![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
31-10-2007, 09:38 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.723 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Neata
Imi place cum te tii de treaba. Inca putin si ma ambitionati (tu si Ancuta) si pe mine |
| ina_ceva |
31-10-2007, 10:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Toata lumea a inceput sa mearga la teatre , concerte .... Distractie placuta ! Eu nu... Nici eu Dany-dulce, mi-ai facut pofta de paste Imi place cum te tii de treaba. Inca putin si ma ambitionati (tu si Ancuta) si pe mine Un exemplu de urmat -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
31-10-2007, 10:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| dany |
31-10-2007, 12:00 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Ce urat ploua aici Neata Imi place cum te tii de treaba. Inca putin si ma ambitionati (tu si Ancuta) si pe mine Hai , la numarat cu tine . Acum au inceput mai multe fete si sustinerea e mai mare . Saru-mana -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| julyalina |
31-10-2007, 12:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
dany, cum faci tu chifetlutele ?
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| dany |
31-10-2007, 12:36 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.431 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany, eu venisem repede-repede sa vad degraba frunzele din gradina ta Am promis ca vin cu poze azi ..... o parte din gradina plina cu frunze ![]() Se vede ca ploua , nu ? ![]() dany, cum faci tu chifetlutele ? Am avut 500 gr carne tocata de vita , am pus 1 ou , sare, piper , cartofi dati pe razitoarea mica ( am pus 2 mai mici ) , patrunjel , marar si 30 gr pesmet . Amestecat bine , facut chiftelutzele , pus in tava pe hartie de copt si dat la cuptor . In poza se vad mari dar au fost mici-mici -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| julyalina |
31-10-2007, 12:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
fara apa, fara ulei, fara nika ?
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| dany |
31-10-2007, 12:42 PM
|
Nu se usuca
Chiar acum am papat una sa vad daca sunt uscate si ...... nu-s -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| julyalina |
31-10-2007, 12:47 PM
|
Chiar acum am papat una sa vad daca sunt uscate si ...... nu-s -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| dany |
31-10-2007, 12:53 PM
|
am papat doar una..... pana acum Iti dai seama cate mai am de balotat ??? Am facut 48 de buc si pana acum s-au dus 13 Al meu sot nu le mananca ca sunt cu usturoi ( aaaaa, am uitat ca am pus si usturoi in ele ) ... deci trebuie sa ma sacrific eu -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| Amazoana |
31-10-2007, 01:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.723 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
am papat doar una..... pana acum Iti dai seama cate mai am de balotat ??? Am facut 48 de buc si pana acum s-au dus 13 Al meu sot nu le mananca ca sunt cu usturoi ( aaaaa, am uitat ca am pus si usturoi in ele ) ... deci trebuie sa ma sacrific eu Nu mananca usturoi?????????? |
| dany |
31-10-2007, 01:09 PM
|
Ce , crezi ca eu nu ? Aseara a zis :iar o sa miroasa a usturoi in dormitor
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
31-10-2007, 01:27 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ma bag si eu la usturoi si la chiftelute gata facute
Neatza -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
31-10-2007, 01:46 PM
|
Neata , May
Eu n-am teflon asa ca ramane cuptorul -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| dany |
31-10-2007, 02:05 PM
|
Ce ma enerveazaaaaaaaaaaaaaaa
Am gasit sa ma uit la programe romanesti pe net si .... cele mai multe canale nu merg si realitatea se intrerupe din 10 in 10 secunde -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 04:46 AM |