left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Aspirator inteligent: iRobot Roomba
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

546 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
dany
mesaj 26-10-2007, 01:43 AM
Mesaj #811

Elefant

Grup: Membri
Raspunsuri: 9.649
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

doh.gif doh.gif doh.gif Mi-am papat vreo 6 puncte din cele economisite pe .....alcool doh.gif doh.gif doh.gif

A venit o vecina la noi si a avut chef de taclale si ......de la ora 20 pana acum 20 minute ( adica 5 ore si vreo 10 minute ) ...... am scapat la niste vin doh.gif doh.gif Imi vine sa-mi dau palme !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce proasta sunt !!! Dar cand un oaspete spune ca nu se simte bine bine daca doar el / ea bea ...si ca ar fii dragutz daca ai bea si tu cu el/ea ...... nu am argumente doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Sa dea naiba !!!!! Daca sambata arata cantarul ceva aiurea ma duc si o bat ( cat o fii ea de amabila si dragutza ) )).gif

Pe de alta parte am auzit cateva vesti nu prea placute de la ea : o amica comuna divorteaza ( si are 4 copii mici ) si un amic comun ( de varsta mea -sef la ALDI ) tocmai a avut un atac de cord !!!!!! Sper ca maine sa am o zi fara vesti neplacute sad.gif

Sa va mai spun ca al meu sot m-a intrebat azi cum as vrea sa fie inmormantarea mea ????? A zis ca nu se stie niciodata ce ne aduce ziua de maine si ar cam trebui sa incepem sa vorbim despre asta sad.gif sad.gif sad.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 26-10-2007, 01:59 AM
Mesaj #812

Elefant

Noapte buna !!

Sper ca maine sa ma simt mai bine si sa nu mai am atatea ganduri negre ca in acest moment sad.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

julyalina
mesaj 26-10-2007, 07:19 AM
Mesaj #813

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

'neatza dany dulce floare.gif

te-ai trezit deja ?

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Amazoana
mesaj 26-10-2007, 08:28 AM
Mesaj #814

Hiena

Raspunsuri: 4.724
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cheer.gif
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 26-10-2007, 09:15 AM
Mesaj #815

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Neatza Dany-dulce!!

La noi cred ca exista discutii de genul asta abia pe la vreo 60 de ani, cand incepi sa-ti cumperi chestii pt marea "trecere"

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 26-10-2007, 09:26 AM
Mesaj #816

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.943
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Fata e si barbata-tu culmea, cum sa vb despre asta acum cand sunteti asa de tineri. Suna sumbru...
Zii si tu ca nu mori decat dupa el, ca ai de gand sa traiesti pana la 96 de ani, atunci sa vedem ce mai zice )).gif
Hai nu mai fii trista, si eu mai primesc vesti din astea, ma afecteaza dar imi vad de ale mele mai departe.
Deunazi am aflat ca verisoara mea la 20 de ani se marita, ca a fugit de acasa cu un tip care avea un Internet cafe la care mergea ea sa vb. pe messenger cu iubitul. Acum e cu patronul, asta are 30 de ani, bani multi, casa in constructie la Otopeni , o iubeste si vrea ca in iunie sa ii puna pirostiile pe cap, ca omul a muncit in Spania )).gif si a strans bani si ce ii lipseste e o nevasta ca verisoara mea, frumoasa, slabuta, un pic naiva si de casa.
Vestea 2: ca si vecinii mei de la 4 s-au separat si au 2 copii mici, si cate si mai cate.....in fine, sa fim noi sanatoase si optimiste . pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
+Quote Post
ca3la
mesaj 26-10-2007, 10:23 AM
Mesaj #817

Amiba

Raspunsuri: 23
Inscris: 24-10-2007
Din: timisoara
Membrul Nr.: 465
Dispozitie: tare pe pozitii

hai sa va mai inveselesc putin. Ce a spus Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Ce naiba, pot sa fac si mai bine........si a facut femeia
Carte e diferenta dintre un barbat si o furtuna de zapada ? - niciuna, nu stii niciodata la cati cm. sa te astepti si cat o sa dureze
pupici pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
May
mesaj 26-10-2007, 10:31 AM
Mesaj #818

