![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
21-10-2007, 11:18 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Poate-l filmezi pe Lucas sa radem si noi
Ina , parca -parca trece Sa va zic faza de aseara cu al meu : Trenul a ajuns la ora 22 si un pic aici , al meu a venit acasa ( adus de 2 amici cu masina ) , a lasat rucsacul si a plecat la o zi onomastica a unui alt amic din club ( stiam dinainte ca vrea sa mearga ) . Toate bune si frumoase dar ... dupa vreo 45 de minute apare acasa Azi e bolnav un pic asa ca boleste....Alcoolul ,batul-ar vina Dar nu-l las prea mult si il trimit dupa masina si apoi tragem o fuga la mare sa ne plimbam Himere, ti-a luat ceva timp sa gasesti pozele si sa citesti prin jurnale Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 21-10-2007, 11:16 AM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
21-10-2007, 02:36 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.541 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
21-10-2007, 02:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pup fata bolnavioara, poate tu esti mai bine azi...
Ce aud eu?...la malul marii?...am vazut la tv ca era un meci pe la Ceahlau si ningea rau de tot...sa nu ma ia pe sus vantul. Vezi poate gasesti sapca pierduta... Eu am trecut pe laptop ca Pc -ul meu nush ce are ca tot se incotzopeneste si ma enerveaza....hoooooooooo, e laptopul de la servici deocamdata. Noi astia 4 din colectivul asta nou am zis ca ne luam fiecare laptop(3 au deja numai eu am ramas de caruta) si ne asezam pe canapeaua care e la vreo 2 m de birou si stam si folosim aplicatia "internet explorer" de acolo ca sa moara ceilalti de ciuda....asa ca Moshu trebuie sa-mi aduca laptop. Azi m-am imbracat in jacheta aia care mi-am cumparat-o de la voi, asa frig imi e....si sunt toata maronie.... Pup si baiatul mahmurel... -------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 03:04 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Deci v-ati facut de-a binelea de cap aseara , May
Ca sa gasesc sapca aia ar trebui sa inot , Lavi -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 03:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Eu stiu?...gaseste vreunul care are o amnezie si poate a uitat de unde a cumparat-o...
-------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 03:09 PM
|
Stau cu o budinca in fata si nu stiu daca sa mananc sau nu Eu stiu?...gaseste vreunul care are o amnezie si poate a uitat de unde a cumparat-o... Dirk te saluta si iti ureaza insanatosire grabnica -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 03:12 PM
|
Am udat-o cum am iesit din bloc ca ploua...si am uitat umbrela. Pana la masina in spatele blocului a udat-o destul....
Cate puncte ai mancat pana acum? -------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 03:13 PM
|
8 .....mai am 11
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
21-10-2007, 03:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.541 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mie mi-au trimis ai mei atata budinca incat as putea sa hranesc tot forumul... din pacate noua nu prea ne face cu ochiul asa goala... doar in prajituri
| dany |
21-10-2007, 03:17 PM
|
M-am uitat acum mai exact pe pachetele de pizza si as putea manca asa :
- cu legume = 6,5 p - cu sunca = 7,5 - cu salam = 8 p ( la asta nu ma bag ) Mie mi-au trimis ai mei atata budinca incat as putea sa hranesc tot forumul... din pacate noua nu prea ne face cu ochiul asa goala... doar in prajituri A mea e de la Optiwell ....nu ma prea arunc sa fac eu cand vreau sa numar Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 21-10-2007, 03:17 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
21-10-2007, 03:18 PM
|
Da, de la doctorul ala celebru... remy cica sa fac una de vanilie ca i-ai facut pofta
| axe10 |
21-10-2007, 03:21 PM
|
Baga si tu una cu legume si mai pui parmezan sau ceddar de vreun punc, de gust si mananci si budinca!!
-------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 03:23 PM
|
Da, de la doctorul ala celebru... remy cica sa fac una de vanilie ca i-ai facut pofta oooopsss, uite asa te pun eu la treaba .... fara sa vreau Baga si tu una cu legume si mai pui parmezan sau ceddar de vreun punc, de gust si mananci si budinca!! Nu mai e nevoie sa pun nimic ... e buna si asa . Inca mai stau cu budinca in fata ...poate-mi trece -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
21-10-2007, 03:26 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Daca stai cu ea in fatza sigur nu-tzi va trece
-------------------- |
| anca veselie |
21-10-2007, 03:28 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
mi-e dor de mareeeeeeeeeee! daca tot mergeti la ea, nu vrei sa-i faci niste poze si pt mine plssss?
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 01:19 PM |