![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
26-10-2007, 12:34 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ziua Eu i-am zis babuinului ca daca e sa mor de tanara sa ma incinereze si sa nu faca pomana cum se face pe aici .. mai bine sa ia mancare,fructe etc haine de ale mele si sa duca la o casa de copii sau la un azil de batrani si i-am zis ca sa nu planga ca il vad de dincolo si vin inapoi Alta cu ganduri din astea Vorba lui Pisi .... din cand in cand ne mai facem si de cap Pentru ca tot zic pe aici despre " cartea mea WW " ... hai sa va pun o poza cu arsenalul meu ( plus un dosar plin cu retete , punctaje la ce nu am prea gasit prin carti si am intrebat la nemtoaice pe forum , cu calculul punctelor bonus , etc ) : ![]() -------------------- ![]() |
| bubbles |
26-10-2007, 12:37 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dany ce informata esti
Dany m-am gandit la tine acum doua seri cand incercam sa citim ceva in germana din cartea masinii . -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
26-10-2007, 12:38 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.851 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dany, asa da! Vezi si tu de ce te intreaba lumea de toate alea...
Imi surade ce-ai papat tu aseara, dar fara carnita. Oare s-o putea? -------------------- |
| dany |
26-10-2007, 12:39 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sunt sigura ca va aparea WW si in Ro asa cum e aici .... doar ca mai dureaza ceva timp .
-------------------- ![]() |
| May |
26-10-2007, 12:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
dany dar tu de unde le cumperi? Ma gandesc ca ar trebui sa gasesc si eu carti d-astea, dar nu stiu in ce locuri
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
26-10-2007, 12:43 PM
|
Sigur ca se poate si fara carnitza , Nusa . Paste cu legume
dany dar tu de unde le cumperi? Ma gandesc ca ar trebui sa gasesc si eu carti d-astea, dar nu stiu in ce locuri De la intrunirile WW le-am luat si 2 le-am gasit in magazin . Sa nu crezi ca ma duc la intruniri ...nuuuuuuu . Am fost o singura data acum 2 ani la o ora gratis , de cunoastere a WW-ului . Apoi am aflat la ce ora incep si daca merg cu 1 ora inainte pot cumpara ce vreau si plec acasa . Asa am facut anul trecut cand am luat cartea cu punctaje . -------------------- ![]() |
| bubbles |
26-10-2007, 12:45 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Uff as vrea sa se faca asa ceva si in Romania
Dany codul negru(ca asa am gasit la magazin) se puncteaza la fel ca cel alb? Acest mesaj a fost editat de bubbles: 26-10-2007, 12:46 PM -------------------- |
| May |
26-10-2007, 12:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pffff... eu speram sa spui ca le-ai luat pe toate de la magazin ca nu ma duc la intrunirea astora pt carti, Dumnezeu stie prin ce parte a Madridului or avea loc. O sa ma uit prin Carrefour la sectiunea cu carti... sau o rog pe Doina sa urmareasca pe la librarii, ca ea intra mai des decat mine in locatii culte
| dany |
26-10-2007, 12:52 PM
|
Da , Andreea , are acelasi punctaj .
May , intra pe net la weightwatchers.es ( asta e spania ?? ) si acolo trebuie sa ai o rubrica in care afli unde e cea mai apropiata intrunire . Poate nu e asa de departe . INTREBARE : cum sa tin conopida proaspata ?? O voi folosi doar luni -------------------- ![]() |
| May |
26-10-2007, 01:01 PM
|
Oooooo da, nu o sa ai probleme cu conopida. Eu cumpar una mare si o folosesc cand am eu chef, o tin si o luna in frigider, in folie alimentara. Cel mai grav lucru care i se poate intampla e sa se innegreasca putin in unele parti, dar ii tai partea cu pricina si poti sa o folosesti linistita. Oricum, pana luni, nu cred ca i se intampla chiar nimic... a mea se innegreste putin dupa 2 saptamani
O sa intru pe site, poate pot cumpara cartile online Se poate, acum studiez cartile mama, au si tigai de vanzare, pulverizatoare de ulei, jurnale -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
26-10-2007, 01:01 PM
|
Saru-mana !!! M-am linistit
Nu stiu daca le poti cumpara online ...Cauta in magazine revista lor bilunara si acolo ai si un formular de comandat ce vrei tu de la ei . Intrebarea e : iti cer numarul de membru la ei ???? aici se cere . -------------------- ![]() |
| May |
26-10-2007, 01:03 PM
|
Acum ma intreb daca sunt retete internationale sau sunt din bucataria spaniola, ca ultima varianta nu ma prea incanta... nu scrie ce fel de retete sunt, doar ca sunt trimise de membri, dar nici aia nu stiu ce nationalitate au, daca se refera la toti din toata lumea sau la spanioli
| dany |
26-10-2007, 01:06 PM
|
O sa intru pe site, poate pot cumpara cartile online Se poate, acum studiez cartile mama, au si tigai de vanzare, pulverizatoare de ulei, jurnale Ce au , maaaaaa ???? Tigai ??? Cat costa ?Pulverizatoare de ulei ???cat costa ? Eu mi-am cumparat unul din magazin normal ...aici n-am vazut asa ceva la WW Acum ma intreb daca sunt retete internationale sau sunt din bucataria spaniola, ca ultima varianta nu ma prea incanta... nu scrie ce fel de retete sunt, doar ca sunt trimise de membri, dar nici aia nu stiu ce nationalitate au, daca se refera la toti din toata lumea sau la spanioli Cum adica ?? Nu au carti normale de retete ???? Retetele mele sunt ok ...nu sunt doar nemtesti ... adica sunt si pe gustul meu . -------------------- ![]() |
| May |
26-10-2007, 01:10 PM
|
![]() 4 € (redonda - diám. 24 cm) - rotunda 4,5 € (rectangular) 10 euro, pulverizator ![]() 4,50 euro, jurnal Dar e caca-maca, nu le pot lua online, doar daca comand prin tel, fax, la posta, sau merg la intruniri... si taxele de trimitere sunt 10 euro si daca platesc cu cardul economisec 3 euro dar e vrajeala ca daca platesc cu cardul oriunde altundeva in afara de internet, imi iau comision 3 euro... . Comanda minima de 25 de euro si niste formulare de completat.Ma mai gandesc... dar nu cred ca ma bag Retetele la unele carti scrie ca sunt de la membri, la alte doar ca sunt gustoase si au putine puncte Asa ca mai pune tu retete cu poze sa ma inspir si imi este de ajuns... plus ca sunt retete pe net cate-n luna si in stele... cred ca vroiam cartile numai ca sa am si eu, ceee numai tu sa ai? Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 26-10-2007, 01:13 PM -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
26-10-2007, 01:16 PM
|
Pe pulverizator am dat 4,99 € ...jurnalul costa 5€ la noi .....Tigaile sunt interesante si ieftine , aici nu sunt ( tocmai m-am uitat ) .
Poti incerca prin telefon si vezi ce iti zic .... Poti intreba si ce contin cartile si ar trebui sa-ti spuna ( daca sunt doar retete traditionale sau internationale ) . Zic si eu . Asa ca mai pune tu retete cu poze sa ma inspir si imi este de ajuns... plus ca sunt retete pe net cate-n luna si in stele... cred ca vroiam cartile numai ca sa am si eu, ceee numai tu sa ai? -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:09 PM |