![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| uka |
21-09-2007, 10:46 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Cred ca sunt aceleasi marimi , nu ? Cand au fost fetele la mine si-au luat si ceva hainutze si n-au zis nimic ca ar fii altele decat in Ro . atunci....care-i problemA???? eu in toate floarea BURTICII MELE am fost la mare asa ca.... -------------------- |
| dany |
21-09-2007, 10:48 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mi-am luat dusul rece de la tine ( glumesc !!!!! ) asa ca pot pleca la nani linistita
Nopate buna si vise placute !!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
21-09-2007, 11:23 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT A , la fel e si in Kiel dar sunt si concerte peste tot in oras. Si la noi sint, dar n-au treaba cu open doors-ul, nu-s related. Si se mai intpla si 2 festivaluri... oare cum ma impart Noapte buna si vise dulci, si nu uita sa te simti bine-n pielea ta, indiferent care ti-e masura la costumul de baie. Realitatea e in miinile tale sa o schimbi, si pina te decizi s-o faci, nu uita sa zimbesti cu gura pina la urechi, ca ai de ce!!! -------------------- |
| dany |
22-09-2007, 10:20 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata ! Avem soareeeeee
Sa ne spui cum te-ai impartit , A , sunt curioasa ce ai facut pana la urma -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ina_ceva |
22-09-2007, 11:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Bine te-am gasit in noua ta casutza, dany-dulce!
Voi trece si eu mai des pe aici -------------------- |
| dany |
22-09-2007, 11:43 AM
|
Ina
Bine ai venit pe la mine si bine ai revenit de la iubi tau ! Cum a fost ? cat mai sta el acolo ? Ti-a placut Olanda ( atat cat ai vazut din ea ) ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
22-09-2007, 11:55 AM
|
Suna telefonul:
- Alo, senor Rod ? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara. Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac ptr.tine? Ernesto: Oh,am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit. Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale? Ernesto: Da senor, acela. Rod: Ce nenorocire, am cheltuit o avere cu papagalul asta. De ce a murit? Ernesto: A mincat carne stricata. Rod : Carne stricata?! Cine dracu l-a hranit cu carne stricata? Ernesto:Nimeni senor, a mincat el singur carne de cal mort. Rod: Cal mort? Ce cal mort? Ernesto: Calul dumneavoastra pursinge, senor. Rod: Nepretuitul meu cal pursinge, multiplu campion, este mort? Ernesto: Da senor, a murit de epuizare tragind la caruta cu apa. Rod: Ai innebunit de tot? Ce dracu' tot spui acolo? Ce caruta cu apa? Ernesto: Cea pe care o foloseamm sa stingem focul, senor. Rod: Dumnezeule ! Ce tot spui? Care foc? Ernesto: Focul de la casa dumneavoastra senor. O luminare a cazut si a aprins draperiile si perdelele... Rod: Ce dracu' vrei sa spui, ca mi-a luat foc casa de la o luminare? Ernesto: Si, senor. Rod: Pai avem electricitate !!! Pentru ce mama dracu' era luminarea aprinsa? Ernesto: Senor, luminarea era aprinsa pentru inmormintare. Rod: CARE NENOROCITA DE INMORMINTARE ?!!! Ernesto: A sotiei d-voastra, senor Rod. Rod:....................!!!!!!!!!!!....???? Ernesto: Sa vedeti, a venit intr-o noapte acasa pe intuneric si eu am crezut ca este un hot. Asa ca am lovit-o cu crosa d-voastra de golf, model Tiger Woods Nike Driver. Rod:............................ Rod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Rod: Ernesto! Daca mi-ai rupt crosa aia esti intr-un mare rahat !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
22-09-2007, 12:31 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
Neatza la pranz....
suupppeeeeeeeer tareeeeeeee, tocmai l-am trimis pe mail la multa lume... -------------------- |
| ina_ceva |
22-09-2007, 12:45 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Babuinul va sta in Amsterdam pana in iulie anul viitor. Pana atunci ne putem vedea cate doua saptamani la o luna jumatate. Sper sa ajung din nou acolo de Pasti (doua saptamani). Sincer, m-as muta cu totul acolo, atat de mult mi-a placut orasul
-------------------- |
| dany |
22-09-2007, 01:16 PM
|
Buna , uka ! Oare cum se saluta lumea la pranz ??? Buna ziua nu merge si e prea protocolar
Eu zic ca e super ca va puteti vedea la fiecare 1 luna si jumatate , Ina ! Tocmai bine sa vi se faca dor tare unul de celalat , apoi va faceti de cap 2 saptamani si ..... pana sa va reveniti iar a mai trecut 1 luna si jumatate -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
22-09-2007, 01:35 PM
|
Cum sa nu pricep, daca asta am incercat sa facem si cat am fost la el. E mai aiurea ca numai de Craciun si Rev pot petrece cu el mai mult, ca altfel numai serile are timp sa le petreaca cu mine. Dar e k, e chiar bine 1.5 luni
-------------------- |
| dany |
22-09-2007, 02:33 PM
|
Hai ca sunt bune si serile , nu ?
Va -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
22-09-2007, 03:32 PM
|
Distractie placuta!!
-------------------- |
| axe10 |
22-09-2007, 03:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hai ca sunt bune si serile , nu ? Va Pai daca e soare....normal, gradina, scaunele....immmmmmmmmm, vreau si eu! -------------------- ![]() |
| dany |
22-09-2007, 09:50 PM
|
He,he,he , Lavi , as fii vrut eu sa stam in gradina dar ....am stat in living si ....tananam ...am baut cocktail ( din cel de care ai baut si tu )
Fetelor , stiti ce " grozava " am vrut sa ma dau in seara asta ??? Va spun eu ....M-am epilat siiiiiiii am zis eu ca ma pot face si inghinal cu epilatorul P.S. Inainte am baut 2 schnaps-uri ...am zis ca ma vor face mai viteaza si voi suporta durerea dar nici o sansa -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:16 AM |