left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
Ama.ro
mesaj 11-08-2007, 08:46 AM
Mesaj #106

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 318
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335
Sex: Feminin

Eu cand m-am maritat am slabit in preajma nuntii...de la emotii. )).gif
Ai emotii Bubbles?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-08-2007, 08:50 AM
Mesaj #107

Crocodil

Raspunsuri: 7.463
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Sincer inca nu )).gif .Maimult stress si nervi decat emotii ca mi se pare ca totul iese pe dos sorry.gif Ce inaltime ai de vrei 50 kg w00t.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-08-2007, 08:51 AM

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ama.ro
mesaj 11-08-2007, 09:23 AM
Mesaj #108

Ciocanitoare

1,63
+Quote Post
ganesha
mesaj 11-08-2007, 03:11 PM
Mesaj #109

Koala

Raspunsuri: 2.658
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
Ganesha, "micro/macro..chestii/trestii"...as tine cont si eu de ele..insa in Romania sa zicem merci daca avem mancar trecute caloriile pe produse...micro, macro nu-s trecute.

Hai buey, nu mai zi ca "in Romania", ca eu n-am venit din Pampas aici unde stau acu', tot din RO am venit, unde am trait douaj'si ceva de ani lol.gif lol.gif Stiu ca nu-s trecute, da' ce, la mine pe salata de vinete sint trecute? Ca doar mi-o fac in casa. Sau pe morcovi, sau pe ardei, sau pe... alte alea? Tot din baze de date le iau ca doar morcovul e cam acelasi dpdv al cifrelor peste tot in lume. Si cind eram in RO, tot din baze de date si/sau liste le luam (pe vremea aia calculam doar pentru copil, sa stiu eu sigur ca maninca in conformitate, iar pentru mine calculam proteinele, ca aflasem eu de undeva ca daca maninc peste nustiucite g de proteine slabesti - mare tzeapa, da' m-am desteptat intre timp lol.gif ), si am mai vb cu persoane pe forumuri si live care tin cont de macro si micro zi de zi. Avantajul bazelor de date vs liste (si carti) e ca in bazele de date poti calcula automat %, in liste tre' sa calc tu cu calculatorul. CHiar pe getfit.ro e pe undeva o lista cu asa ceva, la sectiunea de alimentatie (dar e destul de generala).

Weekend fain iti urez, planuri ceva? cheer.gif floare.gif Si sa stii ca nu ne-ai zapacit de cap hug.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 11-08-2007, 04:05 PM
Mesaj #110

Ciocanitoare

)).gif Si mie imi intrase in cap Atckinsul. )).gif
Pai..ca planuri...maine iar stric postul.E ziua tatalui si a bunicii mele si mergem la curte, gratar ...
O sa ma interesez cam ce procente trebuie sa urmaresc in alimentatie...da' eu cand ma apuc de ceva e jale..trebuie documentatie serioasa si..apoi sa vezi..Ca trebuie sa tinem cont si de vitamine si minerale, care din ele nu se absorb in prezenta altora..Faze d'astea..
Ti-am zis..nu iau vitamine ca imi creste pofta de mancare ff rau si mananc de rup, prefer sa le iau din alimentatie doh.gif
Si...mie imi place sa le calculez cu calculatorul, pe carnet..
Auzi...dar de ce nu-i bine sa mananci multe proteine?Sau prea putine..
+Quote Post
ganesha
mesaj 11-08-2007, 04:44 PM
Mesaj #111

Koala

Raspunsuri: 2.658
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

)).gif Nu era Atkins, ca ala interzice consumul peste un nr de carb, era doar... ca voiam eu sa fiu sigura ca ingurgitez mai multa proteina decit ... e normal, ca asa citisem eu undeva )).gif

Pai proteinele au o gramada de roluri: enzime, hormoni, colagenul si elastinul intra in componenta cartilajelor, de ex, keratina in a unghiilor, parului; masa musculara; motilitate celulara; si o gramada de alte roluri la nivel celular, nu le mai insir... O dieta saraca in proteine e periculoasa tare.

Se recomanda un aport de 1 gram pe kilogram corp, dar sint calculatoare pentru necesarul de proteina, de obicei pe website-urile revistelor de fitness, wellbeing, etc.

Daca aportul e prea mare: dau peste cap sistemul imunitar, ficatul si rinichii, duc la distrugerea densitatii osoase (pentru ca impeidica absorptia calciului), impiedica absorptia fierului, sint factori alergeni (cele mai cunoscute forme sint alergia la caseina din lapte, la glutenul din griu si alte cereale, cele peste si fructe de mare), si aportul prea mare chiar faciliteaza aparitia alergiilor (nu neaparat alergii la ele insele).

Ai grija cu vitaminele totusi, adica nu numai cu ele, ca daca de ex exista o carenta de ceva, organismul o sa se ocupe in primul rind de ea, si o sa puna slabitul pe un loc mai putin important.

