![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
23-10-2007, 01:48 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
| dany |
23-10-2007, 03:47 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Gata , Danutza , s-a clarificat cu omega 3 : nu au puncte !!!!!!! DAR nici nu inlocuiesc grasimea buna cum credeam eu
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
23-10-2007, 04:40 PM
|
Astazi avem carne de porc ( snitel ) taiat cubulete , cu broccoli ( mai avem de ieri ca al meu a cumparat 2 bucati mari ) , ardei , rosii si cu orez : 4,5 p / portie
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 23-10-2007, 04:40 PM -------------------- ![]() |
| axe10 |
23-10-2007, 04:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pai, mi-ati facut pofta voi...nu m-am cantarit insa ca zilele astea cu medicamentele luate aveam numai amar in gura si l-am potolit ba cu o bombonica, ba cu o lingurita de crema de cioco... Sa te tii acum.... Aha , deci ti-ai facut damblaua cu bombonici , crema de cioco , etc asa ca acum vii cu forte proaspete Exact...ce?..te oftici? Bine ca mi-a trecut raceala . Gata , Danutza , s-a clarificat cu omega 3 : nu au puncte !!!!!!! DAR nici nu inlocuiesc grasimea buna cum credeam eu Astazi avem carne de porc ( snitel ) taiat cubulete , cu broccoli ( mai avem de ieri ca al meu a cumparat 2 bucati mari ) , ardei , rosii si cu orez : 4,5 p / portie Buey, eu vreau procesul muncii... Pus meniu la neuroni... -------------------- ![]() |
| dany |
23-10-2007, 04:55 PM
|
Astazi avem carne de porc ( snitel ) taiat cubulete , cu broccoli ( mai avem de ieri ca al meu a cumparat 2 bucati mari ) , ardei , rosii si cu orez : 4,5 p / portie Buey, eu vreau procesul muncii... Pus meniu la neuroni... Se vede ca ti-ai revenit ...deja faci misto de mine Ce proces al muncii vrei , buey ? Sa ma apuc sa scriu pe aici cum fac papa ? aoleu , asta imi lipsea Mai adaug 1 p la papa pentru ca uitasem orezul -------------------- ![]() |
| axe10 |
23-10-2007, 04:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Pai ce?..ai fiert broccoli si atat, ai fiert orezul si atat?...si carnitza cum era?...da, da, mie sa-mi spui exactamente nu asa....hai nu fi lenivoasa!!!
Da...fac ca-mi vine randul...nu m-am vopsit de mult si parca sunt muma padurii....cu firele mele albe. -------------------- ![]() |
| dany |
23-10-2007, 05:08 PM
|
Daca tu te plangi de fire albe ... eu ce sa mai zic
Inca n-am facut papa ....urmeaza ....hai ca-ti spun cum suna reteta din carte si mai tarziu iti spun si daca a iesit buna Deci ... in mare : - carnea se taie in cubuletze ,se pune sare , piper si se prajeste in ulei ( aici zice 300 gr carne in 2 lingurite de ulei - e pt 4 persoane ) .Ceapa se taie marunt , se da putin ingwer ( banuiesc ca e ginger in engleza ) pe razatoare si se adauga la carne .Broccoli se fierbe , morcovii ( ar fii trebuit sa fie castravete dar nu am ) se taie in fasii subtiri , ardeii la fel si totul se adauga peste carne si se lasa sa mai fiarba un pic . Se face un pic de sos subtire din vegeta+apa , sucul de la 1 lamaie si rosii pasate care se condimenteaza cu sare , piper , curry si piper cayenne . Se adauga peste carne si restul si se serveste cu orez . Ai inteles ceva ??????? -------------------- ![]() |
| axe10 |
23-10-2007, 05:16 PM
|
Daca tu te plangi de fire albe ... eu ce sa mai zic Inca n-am facut papa ....urmeaza ....hai ca-ti spun cum suna reteta din carte si mai tarziu iti spun si daca a iesit buna Deci ... in mare : - carnea se taie in cubuletze ,se pune sare , piper si se prajeste in ulei ( aici zice 300 gr carne in 2 lingurite de ulei - e pt 4 persoane ) .Ceapa se taie marunt , se da putin ingwer ( banuiesc ca e ginger in engleza ) pe razatoare si se adauga la carne .Broccoli se fierbe , morcovii ( ar fii trebuit sa fie castravete dar nu am ) se taie in fasii subtiri , ardeii la fel si totul se adauga peste carne si se lasa sa mai fiarba un pic . Se face un pic de sos subtire din vegeta+apa , sucul de la 1 lamaie si rosii pasate care se condimenteaza cu sare , piper , curry si piper cayenne . Se adauga peste carne si restul si se serveste cu orez . Ai inteles ceva ??????? Pai asa draga, vezi ca se poate!?...suna tentant!! Si zici ca asta e 5.5p portia... -------------------- ![]() |
| dany |
23-10-2007, 05:21 PM
|
Am calculat la portia mea
Ar veni , pentru mine : -carne , 200 gr = 4 p - ulei = o,5 p ...sunt 2 lingurite = 2 p care se impart la 4 - orez , 3 linguri , = 1 p -------------------- ![]() |
| axe10 |
23-10-2007, 05:57 PM
|
Hai ca te-ai ghiftuit...200 g carne e destul de mult, plus legume, plus orez....e destul!
| Amazoana |
23-10-2007, 08:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.665 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Seara
Eu imi fac de cap in seara astaaaaaaaaa. De la mancare la bautura |
| ina_ceva |
23-10-2007, 09:29 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Voi incerca si eu varianta ta Dany-dulce, dar fara ginger
-------------------- |
| axe10 |
23-10-2007, 09:53 PM
|
Eu am vazut ginger la supermarket, probabil il curat....am mancat numai la restaurantul indian ....tu il aveai tot proaspat sau conservat?
Pup you si noapte buna ca doar am trecut sa zic si eu la revedere fetelor care bantuie pe aici.... Acest mesaj a fost editat de axe10: 23-10-2007, 10:06 PM -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
23-10-2007, 09:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Noapte buna Lavinia
-------------------- |
| dany |
23-10-2007, 10:05 PM
|
Il am proaspat , Lavi ! Trebuie curatat de coaja , normal
asa arata la final ( fara orez ) ![]() si asta e farfuria mea .... vedeti ca am ales mai mult legumele , da ??? carne am avut mai putin de 200 gr in farfurie ...oricum am mancat doar jumatate din ce e acolo si eram super satula ![]() Noapte buna , Lavi ! -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 08:25 PM |