![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| otilici |
24-10-2007, 10:47 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Buey,tu te cantaresti in mijlocul saptamanii?Pai ce-i asta,dezmat?
Glumesc,bine ca ai dat jos ceva.Parca-mi vine sa ma molisesc sa ma mobilizez si eu -------------------- |
| dany |
24-10-2007, 10:56 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Moama , acum iau si bataie
Ziua de cantar e sambata , buey , DAR pentru ca am reluat WW miercurea trecuta am zis sa vad cum stau dupa 1 saptamana . De aceea n-am schimbat nici ticker-ul Asa ca ia-ti bataia inapoi Hai , molipseste-te !!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
24-10-2007, 11:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ma gandeam si eu ca nu te-ai duce la culcare asa devreme fara vreun motiv serios Te gandeai prost ca al meu e de noapte pana joi... Neata ! Azi e o saptamana de cand am revenit la WW si m-am urcat pe cantar ( ziua de cantar e sambata dar eram curioasa ) inainte de a merge pe tron si ..... in total am dat 1,3 kg jos ( inclusiv ce e pe ticker ) Sa dea Domnul sa ma tina in continuare -------------------- ![]() |
| Pisik |
24-10-2007, 01:27 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dany, felicitari
Bravo, yuhuuuuuuu! ce ma bucur! Hai, trimite-mi si mie mobilizare, ca sper sa vin si eu cu vesti lunea viitoare -------------------- |
| axe10 |
24-10-2007, 01:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Iti trimit si eu daca e nevoie...cand sunt 2 puterea creste!
Hei rup... -------------------- ![]() |
| anca veselie |
24-10-2007, 02:02 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
super tare dany! la mai multe
imi place avatarul tau -------------------- |
| dany |
24-10-2007, 02:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lavi , Anca
Pisi , am trimis jumatate din vointa mea actuala spre tine !!! Sa vii cu vesti bune luni !!!!!! Mi-am facut un oloi de ceai care are miros de vin fiert ( glühwein ) Am fost sa-mi caut ceva negru ... ceva mai gros ...dar n-am gasit nimic later edit . am cam mancat litere Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-10-2007, 02:44 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| dany |
24-10-2007, 02:54 PM
|
In alta ordine de idei : azi vom avea peste ( seelachs - somon de mare ) cu piper verde si cartofi natur - aprox 5 p / portie . Maine vreau sa-mi fac o supa de ciuperci de 0 p sa o am pentru cand ma pocneste foamea peste zi . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| anca veselie |
24-10-2007, 03:14 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
super buna papa ta! mi s-a facut foameeee!
-------------------- |
| michelle |
24-10-2007, 03:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Imi place mult noul avatar!!
Dany, eu zic ca nu trebuie musai negru.. Bine, nici in rosu nu merge, dar ceva inchis la culoare gen maro, bleumarin merge.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
24-10-2007, 03:24 PM
|
Mersi , Miha !
Am descoperit in dulap un pulover negru cu ceva gri prin el . Nu mai e el nou dar asta e . Va -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| May |
24-10-2007, 03:37 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.894 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Felicitari pt slabeala
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Sexymom |
24-10-2007, 03:51 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera.
Felicitari pt. cantar.Esti tare. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
24-10-2007, 05:28 PM
|
Saru-mana , May !
Sexy ,multumesc Ma duc la bucatareala . Oare sa va pun si azi poze cu papa sau mai bine nu ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
24-10-2007, 06:03 PM
|
Maine mergem la o inmormantare ( aseara am primit vestea ca o vecina de a noastra a murit - am ramas socati Si eu am patit-o si stii ce am facut?...de altfel cred ca am scris pe undeva:am pus niste blue jeans bleumarin, tricou cu maneca scurta negru (singurul care l-am gasit in casa...era al lui Florin), jacheta bleumarin care o stii si in picioare nu am avut incotro si mi-am pus niste balerini bleu ca nu am avut nimic negru...noroc ca nu se vedeau de sub blue jeans ca erau lungi... Cred ca importanta e prezenta, sa nu fii tipatoare... Dumnezeu s-o odihneasca! In alta ordine de idei : azi vom avea peste ( seelachs - somon de mare ) cu piper verde si cartofi natur - aprox 5 p / portie . Maine vreau sa-mi fac o supa de ciuperci de 0 p sa o am pentru cand ma pocneste foamea peste zi . Chiar ma intrebam cum de mananci doar dimineata si inca o masa...dar stiu ca mananci tarziu si nu te-am mai intrebat... Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera. Felicitari pt. cantar.Esti tare. E cu schepsis la aragazul ei...fiind electric trebuie fundul la oala sa nu depaseasca conturul ala desenat ca altfel nu se incinge... Na, ca iar zic din casa... Ma duc la bucatareala . Oare sa va pun si azi poze cu papa sau mai bine nu ? Normal ca vrem...poate te inveti si ne spui si cum se face...cu toate ca cel putin aici nu gasesc decat somon de nu stiu care ca nu scrie...nu stiu adica daca e de mare sau de rau!! Acest mesaj a fost editat de axe10: 24-10-2007, 06:04 PM -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:46 PM |