![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
13-08-2007, 01:41 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
pai la ce altceva foloseste pampers-ul?
|
| Ama.ro |
13-08-2007, 07:26 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Am revenit cu meniul pe ziua de azi:
1 cafea inka+1 lgta miere......................................................100kcal(cel mult..) 1 cafea cu cof +zaharina........................................................e punctata mai sus..n-are multe kcal 1 salata(1 rosie medie, vreo 7 frunze de salata, ceapa, 1 lgta ulei masline, zeama de lamaie).....................................150 kcal 1 felie de 50 gr paine.............................................................120 kcal 1 mana struguri.....................................................................100 kcal 1 banana mica+100 ml lapte soia............................................150 kcal 1 portie de spaghete cu ciuperci(gatite f dietetic, in schimb au fost din gris dur...de la barilla..deci nu din faina integrala)........285 kcal total....................................................................................905 kcal Mesele cam inghesuite ca timp deoarece n-am avut timp sa mananc de dimineata.Ultima masa la ora 18.30.Va zic maine daca am reusit. |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
13-08-2007, 10:05 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Asa e cu copil mic, parca esti legata de maini si de picioare.Abia astept sa creasca.. Si ce te face sa crezi ca daca e mai mare e altfel? Eu astept de 7 ani si 8 luni momentul dezlegarii, si tot nu mai vine Asteptam sa ne zici daca ai reusit (cu masa de la 6 jumate) -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
14-08-2007, 12:06 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Ganesha, vad ca rezist eroic.
Da' nici nu pot dormi..Mi-e foameeeeee!!!!! Lasa ca rezist, cat mai e pana dimineata? Ma apuc sa-mi fac galerie. |
| ganesha |
14-08-2007, 12:08 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.661 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha, vad ca rezist eroic. Da' nici nu pot dormi..Mi-e foameeeeee!!!!! Lasa ca rezist, cat mai e pana dimineata? Ma apuc sa-mi fac galerie. Vin si eu cu orchestra sa-ti cint un cintec de leagan, sa vina somnu' -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| lliliana |
14-08-2007, 07:01 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salut skumpa
Acest mesaj a fost editat de lliliana: 14-08-2007, 07:01 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| Ama.ro |
14-08-2007, 07:22 AM
|
Neata!
Am rezistat eroic. Acum beau o cana mare de apa si abia apoi o sa-mi pregatesc micul dejul. Lilish, nu vreau sa-i dau papa, ca s-a invatat sa manance la ore tarzii si nu-i bine.Noaptea e pt somn, nu pt digestie.. Azi imi propun sa nu mai fac ca ieri(adica sa mananc sub 1000 kcal)..ci vreau sa mananc 1200 kcal, mese la distanta una de alta.Mi s-a acrit de soia asa ca proteinele le voi lua din ciuperci.(stiu ca soia e cea mai completa proteina vegetala dau zau daca mai pot ingurgita soia)Sper sa o tin tot asa..cu ultima masa pana in 19.Am uitat sa va zic ce e mai important: cantarul arata sub 53(un 52,9..ce-i drept |
| May |
14-08-2007, 08:29 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Ama.ro |
14-08-2007, 05:50 PM
|
Revin cu meniul zilei de azi.Sunt nemultumita de mine si asta din urmatoarele motive: fi-mi-ar grisinele de ras sa-mi fie!!!!
