left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

456 Pagini V « < 45 46 47 48 49 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 22-10-2007, 02:25 PM
Mesaj #691

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

Buna ziua.
Am fost la doctor asa cum am zis, m-a ascultat, s-a uitat in gatul meu...e jale ce e acolo. Mi-a dat alt antibiotic, niste drajeuri de inghitit ca sa-mi fluidizeze secretiile din gat si niste Hexoralette de supt in timpul zilei...

Sper sa-mi fie mai bine pt ca aseara, noroc ca am fugit mai repede de la servici ca am facut iar o febra pe la 20 si pe urma iar am facut pe la 2 noaptea....

Azi vad ca stau binishor, adica nu am mai facut temperatura. Afara bate vantul de te ia pe sus si cred ca ma duc cu masina sa-mi i-au copilul de la gradi. M-as duce cu ea in mall sa ii caut niste ghete (azi a mers cu cizmulitele de cauciuc ca erau balti pe afara dupa atata ploaie) si pe urma sa o bag la un loc din asta de joaca pt copii cu bile, topogane si alte nebunii....sa vad daca vrea. Daca nu, venim acasa.

Pizza aia ww suna pe gustul meu, mie imi place crispy asa..si la Pizza Hut tot asa o consum....

Felicitari pt rezerve..

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 04:21 PM
Mesaj #692

Panda

Raspunsuri: 8.679
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(anca veselie @ 22-10-2007, 01:44 PM) *

eu am papat pui la cuptor si mancare de mazare, rosii si un gogsar mic si desert un iaurt jogobella diet!
pupici hug.gif

Cumintica,cumintica !!!!

CITAT(Maybeline @ 22-10-2007, 01:45 PM) *

Pt pranz fac o omleta mare cu ardei, acompaniata de o salata de rosii blum.gif, Iar pt diseara fac pui cu cartofi la cuptor si pasta de usturoi, poate iti dau idei grin.gif

Eu fac piept de curcan ( fara piele , normal ) cu broccoli , morcovi si piure de cartofi . e reteta luata din cartea WW de retete si 1 portie are 4,5 p .
CITAT(axe10 @ 22-10-2007, 02:25 PM) *

Buna ziua.
Am fost la doctor asa cum am zis, m-a ascultat, s-a uitat in gatul meu...e jale ce e acolo. Mi-a dat alt antibiotic, niste drajeuri de inghitit ca sa-mi fluidizeze secretiile din gat si niste Hexoralette de supt in timpul zilei...

Se simte ca nu te simti tocmai bine , Lavi hug.gif hug.gif . Bine ca ai fost la doctor ... sper sa te faci bine repede-repede ! pupic.gif

Sa ma mai laud un pic ( macar acum cat ma tine ) : am muncit ceva mai mult de 1 ora jumate in gradina ( am transpirat ca naiba dar mi-am calculat bonus-ul la primul nivel , totusi ) si .... 3,5 P bonus cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

otilici
mesaj 22-10-2007, 04:34 PM
Mesaj #693

Marmota

Raspunsuri: 1.107
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Felicitari pt bonus,fata harnicuta ce esti tu! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 04:48 PM
Mesaj #694

Panda

CITAT(otilici @ 22-10-2007, 04:34 PM) *

Felicitari pt bonus,fata harnicuta ce esti tu! pupic.gif

Saru-mana ! Roaga-te sa ma tina cu numaratul si cu rezervele . Bonus nu voi avea prea mult pentru ca sunt o lenesa doh.gif bang.gif ... inafara de gradina / casa si , din cand in cand ( depinde de vreme ) , cu bicicleta pe afara ....nu prea ma misc sorry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 22-10-2007, 05:09 PM
Mesaj #695

Marmota

Raspunsuri: 1.107
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Din pacate si eu sunt la fel cu miscarea doh.gif .Poate ar trebui sa ne incurajam una pe alta la mai multa miscare blum.gif

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 05:19 PM
Mesaj #696

Panda

De incurajat sunt buna .... sa pun in practica la mine e mai greu )).gif

Hai , eu te incurajez pe tine , tu faci miscare si eu ... incerc sa ma tin dupa tine tease.gif Adevarul e ca daca as avea pe cineva care sa se miste cu mine ar fii altceva ....dar singura nu prea are haz doh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 22-10-2007, 05:27 PM
Mesaj #697

Taz

Raspunsuri: 3.243
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Dany,sa-mi spui punctajul la pastilele alea,ca m-ai pus pe ginduri acum. sorry.gif
Ca iau 3 pe zi,asa scrie in prospect.

