![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ama.ro |
11-08-2007, 08:46 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Eu cand m-am maritat am slabit in preajma nuntii...de la emotii.
Ai emotii Bubbles? |
| bubbles |
11-08-2007, 08:50 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.463 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Sincer inca nu
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-08-2007, 08:51 AM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ama.ro |
11-08-2007, 09:23 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
1,63
|
| ganesha |
11-08-2007, 03:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.658 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Ganesha, "micro/macro..chestii/trestii"...as tine cont si eu de ele..insa in Romania sa zicem merci daca avem mancar trecute caloriile pe produse...micro, macro nu-s trecute. Hai buey, nu mai zi ca "in Romania", ca eu n-am venit din Pampas aici unde stau acu', tot din RO am venit, unde am trait douaj'si ceva de ani Weekend fain iti urez, planuri ceva? -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
11-08-2007, 04:05 PM
|
Pai..ca planuri...maine iar stric postul.E ziua tatalui si a bunicii mele si mergem la curte, gratar ... O sa ma interesez cam ce procente trebuie sa urmaresc in alimentatie...da' eu cand ma apuc de ceva e jale..trebuie documentatie serioasa si..apoi sa vezi..Ca trebuie sa tinem cont si de vitamine si minerale, care din ele nu se absorb in prezenta altora..Faze d'astea.. Ti-am zis..nu iau vitamine ca imi creste pofta de mancare ff rau si mananc de rup, prefer sa le iau din alimentatie Si...mie imi place sa le calculez cu calculatorul, pe carnet.. Auzi...dar de ce nu-i bine sa mananci multe proteine?Sau prea putine.. |
| ganesha |
11-08-2007, 04:44 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.658 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Pai proteinele au o gramada de roluri: enzime, hormoni, colagenul si elastinul intra in componenta cartilajelor, de ex, keratina in a unghiilor, parului; masa musculara; motilitate celulara; si o gramada de alte roluri la nivel celular, nu le mai insir... O dieta saraca in proteine e periculoasa tare. Se recomanda un aport de 1 gram pe kilogram corp, dar sint calculatoare pentru necesarul de proteina, de obicei pe website-urile revistelor de fitness, wellbeing, etc. Daca aportul e prea mare: dau peste cap sistemul imunitar, ficatul si rinichii, duc la distrugerea densitatii osoase (pentru ca impeidica absorptia calciului), impiedica absorptia fierului, sint factori alergeni (cele mai cunoscute forme sint alergia la caseina din lapte, la glutenul din griu si alte cereale, cele peste si fructe de mare), si aportul prea mare chiar faciliteaza aparitia alergiilor (nu neaparat alergii la ele insele). Ai grija cu vitaminele totusi, adica nu numai cu ele, ca daca de ex exista o carenta de ceva, organismul o sa se ocupe in primul rind de ea, si o sa puna slabitul pe un loc mai putin important. Distractie placuta la gratar si La Multi Ani pentru tatal si bunica ta -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
11-08-2007, 05:42 PM
|
Merci Ganesha de urare!
Da, stiam ca blocheaza absorbtia calciului...proteinele sunt "hoti de calciu", alaturi de cafea, tutun si altele.. Dar restul nu prea stiam.. Trec meniul pe ziua de azi deoarece vreau, pana ajung la 50 kg, sa am ultima masa pana in ora 19...poate asa ma culc si eu mai devreme.Apoi o voi lua pana in ore 20-21.. Azi am mancat asa: 1 cafea decof cu 1 lgta miere.............................................................20 kcal md:1,5 banana.................................................................................150 kcal ora 11 250 ml lapte soia cu 4 lgte tarate..............................................146 kcal ora 13 100 gr struguri........................................................................100 kcal pranz: 200 gr dovlecei pe grill cu 1 lgta ulei masline si suc rosii.............100 kcal 1 felie de 25 g cu pateu vegetal..........................................................150 kcal 1 rondea grau expandat cu gem diet si 1 lgta miere..............................100kcal cina: 200 gr ananas(proaspat).............................................................100 kcal 100 gr struguri...................................................................................100 kcal 1/2 felie paine cu pateu de soia...........................................................100kcal inca o portie de dovlecei......................................................................100 kcal total...................................................................................................1166kcal Acum...dupa ce am scris..imi dau seama ca am mancat cam mult.Vreau sa fac si 45 min alergare usoara, pe la 19.30 ies in parc.Sper sa reusesc sa nu mai mananc seara, eu slabesc daca mananc pana in 19.. Si...MANANC PREA MULTE FRUCTE!!!!!Chiar nu ma pot abtine.. Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 11-08-2007, 05:43 PM |
| Ama.ro |
12-08-2007, 08:51 AM
|
Am reusit!!!