Calorii goale... Deci: dim 1 mana struguri........................................................100 kcal 1 cafea inka cu 1 lgta miere......................................................100 kcal...zic si eu.. grisine.....................................................................................200 kcal(pe la 11..am probleme cu glicemia, se pare..) pranz:1 portie spaghete............................................................285 kcal dupa vreo cateva ore(1,2 pe la 18 1 felie paine cu gem diet...............................................200 kcal..era felie de 50 gr, din aia babana 1 lgta miere..............................................................................20 kcal total.........................................................................................1105.kcal Nu-mi place cum am mancat azi dar nu mai am ce sa fac.Sport iar n-am facut..abia maine ma incumet. De maine vreau ca in fiecare dimineata sa fac aerobic..programul meu de 50 min..pe stomacul gol. Ganesha..nici nu mai indraznesc sa dau buzna in jurnalul tau pt a te bate la cap. Am citit la greu azi, am gasit si jurnalele fetelor de pe getfit, problema e ca eu nu vreau sa-mi dezvolt masa musculara.E deja bine dezvoltata si asta deoarece am cam facut sport la viata mea..printre care si karate.(cred ca de acolo se trag coapsele astea de brontozaur) Fetele alea de acolo vor sa puna masa musculara..Ma rog, ideea e ca mi-am facut cont dar...nu pot posta.Cica trebuie sa astept acceptul adminului sau cam asa ceva.. Sincer sunt in ceata totala.Daca m-as apuca eu acum sa cresc aportul caloric la 1700-1800 si sa respect si piramida nutritionala, sigur ma ingras.Imi cunosc corpul.Probabil ca trebuie sa imi accelerez metabolismul dar asta in timp, nu mancand dintr-o data mult. De fapt vroiam sa te intreb cam ce cantitate de carboh sa consum eu zilnic...avand in vedere ca de obicei mananc multe fructe in loc sa mananc carboh complecsi.(bine...ziua de azi chiar a fost varza..sa zic merci daca maine voi avea aceeasi greutate ca azi) Deci, de maine sport, mancat pana in ora 18-19(max 19), deocamdata atat..Restul "pretentiilor" le las sa vina in timp.. |
| Ama.ro |
14-08-2007, 06:26 PM
|
Da, deci nu pot posta...si ma mananca buricele dejtelor..
Ma bate un gand: sa reduc carboh, sa maresc consumul de proteine si sa iau calciu.. De maine...de fapt de poimaine, ca maine am o iesire in oras.. |
| ganesha |
14-08-2007, 11:53 PM
|
Amaaaa, da' tre' sa limtiezi consumu' de carbi ca sa iei calciu?
Uite un calculator de carbi , in general 40-65% din calorii trebuie sa vina de la carbi. Nu stiu ce sa zic cu caloriile... eu n-am slabit pentru ca mincam prea putin. Dupa calcule imi iese un necesar zilnic f mare, si scazind vreo 500 pentru slabit mi-ar trebui vreo 1800, cam asa. Iar eu de felul meu nu pot minca mai mult de 1500, asta in zilele mele... de cheat. Asa ca am crescut fromosel de la 1200-1300 pina pe la 1500-1600, si uite ca am miscat cintarul, dupa atita amar de vreme -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
15-08-2007, 12:03 AM
|
Sa vedem..nu stiu.Oare ma scoate in oras sotul meu?
Azi am facut-o de oaie..s-a dus si cura si post.Adica..mi-a venit cu niste inghetata superdelicioasa.Acum asta e..Nu stiu de ce am poftele astea cand vin rusii(vorba fetelor de pe oneden Sa stii ca eu daca nu mi-as impune sa ma limitez la pana in 1200 kcal...as manca vreo 1500-1800.Am metabolismul destul de bun, poate si de la desele "exceptii" De obicei dupa o "exceptie mi se mai face foame abia a doua zi pe la pranz..cred ca asta e norocul meu. De maine ma gandesc serios sa trec pe o dieta cu multe proteine...pe cat posibil fara carboh.(gen atkins dar sa limitez lipidele)De aia ziceam sa iau calciu... Inca ma mai gandesc dar parca prea ma umflu e la carboh.Chiar mananc prea multi, as manca fructe intr-una, nu mai zic paine, grisine..parca am innebunit!! |
| ganesha |
15-08-2007, 12:13 AM
|
Scumpa, da' tu maninci oricum hipocaloric... pentru ca tu pui totalul brut, iar daca totalul brut e 1200, inchipuie-ti ca ala net e sub 1000. Ca sa nu mai zic de ziua cu 905 calorii
Cit despre taiatul carbilor si mincatul de proteine... faci cum vrei, da' sa nu uiti ca sanatatea e cea mai impo, si ca niste kile vin si pleaca, dar doar un ficat, o pereche de rinichi, etc ai, si peste 20 de ani tot pe ele ai sa le ai. Te -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
15-08-2007, 12:26 AM
|
Offfff, vorba lu' al meu...cred ca n-am preocupare.
Las ca vad eu.. Trec meniul aici, sa ma tragi de urechi daca ti se pare aiurea. |
| ganesha |
15-08-2007, 01:23 AM
|
E ziua ta cumva?
-------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:28 PM |