![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
06-10-2008, 11:51 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
May , imi dai un sut in fund sa dispar peste 10 minute , plssss ???? De cate ori stau mai tarziu pe aici , ma suna sefu` urmatoarea zi sa merg la munca
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
06-10-2008, 11:53 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.900 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu trebuie sa iti dau un sut ca si eu dispar in 10 min
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
06-10-2008, 11:55 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.233 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Valeleu femeie, nu esti normala Amandoi nu suntem normali !!! Cumparam ca nebunii la condimente ......sa-ti zis ca am si aruncat cateva pungi ca deja expirasera ? Nu trebuie sa iti dau un sut ca si eu dispar in 10 min Prietenii la nevoie se cunosc ....sau se simt Deci disparem amandoua la fix ???? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| May |
06-10-2008, 11:58 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.900 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
La fix!
Noapte buna! -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
07-10-2008, 12:04 AM
|
Somn usor !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bibi |
07-10-2008, 06:49 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.806 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
Un tip statea cu sotia la TV. La un moment dat, el se intoarce spre ea si-i spune: "Pun pariu ca nu-mi poti zice nimic care sa ma faca si bucuros si trist in acelasi timp." Replica ei? "Ai cea mai mare scula dintre toti prietenii tai." Eu o propun pe cea care a avut ideea clubului Multumesc, va multumesc tuturor pentru increderea acordata.Promit sa fiu o presedinta buna si amabila cu supusii sai, sau erati colegele mele...neeee,presedintele e cel mai cel dintre toti.Adica cel mai puturos in materie de calcat.Eu calc numai duminica pt saptamana urmatoare.Noroc ca au ai mei haine destule ca altfel ar trebuii sa calc mult prea des pt sufletelul meu.Da si cand calc.. oops , n-am vazut ca intrasei Neeeee , victime nu acceptam in club ... doar cu motive serioase si aprobate de presedinta care sforaie la ora asta Sforaiam de pe la 23..de vreo saptamana incoace sunt taree adormita.Numai sambata sau nu stiu cand eram eu treaza si voi lipsa la apel. P.S.: eu de 2 zile mananc mamaliga... oare cand imi trece pofta? Cand o sa mai calculezi inca odata cate calorii are.. Mie mi-a trecut cand am terminat malaiul Ia , o poza cu sertarul de condimente aranjat frumos ![]() Amandoi nu suntem normali !!! Cumparam ca nebunii la condimente ......sa-ti zis ca am si aruncat cateva pungi ca deja expirasera ? Si ce se intampla daca expira de ex cimbrul uscat..? Ne doare burta? O zi buna.Sa probam daca te cheama la servici. M-am uitat mai bine la sertar...alea din dreapta sertarului nu par condimente!!! Budinci..chestii... -------------------- ![]() Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008 -talie=88cm...83.5cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm -coapsa=66cm...65cm -brat=32cm..29cm |
| onushca85 |
07-10-2008, 08:27 AM
|
|
Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.044 Inscris: 22-07-2008 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 1.221 Sex: Feminin |
Buna dimineata, ca sa vezi ca nu sunt suparata pe tine pentru ca nu am motiv
-------------------- ![]() 05.11.2008 - reluare!!! Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2268 calorii/zi. Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1768 calorii/zi. |
| michelle |
07-10-2008, 09:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ia , o poza cu sertarul de condimente aranjat frumos [...] Si cand nu e aranjat asa frumos cum arata? Dragelor, vin cu rugaminte, daca se poate.. sa imi dati cateva idei despre ce marci de electrocasnice as putea sa imi iau (plita, aragaz etc) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| amalia0701 |
07-10-2008, 09:40 AM
|
|
Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.799 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ce sertar ai, credeam ca ai facut o poza la supermarket Michelle trebuie sa hotaratsi singura ce vrei, dupa calitate si pret. de ex, o hota coata de la 200 lei la 6000. Mie imi plac bucatariile alea italienesti cu toate incastrate in mobila de bucatarie, figider, cuptor, cuptor cu micorunde, masina de spalata vase, etc. Acu depinde si de cati bani dispui. -------------------- ![]() [/url] Orice incepe cu primul pas, ACU CONTINUA ! Nu mai tzin regim ;)), de azi 29.10.2008 viatza fara excese [url=http://www.TickerFactory.com/exercise/wyVKZRC/] ![]() [/url] Daca va e dor de SYS vedeti AICI |
| dany |
07-10-2008, 11:02 AM
|
Salutari !
Da , Doamne , sa nu muncesc azi ca am o durere de burtaaaa ( invazia ruseasca ) .... Si ce se intampla daca expira de ex cimbrul uscat..? Ne doare burta? O zi buna.Sa probam daca te cheama la servici. M-am uitat mai bine la sertar...alea din dreapta sertarului nu par condimente!!! Budinci..chestii... Ma refeream la condimente ( cele gen pudra care se intaresc daca nu le folosesti ) nu la verdeturi Mamaaa , ce ochi de soacra ai , fato ! Buna dimineata, ca sa vezi ca nu sunt suparata pe tine pentru ca nu am motiv Dragelor, vin cu rugaminte, daca se poate.. sa imi dati cateva idei despre ce marci de electrocasnice as putea sa imi iau (plita, aragaz etc) Miha , eu nu te pot ajuta pentru ca nu stiu ce ti-ar place si nici ce se gaseste in tara Ce sertar ai, credeam ca ai facut o poza la supermarket -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bibi |
07-10-2008, 11:06 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.806 Inscris: 1-09-2008 Membrul Nr.: 1.382 Dispozitie: increzatoare Sex: Feminin |
Pai nu o sa fiu soacra?!
De vultur...dar ce repede te-ai afisat cu continutul...vazusem numai budincile.. A, condimentele la borcanel.Mie nu mi se intaresc niciodata alea la plic.Ce crezi ca eu stau cu ochii pe termen la astea? Neee... -------------------- ![]() Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008 -talie=88cm...83.5cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm -coapsa=66cm...65cm -brat=32cm..29cm |
| dany |
07-10-2008, 11:13 AM
|
A, condimentele la borcanel.Mie nu mi se intaresc niciodata alea la plic.Ce crezi ca eu stau cu ochii pe termen la astea? Neee... Crezi ca eu m-as uita ? Nuuuu , dar am un sotz care tine cont de asta dar ce repede te-ai afisat cu continutul...vazusem numai budincile.. Pai , vezi ? Daca n-am nimic de ascuns .... Acest mesaj a fost editat de dany: 07-10-2008, 11:14 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Sexymom |
07-10-2008, 11:17 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna Dany, si eu am un sertar minune, asa ca al tau, plin de condimente, eu le cumpar dar rar le folosesc, unele nici nu stiu pt. ce sunt.Dar imi place sa le am in casa.
Te pup, sa stai la caldurica sa iti treaca durerea. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
07-10-2008, 11:22 AM
|
Tu esti mai nebuna ca noi , sexy
| bibi |
07-10-2008, 11:22 AM
|
Eu nu am sertar...dar am vreo 3 rafturi..eu schimb o mancare total la gust cu condimentele...
Ma duc pana jos sa scot alarma de pe masina ca suna intr-una...o aud din birou de la 4!! -------------------- ![]() Maine promit ca o sa fiu cea mai cuminte!!! Masuri 04.11.2008..30.11.2008 -talie=88cm...83.5cm -burta(ca la sold sunt mai mica)=107cm...105cm -torace(nu peste sani)=96cm...93cm -coapsa=66cm...65cm -brat=32cm..29cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:45 PM |