![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
30-10-2007, 09:54 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Si a mea favorita! Neataaaaaaaaaa
|
| dany |
30-10-2007, 10:08 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Inca mai am 19 p Buretel , Mada ... spaghettele au iesit bune ...Nici n-ar fii avut ce sa iasa rau .N-am avut chef de gatit si am zis ca asa ma scot cu o papa rapida si fara multe puncte ![]() De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul . Inainte era de ajuns sa-mi beau nelipsitul cappucino si sa fumez o tigara si zburam deja . Acum .... o data la 2 zile ... daca am noroc . Ceva sfaturi sa scap de asta ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
30-10-2007, 10:36 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.899 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Buretel , Mada ... spaghettele au iesit bune ...Nici n-ar fii avut ce sa iasa rau .N-am avut chef de gatit si am zis ca asa ma scot cu o papa rapida si fara multe puncte De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul . Inainte era de ajuns sa-mi beau nelipsitul cappucino si sa fumez o tigara si zburam deja . Acum .... o data la 2 zile ... daca am noroc . Ceva sfaturi sa scap de asta ? -------------------- |
| dany |
30-10-2007, 10:41 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.525 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ceai de plante beau cam 1l / zi ... strugurii nu-mi mai plac acum ca nu mai gasesc d`aia fara samburi ( chiar ajuta ? ). Raman prunele uscate ( stiam si eu solutia asta doar ca ma gandeam ca voi aveti si altele ) ... va trebui sa-mi cumpar .
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| buretel |
30-10-2007, 10:58 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.899 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Nu prea am multe solutii, decat ceaiuri si fructe multe. Sau combinatii de pepene+bere+iaurt
-------------------- |
| dany |
30-10-2007, 11:06 AM
|
Combinatia aia ma va face sa stau doar pe tron
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anca veselie |
30-10-2007, 11:15 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
neatzaaaa! mi-ai facut pofta de paste... si de struguri, chiar daca nu-ti plac
-------------------- |
| Amazoana |
30-10-2007, 11:24 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.724 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata ! Inca mai am 19 p Buretel , Mada ... spaghettele au iesit bune ...Nici n-ar fii avut ce sa iasa rau .N-am avut chef de gatit si am zis ca asa ma scot cu o papa rapida si fara multe puncte ![]() De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul . Inainte era de ajuns sa-mi beau nelipsitul cappucino si sa fumez o tigara si zburam deja . Acum .... o data la 2 zile ... daca am noroc . Ceva sfaturi sa scap de asta ? Vine el iubitelul meu si imi face paste bune. Sau poate ma harnicesc si-mi arat cunostintele in domeniu.... Despre problema ta...poate ajuta ceaiul verde sau de crusin... |
| _noni_ |
30-10-2007, 11:27 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 928 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
Dany, la mine e ca ceasul: ma trezesc, mananc un fruct si ma intepenesc in baie. si eu aveam inainte problema asta, dar de la monti am ramas cu mancatului unui fruct dimineata.
}{ -------------------- |
| May |
30-10-2007, 11:33 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.541 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Pasteeeee
Neatza -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
30-10-2007, 11:42 AM
|
Voi incerca si cu fructe , noni
Buey, Mada , May , Anca ... ati innebunit ??? Sa va fac pofta de paste ? Anca , imi plac strugurii dar doar cei fara samburi -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| anca veselie |
30-10-2007, 11:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.340 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
hai, ca 100g - 1p nus chiar asa de multe pct.
eu o sa merg in piatza la pranz si vad daca gasesc unii buni -------------------- |
| dany |
30-10-2007, 11:50 AM
|
nu e mult 1 p , asa e dar ... eu daca ma pun pe mancat struguri nu ma opresc pana nu dau gata cel putin juma de kil
![]() |
| anca veselie |
30-10-2007, 12:19 PM
|
-------------------- |
| Pisik |
30-10-2007, 12:27 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.439 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Kiwi pe stomacul gol, urmat de un pahar cu apa
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-10-2008 - 12:58 PM |