S-a descurcat Dirk?Daca nu in jumate de ora il suna Mihai,numai sa nu doarma cumva. blushing.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 22-10-2007, 05:28 PM

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 05:33 PM
Mesaj #698

Panda

A renuntat ca cica trebuie un nou suport pentru antena ca aia e cam defecta ( daca o fii veche de 50 de ani ca si casa )).gif si nici suruburile nu mai prind cum trebuie . Daca vrea Mihai poate sa-l sune ....poate pricepe el mai bine decat noi doua ce vrea Dirk doh.gif .Imi tot zicea de sateliti dar sa mor io daca am priceput pe care ii cauta acum .

Iti spun cand aflu ceva despre Omega !! hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 05:43 PM
Mesaj #699

Panda

Am primit ceva de la nemtoaice , Danutza :

Hallo
Hatte mal einen Kurs, da meinte die Ärztin die den Kurs leitet, das Omega 3 zu empfehlen wäre, allerdings sollten die Dosierung 1000ml betragen.
Habe bei Rosmann von tetesept welche gefunden.

Nimic despre puncte ....asa ca ...mergi inainte . Daca apare ceva nou te anunt .

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 06:05 PM
Mesaj #700

Panda

Cum sa-mi ajut buzele sa nu mai fie fara culoare ????? Sunt aproape albe sad.gif doh.gif O fii de la frig ? Am dat eu cu niste crema hranitoare dar degeaba .

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 22-10-2007, 06:12 PM
Mesaj #701

Hiena

Raspunsuri: 4.806
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Eu am citit undeva ca ajuta f mult sa iti freci buzele cu periuta de dinti, asa usurel, ca cica se pune sangele in miscare si capata o culoare vie. Am si incercat si sa stii ca a dat rezultate, buzele aveau acea culoare rozalie sanatoasa. La inceput mi s-au exfoliat cateva zile, dar apoi a fost ok. Ceea ce nu am inteles eu este daca trebuie cu periuta uda sau uscata, eu am facut cu ea uda, dupa ce ma spalam pe dinti.

De asemenea, poti sa le hranesti f bine cu miere, ti-o intinzi pe buze si o lasi cateva minute, dupa care o mananci )).gif

Eu, mai ales iarna, imi dau cu un baton de la Eucerin pt hranirea buzelor inainte sa ies afara dar si inainte sa ma culc si nu am probleme cu culoarea sau craparea lor din cauza frigului.

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 06:18 PM
Mesaj #702

Panda

Multumesc mult , May !! give_rose.gif Voi incerca cu periuta intai . Sau poate pun miere pe periuta ( alta decat cea folosita la spalatul pe dinti ) si asa impusc 2 iepuri )).gif )).gif Glumesc !

Imi misc fizicul sa fac papa .

Pe mai tarziu sau pe maine sau .... vad eu )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 10:05 PM
Mesaj #703

Panda

Buey, ori am innebunit eu ori mi s-a micsorat stomacul )).gif )).gif TREBUIE sa mai pap ceva de 2,5 p ca sa ajung la 17 doh.gif Am bagat deja o bucata de cioco cu coniac in ea ( hac! ) care a avut 1 p grin.gif

Cica domnului meu i-a placut papa din seara asta cheer.gif cheer.gif si am facut deja planificarea pe toata saptamana ..... Asa va slabi si el daca tot facem retete WW )).gif

Danutza , te vad pe aici . Cica barbatii nostrii s-au inteles si Dirk cam stie pe unde trebuie sa gadile digitv-ul acum )).gif .Multumim !
Buey ce voce misto are Mihai naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
danyhoney
mesaj 22-10-2007, 10:24 PM
Mesaj #704

Panda

Am mai bagat o banana de 1 p .....mai am 1,5 de rezolvat ...N-as ramane la 15,5 pca nu prea e indicat .

Am descoperit ca ieri m-am inselat la un punctaj asa ca de ieri am doar 0,5 rezerva .

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 22-10-2007, 11:32 PM
Mesaj #705

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Oau Dany! Esti grozava, auzi, sa tragi de puncte ca sa le faci...bravos! Sper sa ajung si eu la performante din astea ca momentan as manca tot ce vad blushing.gif

Am primit meniurile, sunt ok, destul de permisive si sanatoase, am scris la mine. Pana pe 12 nov am target 3 kg, sper sa il fac dry.gif

Pupici si hai sa ne incurajam reciproc in coontinuare ca vad ca merge cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

456 Pagini V « < 45 46 47 48 49 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 03:14 AM