![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
22-10-2007, 02:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna ziua.
Am fost la doctor asa cum am zis, m-a ascultat, s-a uitat in gatul meu...e jale ce e acolo. Mi-a dat alt antibiotic, niste drajeuri de inghitit ca sa-mi fluidizeze secretiile din gat si niste Hexoralette de supt in timpul zilei... Sper sa-mi fie mai bine pt ca aseara, noroc ca am fugit mai repede de la servici ca am facut iar o febra pe la 20 si pe urma iar am facut pe la 2 noaptea.... Azi vad ca stau binishor, adica nu am mai facut temperatura. Afara bate vantul de te ia pe sus si cred ca ma duc cu masina sa-mi i-au copilul de la gradi. M-as duce cu ea in mall sa ii caut niste ghete (azi a mers cu cizmulitele de cauciuc ca erau balti pe afara dupa atata ploaie) si pe urma sa o bag la un loc din asta de joaca pt copii cu bile, topogane si alte nebunii....sa vad daca vrea. Daca nu, venim acasa. Pizza aia ww suna pe gustul meu, mie imi place crispy asa..si la Pizza Hut tot asa o consum.... Felicitari pt rezerve.. -------------------- ![]() |
| danyhoney |
22-10-2007, 04:21 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
eu am papat pui la cuptor si mancare de mazare, rosii si un gogsar mic si desert un iaurt jogobella diet! pupici Cumintica,cumintica !!!! Pt pranz fac o omleta mare cu ardei, acompaniata de o salata de rosii Eu fac piept de curcan ( fara piele , normal ) cu broccoli , morcovi si piure de cartofi . e reteta luata din cartea WW de retete si 1 portie are 4,5 p . Buna ziua. Am fost la doctor asa cum am zis, m-a ascultat, s-a uitat in gatul meu...e jale ce e acolo. Mi-a dat alt antibiotic, niste drajeuri de inghitit ca sa-mi fluidizeze secretiile din gat si niste Hexoralette de supt in timpul zilei... Se simte ca nu te simti tocmai bine , Lavi Sa ma mai laud un pic ( macar acum cat ma tine ) : am muncit ceva mai mult de 1 ora jumate in gradina ( am transpirat ca naiba dar mi-am calculat bonus-ul la primul nivel , totusi ) si .... 3,5 P bonus -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
22-10-2007, 04:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Felicitari pt bonus,fata harnicuta ce esti tu!
-------------------- |
| danyhoney |
22-10-2007, 04:48 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Felicitari pt bonus,fata harnicuta ce esti tu! Saru-mana ! Roaga-te sa ma tina cu numaratul si cu rezervele . Bonus nu voi avea prea mult pentru ca sunt o lenesa -------------------- ![]() |
| otilici |
22-10-2007, 05:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Din pacate si eu sunt la fel cu miscarea
-------------------- |
| danyhoney |
22-10-2007, 05:19 PM
|
De incurajat sunt buna .... sa pun in practica la mine e mai greu
Hai , eu te incurajez pe tine , tu faci miscare si eu ... incerc sa ma tin dupa tine -------------------- ![]() |
| daconst |
22-10-2007, 05:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,sa-mi spui punctajul la pastilele alea,ca m-ai pus pe ginduri acum.
Ca iau 3 pe zi,asa scrie in prospect. S-a descurcat Dirk?Daca nu in jumate de ora il suna Mihai,numai sa nu doarma cumva. Acest mesaj a fost editat de daconst: 22-10-2007, 05:28 PM -------------------- |
| danyhoney |
22-10-2007, 05:33 PM
|
A renuntat ca cica trebuie un nou suport pentru antena ca aia e cam defecta ( daca o fii veche de 50 de ani ca si casa
Iti spun cand aflu ceva despre Omega !! -------------------- ![]() |
| danyhoney |
22-10-2007, 05:43 PM
|
Am primit ceva de la nemtoaice , Danutza :
Hallo Hatte mal einen Kurs, da meinte die Ärztin die den Kurs leitet, das Omega 3 zu empfehlen wäre, allerdings sollten die Dosierung 1000ml betragen. Habe bei Rosmann von tetesept welche gefunden. Nimic despre puncte ....asa ca ...mergi inainte . Daca apare ceva nou te anunt . -------------------- ![]() |
| danyhoney |
22-10-2007, 06:05 PM
|
Cum sa-mi ajut buzele sa nu mai fie fara culoare ????? Sunt aproape albe
-------------------- ![]() |
| May |
22-10-2007, 06:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.806 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Eu am citit undeva ca ajuta f mult sa iti freci buzele cu periuta de dinti, asa usurel, ca cica se pune sangele in miscare si capata o culoare vie. Am si incercat si sa stii ca a dat rezultate, buzele aveau acea culoare rozalie sanatoasa. La inceput mi s-au exfoliat cateva zile, dar apoi a fost ok. Ceea ce nu am inteles eu este daca trebuie cu periuta uda sau uscata, eu am facut cu ea uda, dupa ce ma spalam pe dinti.
De asemenea, poti sa le hranesti f bine cu miere, ti-o intinzi pe buze si o lasi cateva minute, dupa care o mananci Eu, mai ales iarna, imi dau cu un baton de la Eucerin pt hranirea buzelor inainte sa ies afara dar si inainte sa ma culc si nu am probleme cu culoarea sau craparea lor din cauza frigului. -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
22-10-2007, 06:18 PM
|
Multumesc mult , May !!
Imi misc fizicul sa fac papa . Pe mai tarziu sau pe maine sau .... vad eu -------------------- ![]() |
| danyhoney |
22-10-2007, 10:05 PM
|
Buey, ori am innebunit eu ori mi s-a micsorat stomacul
Cica domnului meu i-a placut papa din seara asta Danutza , te vad pe aici . Cica barbatii nostrii s-au inteles si Dirk cam stie pe unde trebuie sa gadile digitv-ul acum Buey ce voce misto are Mihai -------------------- ![]() |
| danyhoney |
22-10-2007, 10:24 PM
|
Am mai bagat o banana de 1 p .....mai am 1,5 de rezolvat ...N-as ramane la 15,5 pca nu prea e indicat .
Am descoperit ca ieri m-am inselat la un punctaj asa ca de ieri am doar 0,5 rezerva . -------------------- ![]() |
| Pisik |
22-10-2007, 11:32 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Oau Dany! Esti grozava, auzi, sa tragi de puncte ca sa le faci...bravos! Sper sa ajung si eu la performante din astea ca momentan as manca tot ce vad
Am primit meniurile, sunt ok, destul de permisive si sanatoase, am scris la mine. Pana pe 12 nov am target 3 kg, sper sa il fac Pupici si hai sa ne incurajam reciproc in coontinuare ca vad ca merge -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 03:14 AM |