left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
anaoi
mesaj 13-08-2007, 01:41 PM
Mesaj #121

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn
Sex: Feminin

pai la ce altceva foloseste pampers-ul? grin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 13-08-2007, 07:26 PM
Mesaj #122

Ciocanitoare

Raspunsuri: 318
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Am revenit cu meniul pe ziua de azi:
1 cafea inka+1 lgta miere......................................................100kcal(cel mult..)
1 cafea cu cof +zaharina........................................................e punctata mai sus..n-are multe kcal
1 salata(1 rosie medie, vreo 7 frunze de salata, ceapa,
1 lgta ulei masline, zeama de lamaie).....................................150 kcal
1 felie de 50 gr paine.............................................................120 kcal
1 mana struguri.....................................................................100 kcal
1 banana mica+100 ml lapte soia............................................150 kcal
1 portie de spaghete cu ciuperci(gatite f dietetic, in schimb au
fost din gris dur...de la barilla..deci nu din faina integrala)........285 kcal
total....................................................................................905 kcal
Mesele cam inghesuite ca timp deoarece n-am avut timp sa mananc de dimineata.Ultima masa la ora 18.30.Va zic maine daca am reusit.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 13-08-2007, 10:05 PM
Mesaj #123

Koala

Raspunsuri: 2.661
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT
Asa e cu copil mic, parca esti legata de maini si de picioare.Abia astept sa creasca..

Si ce te face sa crezi ca daca e mai mare e altfel? Eu astept de 7 ani si 8 luni momentul dezlegarii, si tot nu mai vine lol.gif Da' speranta moare ultima cheer.gif

Asteptam sa ne zici daca ai reusit (cu masa de la 6 jumate) wink1.gif floare.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 14-08-2007, 12:06 AM
Mesaj #124

Ciocanitoare

Ganesha, vad ca rezist eroic. )).gif
Da' nici nu pot dormi..Mi-e foameeeeee!!!!!
Lasa ca rezist, cat mai e pana dimineata?
Ma apuc sa-mi fac galerie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 14-08-2007, 12:08 AM
Mesaj #125

Koala

CITAT(Ama.ro @ 13-08-2007, 02:06 PM) *

Ganesha, vad ca rezist eroic. )).gif
Da' nici nu pot dormi..Mi-e foameeeeee!!!!!
Lasa ca rezist, cat mai e pana dimineata?
Ma apuc sa-mi fac galerie. cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Vin si eu cu orchestra sa-ti cint un cintec de leagan, sa vina somnu' band.gif Daca nu merge, atunci iti fac eu galerie cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
lliliana
mesaj 14-08-2007, 07:01 AM
Mesaj #126

Iepuras

Raspunsuri: 1.989
Inscris: 28-08-2006
Din: <--- Vest
Membrul Nr.: 121
Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza!

Salut skumpa pupic.gif Pup. Mai...tie chiar ti-e foame sau eshti in sevraj la papa? Ca daca ti-e foame ar trebui sa papi ceva...sa nu rabde bietul organism shi dupa aceea tot ce prinde depune biggrin.gif

Acest mesaj a fost editat de lliliana: 14-08-2007, 07:01 AM

--------------------
Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.

Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 14-08-2007, 07:22 AM
Mesaj #127

Ciocanitoare

Neata!
Am rezistat eroic.
Acum beau o cana mare de apa si abia apoi o sa-mi pregatesc micul dejul.
Lilish, nu vreau sa-i dau papa, ca s-a invatat sa manance la ore tarzii si nu-i bine.Noaptea e pt somn, nu pt digestie..
Azi imi propun sa nu mai fac ca ieri(adica sa mananc sub 1000 kcal)..ci vreau sa mananc 1200 kcal, mese la distanta una de alta.Mi s-a acrit de soia asa ca proteinele le voi lua din ciuperci.(stiu ca soia e cea mai completa proteina vegetala dau zau daca mai pot ingurgita soia)Sper sa o tin tot asa..cu ultima masa pana in 19.Am uitat sa va zic ce e mai important: cantarul arata sub 53(un 52,9..ce-i drept )).gif ) cheer.gif
+Quote Post
May
mesaj 14-08-2007, 08:29 AM
Mesaj #128

Hiena

Raspunsuri: 4.850
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 14-08-2007, 05:50 PM
Mesaj #129

Ciocanitoare

Revin cu meniul zilei de azi.Sunt nemultumita de mine si asta din urmatoarele motive: fi-mi-ar grisinele de ras sa-mi fie!!!! doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Calorii goale... doh.gif
Deci: dim 1 mana struguri........................................................100 kcal
1 cafea inka cu 1 lgta miere......................................................100 kcal...zic si eu..
grisine.....................................................................................200 kcal(pe la 11..am probleme cu glicemia, se pare..)
pranz:1 portie spaghete............................................................285 kcal
dupa vreo cateva ore(1,2 )).gif )..iar grisine...................................200 kcal
pe la 18 1 felie paine cu gem diet...............................................200 kcal..era felie de 50 gr, din aia babana
1 lgta miere..............................................................................20 kcal
total.........................................................................................1105.kcal
Nu-mi place cum am mancat azi dar nu mai am ce sa fac.Sport iar n-am facut..abia maine ma incumet.
De maine vreau ca in fiecare dimineata sa fac aerobic..programul meu de 50 min..pe stomacul gol.

