left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce este in mintea unui barbat?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

612 Pagini V « < 63 64 65 66 67 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Am nevoie de asta :eu si nebunelile mele ... seperator Optiuni V right
luchi
mesaj 30-10-2007, 12:29 PM
Mesaj #961

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie
Sex: Feminin

Subscriu la ce a spus Pisik - kiwi. Excelent, rezultat garantat dupa cateva folosiri

Mmm, paste? Sos de rosii simplu, si busuioc? Ma duc in spate sa vad daca ai scris. floare.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 30-10-2007, 12:38 PM
Mesaj #962

Yeti

Raspunsuri: 10.239
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Aaaaa, pai kiwi pap in fiecare dimineata dar ... dupa cappucino doh.gif Gata , de maine schimbam obiceiul : intai kiwi si apoi cappucino smile.gif

Da, Luchi , sos de rosii simplu ( rosii pasate ) pe care l-am fiert putin cu jdemii de condimente .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

julyalina
mesaj 30-10-2007, 01:42 PM
Mesaj #963

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

la mine kiwi nu avea efectul asta biggrin.gif eu il luam pentru vitamina C ... si dupa vreo luna de folosire zilnika m-a apukat gastrita si l-am abandonat sad.gif

bune pastele alea blum.gif vreau si eu o portie smile.gif

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 30-10-2007, 01:43 PM

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
dany
mesaj 30-10-2007, 01:53 PM
Mesaj #964

Yeti

cam tarziu ai venit ... au tabarat fetele si nu mai am nici macar un fir de paste tease.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 30-10-2007, 02:10 PM
Mesaj #965

Yeti

Am facut 2 ore ( pana acum ) munca in casa ( puncte bonus ) si imediat ies iar in gradina ( m-au terminat frunzele astea doh.gif ) si iar puncte bonus cheer.gif cheer.gif

Buey, si voi spalati asa de mult ? Iar am spalat 2 masini de rufe doh.gif Vorba Laviniei : parca as avea 5 copii wacko.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 30-10-2007, 02:51 PM
Mesaj #966

Yeti

Am plecat la frunzele mele )).gif

O dupa amiaza placuta !

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 30-10-2007, 06:15 PM
Mesaj #967

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 11:42 AM) *

Voi incerca si cu fructe , noni hug.gif
Anca , imi plac strugurii dar doar cei fara samburi blum.gif . Oricum cand ma gandesc ca au puncte ma fac ca nu vad raftul din magazin )).gif

E cea mai buna solutie...si eu o folosesc...
Pai cum naiba...tu si Alexia...numai fara samburi!! blum.gif

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 02:10 PM) *

Am facut 2 ore ( pana acum ) munca in casa ( puncte bonus ) si imediat ies iar in gradina ( m-au terminat frunzele astea doh.gif ) si iar puncte bonus cheer.gif cheer.gif

Buey, si voi spalati asa de mult ? Iar am spalat 2 masini de rufe doh.gif Vorba Laviniei : parca as avea 5 copii wacko.gif

Daca faci ordine in fiecare zi gasesti cate ceva care poate merge la spalat....asa ca....de aia ai de spalat mult!!
Na, ca eu azi nu am spalat...am inca de ieri rufe care nu s-au uscat pe sfoara!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 30-10-2007, 06:52 PM
Mesaj #968

Yeti

CITAT(axe10 @ 30-10-2007, 05:15 PM) *

Pai cum naiba...tu si Alexia...numai fara samburi!! blum.gif

)).gif )).gif hug.gif

A picat munca in gradina ca a inceput ploaia sad.gif . Am fost la cumparaturi ( aprovizionarea pe saptamana asta ) , m-am mai invartit un pic pe aici si acum ma apuc sa fac papa : chiftelute cu piure de cartofi . Ale mele le fac la cuptor si doar din carne de vita tocata . Sa vedem la cate puncte / buc ajung .

Pe mai tarziu ....poate.

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 30-10-2007, 07:12 PM
Mesaj #969

Taz

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 06:52 PM) *

A picat munca in gradina ca a inceput ploaia sad.gif . Am fost la cumparaturi ( aprovizionarea pe saptamana asta ) , m-am mai invartit un pic pe aici si acum ma apuc sa fac papa : chiftelute cu piure de cartofi . Ale mele le fac la cuptor si doar din carne de vita tocata . Sa vedem la cate puncte / buc ajung .

Pe mai tarziu ....poate.

sad.gif ...iar ploua?!...
Piureul cum il punctezi?

