![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
21-10-2007, 03:30 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Norocul meu ca nu-s pofticioasa
mi-e dor de mareeeeeeeeeee! daca tot mergeti la ea, nu vrei sa-i faci niste poze si pt mine plssss? Am fost deja azi Mai tarziu iesim doar la o plimbarica pe aici . -------------------- ![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 03:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vezi daca nu ploua?....
Pai nu iti inteleg dilema....ce vrei sa mananci mai pe seara de te codesti de o budinca....mananca jumate, na! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
21-10-2007, 03:38 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vreau sa-mi las cate 2 puncte rezerva / zi .... daca reusesc .
Am rezolvat dilema : am dus budinca in frigider si acum rontai o para mare din recolta proprie -------------------- ![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 03:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Vreau sa-mi las cate 2 puncte rezerva / zi .... daca reusesc . Am rezolvat dilema : am dus budinca in frigider si acum rontai o para mare din recolta proprie Din parul din fata casei? Vezi? Ai rezolvat-o...ma duc si eu sa imbuc ceva, la buc e cam frig dar trebuie sa incalzesc... -------------------- ![]() |
| uka |
21-10-2007, 03:42 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
yeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiii
A nins aici de dimineata pana acum o jumatate de ora nu prea s-a pus zapada pentru k nu e asa frig afara, dar a nins frumos... pup feteleeeee vreau si eu paraaaaaa, sunt fructele mele favorite -------------------- |
| dany |
21-10-2007, 03:46 PM
|
Pofta buna , Lavi
Uka ....uite cum facem : tu imi aduci zapada si eu iti dau pere din parul din fata casei ( cum a zis si Lavi ) . Batem palma ?? -------------------- ![]() |
| May |
21-10-2007, 04:09 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Apropo de pere
P.S.: facut budinca de vanilie si aruncat pt ca am uitat sa pun zahar, asa ca facut budinca de ciocolata -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
21-10-2007, 04:14 PM
|
Nu stiu daca vorbim despre acelsai lucru ...si aici am gasit pere-mar ...fiecare in parte e invelita intr-o folie speciala .
tare faza cu soacra-ta -------------------- ![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 04:19 PM
|
Mancat, normal de nedieta...adica:cod pane, telemea, ardei, rosie, 2 franturi de carnacior si...si...si un pic pizza uitata prin frigider.
Parca am vazut si la noi pere din astea...nu ma omor cu ele...eu am cateva boabe struguri enormi si o pruna din aia rotunda, ramase de ieri. Si mi-am preparat al 4-lea ceai pe ziua de azi....cu lamaie....stii ce acra sunt? -------------------- ![]() |
| May |
21-10-2007, 04:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu stiu daca vorbim despre acelsai lucru ...si aici am gasit pere-mar ...fiecare in parte e invelita intr-o folie speciala . Cred ca vorbim despre acelasi lucru E posibil sa fie si in tara, nu ma mai mira nimic, ba chiar sa va spun ceva: ce am vazut in Carrefour in tara, m-am crucit. Nu mai spun de toate mezelurile spaniole, dar sa vezi toate branzeturile Italiei si tot ce iti pofteste inimioara, numai bani sa ai. Ce mai, suntem dotati! -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
21-10-2007, 04:38 PM
|
Si mi-am preparat al 4-lea ceai pe ziua de azi....cu lamaie....stii ce acra sunt? Stiu Nu stiu daca vorbim despre acelsai lucru ...si aici am gasit pere-mar ...fiecare in parte e invelita intr-o folie speciala . Cred ca vorbim despre acelasi lucru E posibil sa fie si in tara, nu ma mai mira nimic, ba chiar sa va spun ceva: ce am vazut in Carrefour in tara, m-am crucit. Nu mai spun de toate mezelurile spaniole, dar sa vezi toate branzeturile Italiei si tot ce iti pofteste inimioara, numai bani sa ai. Ce mai, suntem dotati! Bani sa fie . -------------------- ![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 04:39 PM
|
Noroc ca recunosc....dar sunt si fierbinte....
-------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 04:40 PM
|
-------------------- ![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 04:43 PM
|
In leg cu ce se gaseste la super market...la noi de toate dar la preturi mult peste cele de afara...daca vrei sa mananci corizo spaniol, scoti din buzunar 2 euro si ceva pt suta de grame....iar mezelurile nemtesti, sunt mai scumpe ca la voi...
Eu mai am o problema, m-a pus naiba sa-i invat pe ai mei cu finetzuri...si acum nu mai vor decat finetzuri....eu sunt de vina,nu?....sper sa plece frate-miu in curand acasa ca sa mai scad bugetul alocat mancarii ca m-a spart; vrea in Dec sa se duca acasa... -------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 04:46 PM
|
De chorizo pot spune ca aici costa cam 1,19 € ( parca ) ....De mezelurile nemtesti nu mai stiu exact dar cand am fost cu familia in Ro imi aduc aminte ca nu ne asteptam sa fie asa de scumpe .
Stii ca orice invatz are si dezvatz , nu ? Asa ca ... pune piciorul in prag -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 11:57 PM |