left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Varsta! Are importanta ce varsta ai cand vrei sa slabesti?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 09:39 AM
Mesaj #16

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 315
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335
Sex: Feminin

Imagine
Am ajuns si eu in jurnal..sa va servesc cu cafea.
Ieri, am mai mancat de vreo 2 pcte..mi-era cam foame.
Dulci pupic.gif .
Ganesha, nu ma gandesc sa las alimentele alea..mentionate mai sus )).gif , doar ca m-am simtit rau de la atata linte.Si acum sunt balonata.
Am si naut in casa, l-am cumparat pe cand tineam monti..ma gandeam la o salata de naut(gasisem o salata cu naut, capere si gogosar in otet).Azi m-am gandit sa-mi fac orez cu legume..oscilez intre orez cu ciuperci( ca tot vb de proteine) si orez din ala..sarbesc, cu muuuuulte legume.Dimineata am rezolvat-o cu 1 banana si 1 felie paine cu gem diet.(3 pcte..adica) iar seara..habar n-am.Sunt total impotriva "mezelurilor" de post, a pateului de post si chiar a laptelui de soia din comert(e bogat in zahar)..toate avand ff multe E-uri.
Cred ca fac o ciorbita de legume..
Hai ca poate imi mai vin idei.Azi fac neaparat aerobic si..sa vad cum scap de balonarea asta.Azi nu mai vreau sa vad linte in fata ochilor, zici ca sunt un butoi.
Ganesha..si pe mine ma batea gandul, erau niste inregistrari cu Stroiescu si intr-o per le ascultam.

http://video.google.com/videosearch?q=virgiliu+stroescu
Pana la urma m-am decis sa nu-mi impun nici o limita in alimentatie.Nu-mi plac lucrurile impuse, daca e sa fie, vreau sa vina de la sine.Al meu sot oricum nu rezista fara carne nici macar o zi.(fac mancare separata pt mine/sot/fetita)
Intru mai pe seara sa dau raportul. smile.gif

CITAT(Sexymom @ 01-08-2007, 10:21 AM) *

Jurnalisto, la cate kg vrei sa ajungi?
Felicitari pt.jurnal, o sa te ajute sa treci mai usor peste pofte. floare.gif

Acum am vazut ca ai tiker,nu sunt putine 5o de kg? sau nu esti asa de inalta?

Am 1,63.Am pus tickerul la 50 asa..pt motivatie...ca sa-mi amintesc permanent ca nu trebuie sa mai mananc cat sapte.Niciodata n-am fost slaba..inainte sa raman gravida faceam eforturi sa ma mentin la 58-60 kg si mancam de toate.Prajituri, pizza, sarmale, hamb, pateuri..Apoi ma chinuiam sa slabesc.Eram "pufoasa".Nici prin cap nu-mi trecea ca "esti..ceea ce mananci" si ca poti sa te mentii la ce greutate vrei.Trebuie doar sa vrei.
Citeam undeva (ieri) ca vointa e "un muschi care trebuie lucrat", sunt perfect de acord.Cred ca ar trebui sa ne regasim vointa, autocontrolul.....si nu "incapatanarea" de a tine pana la capat o cura aberanta..aia nu e vointa.Am chef de vorba azi. )).gif )).gif )).gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Amazoana
mesaj 01-08-2007, 09:46 AM
Mesaj #17

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Eu am 1.60m. Si am muuult mai multe kg ca tine sorry.gif sorry.gif
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 09:55 AM
Mesaj #18

Ciocanitoare

CITAT(dulcikatty @ 01-08-2007, 10:46 AM) *

Hai lasa..ca te-am vazut in poze.Arati super..ai zambet frumos..
Stii vb aia "frumusetea nu se afla in nr de kg"?Nu e doar un cliseu..
Frumusetea se refera la "a te simti bine in propria piele", e te simti frumoasa..
Din pacate mai am de lucrat la capitolul asta..da' fac progrese. )).gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 01-08-2007, 10:17 AM
Mesaj #19

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.785
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

CITAT(Ama.ro @ 31-07-2007, 09:38 PM) *

Nu stiu de ce am trecut asa.Pai..am gasit lg de linte ca avand 0,5p si am zis ca cu tot cu ulei..desi am pus putin..1 pct.Apoi am trecut inca catete 1 pct in plus asa..sa fie. )).gif )).gif
Buna, Ama! pupic.gif

Lintea uscata are 1p/ lingurita. Tu ai mancat-o fiarta si e ca fasolea, isi mareste volumul. Lintea din cate tin eu minte absoarbe apa chiar de 4-5 ori volumul ei. wink1.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Amazoana
mesaj 01-08-2007, 10:43 AM
Mesaj #20

