, 05:22 AM
|
Neatza !
Am dormit doar 4 ore Sa aveti un WE superb ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Panda |
19-07-2008, 12:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.711 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
si tie la fel dany!
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:27 AM |