left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
Ama.ro
mesaj 15-08-2007, 08:23 PM
Mesaj #151

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335
Sex: Feminin

Merci, Alina!Acum au plecat si socrii, si cumnata(ca a venit si ea pana la urma).Sunt cam rupta de oboseala..
Nessie`, as fi vrut sa pot proceda cum ai zis tu dar din pacate nu pot.Nu prea am unde pleca la ora aia cu copilul dupa mine..
Lasa ca ma invat minte..vine ziua mea, fac si eu ceva anisori, nu zic cati.. )).gif
II zic din timp soacrei mele ca o rog sa stea cu fata ca sa iesim in oras...ca nu cumva sa-i mai treaca prin cap sa vina cu tort. devil.gif
Faza ce-mi zice :"Ma gandeam sa-ti iau de care-ti place(de frisca sau fructe) dar ma gandeam ca e vara..sa nu fie stricat".Asa ca mi-a luat cadou un tort de cioco...pe gusturile odorului ei. doh.gif
Acum caut si eu calul de dar la dinti.. doh.gif Da' am stat eu de ziua mea in bucatarie facand mancare?Am stat..sunt tare, ce sa mai...

Ganesha, la mine in calendar zice ca postul e pana pe 14...e drept ca pe 15 zice "dezlegare la peste"(asta am vazut acum..cand ai zis tu)...da' habar n-am avut..
Azi n-am numarat caloriile, nici nu le mai numar ca mai rau ma enervez cand vad ca scap in inghetata si alte chestii.
Macar sa fac eu sport in fiecare dimineata si sa beau aia 2 l de apa(azi am baut 2 l doar socotind si vinul la categoria lichide)
Gata, de maine sunt un om nou..o iau de la capat. )).gif )).gif
Va pupic.gif fetele ca ma bag langa sotior..ca mi-am cam descarcat nervii pe el si e tare amarat..

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 15-08-2007, 08:23 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 15-08-2007, 09:28 PM
Mesaj #152

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

La multi ani, ama! give_rose.gif give_rose.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Dumbo
mesaj 15-08-2007, 09:38 PM
Mesaj #153

Nevastuica

Raspunsuri: 948
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

pupic.gif LA MULTI ANI!!!

Eu o lasam pe doamna soacra cu tortul si cu copilul acasa si ma duceam in orash... devil.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 15-08-2007, 09:40 PM
Mesaj #154

Koala

Raspunsuri: 2.814
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Duamna, m-ai pierdut pe drum.

Deci:

CITAT
Lasa ca ma invat minte..vine ziua mea, fac si eu ceva anisori, nu zic cati..

dar pe de alta parte:

CITAT
Da' am stat eu de ziua mea in bucatarie facand mancare?Am stat..sunt tare, ce sa mai...

Cre'ca-s mai grea de cap, da' nu ma lamuresc nici pace: VA VENI ziua ta, sau e AZI ziua ta? lol.gif lol.gif

CITAT
Ganesha, la mine in calendar zice ca postul e pana pe 14...e drept ca pe 15 zice "dezlegare la peste"(asta am vazut acum..cand ai zis tu)...da' habar n-am avut..

Pai da, pina pe 14 e postul aferent Adormirii Maicii Domnului, pe 15 azi e sarbatoarea, dar e doar dezlegare fiind si miercuri, nu-i... praznic normal, ca doar nu-i chiar motiv de veselie, a adormit, nu s-a... nascut. Eu ma dezleg lactatic azi biggrin.gif

Tinem pumnii la omu' nou de miine! cheer.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 15-08-2007, 09:48 PM
Mesaj #155

Ciocanitoare

Ganesha, doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Parca nu mai stiu pe ce lume ma aflu..
Hai sa te elucidez: ma cheama Ana-Maria; si fac si nr de ani pe la sf lui august.
Si mai serbez si in septembrie Sf Maria mica si Sf Ana..tot serbez pana la jumatatea lui septembrie. )).gif
Merci de urari, fetele! pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 15-08-2007, 09:48 PM
+Quote Post
ganesha
mesaj 18-08-2007, 01:55 PM
Mesaj #156

Koala

Ai dezertat? give_rose.gif

--------------------

Imagine

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 18-08-2007, 02:42 PM
Mesaj #157

Ciocanitoare

)).gif Va citesc dar nu prea mai am ce sa scriu..
Tot 53 kg am si mi-am facut niste reguli pe care sa nu le incalc..deocamdata fac 1 h aerobic la trezire, incerc sa mananc cat mai sanatos si cam atat.Am cam obosit sa numar caloriile, e un stres inutil.In plus am convingerea ca organismul meu imi sugereaza de ce alimente are nevoie..prin intermediul "poftelor"..acum mai ramane sa fac eu diferenta intre poftele reale si acele pofte total daunatoare.Oricum mi-am impartit alimentele in alimente fara restrictie, alimente la care supraveghez cantitatea si alimente...de consumat de 2-3 ori pe an.. )).gif CA sa nu zic interzise..ca nu-mi place sa-mi interzic nimic.Deocamdata vad ca ma descurc...trebuie sa ma obisnuiesc, sa-mi fac un mod de viata..
Sper ca prin sport sa dispara celulita..
Nici nu prea mai am timp prea mult de stat la calc.Are sotul un examen de dat..ca sa termine facultatea..si cica tre' sa invat cu el.E prea puturos.Azi am iesit in parc cu fata si ea se juca iar eu..pe banca..faceam rezumate.(frumoase, in 2-3 culori..ca sa-i sara in ochi definitiile, demonstratiile)
+Quote Post
Nessie
mesaj 21-08-2007, 12:00 PM
Mesaj #158