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

CITAT(Ama.ro @ 01-08-2007, 10:55 AM) *

CITAT(dulcikatty @ 01-08-2007, 10:46 AM) *

Hai lasa..ca te-am vazut in poze.Arati super..ai zambet frumos..
Stii vb aia "frumusetea nu se afla in nr de kg"?Nu e doar un cliseu..
Frumusetea se refera la "a te simti bine in propria piele", e te simti frumoasa..
Din pacate mai am de lucrat la capitolul asta..da' fac progrese. )).gif

Bine ar fi sa ma simt bine cu mine, dar nu este asa..."Self esteeme" imi lipseste total.Poate ne ajutam una pe cealalta....
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-08-2007, 04:49 PM
Mesaj #21

Koala

Raspunsuri: 2.571
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

.
CITAT
Sunt total impotriva "mezelurilor" de post, a pateului de post si chiar a laptelui de soia din comert(e bogat in zahar)..toate avand ff multe E-uri.

Probabil depinde de producator, la noi in casa se consuma inghetata de soia (cel mai des, din cauza colesterolului si a grasimilor saturate din aia 'normala'), iaurt, lapte (eu nu pun gura pe el ca numai gindul ma scirbeste )).gif ), brinza (nu neaparat tofu - "feta", etc), "sunca"... cam astea. Eu sint cititor si rumegator de etichete - de la sapunul de miini si pina la... ORICE, dar unele produse din soia sint safe pina la cer si inapoi. Dar repet, depinde de producator. Laptele de soia se poate face si in casa - pentru cei cu stomacul tare )).gif Singura grija la soia e cantitatea de isoflavone, ce nu trebuie sa depaseasca RDV-ul (care imi scapa acum pe moment cit e, imi aduc aminte si zic eu mai tirziu blushing.gif ), pentru ca poate fi periculos.
floare.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 06:22 PM
Mesaj #22

Ciocanitoare

Buna seara, fetele!HAi sa dau si eu raportul
1 banana.........................................................................................1p
4 linguri linte(am terminat-o..ca sa nu ma mai gandesc la ea)..............5p
1 felie paine(50 gr) cu gem diet.........................................................2p
4 linguri orez, cateva buchetele brocoli si 2 morcovi...fierti...................2p
pepene(2 felii)am depasit 200 gr........................................................1p
30 gr sticksuri..................................................................................2p(de nervi..am asteptat pe cineva 1 h la metrou mad.gif )
total(pana acum)..............................................................................13p
Acum ma simt cam plina, tot balonata, inca n-am cedat nervos sa ma duc sa-mi iau ceai diuretic.
Daca mai mi-o fi foame pana ma culc mai am o portie de orez cu legume.Pana la urma am fiert orezul cu putina sare si am adaugat ghimbir ras(cica e bun la grupa 0 si in plus e un aliment yangasa ca...sa nu radeti de mine biggrin.gif ) si legumele separat deoarece n-am avut timp de piata, am avut o mie si una de devil.gif azi, a plouat de a rupt toata ziua si am stat si ca papagalu' mai bine de 1h la metrou.Acum ma apuc de sport, 50 min aerobic, nu mai aman.
Ganesha, in Romania produsele din soia sunt o nenorocire.N-am nici unul in casa ca sa-ti scriu toate E-urile dar..crede-ma pe cuvant.Acum ceva timp m-am incumetat sa-mi fac mancare din soia..boabe.Nu pot sa-ti zic cat de rau mi-a fost.Pe mine ma baloneaza fasolea, lintea, soia, mazarea, painea si altele.Cred ca m-am dezobisnuit sa le consum..de un an de zile dieta mea de baza e: lactate light cu cereale integrale sau tarate(sau cu paine integrala..in cazul branzei de veci..degresata), gratar de pui cu salata, fructe(mai putin banane, pere si struguri), legume fierte(in afara de cartof, fasole uscata si mazare), peste..cam atat.
De cand am trecut la WW, de fapt de cand mi-am dat seama ca excluderea unor alimente din alimentatie nu se poate face ca mod de viata deoarece poate produce dezechilibre..atat de nat fizica cat si psihica, am inceput sa consum mai multe.Si..nu-mi fac bine deloc. sad.gif
Azi dim mi-am indulcit cafeaua(decof) cu 1 lgta miere..trebuie sa-mi infrang frica si in privinta mierii.
Acum catva timp mi-am facut lapte de soia in casa....o idee cat se poate de tampita.Nu pot sa va zic ce mi-a iesit.Si..chiar in beam. )).gif )).gif )).gif (pt proteine..eram in postul Craciunului..cred)
Cred totusi ca branza de soia e safe.O sa cercetez etichetele.
Ganesha, nivelul colesterolului rau se scade cu peste si ulei de masline.

