![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| lliliana |
15-08-2007, 07:20 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Salutare.
-------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
| anaoi |
15-08-2007, 07:34 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
neata ama...sa ai o zi super
![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ama.ro |
15-08-2007, 09:37 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Merci, fetelor!Hai sa fac si cinste..
![]() ![]() Va rog sa va serviti! Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 15-08-2007, 09:38 AM |
| anaoi |
15-08-2007, 09:45 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly a luat cocktailurile
mersi |
| May |
15-08-2007, 11:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.850 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Si din nou exclam: prajituuuriiii
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| anaoi |
15-08-2007, 11:09 AM
|
|
nope..nu sunt bune ....deloc, deloc
|
| Nessie |
15-08-2007, 11:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Da, deci nu pot posta...si ma mananca buricele dejtelor.. Nici eu (nu pot posta) si pe mine (ma manaca deshtele). Sper ca am citit bine, dar ziceai ca vrei sa scoti carbii, sa te axezi pe proteine, dar sa limitezi grasimile? Poui, dupa mine cred ca e cam greu. Ca sa mananci proteina si sa nu plangi de foame trebuie sa bagi carne mai multa, iar carnea vine cu grasimile de rigoare -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ama.ro |
15-08-2007, 12:27 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Nu e char asa, Nessie.Am tinut 1 saptamana si jumatate Atkins, prin ianuarie...fara rezultate remarcabile insa.Mancam oua, branza, carne la gratar, legume permise, am mai pacatuit si cu mezeluri insa am observat ca ma simteam mai usoara.N-am putut tine mai mult deoarece pofteam la fructe de simteam ca mor insa sa sti ca ma saturam.Ce nu m-au lipsit deloc au fost: cartofii, orezul, painea, pastele..
Cand am zis de reducerea grasimilor m-am referit fara prajeli sau adaugare de ulei in afara de strictul necesar.Oricum..m-am razgandit.Vreau sa mananc rational. Azi s-a incheiat postul asa ca imi intru in ritm: m-am hotarat ca pana nu fac sport(in fiecare dimineata) sa nu iau micul dejun asa ca abia acum am papat.(asta pt ca vreau sa scap de celulita iar sportul e singura cale...dar sportul ca mod de viata)Am facut programul de aerobic si apoi micul dejun: 1 ou, 1 felie paine cu vinete si o rosie.Si...abia 500 ml apa.Mai am de baut 6 cani, e musai. Apropos de getfit...mi-a placut comentariul: http://www.getfit.ro/forum/showthread.php?...ighlight=slabit |
| Nessie |
15-08-2007, 12:47 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.908 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Intr-o perioada de disperare, am tinut si eu Atkins, dar m-am simtit ingrozitor.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ama.ro |
15-08-2007, 12:58 PM
|
Uite..cele mai multe kg eu le-am dat in timp...cu regimul asta: "Dieta mea MIC DEJUN: 1/2 gref sau portocala sau 1-2 kiwi sau 1 mar ORA 11: una din urmatoarele variante: 1.alta portie de fructe 2.1-2 felii graham cu branza degresata 3.200 gr iaurt 0,1 cu cereale integrale(de la plafar..fara zahar sau fructe) DEJUN(Ora 14):Un gratar de pui(1 pulpa sau 1/2 piept) sau 1 peste la gratar cu una din cele 2 variante: 1.Multe legume fierte(de preferat la abur), cel mult cu putin ulei de masline peste, fara cartof, mazare, porumb, fasole uscata, linte.De preferat: brocoli, fasole verde, conopida, dovlecel, varza de bruxelles. 2.O salata mare(se pot folosi salata verde, rosii, castraveti, ridichi, ardei, varza, ceapa, alte verdeturi, ulei de masline si zeama de lamaie) CINA:cel tarziu la ora 19: Una din urmatoarele variante: 1.o salata mare..ca la pranz 2.o salata de ton in apa(din verdeturi si ton in apa) 3.o bucata de peste la gratar 4.iaurt 0,1 cu tarate(de la plafar..ajuta la reglarea tranzitului intestinal)..sau fara...sau cu o lingura de cereale. Se poate bea o cafea mica dar neindulcita..sau cu zaharina, ceaiuri neindulcite..sau cu zaharina.Obligatoriu 2 l lichide/zi si sport macar 3 zile pe saptamana.(cate o ora, de preferat antrenament cardio...eu fac gimn aerobica sau jogging) Se slabesc cam 1- 2 kg/saptamana si e un regim lejer. " |
| Nessie |
15-08-2007, 04:14 PM
|
Poate d'aia nu slabesc. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ama.ro |
15-08-2007, 05:11 PM
|
Fetele, s-a dus naiba iesirea in oras.
A venit soacra cu flori si un tort..Gest frumos dar..m-a obligat, nu?Asa ca m-am dus, am luat mici, porc sivrei, nu vrei bei Grigore aghiasma.. Offfffff, vroiam si eu scoasa in oras, nu sa stau si azi la cratita.. |
| Nessie |
15-08-2007, 05:15 PM
|
Ama, dar da-o repede pe spate pe soacra, vorbeste cu sotiorul ca pe la 8-9 sa plece si iesi frumushel de manuta undeva.
De la ora aia abia incepe distractia. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| ganesha |
15-08-2007, 05:43 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Fetele, s-a dus naiba iesirea in oras. A venit soacra cu flori si un tort..Gest frumos dar..m-a obligat, nu?Asa ca m-am dus, am luat mici, porc sivrei, nu vrei bei Grigore aghiasma.. Offfffff, vroiam si eu scoasa in oras, nu sa stau si azi la cratita.. Soacra ta nu stie ca azi e post? E doar dezlegare la peste Eh... o soacra are omu', cite nu facem noi pentru ele.... -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| julyalina |
15-08-2007, 05:54 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
la multi ani ama !
offff ce soacra ai -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 01:20 PM |