--------------------
Imagine
+Quote Post
luchi
mesaj 30-10-2007, 08:17 PM
Mesaj #970

Iepuras

Raspunsuri: 1.547
Inscris: 7-06-2006
Membrul Nr.: 16
Dispozitie: in reconstructie

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 01:53 PM) *

cam tarziu ai venit ... au tabarat fetele si nu mai am nici macar un fir de paste tease.gif

Da..io care am ajuns ultima a trebuit sa ling farfuria lol.gif asa ca..chiar nu a mai ramas nimic grin.gif

--------------------
The only way to keep your health is to eat what you don’t want, drink what you don’t like, and do what you’d rather not.
+Quote Post
axe10
mesaj 30-10-2007, 08:43 PM
Mesaj #971

Taz

CITAT(luchi @ 30-10-2007, 08:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 30-10-2007, 01:53 PM) *

Da..io care am ajuns ultima a trebuit sa ling farfuria lol.gif asa ca..chiar nu a mai ramas nimic grin.gif

Norocul tau ca intarzii....

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 30-10-2007, 09:27 PM
Mesaj #972

Taz

Raspunsuri: 3.083
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
De cand am reluat WW am o problema : nu mai vizitez in fiecare dimineata tronul

Poate pentru ca de cind ai inceput ww maninci mai putin si nu mai ajungi cu fibrele la necesarul zilnic (care e destul de mare, 25 g pe zi pentru un adult). Incearca niste... substitutii: in loc de paste albe (care n-au picior de fibra) sa papi integrale (care au o gramada), in loc de piure de cartofi (idem) sa papi piure de linte/naut de ex... ma rog tema cu variatiuni.

Asa, ca sa scapi PE MOMENT: o lingurita de miere cu o cana de apa calduta (daca nu-ti place apa calduta bea ceai slab de plante). Iese... automat blum.gif

Spor la toate iti doresc floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
buretel
mesaj 30-10-2007, 10:40 PM
Mesaj #973

Koala

Raspunsuri: 2.694
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

Ganesha, esti o comoara la casa omului floare.gif Multumim de sfaturi si idei wink1.gif
Dany, eu venisem repede-repede sa vad degraba frunzele din gradina ta smile.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
dany
mesaj 30-10-2007, 11:25 PM
Mesaj #974

Yeti

Va pun intai poza cu papa din seara asta .....

Imagine

o chiftea mi-a iesit la 0,62 p cheer.gif cheer.gif Deci papa = 5 +2 ( cartofii ) = 7 p p

CITAT(axe10 @ 30-10-2007, 06:12 PM) *

sad.gif ...iar ploua?!...
Piureul cum il punctezi?

Da, mai , iar ploua sad.gif sad.gif

Punctez doar 2 p la piure pentru ca il fac doar cu supa de legume ( vegeta + apa ) pentru mine ....asa ca 2 p cartofii...
CITAT(luchi @ 30-10-2007, 07:17 PM) *

Offffff....daca nu te misti mai repede , luchi )).gif )).gif

CITAT(buretel @ 30-10-2007, 09:40 PM) *

Dany, eu venisem repede-repede sa vad degraba frunzele din gradina ta smile.gif

Aaaaaaa, pai n-ai zis .....Fac maine poze daca ma lasa vremea ...Dar frunzele mele sunt deja uscate si nu prea colorate ( de la un stejar ) asa ca .....

CITAT(ganesha @ 30-10-2007, 08:27 PM) *

Poate pentru ca de cind ai inceput ww maninci mai putin si nu mai ajungi cu fibrele la necesarul zilnic (care e destul de mare, 25 g pe zi pentru un adult). Incearca niste... substitutii: in loc de paste albe (care n-au picior de fibra) sa papi integrale (care au o gramada), in loc de piure de cartofi (idem) sa papi piure de linte/naut de ex... ma rog tema cu variatiuni.

Asa, ca sa scapi PE MOMENT: o lingurita de miere cu o cana de apa calduta (daca nu-ti place apa calduta bea ceai slab de plante). Iese... automat blum.gif

Spor la toate iti doresc floare.gif

Ohhhhh, A. , saru-mana pentru idei dar .....paste integrale pot papa cand sunt singura ( al meu sa nu auda de asta doh.gif ) si piure de linte / naut n-am incercat niciodata blushing.gif . Ce gust are ? Cum e la puncte ?

Voi retine ideea cu mierea , saru-mana !!!!

Azi am vizitat , totusi , tronul ( de duminica dimineata nu m-a mai vazut )).gif ) dar tarziu dupa amiaza si asta nu e normal pentru mine doh.gif

later edit : am uitat sa punctez oul care l-am pus in chiftele )).gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 30-10-2007, 11:23 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 31-10-2007, 12:18 AM
Mesaj #975

Yeti

Am mai balotat 4 chiftelutze doh.gif ...2,5 p ...e ok ....

--------------------
- Voltaj -

Imagine
+Quote Post

612 Pagini V « < 63 64 65 66 67 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 3-12-2008 - 12:31 AM