Ganesha..nici nu mai indraznesc sa dau buzna in jurnalul tau pt a te bate la cap. )).gif )).gif
Am citit la greu azi, am gasit si jurnalele fetelor de pe getfit, problema e ca eu nu vreau sa-mi dezvolt masa musculara.E deja bine dezvoltata si asta deoarece am cam facut sport la viata mea..printre care si karate.(cred ca de acolo se trag coapsele astea de brontozaur)
Fetele alea de acolo vor sa puna masa musculara..Ma rog, ideea e ca mi-am facut cont dar...nu pot posta.Cica trebuie sa astept acceptul adminului sau cam asa ceva..
Sincer sunt in ceata totala.Daca m-as apuca eu acum sa cresc aportul caloric la 1700-1800 si sa respect si piramida nutritionala, sigur ma ingras.Imi cunosc corpul.Probabil ca trebuie sa imi accelerez metabolismul dar asta in timp, nu mancand dintr-o data mult.
De fapt vroiam sa te intreb cam ce cantitate de carboh sa consum eu zilnic...avand in vedere ca de obicei mananc multe fructe in loc sa mananc carboh complecsi.(bine...ziua de azi chiar a fost varza..sa zic merci daca maine voi avea aceeasi greutate ca azi)

Deci, de maine sport, mancat pana in ora 18-19(max 19), deocamdata atat..Restul "pretentiilor" le las sa vina in timp..
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 14-08-2007, 06:26 PM
Mesaj #130

Ciocanitoare

Da, deci nu pot posta...si ma mananca buricele dejtelor..
Ma bate un gand: sa reduc carboh, sa maresc consumul de proteine si sa iau calciu..
De maine...de fapt de poimaine, ca maine am o iesire in oras.. rolleyes.gif grin.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 14-08-2007, 11:53 PM
Mesaj #131

Koala

Amaaaa, da' tre' sa limtiezi consumu' de carbi ca sa iei calciu? )).gif Glumeam, da' sa stii ca oricum nu cred ca atingi rdv-ul pentru calciu din mincare...

Uite un calculator de carbi , in general 40-65% din calorii trebuie sa vina de la carbi.
Nu stiu ce sa zic cu caloriile... eu n-am slabit pentru ca mincam prea putin. Dupa calcule imi iese un necesar zilnic f mare, si scazind vreo 500 pentru slabit mi-ar trebui vreo 1800, cam asa. Iar eu de felul meu nu pot minca mai mult de 1500, asta in zilele mele... de cheat. Asa ca am crescut fromosel de la 1200-1300 pina pe la 1500-1600, si uite ca am miscat cintarul, dupa atita amar de vreme cheer.gif Initial s-a miscat in plus, DAR CU RABDARE am depasit momentul si am sarit pragul. Metabolismul se incetineste la putine calorii, ii trebuie calorii destule cit sa-l tina ocupat si mese mici dar mai dese.

floare.gif Unde iesi in oras? naughty.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 15-08-2007, 12:03 AM
Mesaj #132

Ciocanitoare

Sa vedem..nu stiu.Oare ma scoate in oras sotul meu? grin.gif
Azi am facut-o de oaie..s-a dus si cura si post.Adica..mi-a venit cu niste inghetata superdelicioasa.Acum asta e..Nu stiu de ce am poftele astea cand vin rusii(vorba fetelor de pe oneden )).gif ).
Sa stii ca eu daca nu mi-as impune sa ma limitez la pana in 1200 kcal...as manca vreo 1500-1800.Am metabolismul destul de bun, poate si de la desele "exceptii" )).gif )).gif
De obicei dupa o "exceptie mi se mai face foame abia a doua zi pe la pranz..cred ca asta e norocul meu.
De maine ma gandesc serios sa trec pe o dieta cu multe proteine...pe cat posibil fara carboh.(gen atkins dar sa limitez lipidele)De aia ziceam sa iau calciu... )).gif
Inca ma mai gandesc dar parca prea ma umflu e la carboh.Chiar mananc prea multi, as manca fructe intr-una, nu mai zic paine, grisine..parca am innebunit!! sad.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 15-08-2007, 12:13 AM
Mesaj #133

Koala

Scumpa, da' tu maninci oricum hipocaloric... pentru ca tu pui totalul brut, iar daca totalul brut e 1200, inchipuie-ti ca ala net e sub 1000. Ca sa nu mai zic de ziua cu 905 calorii )).gif Pai cind fugi de colo-colo cu copila, cind mai faci si cite o ora de sport... iti dai seama ca de fapt ajungi la un net de 500-600 de calorii? Si organismul nu mai vrea sa slabeasca, pentru ca stie ca mai mult de-atit nu primeste si atunci nu vrea sa eda din rezerve. Mai ales ca oricum ai slabit destul de mult pina acum - tin minte corect, nu? Parca tu pusesi o poza gen "before' la neuroni, sper sa nu confund blushing.gif

Cit despre taiatul carbilor si mincatul de proteine... faci cum vrei, da' sa nu uiti ca sanatatea e cea mai impo, si ca niste kile vin si pleaca, dar doar un ficat, o pereche de rinichi, etc ai, si peste 20 de ani tot pe ele ai sa le ai.

Te hug.gif!

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 15-08-2007, 12:26 AM
Mesaj #134

Ciocanitoare

Offfff, vorba lu' al meu...cred ca n-am preocupare. )).gif
Las ca vad eu..
Trec meniul aici, sa ma tragi de urechi daca ti se pare aiurea.
+Quote Post
ganesha
mesaj 15-08-2007, 01:23 AM
Mesaj #135

Koala

E ziua ta cumva? blushing.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post

16 Pagini V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-09-2008 - 07:28 PM