Distractie placuta la gratar si La Multi Ani pentru tatal si bunica ta floare.gif floare.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 11-08-2007, 05:42 PM
Mesaj #112

Ciocanitoare

Merci Ganesha de urare!
Da, stiam ca blocheaza absorbtia calciului...proteinele sunt "hoti de calciu", alaturi de cafea, tutun si altele..
Dar restul nu prea stiam..
Trec meniul pe ziua de azi deoarece vreau, pana ajung la 50 kg, sa am ultima masa pana in ora 19...poate asa ma culc si eu mai devreme.Apoi o voi lua pana in ore 20-21..
Azi am mancat asa:
1 cafea decof cu 1 lgta miere.............................................................20 kcal
md:1,5 banana.................................................................................150 kcal
ora 11 250 ml lapte soia cu 4 lgte tarate..............................................146 kcal
ora 13 100 gr struguri........................................................................100 kcal
pranz: 200 gr dovlecei pe grill cu 1 lgta ulei masline si suc rosii.............100 kcal
1 felie de 25 g cu pateu vegetal..........................................................150 kcal
1 rondea grau expandat cu gem diet si 1 lgta miere..............................100kcal
cina: 200 gr ananas(proaspat).............................................................100 kcal
100 gr struguri...................................................................................100 kcal
1/2 felie paine cu pateu de soia...........................................................100kcal
inca o portie de dovlecei......................................................................100 kcal
total...................................................................................................1166kcal
Acum...dupa ce am scris..imi dau seama ca am mancat cam mult.Vreau sa fac si 45 min alergare usoara, pe la 19.30 ies in parc.Sper sa reusesc sa nu mai mananc seara, eu slabesc daca mananc pana in 19..

Si...MANANC PREA MULTE FRUCTE!!!!!Chiar nu ma pot abtine.. sad.gif

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 11-08-2007, 05:43 PM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 12-08-2007, 08:51 AM
Mesaj #113

Ciocanitoare

Am reusit!!! biggrin.gif N-am mai mancat dupa ce am scris meniul si am facut si 45 min alergare usoara.Azi dim aveam 53,2 dar imi venisera "musafirii"...eu de obicei am cam 500 gr in plus in acea perioada.
Sa vedem dupa cateva zile...nu vreau sa ma bucur prematur.
Sper ca azi voi limita proportiile dezastrului, desi stiu ca tata o sa ne serveasca cu pastrama de oaie. swoon.gif
Sa vedem..
+Quote Post
Dumbo
mesaj 12-08-2007, 01:51 PM
Mesaj #114

Nevastuica

Raspunsuri: 894
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Ama, parca ziceai ca nu te mai stresezi atat din cauza dezastrelor, sau...?

cheer.gif am reusit sa vorbesc cu maica'mea la telefon fara sa ma enervez prea tare. Cred ca din cauza ca am vorbit prea putin la telefon si era in statia de autobuz si nu a reusit sa se intinda la povesti.
Oricum ar fi e un lucru bun.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 12-08-2007, 09:42 PM
Mesaj #115

Ciocanitoare

Pai nu ma stresez..efectiv mananc..
Deci..am mancat ca vaca.
Adica: dim 1 rondea grau expandat cu gem diet si o mana struguri
de pe la ora 15: din aperitiv:2 masline, 2 felii de pastrama de porc, 1 felie salam uscat si 1 de cascaval, o rosie si un castravete
apoi o ceafa de porc micuta, am luat o gura dintr-un carnat....de pofta, o lingura cartofi fierti si 1 gogosar murat.
Aici vine problema: 1 inghetata(vreo 3 cupe), 2 felii cozonac si cateva maini de alune prajite.
Aici vine adevarata problema: pe la ora 21(la plecare) am ciocnit o cupa de sampanie(dulce) cu vreo 5 piscoturi.
Acum mi s-a facut rau...cred ca de la sampanie.Tocmai beau un suc de lamaie..n-am nimic in casa contra vomei.
Plus ca am mancat prea mult...cred totusi ca nici alunele nu mi-au picat prea bine..
In ritmul asta nu mai scad eu sub 53..

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 12-08-2007, 09:44 PM
+Quote Post
lliliana
mesaj 13-08-2007, 12:52 PM
Mesaj #116

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Sal Ama...Lilish la aparat. Pup de intampinare. pupic.gif

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
anaoi
mesaj 13-08-2007, 12:55 PM
Mesaj #117

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

hallo ama...
Imagine

o saptmana excelenta
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 13-08-2007, 01:20 PM
Mesaj #118

Ciocanitoare

Merci Lilish de vizita. pupic.gif
Ioana, merci de cocteil...e binevenit.Pan' la ora asta am reusit sa beau o cafea cu cof(la nasa..in vizite) si o inka cu 1 lgta miere(de dimineata).Am avut programare la gineco unde am asteptat 2 ore si jumatate...plus drumul dus-intors, dus fata si adus fata(am lasat-o la nasa) si acum ma gandesc ca mi s-a dus si foamea si setea...vreau sa vad un pat in fata ochilor cat mai urgent.Dana mea insa nu e de acord cu mine...ea zice ca vrea "hai, pa!"(a dormit la nasa) blink.gif .Io nu...

DE mancare n-am nimic.. doh.gif
Cred ca fac repede o salata..
+Quote Post
anaoi
mesaj 13-08-2007, 01:24 PM
Mesaj #119

Koala

Raspunsuri: 2.749
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

pai tu "hai stai"....mai bine o mai lasai un pic la nasa....
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 13-08-2007, 01:39 PM
Mesaj #120

Ciocanitoare

CITAT(anaoi @ 13-08-2007, 02:24 PM) *

pai tu "hai stai"....mai bine o mai lasai un pic la nasa....

Da, dar nu mi-am permis s-o mai las.Si asa am lasat-o mult..nasa e bolnava..Asa e cu copil mic, parca esti legata de maini si de picioare.Abia astept sa creasca.. smile.gif
Acum manac un mare castron de salata.Dana jubileaza prin casa )).gif , se incalta cu adidasii mei. )).gif
Cred ca o scot in parc...parca are lipici parcul ala, pana nu se umple pana si in pampersi de nisip..nu se lasa. doh.gif
+Quote Post

16 Pagini V « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 04:50 PM