left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V « < 12 13 14 15 16 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
Dumbo
mesaj 07-09-2007, 11:18 PM
Mesaj #196

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.003
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339
Sex: Feminin

Pe unde umbli domn'soara? Sper ca nu calci in strachini?

Am trecut prin jurnal numai sa te salut. pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
buretel
mesaj 29-09-2007, 09:22 PM
Mesaj #197

Koala

Raspunsuri: 2.693
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pupic.gif Ce mai faci, Ama?

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 05-10-2007, 03:52 PM
Mesaj #198

Taz

Raspunsuri: 3.002
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Hei, duamna, ai dezertat? Ce mai faci, ce face fetita, ce face mama, cum merge sportul, dieta, mai cochetezi cu keto, ce faci cu serviciul, cu WW, cu....? Mama, ce potop de intrebari... blushing.gif Hai zi si tu cevaaaa!

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Nessie
mesaj 05-10-2007, 05:05 PM
Mesaj #199

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Cum nu puteti duoamna sa scrieti? unsure.gif Am citit prin vecini cum ca "nu ti-ar da voie". Dar ce faci si ce zice el? Ia paraste-l pe unde poti si rezolvam.

--------------------
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 05-10-2007, 05:47 PM
Mesaj #200

Ciocanitoare

Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Nu pot citi dar pot sa dau add replay si atunci imi apar jos mesajele voastre. biggrin.gif
Na ca fusei "dasteapta". )).gif
Stai ca iti raspund acum Ganesha..ca acum vad ce ai scris.Pai..m-am apucat de keto.M-am mai si impiedicat pe traseu da' mai incerc pana imi iese.
Numai ca nu mai am timp de nimic cu serviciul asta.Aaaa..stati sa va mai zic ceva: m-am inscris la o particulara. biggrin.gif De fapt m-am dus la universitate la mine..sa vad daca o pot continua pe cea lasata..puteam..dar doar in anul 2 ma bagau..ca cica s-a schimbat sistemul intre timp.Plus ca doar la zi...n-u seral.Poveste lunga..
Asa ca..servici, copil..va dati seama..dupa 21 incepe si anul la mine(ca-s la frecv redusa)..
Nessie..daca e asa e cam nasol.Am vazut eu in ultimul timp ca onedenul are un aspect de nici nu puteam citi..de fapt unele subiecte le pot citi dar uite..cum am postat pe topicul Ganeshei acum nu-l mai pot citi.
Uf..acum ce sa zic..le stiu pe fetele alea de peste un an de zile..
Si conflictele astea..de care zici tu Nessie..ma cam lasa cu un gust amar. sad.gif
V-am pupat, fetele!Spor la dieta si..in general. pupic.gif
+Quote Post
Nessie
mesaj 05-10-2007, 06:03 PM
Mesaj #201

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.331
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Ama, CLAR e din setarile tale!! Nu e ceva general. Nu s-a schimbat nimic la forum. Banuisc eu ca ai schimbat modul de vizualizare. Ca sa il treci inapoi faci asa:
- intr-un subiect in dreapta sus de tot ai "Optiuni" urmat de un triunghi mic, cu varful in jos.
- apesi pe el si alegi -> "Mod de afisare" -> "Standard"

--------------------
+Quote Post
buretel
mesaj 06-10-2007, 04:36 PM
Mesaj #202

Koala

Raspunsuri: 2.693
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(Ama.ro @ 05-10-2007, 06:47 PM) *

Aaaa..stati sa va mai zic ceva: m-am inscris la o particulara. biggrin.gif De fapt m-am dus la universitate la mine..sa vad daca o pot continua pe cea lasata..puteam..dar doar in anul 2 ma bagau..ca cica s-a schimbat sistemul intre timp.Plus ca doar la zi...n-u seral.Poveste lunga..
Asa ca..servici, copil..va dati seama..dupa 21 incepe si anul la mine(ca-s la frecv redusa)..

cheer.gif Felicitari Ama pt reluarea cursurilor! pupic.gif Multa, multa bafta! Chiar daca e greu acum (copil, sot, indatoriri casnice), o sa ai o satisfactie imensa la absolvire wink1.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 07-10-2007, 07:42 PM
Mesaj #203

Ciocanitoare

Wow, pot sa vad si eu forumul cum trebuie!!! biggrin.gif
Dar tot nu stiu de la ce il vedeam asa..
Buretel..de fapt nu le-am reluat, am inceput alta facultate.Am lasat chimia si am inceput psihologia. biggrin.gif

Sper sa fac fata. unsure.gif
Ganesha, hai ca-ti zic aici ce am vrut sa intreb cu smantana: aia fermentata are mai putina lactoza..dar nu gasesc decat 12%.De aia ma gandeam si nu stiam de care sa iau.
+Quote Post
ganesha
mesaj 07-10-2007, 11:18 PM
Mesaj #204

Taz

CITAT(Ama.ro @ 07-10-2007, 07:42 PM) *

Buretel..de fapt nu le-am reluat, am inceput alta facultate.Am lasat chimia si am inceput psihologia. biggrin.gif

Ganesha, hai ca-ti zic aici ce am vrut sa intreb cu smantana: aia fermentata are mai putina lactoza..dar nu gasesc decat 12%.De aia ma gandeam si nu stiam de care sa iau.

