![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anca veselie |
25-10-2007, 10:10 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.226 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
uite ma pregatesc sa ma dau cu oja
e posibil sa ai o stare proasta de la inmormantare... -------------------- |
| danyhoney |
25-10-2007, 10:12 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
ortodox, ortodocsi exact cum a spus nesa. Alaturarea cs(h)- ca nu aveam diacritice, nu se inlocuieste cu x Trebuie sa merg la banca si mi-e asa naspa sa ies afara ca e frig... cred ca sunt 12-13 grade, brrrr Multumesc si tie si Nusai !!!!! Fericito ...aici sunt 8°... uite ma pregatesc sa ma dau cu oja e posibil sa ai o stare proasta de la inmormantare... Ce culoare ? Da , asa cred si eu ca e de la inmormantare ....a venit prea dintr-o data . -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
25-10-2007, 10:12 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.719 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mama, hai ca am botezat-o... nesa auzi
Se mai incalzeste de la 12 incolo, 15-16 grade... -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| danyhoney |
25-10-2007, 10:21 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.462 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Papa de aseara : peste cu legume , piper verde si cartofi natur
Simplu de facut : se calesc legumele si un pic de sunca slaba , se condimenteaza cu sare, piper si boabe de piper verde , se adauga un pic de supa de legume ( apa cu vegeta ) si se lasa la inabusit cam 10 min . Se pune pestele condimentat peste legume si se mai lasa alte 10 min pe foc . Se scoate pestele si se pune la cald ( l-am pus in cuptorul incalzit ) . In tigaie se adauga 1 lingura de smantana si se mai fierbe vreo 2-3 minute . ![]() 4,5 P ( am avut 150 gr peste in farfurie ) -------------------- ![]() |
| nusarich |
25-10-2007, 10:24 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
May, nu-i problema, stai linistita, la cate "nume" am...
Dany, ce fel de peste ati papat? -------------------- |
| axe10 |
25-10-2007, 10:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Salvam acasa textul
Am facut un folder cu "retete Dany"...acum trebuie sa ma ajuti sa-l populez!! May, nu-i problema, stai linistita, la cate "nume" am... Dany, ce fel de peste ati papat? Somon de mare -------------------- ![]() |
| daconst |
25-10-2007, 10:36 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.237 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,hai ca iar te zapacesc cu intrebarile...dar pe Mihai il tot intreb si nici el nu stie.Se da si aici de pomana?
Ca eu dupa ce-a murit tata,tot as fi vrut sa dau cite ceva,dar imi era jena ca nu stiam daca se practica asa ceva. Mai duceam eu cite o farfurie de prajituri asa si spuneam in gindul meu ca e de pomana sau o sticla de sekt si tot in gind spuneam ca e pomana,dar omului in fata nu-i spuneam nimic.Incercam sa gasesc eu vreun motiv asa mai aiurea. Wow ce bine arata mancarurile tale!!!bai eu nu mai pot gati deloc cu zgatia asta mica.Acum e tot cu dintii si ma creiereste intr-una. -------------------- |
| danyhoney |
25-10-2007, 10:46 AM
|
Salvam acasa textul Am facut un folder cu "retete Dany"...acum trebuie sa ma ajuti sa-l populez!! Te-ai tacanit ??? Dany,hai ca iar te zapacesc cu intrebarile...dar pe Mihai il tot intreb si nici el nu stie.Se da si aici de pomana? Ca eu dupa ce-a murit tata,tot as fi vrut sa dau cite ceva,dar imi era jena ca nu stiam daca se practica asa ceva. Mai duceam eu cite o farfurie de prajituri asa si spuneam in gindul meu ca e de pomana sau o sticla de sekt si tot in gind spuneam ca e pomana,dar omului in fata nu-i spuneam nimic.Incercam sa gasesc eu vreun motiv asa mai aiurea. Wow ce bine arata mancarurile tale!!!bai eu nu mai pot gati deloc cu zgatia asta mica.Acum e tot cu dintii si ma creiereste intr-una. Nu cred ca se da de pomana !!! N-am auzit niciodata asa ceva . Noua ne-a murit un prieten acum vreo 4 ani si nevasta-sa n-a dat niciodata de pomana . E doar chestia de mers la restaurant in ziua inmormantarii si atat . Eu zic ca e bine cum faci tu , macar esti multumita sufleteste ca ai facut ceva . Pup dintosul -------------------- ![]() |
| nusarich |
25-10-2007, 11:05 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.816 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Mercic, Axe, stiu ca s-a discutat ieri dar am uitat... baba roza, deh...
-------------------- |
| danyhoney |
25-10-2007, 11:09 AM
|
Mercic, Axe, stiu ca s-a discutat ieri dar am uitat... baba roza, deh... Am vazut ca raspunsese Lavi , de aceea n-am mai scris si eu -------------------- ![]() |
| daconst |
25-10-2007, 11:12 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.237 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Mersi Dany,ca m-ai luminat si pe mine.
Dintzosul nu mai sta locului.El vrea miscare si ereg in patru labe toata casa,dar cind il ia durerea de dinti vrea in brate si asta ma omoara.Trebuie sa-l iau ca altfel nu tace,iar sa-l las sa plinga nu pot. Dar trece si perioada asta...si vin altele mai rele. -------------------- |
| axe10 |
25-10-2007, 11:27 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Salvam acasa textul Am facut un folder cu "retete Dany"...acum trebuie sa ma ajuti sa-l populez!! Te-ai tacanit ??? O sa invat si eu odata...daca gasesc un prof bun... Poate face fimea la scoala si mergem in paralel. -------------------- ![]() |
| danyhoney |
25-10-2007, 11:32 AM
|
Ce avatar ti-ai pus
-------------------- ![]() |
| axe10 |
25-10-2007, 11:47 AM
|
Ce avatar ti-ai pus E Shirley...si ma omor dupa ea... Trimit poza mare daca vrei ca sa vezi detaliile... -------------------- ![]() |
| danyhoney |
25-10-2007, 11:59 AM
|
Mersi Dany,ca m-ai luminat si pe mine. Dintzosul nu mai sta locului.El vrea miscare si ereg in patru labe toata casa,dar cind il ia durerea de dinti vrea in brate si asta ma omoara.Trebuie sa-l iau ca altfel nu tace,iar sa-l las sa plinga nu pot. Dar trece si perioada asta...si vin altele mai rele. Trimit poza mare daca vrei ca sa vezi detaliile... Astept ....arata tare haioasa -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 22-08-2008 - 06:41 AM |