![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ramo |
22-07-2008, 02:58 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.023 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Dany......sper ca nu trec 9 zile pana apari pe aici
-------------------- |
| Amazoana |
22-07-2008, 05:56 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
23-07-2008, 09:03 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.234 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
dany tot plange cutzu`? Parca si-a mai revenit . Pana acum ne scotea cam lafiecare 2 ore afara la plimbare , azi a fost cu al meu la ora 5 si de atunci n-a mai vrut . Acum avem alta problema : nu mananca deloc din mancarea lui , vrea doar ce mancam noi Ma cunoaste cineva pe aici? hihiiiiiiii Sigur ca te cunosc ! Dany......sper ca nu trec 9 zile pana apari pe aici -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Mariana |
23-07-2008, 09:59 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Buna dimineatza.
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| dany |
23-07-2008, 11:12 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.234 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata , Mariana
Am uitat sa va spun ca ieri am mancat ... turta dulce -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| Ramo |
23-07-2008, 11:29 AM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.023 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
-------------------- |
| Amazoana |
23-07-2008, 02:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
|
| bubbles |
23-07-2008, 02:14 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna dimineata , Mariana Am uitat sa va spun ca ieri am mancat ... turta dulce Ziua -------------------- |
| Nessie |
23-07-2008, 02:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Sigur ca te cunosc ! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Panda |
23-07-2008, 10:13 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.711 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
hai danyhoney nu vii si tu la intalnirea cu sexymom?
o sa ne lipsesti... si vad ca nu mai zic nimik nici pretenele tale ramonavlas si nella... -------------------- |
| dany |
23-07-2008, 10:31 PM
|
Seara buna ! Vai de c------l meu , l-ai invinetit de nici macar n-am putut sta pe el azi Sigur ca te cunosc ! J.A. Jane pana mea te voi numi Buna dimineata , Mariana Am uitat sa va spun ca ieri am mancat ... turta dulce Ziua Nu stiu cum e ciorba de loboda hai danyhoney nu vii si tu la intalnirea cu sexymom? o sa ne lipsesti... si vad ca nu mai zic nimik nici pretenele tale ramonavlas si nella... Scumpa , cred ca iti e clar ca nu pot veni asa de repede iar in Ro Ramo si Nella nu zic nimic pentru ca .... sunt fara cuvinte Au fost si multe emotii ( cel putin din partea mea !!!! ) pentru ca am vazut pentru prima data fete cu ( , ) care vorbesc de ani de zile pe net ( din 2005 ) si faptul ca am stat de joi pana sambata cu fete pe care nu le cunosteam !!! Putea iesi ffff prost sau fff bine ! Din fericire , a iesit fff bine ! Oricum iti fur printesa cea mare candva , pe bune !!!! Si , pe langa ce am spus , Ramo a venit din Tg. Mures ( intai la Brasov , apoi la Bucuresti si inapoi la Tg.Mures ) si Nella din Brasov !!!! Nu e chiar usor sa ajungi in Bucuresti doar pentru cateva ore .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Panda |
23-07-2008, 10:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.711 Inscris: 29-06-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.128 Dispozitie: lenesa; am nevoie de motivatii noi Sex: Feminin |
mai ... eu stiu asta... nici nu ma gandeam ca vor mai veni sau tu ... si nici himere nu cred ca va mai veni...
nu am vrut sa sune ca un repros Acest mesaj a fost editat de lilianatutza: 23-07-2008, 10:37 PM -------------------- |
| dany |
23-07-2008, 10:48 PM
|
Heyyy, repros ????? No way !!! Doar ca si mie imi e ciuda ca n-am mai asteptat cu venitul in tara
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
23-07-2008, 10:59 PM
|
Pe unde umbla oare May ??????? S-o fii mutat la gradina zooligica si nu are net ??? Sau o tine Remy din scurt ca doar , deh , au luna de miere fara socrii acasa ?
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Ramo |
24-07-2008, 09:38 AM
|
hai danyhoney nu vii si tu la intalnirea cu sexymom? o sa ne lipsesti... si vad ca nu mai zic nimik nici pretenele tale ramonavlas si nella... Pai noi am discutat intalnirea cu Dany cu vreo 2 luni inainte sa vina in tara si am tinut legatura si asa mi-am facut programul sa ajung in Brasov si apoi in Bucuresti. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:48 PM |