left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

611 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
otilici
mesaj 24-10-2007, 10:47 AM
Mesaj #751

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita
Sex: Feminin

Buey,tu te cantaresti in mijlocul saptamanii?Pai ce-i asta,dezmat? bataita.gif lol.gif lol.gif lol.gif
Glumesc,bine ca ai dat jos ceva.Parca-mi vine sa ma molisesc sa ma mobilizez si eu blushing.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 24-10-2007, 10:56 AM
Mesaj #752

Yeti

Raspunsuri: 10.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Moama , acum iau si bataie )).gif )).gif

Ziua de cantar e sambata , buey , DAR pentru ca am reluat WW miercurea trecuta am zis sa vad cum stau dupa 1 saptamana . De aceea n-am schimbat nici ticker-ul blum.gif

Asa ca ia-ti bataia inapoi lol.gif

Hai , molipseste-te !!!!!!! )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

axe10
mesaj 24-10-2007, 11:29 AM
Mesaj #753

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(ina_ceva @ 24-10-2007, 09:28 AM) *

Ma gandeam si eu ca nu te-ai duce la culcare asa devreme fara vreun motiv serios grin.gif dar imi minte aveam fursecuri.

Te gandeai prost ca al meu e de noapte pana joi... lol.gif lol.gif ...

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 10:52 AM) *

Neata !

Azi e o saptamana de cand am revenit la WW si m-am urcat pe cantar ( ziua de cantar e sambata dar eram curioasa ) inainte de a merge pe tron si ..... in total am dat 1,3 kg jos ( inclusiv ce e pe ticker ) cheer.gif cheer.gif cheer.gif Sa vedem sambata cum arata .
Sa dea Domnul sa ma tina in continuare )).gif

yahoo.gif yahoo.gif ...poate face de tot click acuma....bravoooooooooooo......

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 24-10-2007, 01:27 PM
Mesaj #754

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Dany, felicitari cheer.gif
Bravo, yuhuuuuuuu! ce ma bucur! Hai, trimite-mi si mie mobilizare, ca sper sa vin si eu cu vesti lunea viitoare

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 24-10-2007, 01:29 PM
Mesaj #755

Taz

Iti trimit si eu daca e nevoie...cand sunt 2 puterea creste!
Hei rup... cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 24-10-2007, 02:02 PM
Mesaj #756

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

super tare dany! la mai multe cheer.gif cheer.gif pupic.gif
imi place avatarul tau naughty.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 24-10-2007, 02:42 PM
Mesaj #757

Yeti

Lavi , Anca hug.gif

Pisi , am trimis jumatate din vointa mea actuala spre tine !!! Sa vii cu vesti bune luni !!!!!!

Mi-am facut un oloi de ceai care are miros de vin fiert ( glühwein ) )).gif )).gif

Am fost sa-mi caut ceva negru ... ceva mai gros ...dar n-am gasit nimic doh.gif .Maine mergem la o inmormantare ( aseara am primit vestea ca o vecina de a noastra a murit - am ramas socati sad.gif ) si eu am doar 2 bluzite subtiri negre . Nici macar o geaca neagra mai groasa nu am asa ca trebuie sa imbrac geaca de piele . O sa cam dardai brrrrrr

later edit . am cam mancat litere doh.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-10-2007, 02:44 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 24-10-2007, 02:54 PM
Mesaj #758

Yeti

In alta ordine de idei : azi vom avea peste ( seelachs - somon de mare ) cu piper verde si cartofi natur - aprox 5 p / portie . Maine vreau sa-mi fac o supa de ciuperci de 0 p sa o am pentru cand ma pocneste foamea peste zi .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 24-10-2007, 03:14 PM
Mesaj #759

Lama

Raspunsuri: 5.347
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

super buna papa ta! mi s-a facut foameeee!

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
michelle
mesaj 24-10-2007, 03:19 PM
Mesaj #760

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.209
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Imi place mult noul avatar!!
Dany, eu zic ca nu trebuie musai negru.. Bine, nici in rosu nu merge, dar ceva inchis la culoare gen maro, bleumarin merge..

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 24-10-2007, 03:24 PM
Mesaj #761

Yeti

Mersi , Miha !

Am descoperit in dulap un pulover negru cu ceva gri prin el . Nu mai e el nou dar asta e .

Va hug.gif si plec la cumparaturi .

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
May
mesaj 24-10-2007, 03:37 PM
Mesaj #762

Jaguar

Raspunsuri: 6.894
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Felicitari pt slabeala cheer.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 24-10-2007, 03:51 PM
Mesaj #763

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera.
Felicitari pt. cantar.Esti tare. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
dany
mesaj 24-10-2007, 05:28 PM
Mesaj #764

Yeti

Saru-mana , May ! hug.gif

Sexy ,multumesc hug.gif Adica ma invidiezi pentru tigaie ? )).gif )).gif Am cumparat-o pentru ca era singura care implineste conditiile de a fii folosita pe aragazul nostru . Dar sunt tare multumita de ea .

Ma duc la bucatareala . Oare sa va pun si azi poze cu papa sau mai bine nu ? blum.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 24-10-2007, 06:03 PM
Mesaj #765

Taz

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 03:42 PM) *

Maine mergem la o inmormantare ( aseara am primit vestea ca o vecina de a noastra a murit - am ramas socati sad.gif ) si eu am doar 2 bluzite subtiri negre . Nici macar o geaca neagra mai groasa nu am asa ca trebuie sa imbrac geaca de piele . O sa cam dardai brrrrrr

Si eu am patit-o si stii ce am facut?...de altfel cred ca am scris pe undeva:am pus niste blue jeans bleumarin, tricou cu maneca scurta negru (singurul care l-am gasit in casa...era al lui Florin), jacheta bleumarin care o stii si in picioare nu am avut incotro si mi-am pus niste balerini bleu ca nu am avut nimic negru...noroc ca nu se vedeau de sub blue jeans ca erau lungi...
Cred ca importanta e prezenta, sa nu fii tipatoare...
Dumnezeu s-o odihneasca!

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 03:54 PM) *

In alta ordine de idei : azi vom avea peste ( seelachs - somon de mare ) cu piper verde si cartofi natur - aprox 5 p / portie . Maine vreau sa-mi fac o supa de ciuperci de 0 p sa o am pentru cand ma pocneste foamea peste zi .

Chiar ma intrebam cum de mananci doar dimineata si inca o masa...dar stiu ca mananci tarziu si nu te-am mai intrebat...

CITAT(Sexymom @ 24-10-2007, 04:51 PM) *

Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera.
Felicitari pt. cantar.Esti tare. pupic.gif

E cu schepsis la aragazul ei...fiind electric trebuie fundul la oala sa nu depaseasca conturul ala desenat ca altfel nu se incinge...
Na, ca iar zic din casa... rolleyes.gif

CITAT(danyhoney @ 24-10-2007, 06:28 PM) *

Ma duc la bucatareala . Oare sa va pun si azi poze cu papa sau mai bine nu ? blum.gif

Normal ca vrem...poate te inveti si ne spui si cum se face...cu toate ca cel putin aici nu gasesc decat somon de nu stiu care ca nu scrie...nu stiu adica daca e de mare sau de rau!!

Acest mesaj a fost editat de axe10: 24-10-2007, 06:04 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post

611 Pagini V « < 49 50 51 52 53 > » 
Reply to this topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 10:46 PM