![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
21-10-2007, 06:26 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ies si eu ....sa mancam si apoi la o mica plimbarica . O seara frumoasa , fetelor !!! Si de maine o saptamana linistita ! -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
21-10-2007, 06:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
O seara placuta, cu papi gustos!
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
21-10-2007, 07:59 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Concediile frumose pe aici se fac in Barcelona sau Valencia dar sunt la 300-400 km de Madrid ( daca nu punem la socoteala insulele)
Apropo de dulciuri: acum, ca se apropie Craciunul, apar dulciuri specifice la ei: turron de toate natiile, roscon care este un fel de cozonac in care gasesti cate o jucarie, ca la kinder -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Amazoana |
22-10-2007, 08:55 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Neata Dany honney bunny
Ce faci?La cafea? Cum a fost plimbarea de aseara? |
| dany |
22-10-2007, 09:32 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !!! Cica mi-e bine azi
Azi-noapte a inghetat la noi ( au fost -4 °C ) si eu n-am avut grija de trandafiri si de vita de vie . Asa ca azi va trebui sa-i invelesc O seara placuta, cu papi gustos! N-a fost prea gustos , Ina Concediile frumose pe aici se fac in Barcelona sau Valencia dar sunt la 300-400 km de Madrid ( daca nu punem la socoteala insulele) Apropo de dulciuri: acum, ca se apropie Craciunul, apar dulciuri specifice la ei: turron de toate natiile, roscon care este un fel de cozonac in care gasesti cate o jucarie, ca la kinder Mda ...departe rau . Pe noi barcelona sau insulele ne-ar interesa ..... sa te puna naiba sa nu ne pui poze cu ce dulciuri faci de Craciun , auzi ?? Neata Dany honney bunny Ce faci?La cafea? Cum a fost plimbarea de aseara? Moama ce nume mi-ai tras Da, la cafea cu menta Tu ce faci ?? Ai invatat ieri ? Esti pregatita pentru maine ? -------------------- ![]() |
| Amazoana |
22-10-2007, 10:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Moama ce nume mi-ai tras Da, la cafea cu menta Tu ce faci ?? Ai invatat ieri ? Esti pregatita pentru maine ? Frumos nume, huh, d-na Liliac?Lasa, lasa ca voi avea si eu cu cine sa ma plimb, noaptea prin frig. Sunt in scadere de acum. Dar nu stiu termenul limita, din pacate.... Nu, nu am mai invatat nimic aseara. Am mai facut cateva intrebari, dar eram deja obosita Nu stiu daca sunt pregatita. |
| dany |
22-10-2007, 10:19 AM
|
Heyyyyy, sigur ca esti pregatita !!!!! Ia nu mai fii asa de pesimista !!! Pleaca pe ideea ca totul va fii bine si .... asa va fii !!!!!!
" D-na Liliac " ? Ce a fost mai mult a trecut , nu ? Stiu ca ultima perioada e mai grea ... hai ca trece si asta ! Nu mai e mult pana vine B. si sa vezi atunci ce ne faci tu noua in ciuda cu activitatile voastre -------------------- ![]() |
| Amazoana |
22-10-2007, 10:29 AM
|
Nu va fac in ciuda, ma laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaud!
|
| daconst |
22-10-2007, 11:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.259 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,tot vroiam sa-ti spun ca am inceput si eu sa iau Omega3 si chiar cred ca ajuta.Adica slabesc mai usor,desi nu stau in puncte si nici nu numar serios.
Eu am luat de la Aldi capsulele alea de Lachsöl si sunt multumita. -------------------- |
| dany |
22-10-2007, 12:58 PM
|
Cica sunt tare sanatoase , Danutza ! Citisem mai acum vreo 2 ani la nemtoaice si parca ziceau ca se puncteaza si se pun ca grasimi bune .....Sper ca nu am inteles eu gresit
L-am pus pe jar pe Dirk dupa ce am vorbit cu tine ....Acum a plecat la un magazin de specialitate de pe aici sa vada daca gaseste ce-i trebuie si apoi continua cu cautarea -------------------- ![]() |
| May |
22-10-2007, 01:31 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza, iti trimit putina caldurica de la mine ca aici nu scade sub 15 grade si o zi de luni care sa-ti mearga la suflet
Azi aveam de gand sa fac curat in camera dar ieri m-a bagat remy intr-un magazin chinezesc si a inceput sa puna in cos toate nebuniile: betisoare parfumate pt zodiile noastre si dintr-acelea care cica atrag iubirea si pacea sufleteasca, lumanari parfumate de toate culorile, o rama pt fotografii pe care si-a pus-o langa pc-ul lui cu o poza cu noi 2, ca sa o vada mereu... d-astea Asa ca afara e innorat si pe freastra se ingramadeste aerul de toamna care rascoleste parfumul betisorului pe care tocmai l-am aprins... imi da asa o stare de bine, de leneveala cu un ceai in mana... il astept pe remy sa vina sa luam pranzul si apoi ma ghemuies in patura cu o carte buna ( La catedral del mar) -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
22-10-2007, 01:38 PM
|
Si eu mi-am adus din Egipt betisoare parfumate ( aveam si aici cateva ) dar la al meu nu -i place mirosul
Asa ca am doar lumanari parfumate aprinse ca de la alea nu i se apleaca Frumos program ai azi .... si placut Ce papati bun la pranz ?? -------------------- ![]() |
| May |
22-10-2007, 01:44 PM
|
Da, m-am inscris acum un an in Clubul Cititorilor si intr-o luna mi se trimite un fel de revista cu toate cartile disponibile, iar in luna urmatoare vine un nene acasa sa ii dau comanda si tot el imi aduce cartea dupa cateva zile, asa ca, la fiecare 2 luni, primesc cel putin o carte, depinde cate comand.
Am mare noroc ca stiam limba binisor inca de acasa, asa ca acum citesc la fel de fluent ca si in romana -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anca veselie |
22-10-2007, 01:44 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.274 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
eu am papat pui la cuptor si mancare de mazare, rosii si un gogsar mic si desert un iaurt jogobella diet!
pupici -------------------- |
| May |
22-10-2007, 01:45 PM
|
Pt pranz fac o omleta mare cu ardei, acompaniata de o salata de rosii
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:22 PM |