![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| luchi |
30-10-2007, 12:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
Subscriu la ce a spus Pisik - kiwi. Excelent, rezultat garantat dupa cateva folosiri
Mmm, paste? Sos de rosii simplu, si busuioc? Ma duc in spate sa vad daca ai scris. -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| dany |
30-10-2007, 12:38 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Aaaaa, pai kiwi pap in fiecare dimineata dar ... dupa cappucino
Da, Luchi , sos de rosii simplu ( rosii pasate ) pe care l-am fiert putin cu jdemii de condimente . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
30-10-2007, 01:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
la mine kiwi nu avea efectul asta
bune pastele alea Acest mesaj a fost editat de julyalina: 30-10-2007, 01:43 PM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| dany |
30-10-2007, 01:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
cam tarziu ai venit ... au tabarat fetele si nu mai am nici macar un fir de paste
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| dany |
30-10-2007, 02:10 PM
|
Am facut 2 ore ( pana acum ) munca in casa ( puncte bonus ) si imediat ies iar in gradina ( m-au terminat frunzele astea
Buey, si voi spalati asa de mult ? Iar am spalat 2 masini de rufe -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
30-10-2007, 02:51 PM
|
Am plecat la frunzele mele
O dupa amiaza placuta ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
30-10-2007, 06:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Voi incerca si cu fructe , noni Anca , imi plac strugurii dar doar cei fara samburi E cea mai buna solutie...si eu o folosesc... Pai cum naiba...tu si Alexia...numai fara samburi!! Am facut 2 ore ( pana acum ) munca in casa ( puncte bonus ) si imediat ies iar in gradina ( m-au terminat frunzele astea Buey, si voi spalati asa de mult ? Iar am spalat 2 masini de rufe Daca faci ordine in fiecare zi gasesti cate ceva care poate merge la spalat....asa ca....de aia ai de spalat mult!! Na, ca eu azi nu am spalat...am inca de ieri rufe care nu s-au uscat pe sfoara! -------------------- ![]() |
| dany |
30-10-2007, 06:52 PM
|
Pai cum naiba...tu si Alexia...numai fara samburi!! A picat munca in gradina ca a inceput ploaia Pe mai tarziu ....poate. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
30-10-2007, 07:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
A picat munca in gradina ca a inceput ploaia Pe mai tarziu ....poate. Piureul cum il punctezi? -------------------- ![]() |
| luchi |
30-10-2007, 08:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.547 Inscris: 7-06-2006 Membrul Nr.: 16 Dispozitie: in reconstructie Sex: Feminin |
cam tarziu ai venit ... au tabarat fetele si nu mai am nici macar un fir de paste Da..io care am ajuns ultima a trebuit sa ling farfuria -------------------- The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
|
| axe10 |
30-10-2007, 08:43 PM
|
cam tarziu ai venit ... au tabarat fetele si nu mai am nici macar un fir de paste Da..io care am ajuns ultima a trebuit sa ling farfuria Norocul tau ca intarzii.... -------------------- ![]() |
| ganesha |
30-10-2007, 09:27 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul Poate pentru ca de cind ai inceput ww maninci mai putin si nu mai ajungi cu fibrele la necesarul zilnic (care e destul de mare, 25 g pe zi pentru un adult). Incearca niste... substitutii: in loc de paste albe (care n-au picior de fibra) sa papi integrale (care au o gramada), in loc de piure de cartofi (idem) sa papi piure de linte/naut de ex... ma rog tema cu variatiuni. Asa, ca sa scapi PE MOMENT: o lingurita de miere cu o cana de apa calduta (daca nu-ti place apa calduta bea ceai slab de plante). Iese... automat Spor la toate iti doresc -------------------- |
| buretel |
30-10-2007, 10:40 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Ganesha, esti o comoara la casa omului
Dany, eu venisem repede-repede sa vad degraba frunzele din gradina ta -------------------- |
| dany |
30-10-2007, 11:25 PM
|
Va pun intai poza cu papa din seara asta .....
![]() o chiftea mi-a iesit la 0,62 p Piureul cum il punctezi? Da, mai , iar ploua Punctez doar 2 p la piure pentru ca il fac doar cu supa de legume ( vegeta + apa ) pentru mine ....asa ca 2 p cartofii... Da..io care am ajuns ultima a trebuit sa ling farfuria Offffff....daca nu te misti mai repede , luchi Dany, eu venisem repede-repede sa vad degraba frunzele din gradina ta Aaaaaaa, pai n-ai zis .....Fac maine poze daca ma lasa vremea ...Dar frunzele mele sunt deja uscate si nu prea colorate ( de la un stejar ) asa ca ..... Poate pentru ca de cind ai inceput ww maninci mai putin si nu mai ajungi cu fibrele la necesarul zilnic (care e destul de mare, 25 g pe zi pentru un adult). Incearca niste... substitutii: in loc de paste albe (care n-au picior de fibra) sa papi integrale (care au o gramada), in loc de piure de cartofi (idem) sa papi piure de linte/naut de ex... ma rog tema cu variatiuni. Asa, ca sa scapi PE MOMENT: o lingurita de miere cu o cana de apa calduta (daca nu-ti place apa calduta bea ceai slab de plante). Iese... automat Spor la toate iti doresc Ohhhhh, A. , saru-mana pentru idei dar .....paste integrale pot papa cand sunt singura ( al meu sa nu auda de asta Voi retine ideea cu mierea , saru-mana !!!! Azi am vizitat , totusi , tronul ( de duminica dimineata nu m-a mai vazut later edit : am uitat sa punctez oul care l-am pus in chiftele Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 30-10-2007, 11:23 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
31-10-2007, 12:18 AM
|
Am mai balotat 4 chiftelutze
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:31 AM |