![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
24-10-2007, 07:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Poti sa pui poze cu papa, numai sa fie cat de cat de dieta
Felicitari pentru slabeala, am incredere in tine ca te mentii pana sambata! -------------------- |
| axe10 |
24-10-2007, 08:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cum o sa apari mai tarziu pe aici ...iti las un semn...
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
24-10-2007, 10:07 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.551 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Fata m-ai innebunit cu felul tau de mancare si mai ales cu tigaia care o ai, si eu imi doresc una , la noi se cheama Pallejera. Felicitari pt. cantar.Esti tare. E cu schepsis la aragazul ei...fiind electric trebuie fundul la oala sa nu depaseasca conturul ala desenat ca altfel nu se incinge... Na, ca iar zic din casa... Tigaia am luat-o de la IKEA .....Cred ca si la voi e , nu , sexy ? Poza cu papa din seara asta pun maine ....n-am chef acum Mi-a iesit la 4,5 p si m-am saturat . Din nou 2 p rezerva pe ziua de azi . Multumesc , Ina Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-10-2007, 10:08 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
24-10-2007, 10:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Tigaia am luat-o de la IKEA .....Cred ca si la voi e , nu , sexy ? Poza cu papa din seara asta pun maine ....n-am chef acum Mi-a iesit la 4,5 p si m-am saturat . Din nou 2 p rezerva pe ziua de azi . Multumesc , Ina Stiam eu ca e cu inductie, explicatia nu a fost prea buna dar e o parte de adevar in ea...sa nu fie fundul prea mare... Esti suparici dupa ce ca faci economii la ciorap?...eu in 2 zile am economisit 0.5p si imi chioraie matele la ora asta!! -------------------- ![]() |
| dany |
24-10-2007, 10:29 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.551 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Esti suparici dupa ce ca faci economii la ciorap?...eu in 2 zile am economisit 0.5p si imi chioraie matele la ora asta!! Am o stare mai sictirita la ora asta .....se mai intampla ... Ma duc la somn . Noapte buna ! -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
25-10-2007, 12:02 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am citit pe fuga si vroiam sa te felicit pentru cintar,dar vad ca nu ai modificat tickerul si sunt in ceata.
Mai astepti pina sambata?Oricum eu te felicit de pe acum,na. Imi pare rau de vecina ta si chiar ma gindeam ca habar n-am cum e aici la inmormantare? Nu ca as vrea sa aflu neaparat,dar eram curioasa de comparatia cu Ro. -------------------- |
| emu |
25-10-2007, 02:34 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Din nou 2 p rezerva pe ziua de azi. -------------------- |
| Amazoana |
25-10-2007, 08:45 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
De ce ai fost sictirita? Mai esti? |
| axe10 |
25-10-2007, 08:47 AM
|
Neata, sper ca ti-a trecut...da-mi un buzz pe mess daca apari...
O zi buna! -------------------- ![]() |
| May |
25-10-2007, 09:19 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.671 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Buna dimineaaata de Mos Ajun!
Ne dati ori nu ne dati, Fasole cu carnati? P.S.: eu cum de nu te vad never-ever pe mess? Mi-ai dat ignore? -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| anca veselie |
25-10-2007, 09:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaa!
-------------------- |
| dany |
25-10-2007, 09:53 AM
|
Neata !
Danutza , eu am mai fost aici la o inmormantare .Fiind evanghelisti e ceva mai altfel decat la ortodoxsi( cum e pluralul la ortodox ???? ) .Se sta jos in biserica , se canta putin , spune preotul cateva vorbe si gata . Se mai spune cate ceva la groapa si asta a fost . Azi se va da " pomana " la un restaurant si e chiar timpul de cafea asa ca nu stiu cum sa ma invart sa nu pap prajitura ... nu vreau sa jignesc pe nimeni de acolo dar nici n-as vrea sa imi pierd punctele . Mai ales ca nu as stii cum sa punctez Mada , inca mai am o stare de " lasa-ma sa te las " dar , pe bune , nu stiu de ce .poate si din cauza inmormantarii ...Am cunoscut-o pe acea vecina ... o tipa tare cumsecade dar , din pacate , se lupta de vreo 4 ani cu cancerul . A avut la san , a fost operata si apoi i-a atacat cumva ficatul .... May , ce cauti , fata , la ora asta pe aici ????????? Da, Emi , si nemtoaicele recomanda economisirea punctelor ....daca se poate . Lavi , te buzzuiesc mai tarliu un pic , ok ? Ce faci , Anca ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| nusarich |
25-10-2007, 09:57 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.915 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Neata ! Danutza , eu am mai fost aici la o inmormantare .Fiind evanghelisti e ceva mai altfel decat la ortodoxsi( cum e pluralul la ortodox ???? ) .Se sta jos in biserica , se canta putin , spune preotul cateva vorbe si gata . Se mai spune cate ceva la groapa si asta a fost . Azi se va da " pomana " la un restaurant si e chiar timpul de cafea asa ca nu stiu cum sa ma invart sa nu pap prajitura ... nu vreau sa jignesc pe nimeni de acolo dar nici n-as vrea sa imi pierd punctele . Mai ales ca nu as stii cum sa punctez Mada , inca mai am o stare de " lasa-ma sa te las " dar , pe bune , nu stiu de ce .poate si din cauza inmormantarii ...Am cunoscut-o pe acea vecina ... o tipa tare cumsecade dar , din pacate , se lupta de vreo 4 ani cu cancerul . A avut la san , a fost operata si apoi i-a atacat cumva ficatul .... May , ce cauti , fata , la ora asta pe aici ????????? Da, Emi , si nemtoaicele recomanda economisirea punctelor ....daca se poate . Lavi , te buzzuiesc mai tarliu un pic , ok ? Ce faci , Anca ? Neata! Eu stiam ca pluralul la ortodox este "ortodocs(h)i". -------------------- |
| axe10 |
25-10-2007, 09:58 AM
|
ok, no problemo!!
-------------------- ![]() |
| May |
25-10-2007, 10:03 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.671 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
ortodox, ortodocsi exact cum a spus nusa. Alaturarea cs(h)- ca nu aveam diacritice, nu se inlocuieste cu x
Ce caut la ora asta? A dat energia peste mine Trebuie sa merg la banca si mi-e asa naspa sa ies afara ca e frig... cred ca sunt 12-13 grade, brrrr Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 25-10-2007, 10:11 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 12-10-2008 - 03:16 PM |