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.038
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

)).gif Eu consideram coloratul materialelor de invatat o prima citire. Ramaneam cu ceva dupa ce coloram. Nu e mai util sa faca sotul si activitatea asta?

te pup pupic.gif

--------------------
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 21-08-2007, 04:38 PM
Mesaj #159

Ciocanitoare

Ba da..el ar trebui.De fapt s-a lasat pagubas..a zis sa nu-i mai fac conspecte deoarece eu doar "le desenez" si uneori, cand nu inteleg literele..le mai confund. )).gif S-a enervat ca scrisesem in loc de beta...gama..ca mie asa mi s-a parut. )).gif (era facut mai ciudat)
Sper sa ia examenul ala dar nu prea vad cum l-ar lua.E puturos.. sad.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 21-08-2007, 04:42 PM
Mesaj #160

Koala

Mult succes pentru dl sotz! La mine-i invers, imi place mie sa fac scheme si schemute, cind e de colorat sint prima lol.gif Acu' de-ar veni cineva sa le invete in locul meu, bine ar fi. Si cind ma gindesc ca mai am 2 saptamini si IAAAR incepe scoala... asa mi-e dor de magicul "5" sau de magica ...restanta... aici n-am luxul asta, cu un 5 pici de tot si cu o restanta zbori din program... lol.gif

Spor la treaba, restul cum merge? Cum mai e mama ta, sportul, soacra-care-deranjeaza, fetita? Sper ca e totul bine! floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 21-08-2007, 05:37 PM
Mesaj #161

Ciocanitoare

Pai..nu prea e bine.Deocamdata nu se vede la cantar dar..
Mananc pe fond nervos numai prostii si ca sa nu ma ingras uit sa mai mananc si mancare. sad.gif
Maine se interneaza mama si se opereaza poimaine.Ce-o mai fi apoi o sa mai vad..
Deocamdata incerc sa iau viata asa cum e.
Ganesha...imi amintesc cum era pe vremea cand eram eu la facultate... smile.gif rolleyes.gif (am facut 3 ani, apoi a trebuit sa ma angajez si n-am putut face in paralel..)
Ingrasam porcu' in ajun de fiecare data. )).gif Si eu eram cu shemele pe care le lipeam pe tapet.Toata casa era plina de scheme iar eu ma plimbam noaptea ca naluca prin casa..cu ochii pe pereti. )).gif De multe ori la examen nu prea mai stiam pe ce lume ma aflu(nu puteam dormi ca...ingrasam porcu' )).gif ), da' macar stiam materia. grin.gif Trebuie sa ma gandesc si eu serios la o facultate...sau s-o continui pe cea abandonata..da' e cam greu dupa atata timp.
+Quote Post
ganesha
mesaj 21-08-2007, 05:50 PM
Mesaj #162

Koala

Scumpa mea, iti doresc putere multa sa faci fata la tot. Iti tin pumnii pentru mama ta, si sint linga tine cu gindul hug.gif

Cu mincarea... cind e pe fond nervos, toata logica de pe lume nu prea ajuta la nimic. Incearca poate iei fetitza de-o aripa si iesi cu ea prin parc sau pe undeva, sau apuca-te de o activitate care te murdareste pe miini (am trecut si eu prin momente din astea la un moment dat, era copilasul meu mai mititel - cind imi venea sa ma arunc in frigider ori il scoteam afara ori - de cele mai multe ori - ma bagam cu miinile pin'la cot in plastilina, acuarele, sau alte chestii din astea, impreuna cu el). Oricum, nu te invinovati pentru asta, ca mai rau iti faci.

Mi-e dor citeodata de facultatea "model ca-n RO", cu examene in sesiune, ingrasat porcu'n ajun, nopti nedormite, nes cu cola, 5-uri si restante. Aici am examene in medie cam 2 pe saptamina, incepind cam cu a 3a saptamina din semestru si pina la sfirsit, n-am voie la restante, notele de trecere de obicei sint peste 60%... devil.gif Gata cu vorbaria, fug la treaba!!!

Te string in brate cald de tot hug.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 21-08-2007, 06:05 PM
Mesaj #163

Ciocanitoare

Merci, Ganesha, pentru ca esti alaturi de mine!O sa revin la povesti cand o sa mai caut...echilibrul.Deocamdata ma caut pe mine.Dar...sunt convinsa ca o sa ma gasesc. smile.gif
+Quote Post
Dumbo
mesaj 21-08-2007, 09:10 PM
Mesaj #164

Nevastuica

Raspunsuri: 948
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Ete cine a aparut. pupic.gif
Ce mai face buburuza?

Lasa mancatul pe fond nervos ca cica nu face bine, ingrasa.
Cand o sa te gasesti o sa stii si unde e echilibrul. Desi cred ca l-ai cam gasit.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 22-08-2007, 08:09 PM
Mesaj #165

Koala

Ama, ma gindesc la tine tare de tot. Tin pumnii strinsi sa fie miine totul bine cu mama ta, iar pentru tine sa fii puternic si increazatoare flowers1.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post

16 Pagini V « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 11:12 AM