![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| bubbles |
27-10-2007, 12:40 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Bine zis Dany
May tu te plangi .. uhh eu as vrea sa arat ca tine .Sincer esti mortala .. . -------------------- |
| May |
27-10-2007, 01:06 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mai, eu va multumesc pt complimente dar..... am 21 de ani si sunt grasa de 8 ani, am ratat multe chestii importante de-a lungul vietii din aceasta cauza si sa fiu a naibii daca o sa mai ratez ceva de acum incolo. Nu vreau sa mai am niciun regret cand privesc inapoi, mai ales pt o chestie atat de idioata.
A arata bine se poate obtine f usor: iti iei hainele potrivite, ascunzi ce e urat si scoti in evidenta ce e frumos... dar cand ramai singura, tu cu tine, si dai jos tot ce te acopera, stai fata in fata cu realitatea si este dureros. Tot ceea ce mai ramane de facut este sa lupt constant cu mine cu speranta ca va veni o zi cand o sa pot baga ceva in gura fara sa ma gandesc la nimic, fara sa ma gandesc cat ingrasa, fara sa ma simt vinovata, fara sa fie un compromis... Viata inseamna echilibru si vreau sa il restabilesc inainte sa fie prea tarziu si sa pierd alte lucruri importante... Am trecut de mult de faza in care nu faceam altceva decat sa ma plang, acum am puterea sa ma privesc la rece si repar tot ce am facut gresit, nu mai e loc de mila. Este doar mancare, pentru Dumnezeu! tulip m-am ingrasat 4 kg in vacanta. Nu este vorba de ele, este vorba ca eu am muncit mult sa le dau jos si acum trebuie sa muncesc din nou pt aceeasi chestie. Este numai vina mea si trebuie sa ma invat minte. dany normal ca in concediu mergi sa te relaxezi, dar eu nu concep ca mancarea sa fie relaxare, cand mancarea este cea care m-a facut sa sufar si din cauza careia trec prin tot ceea ce trec. Noah, e sambata, sa vorbim despre lucruri mai placute -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
27-10-2007, 01:13 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cred ca nimeni ( dintre noi ) nu se gandeste la mancarea din concediu ca la o relaxare !!! E doar ceva de genul : fara griji , fara stres ( la numarat ) ....Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun . Papat ciuperci la cuptor de 0 p ( ar fii o varianta sa scapi de pofta de ciuperci , May ) -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
27-10-2007, 01:20 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.765 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
27-10-2007, 01:26 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.649 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
gata ....anuntat postasul sa-si ia masca de gaze la el asa ca astept varza
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| bubbles |
27-10-2007, 01:27 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.269 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
May tu cu ce faci varza?
-------------------- |
| May |
27-10-2007, 01:28 PM
|
Trimit o oala intreaga, sa mai ajunga la tine macar o portie
Cu carnat o fac -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| bubbles |
27-10-2007, 01:30 PM
|
Dany cum faci ciupercile la cuptor?Ce pui in ele?
Uff May trimite si la mine .. dar fara carnati V-am lasat -------------------- |
| dany |
27-10-2007, 01:32 PM
|
Deja imi ploua-n gura , May
Andreea ... le curat de pielita , le scot cotorul , pun sare si praf de usturoi si le dau la cuptor ...isi lasa un pic de zeama sarea cu usturoiul .....yammmyyyy Nu trebuie sa pleci la curs ? Sau chiulesti azi -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| bubbles |
27-10-2007, 01:35 PM
|
ba cica ar trebuie dar mai trag de timp ca atat de frig afara .. bine ca macar scoala la care fac cursuri e la 2 minute de mine
-------------------- |
| dany |
27-10-2007, 01:46 PM
|
a venit postasul ..... fara varza -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
27-10-2007, 01:48 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.859 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
... le curat de pielita , le scot cotorul , pun sare si praf de usturoi si le dau la cuptor ...isi lasa un pic de zeama sarea cu usturoiul .....yammmyyyy Felicitari pentru ticker! -------------------- |
| May |
27-10-2007, 01:50 PM
|
Felicitari pentru ticker! Le curata coaja care le acopera palaria, si eu o curat -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
27-10-2007, 02:01 PM
|
Multumesc , A. A raspuns May pentru mine in legatura cu ciupercile
L-am mirosit si nimic Intrebare fffff importanta : Ce termen de valabilitate are ciocolata de casa facuta in casa si tinuta in frigider ? Siiiii.....cam cate puncte ar avea 1 lingurita ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
27-10-2007, 02:06 PM
|
Mama ce intrebare pui, cred ca ti-a adus-o cineva ca altfel, daca ai fi facut-o tu, nu ai intreba cate puncte are. Valabilitate, habar n-am ca la mine nu rezista mai mult de 3-4 zile o tava mare. Dupa reteta mea de cioco, un patratel de 3 cm latura si 1 cm inaltimea, are 3 puncte
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 15-10-2008 - 11:53 PM |