Lama

Raspunsuri: 5.765
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza floare.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 26-10-2007, 11:18 AM
Mesaj #819

Taz

Raspunsuri: 3.450
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Dany, nu mai fi suparici. Nu se darama lumea cu vinul ala, acuma nu e bine sa exagerezi si sa treci in extrema ailalta, nu? Stii ca permitem si cate o nebuneala din cand in cand, asta este...
Cat despre Dirk si intrebarile pe care ti le-a pus, suna un pic ciudat, sunt de parere cu Sexi asupra raspunsului

Hai, capu sus! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
anca veselie
mesaj 26-10-2007, 11:36 AM
Mesaj #820

Lama

Raspunsuri: 5.340
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 95
Dispozitie: PLINA DE VIATZA!

neatza dany dulce pupic.gif sper ca ai iesit din butoiul cu melancolie! azi e vineri yahoo.gif

--------------------
Imagine Imagine[ Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

start ww: 8 ian 2007/ start SB: 26 febr. 2007/ start disociat YIN YANG 19 martie 2007
restat ww: 21 mai/ mancat sanatos cu mici abateri: 9 iulie de fapt... mai mari abateri :))
inceput dieta nutritionist: 14 ian. '08

[url=http://www.TickerFactory.com/exercise/waeW1NX/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
dany
mesaj 26-10-2007, 12:02 PM
Mesaj #821

Elefant

pupic.gif fetele si multumesc de vizita si incurajari !!!

M-am trezit la 8 si la 9 eram deja in gradina sa-mi racoresc creierii de la vinul de aseara si ... mi-am scos 3 puncte prin munca )).gif .Nici macar cafeaua nu mi-am baut-o pentru ca ar fii insemnat sa deschid calculatorul si ma gandeam ca ma uita D-zeu aici cu voi si nu mai am chef de munca )).gif

Mi-a trecut si melancolia si tristetea de ieri ....Prea au fost multe dintr-o data si eu nu sunt prea tare la din astea sad.gif

Va inteleg ca sunteti un pic revoltate de intrebarile lui Dirk . Si eu sunt ! DAR aici e normal sa se faca testamente provizorii si planuri pentru cand va fii sa fie de la varste si mai mici decat ale noastre . Cumnata-mea e mai mica cu 4 ani decat mine si deja au totul pregatit si planificat doh.gif
Toata lumea are in cap : nu stii ce se intampla maine .

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 26-10-2007, 12:20 PM
Mesaj #822

Elefant

Papa de aseara : paste cu gulas de curcan

Ceapa , ardei , usturoi , piept de curcan se taie in cubulete .Se pun la calit in 2 lingurite de ulei . cand s-au calit bine se adauga supa de legume si se lasa sa fiarba cam 20 minute la foc mijlociu .Se ingroasa zeama cu 1 lingura de smantana si praf de ingrosat ( Lavi tu ai ) sau cu ceva faina daca nu aveti praf . Se xcondimenteaza cu sare ,piper si paprika .
Pastele se fierb normal .

Imagine

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
May
mesaj 26-10-2007, 12:21 PM
Mesaj #823

Lama

Raspunsuri: 5.765
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

drool.gif

--------------------
Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 26-10-2007, 12:22 PM
Mesaj #824

Elefant

portia mea = 6,5 p

--------------------

ImagineImagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 26-10-2007, 12:28 PM
Mesaj #825

Panda

Raspunsuri: 8.269
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ziua yahoo.gif .Nu dai si la mine o portie de mancare drool.gif ca asa lene am sa imi fac de mancare doh.gif mai ales ca sunt singura sad.gif
Eu i-am zis babuinului ca daca e sa mor de tanara sa ma incinereze si sa nu faca pomana cum se face pe aici .. mai bine sa ia mancare,fructe etc haine de ale mele si sa duca la o casa de copii sau la un azil de batrani si i-am zis ca sa nu planga ca il vad de dincolo si vin inapoi lol.gif lol.gif .Aseara si eu am cinstit un pahar cu vermut grin.gif Am fost in acelasi gand haninoroc.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 26-10-2007, 12:29 PM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post

546 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 16-10-2008 - 06:10 AM