![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Nessie |
06-06-2008, 10:02 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.370 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ok....ni-l recomanzi...dar ce telefon e?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
06-06-2008, 11:02 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.694 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Mdah .... tipic feminin ..... Fetelor ... io am un telefon care stie sa ma trezeazaca atunci cand am nevoie, care ma anunta cu 5 minute inainte de urmatoarea intalnire si pot sa vorbesc la el si bateria ma tine destul e mult. Poze nu prea sunt interesat sa fac pentru ca, pentru asta am un aparat foto. Ah, sa nu uit: are si card de 1GB pe care mi-am pus muzica sa pot asculta in voie Asadar, va recomand telefonul ...meu. Voi ce vreti sa "stie sa faca" telefonul vostru ? Telefonul meu nu e fancy deloc. Ce am cautat (si am gasit) la el: -size micut -baterie care sa ma tina muuuult -alarma trezire -remindere evenimente/zile de nastere -meniu rezonabil pt smsuri (is chioara oleac' si tb fonturi mari pt mine Ce nu am cautat si nu ma intereseaza, desi are: -camera (nu o folosesc, nu am cablu) Deci...tipic masculin as zice -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| andrushk_best |
07-06-2008, 03:40 PM
|
![]() Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 2 Inscris: 3-06-2008 Membrul Nr.: 1.040 |
eu am un 7500 prism. nu e nici f scum telefonul asta...si e si practic, si frumos si feminin. e f bun! nu am probleme cu reteaua sau cu bateria! dap...au dreptate cele care spun sa nu-ti iei tel cu clapa...se freaca mult si se duce repede...Sa ne spui si noua pentru ce telefon ai optat:)
|
| Mariana |
08-06-2008, 04:49 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
11-06-2008, 11:00 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.209 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Si eu imi iau un telefon si as dori recomandari daca se poate.
Ma intereseaza sa: 1. tina minim 6 zile 2. aiba 2 alarme ce pot fi puse zilnic Multumesc! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| aki |
11-06-2008, 12:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.283 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Gata mi-am luat
Nu stiu daca e alegere potrivita ![]() -------------------- |
| Mariana |
11-06-2008, 01:51 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 728 Inscris: 20-06-2007 Din: O comuna la malul Dunarii... Membrul Nr.: 315 Dispozitie: Melancolica, romantica... Sex: Feminin |
Super telefonul, sa-l stapanesti sanatoasa si iubita.
Tre sa il uzi ca altfel se strica. -------------------- ![]() ![]() ![]() |
| nusarich |
12-06-2008, 11:34 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.981 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Miha, si eu am tot Nokia - 1600 si are rubrici separate de ceas - ora de trezire si memento - la care poti adauga mai multe reminder-uri (mi s-a parut ciudat sa zic reminders). Iar bateria tine aprox. 2 saptamani. Din cand in cand mi se intampla sa uit unde pun incarcatorul, la cat de rar il folosesc...
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 10:47 PM |