Dulci, stiu cum e.Eu una am o gramada de complexe.Dantura o am cam...naspa(dinti strambi..carii sau alte probleme n-am, doar ca sunt strambi), sani n-am, sa vezi cand aveam 76 kg..Nici nu-mi mai venea sa-mi cumpar de imbracat. sad.gif
Dar eu zic ca trebuie sa incercam sa ne punem in valoare calitatile.Am inceput sa ma uit la fetele slabe de pe strada si sa le vad cu alti ochi.Pana la urma in spatele aspectului lor se afla multa munca la sala, multe sacrificii..pana la urma te gandesti daca se merita.Plus ca si daca slabesti...sub o anumita greutate nu mai ai cum sa scazi decat prin infometare si...n-ai cum s-o mentii.

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 01-08-2007, 06:22 PM
+Quote Post
Nessie
mesaj 01-08-2007, 08:03 PM
Mesaj #23

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.785
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ama, tare mult imi place cum gandesti si ce scrii! pupic.gif

In legatura cu balonarile alea, vroiam sa te intreb daca ti-ai facut un test de helicobacter. Eu am suferit tot ca tine inca din liceu, pana in primavara, cand am simtit ca nu mai pot si m-am dus la doctor (iar). In fine, povestea e mai lugna, dar pe scurt: am avut helicobacter, am luat tratament si am scapat. Inca mai am probleme daca exagerez cu unele fructe sau legume proaspete, dar e mult mai bine ca inainte.

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 08:25 PM
Mesaj #24

Ciocanitoare

CITAT(Nessie @ 01-08-2007, 09:03 PM) *

Ama, tare mult imi place cum gandesti si ce scrii! pupic.gif

In legatura cu balonarile alea, vroiam sa te intreb daca ti-ai facut un test de helicobacter. Eu am suferit tot ca tine inca din liceu, pana in primavara, cand am simtit ca nu mai pot si m-am dus la doctor (iar). In fine, povestea e mai lugna, dar pe scurt: am avut helicobacter, am luat tratament si am scapat. Inca mai am probleme daca exagerez cu unele fructe sau legume proaspete, dar e mult mai bine ca inainte.

Nessie, nu mi-am facut testul helicobacter dar...nu prea cred ca am nimic.Sunt zile cand mananc ff multe fructe, acum nu mai mananc chiar atat de multe dar inainte de ww mancam ff multe.Ananas, gref, mere..nu aveam absolut nimic.Si salate..mancam ff multe salate.Fenomenul se intampla numai cand mananc fainoase.Exact la fel mi s-a intamplat in postul Craciunului.Daca o dau pe salate nu ma mai balonez...dar n-am cand sa mananc atat de multe alimente.Eu mai mult mananc de pofta decat de foame. sad.gif

Am mancat orezul ramas si legumele,(3 pcte) deci un total de 16 p...nu mi-era foame dar nu vreau sa-mi incetinesc metabolismul.
Tocmai am capatat de la tara niste rosii(dar au cam ajuns bune de facut mancare) si niste vinete.Ce sa fac eu maine din ele?Poate imi vin idei peste noapte..
+Quote Post
May
mesaj 01-08-2007, 08:48 PM
Mesaj #25

Hiena

Raspunsuri: 4.719
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Salata de vinete cu maioneza drool.gif si o ciorbita de rosii drool.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 01-08-2007, 09:28 PM
Mesaj #26

Taz

Raspunsuri: 3.220
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

ama, bine ai venit floare.gif

vrem sa vedem si noi niste poze

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 09:54 PM
Mesaj #27

Ciocanitoare

http://s165.photobucket.com/albums/u74/Anu...nt=100_3633.jpg
Momentan n-o mai am decat pe asta. smile.gif
Bine te-am gasit Iulyalina!

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 01-08-2007, 09:54 PM
+Quote Post
danyhoney
mesaj 01-08-2007, 10:12 PM
Mesaj #28

Panda

Raspunsuri: 8.462
Membrul Nr.: 87

Asaaaaa...in primul rand subscriu la ce ascris Nessie : imi place cum gandesti hug.gif
In al-2-lea rand ...vazut poza cu tine si te intreb : de unde vrei sa mai slabesti ?????? Arati super-mega bine !!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 10:18 PM
Mesaj #29

Ciocanitoare

Merci, merci!Pai, daca se poate, as vrea sa mai slabesc la pulpe si sa mai pun in partea de sus. )).gif )).gif
Nu stiu..mi-a intrat mie in cap 50 kg..e stolul meu de pasarele. )).gif )).gif
+Quote Post
danyhoney
mesaj 01-08-2007, 10:36 PM
Mesaj #30

Panda

Raspunsuri: 8.462
Membrul Nr.: 87

Cred ca pasarele tale sunt din alea salbatice lol.gif

De pus la partea de sus ...as pune si eu !!!! Ma inveti cum sa reusesc ??? Vad ca fetele dotate nu doneaza nici batute lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

16 Pagini V < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 22-08-2008 - 06:47 AM