![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
31-10-2007, 02:27 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.450 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Diseara vom avea carne de cerb ....Tocmai am calculat dupa valorile de pe pachet si mi-a dat 2 p la 100 gr . Pachetul are 6 bucati de 66 gr fiecare deci 2 bucati vor avea 2,79 p , rotunjit 3
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
31-10-2007, 02:34 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Vedeti sa nu-i mancati coarnele ca au multe puncte
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
31-10-2007, 02:45 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.450 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dar tu de unde stii ca au puncte multe ? Ai mancat si a trebuit sa punctezi ?
-------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
31-10-2007, 02:54 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Vedeti sa nu-i mancati coarnele ca au multe puncte Dar au si mult calciu -------------------- |
| May |
31-10-2007, 02:54 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.484 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Hai ca m-ai incuiat cu asta
Avand in vedere ca de vreo 2 saptamani nu mai slabesc deloc Azi mi-am calculat ce aveam de gand sa mananc si de abia faceam 15 puncte, iar la calorii eram sub 900 -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
31-10-2007, 03:02 PM
|
Dar au si mult calciu Avand in vedere ca de vreo 2 saptamani nu mai slabesc deloc Azi mi-am calculat ce aveam de gand sa mananc si de abia faceam 15 puncte, iar la calorii eram sub 900 Aha ..... vezi daca aproximezi ??? Sa vezi de acum ce va merge treaba -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
31-10-2007, 03:03 PM
|
Sper
Merg sa iau pranzul, pofta buna tuturor -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| ina_ceva |
31-10-2007, 03:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pofta buna!
Merci, deja am luat pranzul cu Anca si Noni! -------------------- |
| dany |
31-10-2007, 03:07 PM
|
Pofta buna !
Vii cu meniul cand termini , da ? Pofta buna! Merci, deja am luat pranzul cu Anca si Noni! Wow !!! Si ce ati papat bun ? Cum sunt fetele , cum e noni ? -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ina_ceva |
31-10-2007, 03:33 PM
|
Fetele sunt f dragutze
Noni e bine, cu pofta de pepsi din cauza bebelului, e putin racita Anca are planuri de mers la concert in seara asta Am papat salate toate trei -------------------- |
| dany |
31-10-2007, 03:46 PM
|
Ma bucur ca va vedeti asa de des
Dirk are liber maine si azi e fotbal pentru nu-stiu-ce cupa asa ca ...... in masina si -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| axe10 |
31-10-2007, 03:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Mi-e foameeeeeeeeeeeeeeeeee....nu e drept..ca nu stiu cum sa punctez piureul...mai ales ca nu era facut dietetic....dar era doar 3 linguri fara prea mult varf...
Hai ca citesc in amanunt acasa ca acum sunt la mama la tara... Ne intoarcem diseara!! Mai ploua? Aici e soare si cald (afara) ca in casa e mai racoare. -------------------- ![]() |
| dany |
31-10-2007, 03:53 PM
|
Lavi .... pune si tu 1 p pentru cartofi si apoi ceva pentru unt si lapte . Nu stiu cum il faci tu ...Sau l-a facut mama ta ? As zice ca mai mult de 2 - 2,5 p nu are .
Salutari mamei tale !!!!! Da , mai , ploua rau de tot Azi o voi da in bara cu punctele ( cerbul ramane pe maine ) pentru ca sigur voi manca un carnat si voi bea o bere sau un vin fiert Am disparut . O dupa-amiaza si o seara frumoasa ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 31-10-2007, 03:57 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| May |
31-10-2007, 03:58 PM
|
Multumesc, de abia am mancat supa, ca sunt racita si nu se duce nimic pe gat
Meniul il pun diseara cand termin cu tot -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| dany |
31-10-2007, 04:01 PM
|
Supa ?????? Ptiu-ptiu sa nu te deochi
Acum chiar plec -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 12:14 PM |