Sa vedem dupa cateva zile...nu vreau sa ma bucur prematur. Sper ca azi voi limita proportiile dezastrului, desi stiu ca tata o sa ne serveasca cu pastrama de oaie. Sa vedem.. |
| Dumbo |
12-08-2007, 01:51 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 894 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Ama, parca ziceai ca nu te mai stresezi atat din cauza dezastrelor, sau...?
Oricum ar fi e un lucru bun. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ama.ro |
12-08-2007, 09:42 PM
|
Pai nu ma stresez..efectiv mananc..
Deci..am mancat ca vaca. Adica: dim 1 rondea grau expandat cu gem diet si o mana struguri de pe la ora 15: din aperitiv:2 masline, 2 felii de pastrama de porc, 1 felie salam uscat si 1 de cascaval, o rosie si un castravete apoi o ceafa de porc micuta, am luat o gura dintr-un carnat....de pofta, o lingura cartofi fierti si 1 gogosar murat. Aici vine problema: 1 inghetata(vreo 3 cupe), 2 felii cozonac si cateva maini de alune prajite. Aici vine adevarata problema: pe la ora 21(la plecare) am ciocnit o cupa de sampanie(dulce) cu vreo 5 piscoturi. Acum mi s-a facut rau...cred ca de la sampanie.Tocmai beau un suc de lamaie..n-am nimic in casa contra vomei. Plus ca am mancat prea mult...cred totusi ca nici alunele nu mi-au picat prea bine.. In ritmul asta nu mai scad eu sub 53.. Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 12-08-2007, 09:44 PM |
| lliliana |
13-08-2007, 12:52 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Sal Ama...Lilish la aparat. Pup de intampinare.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| anaoi |
13-08-2007, 12:55 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
hallo ama...
![]() o saptmana excelenta |
| Ama.ro |
13-08-2007, 01:20 PM
|
Merci Lilish de vizita.
Ioana, merci de cocteil...e binevenit.Pan' la ora asta am reusit sa beau o cafea cu cof(la nasa..in vizite) si o inka cu 1 lgta miere(de dimineata).Am avut programare la gineco unde am asteptat 2 ore si jumatate...plus drumul dus-intors, dus fata si adus fata(am lasat-o la nasa) si acum ma gandesc ca mi s-a dus si foamea si setea...vreau sa vad un pat in fata ochilor cat mai urgent.Dana mea insa nu e de acord cu mine...ea zice ca vrea "hai, pa!"(a dormit la nasa) DE mancare n-am nimic.. Cred ca fac repede o salata.. |
| anaoi |
13-08-2007, 01:24 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
pai tu "hai stai"....mai bine o mai lasai un pic la nasa....
|
| Ama.ro |
13-08-2007, 01:39 PM
|
pai tu "hai stai"....mai bine o mai lasai un pic la nasa.... Da, dar nu mi-am permis s-o mai las.Si asa am lasat-o mult..nasa e bolnava..Asa e cu copil mic, parca esti legata de maini si de picioare.Abia astept sa creasca.. Acum manac un mare castron de salata.Dana jubileaza prin casa Cred ca o scot in parc...parca are lipici parcul ala, pana nu se umple pana si in pampersi de nisip..nu se lasa. |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 04:50 PM |