![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
26-10-2007, 01:43 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
A venit o vecina la noi si a avut chef de taclale si ......de la ora 20 pana acum 20 minute ( adica 5 ore si vreo 10 minute ) ...... am scapat la niste vin Sa dea naiba !!!!! Daca sambata arata cantarul ceva aiurea ma duc si o bat ( cat o fii ea de amabila si dragutza ) Pe de alta parte am auzit cateva vesti nu prea placute de la ea : o amica comuna divorteaza ( si are 4 copii mici ) si un amic comun ( de varsta mea -sef la ALDI ) tocmai a avut un atac de cord !!!!!! Sper ca maine sa am o zi fara vesti neplacute Sa va mai spun ca al meu sot m-a intrebat azi cum as vrea sa fie inmormantarea mea ????? A zis ca nu se stie niciodata ce ne aduce ziua de maine si ar cam trebui sa incepem sa vorbim despre asta -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
26-10-2007, 01:59 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Noapte buna !!
Sper ca maine sa ma simt mai bine si sa nu mai am atatea ganduri negre ca in acest moment -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
26-10-2007, 07:19 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
'neatza dany dulce
te-ai trezit deja ? -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Amazoana |
26-10-2007, 08:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
| ina_ceva |
26-10-2007, 09:15 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Neatza Dany-dulce!!
La noi cred ca exista discutii de genul asta abia pe la vreo 60 de ani, cand incepi sa-ti cumperi chestii pt marea "trecere" -------------------- |
| Sexymom |
26-10-2007, 09:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.943 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Fata e si barbata-tu culmea, cum sa vb despre asta acum cand sunteti asa de tineri. Suna sumbru...
Zii si tu ca nu mori decat dupa el, ca ai de gand sa traiesti pana la 96 de ani, atunci sa vedem ce mai zice Hai nu mai fii trista, si eu mai primesc vesti din astea, ma afecteaza dar imi vad de ale mele mai departe. Deunazi am aflat ca verisoara mea la 20 de ani se marita, ca a fugit de acasa cu un tip care avea un Internet cafe la care mergea ea sa vb. pe messenger cu iubitul. Acum e cu patronul, asta are 30 de ani, bani multi, casa in constructie la Otopeni , o iubeste si vrea ca in iunie sa ii puna pirostiile pe cap, ca omul a muncit in Spania Vestea 2: ca si vecinii mei de la 4 s-au separat si au 2 copii mici, si cate si mai cate.....in fine, sa fim noi sanatoase si optimiste . -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| ca3la |
26-10-2007, 10:23 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 23 Inscris: 24-10-2007 Din: timisoara Membrul Nr.: 465 Dispozitie: tare pe pozitii Sex: Feminin |
hai sa va mai inveselesc putin. Ce a spus Dumnezeu dupa ce a creat barbatul ? Ce naiba, pot sa fac si mai bine........si a facut femeia
Carte e diferenta dintre un barbat si o furtuna de zapada ? - niciuna, nu stii niciodata la cati cm. sa te astepti si cat o sa dureze pupici -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wnGOA4x/]
![]() [/url] |
| May |
26-10-2007, 10:31 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pisik |
26-10-2007, 11:18 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.450 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dany, nu mai fi suparici. Nu se darama lumea cu vinul ala, acuma nu e bine sa exagerezi si sa treci in extrema ailalta, nu? Stii ca permitem si cate o nebuneala din cand in cand, asta este...
Cat despre Dirk si intrebarile pe care ti le-a pus, suna un pic ciudat, sunt de parere cu Sexi asupra raspunsului Hai, capu sus! -------------------- |
| anca veselie |
26-10-2007, 11:36 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatza dany dulce
-------------------- |
| dany |
26-10-2007, 12:02 PM
|
M-am trezit la 8 si la 9 eram deja in gradina sa-mi racoresc creierii de la vinul de aseara si ... mi-am scos 3 puncte prin munca Mi-a trecut si melancolia si tristetea de ieri ....Prea au fost multe dintr-o data si eu nu sunt prea tare la din astea Va inteleg ca sunteti un pic revoltate de intrebarile lui Dirk . Si eu sunt ! DAR aici e normal sa se faca testamente provizorii si planuri pentru cand va fii sa fie de la varste si mai mici decat ale noastre . Cumnata-mea e mai mica cu 4 ani decat mine si deja au totul pregatit si planificat Toata lumea are in cap : nu stii ce se intampla maine . -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
26-10-2007, 12:20 PM
|
Papa de aseara : paste cu gulas de curcan
Ceapa , ardei , usturoi , piept de curcan se taie in cubulete .Se pun la calit in 2 lingurite de ulei . cand s-au calit bine se adauga supa de legume si se lasa sa fiarba cam 20 minute la foc mijlociu .Se ingroasa zeama cu 1 lingura de smantana si praf de ingrosat ( Lavi tu ai ) sau cu ceva faina daca nu aveti praf . Se xcondimenteaza cu sare ,piper si paprika . Pastele se fierb normal . ![]() -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
26-10-2007, 12:21 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
26-10-2007, 12:22 PM
|
portia mea = 6,5 p
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| bubbles |
26-10-2007, 12:28 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
Eu i-am zis babuinului ca daca e sa mor de tanara sa ma incinereze si sa nu faca pomana cum se face pe aici .. mai bine sa ia mancare,fructe etc haine de ale mele si sa duca la o casa de copii sau la un azil de batrani si i-am zis ca sa nu planga ca il vad de dincolo si vin inapoi Acest mesaj a fost editat de bubbles: 26-10-2007, 12:29 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 16-10-2008 - 06:10 AM |