left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

612 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
uka
mesaj 21-09-2007, 10:46 PM
Mesaj #91

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...
Sex: Feminin

CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 11:32 PM) *

lol.gif lol.gif lol.gif Ce m-ai dat de gol lol.gif lol.gif Am scris cu galben sa nu sara asa repede in ochi si m-ai prins tu blum.gif

Cred ca sunt aceleasi marimi , nu ? Cand au fost fetele la mine si-au luat si ceva hainutze si n-au zis nimic ca ar fii altele decat in Ro .

atunci....care-i problemA???? eu in toate floarea BURTICII MELE am fost la mare asa ca.... tease.gif tease.gif nu te mai plange, marimea aia care ai scris-o tu cu galben si care am dezvaluit-o eu blushing.gif din greseala este chiar una buna....

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 21-09-2007, 10:48 PM
Mesaj #92

Yeti

Raspunsuri: 10.239
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Mi-am luat dusul rece de la tine ( glumesc !!!!! ) asa ca pot pleca la nani linistita lol.gif lol.gif

Nopate buna si vise placute !!!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 21-09-2007, 11:23 PM
Mesaj #93

Taz

Raspunsuri: 3.083
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
A , la fel e si in Kiel dar sunt si concerte peste tot in oras.

Si la noi sint, dar n-au treaba cu open doors-ul, nu-s related. Si se mai intpla si 2 festivaluri... oare cum ma impart lol.gif Mai ales ca ma striga si cartea acasa, si muuulte altele doh.gif

Noapte buna si vise dulci, si nu uita sa te simti bine-n pielea ta, indiferent care ti-e masura la costumul de baie. Realitatea e in miinile tale sa o schimbi, si pina te decizi s-o faci, nu uita sa zimbesti cu gura pina la urechi, ca ai de ce!!! floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 10:20 AM
Mesaj #94

Yeti

Buna dimineata ! Avem soareeeeee cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Sa ne spui cum te-ai impartit , A , sunt curioasa ce ai facut pana la urma )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 22-09-2007, 11:26 AM
Mesaj #95

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Bine te-am gasit in noua ta casutza, dany-dulce! pupic.gif hug.gif

Voi trece si eu mai des pe aici grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 11:43 AM
Mesaj #96

Yeti

Ina give_rose.gif hug.gif

Bine ai venit pe la mine si bine ai revenit de la iubi tau ! Cum a fost ? cat mai sta el acolo ? Ti-a placut Olanda ( atat cat ai vazut din ea ) ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 11:55 AM
Mesaj #97

Yeti

Suna telefonul:
- Alo, senor Rod ? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara.
Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac ptr.tine?
Ernesto: Oh,am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit.
Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale?
Ernesto: Da senor, acela.
Rod: Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit?
Ernesto: A mincat carne stricata.
Rod : Carne stricata?! Cine dracu l-a hranit cu carne stricata?
Ernesto:Nimeni senor, a mincat el singur carne de cal mort.
Rod: Cal mort? Ce cal mort?
Ernesto: Calul dumneavoastra pursinge, senor.
Rod: Nepretuitul meu cal pursinge, multiplu campion, este mort?
Ernesto: Da senor, a murit de epuizare tragind la caruta cu apa.
Rod: Ai innebunit de tot? Ce dracu' tot spui acolo? Ce caruta cu apa?
Ernesto: Cea pe care o foloseamm sa stingem focul, senor.
Rod: Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc?
Ernesto: Focul de la casa dumneavoastra senor. O luminare a cazut si a aprins draperiile si perdelele...
Rod: Ce dracu' vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o luminare?
Ernesto: Si, senor.
Rod: Pai avem electricitate !!! Pentru ce mama dracu' era luminarea aprinsa?
Ernesto: Senor, luminarea era aprinsa pentru inmormintare.
Rod: CARE NENOROCITA DE INMORMINTARE ?!!!
Ernesto: A sotiei d-voastra, senor Rod.
Rod:....................!!!!!!!!!!!....????
Ernesto: Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver.
Rod:............................
Rod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rod: Ernesto! Daca mi-ai rupt crosa aia esti intr-un mare rahat !!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 22-09-2007, 12:31 PM
Mesaj #98

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

Neatza la pranz....
suupppeeeeeeeer tareeeeeeee, tocmai l-am trimis pe mail la multa lume... biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 22-09-2007, 12:45 PM
Mesaj #99

Hiena

Babuinul va sta in Amsterdam pana in iulie anul viitor. Pana atunci ne putem vedea cate doua saptamani la o luna jumatate. Sper sa ajung din nou acolo de Pasti (doua saptamani). Sincer, m-as muta cu totul acolo, atat de mult mi-a placut orasul grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 01:16 PM
Mesaj #100

Yeti

Buna , uka ! Oare cum se saluta lumea la pranz ??? Buna ziua nu merge si e prea protocolar )).gif )).gif Ce-ti mai face motanul ? Tot cu punga e ? )).gif

Eu zic ca e super ca va puteti vedea la fiecare 1 luna si jumatate , Ina ! Tocmai bine sa vi se faca dor tare unul de celalat , apoi va faceti de cap 2 saptamani si ..... pana sa va reveniti iar a mai trecut 1 luna si jumatate )).gif )).gif Ai priceput ceva din ce am scris ? )).gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 22-09-2007, 01:35 PM
Mesaj #101

Hiena

Cum sa nu pricep, daca asta am incercat sa facem si cat am fost la el. E mai aiurea ca numai de Craciun si Rev pot petrece cu el mai mult, ca altfel numai serile are timp sa le petreaca cu mine. Dar e k, e chiar bine 1.5 luni

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 02:33 PM
Mesaj #102

Yeti

Hai ca sunt bune si serile , nu ? naughty.gif

Va hug.gif si dispar cateva ore ! Vine o amica buna de a mea la mine sa ne uitam la fotbal si sa ...bem o bere sau un cocktail blum.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 22-09-2007, 03:32 PM
Mesaj #103

Hiena

Distractie placuta!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 22-09-2007, 03:38 PM
Mesaj #104

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 03:33 PM) *

Hai ca sunt bune si serile , nu ? naughty.gif

Va hug.gif si dispar cateva ore ! Vine o amica buna de a mea la mine sa ne uitam la fotbal si sa ...bem o bere sau un cocktail blum.gif

Pai daca e soare....normal, gradina, scaunele....immmmmmmmmm, vreau si eu!
pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 09:50 PM
Mesaj #105

Yeti

He,he,he , Lavi , as fii vrut eu sa stam in gradina dar ....am stat in living si ....tananam ...am baut cocktail ( din cel de care ai baut si tu ) tease.gif

Fetelor , stiti ce " grozava " am vrut sa ma dau in seara asta ??? Va spun eu ....M-am epilat siiiiiiii am zis eu ca ma pot face si inghinal cu epilatorul doh.gif doh.gif OOOOOOUUUUUUCCCCHHHHHHHH !!!!!!!!!! Am zis ca mor de durere !!!! Niciodata nu voi mai incerca !!!!! Cu ceara nu stiu sa ma fac si am zis ca , pentru ca as vrea sa ma tina cel putin 1 saptamana , nu m-as face cu lama sau cu crema .....asa ca am incercat cu epilatorul ( daca pe picioare tine 3 saptamani .... ) . Eu zic ca nu sunt normala ca am incercat asa ceva !!!! Voi ce parere aveti ??? lol.gif lol.gif lol.gif

P.S. Inainte am baut 2 schnaps-uri ...am zis ca ma vor face mai viteaza si voi suporta durerea dar nici o sansa lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post

612 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:16 AM