![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
21-10-2007, 04:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Too late....Alexia nu se omoara, dar stii ce ma enervez cand vad ca numai eu ma ocup cu umplerea frigiderului...numai stresul sandwitch-urilor nu-l am....macar de asi manca si eu every day...
-------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 04:54 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pune-l pe Florin la punct : sa cumpere ... sa faca sandwich-uri ....
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
21-10-2007, 04:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pune-l pe Florin la punct : sa cumpere ... sa faca sandwich-uri .... Aaaaaaaaaaa.stai nitel ca nu i le fac eu...no way...i le-a facut destul ma-sa cat a fost flacau...si le face singur de 5 ani incoace...de cumparat nu le cumpara la timp si pe urma se benocleaza la sertar ca nu are pt a doua zi....sau cumpara unele mai scumpe!!! -------------------- ![]() |
| May |
21-10-2007, 05:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Noi, in afara de mortadela afumata care e mai ieftina la puncte si mai mananc eu, nici nu cumparam mezeluri pt ca nu mancam niciunul dimineata, iar daca am avea mezeluri in casa, am manca sandwich.uri la cina in fata calculatorului, asa ca mai bine nu avem. Asa ca nu prea stiu preturile de pe aici, oricum sunt multe feluri de chorizo dar parca e in jur de 1 euro si ceva, max 1,50 la 150-200 grame dintr-acela tiplat. Daca il iei la kilogram, cred ca cel mai ieftin e vreo 7 euro kilul.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ina_ceva |
21-10-2007, 05:07 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
chorizo e mezel?
-------------------- |
| May |
21-10-2007, 05:16 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Chorizo e si carnat si mezel
| dany |
21-10-2007, 05:17 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da, Ina ... e un salam spaniol picant si buuuuuuuuunnnnnnnn
Mortadela afumata , May ? Suna bine mai ales ca mie imi place tot ce e afumat La noi tot timpul sunt mezeluri in frigider :pentru Dirk la job si pentru mine dimineata . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
21-10-2007, 05:17 PM
|
chorizo e mezel? E un mezel crud-uscat...bun,bun...ala spaniol mai ales...face si Cristim dar nu e tot asa... -------------------- ![]() |
| dany |
21-10-2007, 05:18 PM
|
Chorizo e si carnat si mezel Ooops, eu il stiu doar pe ala in tipla si ca si carnatul ( dar nu mai iau ca are multe puncte si as fii in stare sa-l mananc pe tot odata -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
21-10-2007, 05:19 PM
|
aici aveti ceva poze cu diferite tipuri de chorizo, uitati-va la nume ca mai e si lomo amestecat pe acolo
| dany |
21-10-2007, 05:24 PM
|
aici aveti ceva poze cu diferite tipuri de chorizo, uitati-va la nume ca mai e si lomo amestecat pe acolo Cel din poza 5 il stiu ( buuuunnnnnnnnnn rau ) si la noi tiplat e intr-o forma mai ciudata .....cumva ondulat . Ce e lomo ? Tot un mezel dar care e diferenta intre chorizo si lomo ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Sexymom |
21-10-2007, 05:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Lomo este muschiul din spate al porcului, se mananca crud, il tin la uscat intre 12 luni si 3 ani, are un gust suav si fin, e si cel mai scump pe aici, eu il iau cu 49 de euro kg.Iberico, acolo se fac lomo din porci negrii la culoare.
Mai au si lomo la 14 euro kg, din porci normali, sau la 30 eur kg din corcituri. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| dany |
21-10-2007, 05:38 PM
|
Aoleuuuu , ce de-a bani !!!!! Banuiesc ca se merita .
Dar ..... nu e bun ca are puncte multe -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
21-10-2007, 05:42 PM
|
Lomo, ca mezel, e ce a zis sexy, dar se gaseste si lomo normal, in sensul lui de muschi de animal, pe care sa il faci pe gratar sau snitele sau cum vrei. Drept dovada, Gaby ne-a facut aseara lomo de vita pe plita electrica si arata de zici ca era desenat
| dany |
21-10-2007, 05:47 PM
|
E clar : trebuie sa ajung in Spania sa mananc bunataturile voastre .
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:18 AM |