![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
26-10-2007, 05:05 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Stai ca am gasit in dosarul meu , Andreea
Si Remy m-a disperat si nu mananca domne` decat proaspat facut, a doua zi nu mai e bun Si la noi e la fel gata .....va -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| bubbles |
26-10-2007, 05:07 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Multumesc oricum Dany
Multumescccc -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| May |
26-10-2007, 05:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si eu tot cu mixerul il fac si cu lapte, iese ca o crema
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| bubbles |
26-10-2007, 05:13 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.994 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
May nu mai zii ca te pun sa trimiti simie o portie
-------------------- |
| axe10 |
26-10-2007, 06:26 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
INTREBARE : cum sa tin conopida proaspata ?? O voi folosi doar luni Poti s-o tii si in camera de langa garaj fara nimic pe deasupra... Poti intra si pe forumul lor si vezi ce se discuta .... Asa am facut eu la inceput ...de acolo m-a racolat Danutza Aha...si zicea ca nu stie germana...ca doar nu vorbeati romaneste pe forum.... Racolat?....ciudat cuvant folosishi.... Si Remy m-a disperat si nu mananca domne` decat proaspat facut, a doua zi nu mai e bun Mie mi se pare corect.. Sa va zic ca soacra mea face cartofii prajiti de dimineata pt musafirii de la pranz?! bleah.... -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
26-10-2007, 11:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Eu fierb cartofii de seara si piureul il fac a doua zi , macar e cat de cat proaspat
Pofta mare la peste, piure si varza Sa va zic ca soacra mea face cartofii prajiti de dimineata pt musafirii de la pranz?! Poate se pastreaza odihnita pt musafiri Sper sa avem motiv sa sarbatorim cantarirea mea de maine .....Sa vezi dupa aia baute ![]() -------------------- |
| axe10 |
27-10-2007, 09:34 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ina se pastreaza oricum soacra-mea....
Buna dimineata soare, am aprut si aseara pe aici dar nu te-am zarit la "portita" sa stam la o barfulita... Fl a fost de noapte cu shefu si pt ca era peste tura lui azi a ramas in continuare si la tura de dimineata. Dar a venit colega lui cu care era dimineata si o sa plece pe la 12 ca ii ajunge. Asa ca eu am fost iar singurica (ma rog, cu frate-miu) cu Alexia, m-am culcat tarziu, dupa ora 1 si ne-am trezit pe la 8.30. Acum asteptam sa vina tati sa mergem la un supermarket nou in zona noastra sa nu spuna ca iar ne ducem fara el. Te pupam si we frumos. Poate iese soarele si la tine (la noi se intrezare) si mai iesiti pe undeva! -------------------- ![]() |
| dany |
27-10-2007, 10:48 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Salutare !!!
Schimbat ticker-ul Buna dimineata soare, am aprut si aseara pe aici dar nu te-am zarit la "portita" sa stam la o barfulita... Ce poiata esti ,buey -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
27-10-2007, 10:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vin fiert
| dany |
27-10-2007, 10:55 AM
|
De maine o iau de la capat -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
27-10-2007, 10:56 AM
|
Eu nu am baut niciodata vin fiert
Ce faci bun de papa? -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
27-10-2007, 10:59 AM
|
Muschi de porc cu piure de cartofi si cu varza murata de a lor ( Dirk va manca si carnat , eu nu
N-are multe puncte papa .....vinul are mai multe Cum n-ai baut vin fiert ??? Ce bun eeeee, mai ales cand e frig afara -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
27-10-2007, 11:02 AM
|
Eu sunt antialcool buei, beau foarte rar si aproape niciodata din proprie initiativa
Azi am pofte dar trebuie sa mi le pun in cui -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
27-10-2007, 11:05 AM
|
Am uitat
Ce pofte ai ??? Zi repede -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
27-10-2007, 11:12 AM
|
Puncte multe
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 10:28 AM |