Si eu am facut fac. de psihologie (in RO)! Sa-ti fie intr-un ceas bun facultatea si sa te ajute sa faci ce-ti place tie!!!

Uocheeeei cu smintina, dar tot nu inteleg, pentru ca:

Smintina INSEAMNA fermentatie (produsa de Streptococcus diaceticatis, S. lactis si Leuconostoc cremoris). Prin procesul de fermentare intr-adevar, lactoza este mincata de respectabilii de mai sus. Acelasi lucru e valabil si la iaurt (care are maxim 2 g carb pe un cup de iaurt, indiferent ce scrie pe ambalaj - cifra de pe ambalaj e socotita "by difference" si de aia poate ajunge la 7, 8 sau chiar 9). Daca nu exista fermentatie aia nu e smintina... asa ca tot n-as sti sa-ti raspund la intrebare. Intr-adevar, unele firme produc anumite chestii inlocuitoare (vezi Danone care sustine ca produce iaurt, dar de fapt e altceva). Nu stiu ce "smintina " sau ce firme producatoare sint pe acolo ca sa stiu ce sa raspund (pe aici stiu cind face smintina si cine face amestecuri de "milk ingredients" cu... tot felul de nazbitii, dar pe acolo nu - stiu ca la un moment dat era o discutie despre smintini pe getfit pe forum, in care se discuta concret despre firme producatoare, arunca un ochi).

--------------------

Overall:

Imagine

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 19-10-2007, 04:08 PM
Mesaj #205

Ciocanitoare

CITAT(ganesha @ 08-10-2007, 12:18 AM) *

CITAT(Ama.ro @ 07-10-2007, 07:42 PM) *

Si eu am facut fac. de psihologie (in RO)! Sa-ti fie intr-un ceas bun facultatea si sa te ajute sa faci ce-ti place tie!!!

Uocheeeei cu smintina, dar tot nu inteleg, pentru ca:

Smintina INSEAMNA fermentatie (produsa de Streptococcus diaceticatis, S. lactis si Leuconostoc cremoris). Prin procesul de fermentare intr-adevar, lactoza este mincata de respectabilii de mai sus. Acelasi lucru e valabil si la iaurt (care are maxim 2 g carb pe un cup de iaurt, indiferent ce scrie pe ambalaj - cifra de pe ambalaj e socotita "by difference" si de aia poate ajunge la 7, 8 sau chiar 9). Daca nu exista fermentatie aia nu e smintina... asa ca tot n-as sti sa-ti raspund la intrebare. Intr-adevar, unele firme produc anumite chestii inlocuitoare (vezi Danone care sustine ca produce iaurt, dar de fapt e altceva). Nu stiu ce "smintina " sau ce firme producatoare sint pe acolo ca sa stiu ce sa raspund (pe aici stiu cind face smintina si cine face amestecuri de "milk ingredients" cu... tot felul de nazbitii, dar pe acolo nu - stiu ca la un moment dat era o discutie despre smintini pe getfit pe forum, in care se discuta concret despre firme producatoare, arunca un ochi).

Ganesha, ce ai patit?Ai pus tu ticker??? blink.gif w00t.gif

Cu smantana faza e urmatoarea: scrie pe ambalaj ca contine lapte, grasime din lapte, proteine din lapte si fermenti...asta in cel mai bun caz.(am gasit si marci care contin mai multe..printre care si agenti de ingrosare)Pana la urma nu mai stii ce sa iei..
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-10-2007, 04:13 PM
Mesaj #206

Taz

Uuu, ai aparut!!!

Daca are agenti de ingrosare... atunci sare din schema la faza cu carbohidratii devil.gif La fel si la iaurt. Faza cu 2 g de carb se refera la produsele.. pure, unde bacteriile maninca lactoza ca sa se faca mari si frumoase si sa fermenteze vesel.

Mai keto-nezi? Cum merge? Vezi ca nr de fibre se scade din nr de carbi, diferenta ramasa se calculeaza la aportul de carbi.

Tickerul l-am pus intr-un moment de ratacire, asteptam sa se incarce niste poze pe Picassa, mai faceam nusutiuce, si am tras si tickerul, sa fie sa nu trebuiasca lol.gif Oricum, mie-mi creste masa acum, cresc constant pe cintar cite putin (100, 200 g) iar hainele sint din ce mai largi si cm scad vazind cu ochii...Asa ca tickerul e mai mult de model lol.gif

Cum e cu serviciul, facultatea, copila? floare.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 19-10-2007, 04:14 PM

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 19-10-2007, 04:36 PM
Mesaj #207

Ciocanitoare

Nu mai keto-nez )).gif .Nici macar nu mai vreau sa vad carne in fata ochilor..de nici un fel. lol.gif
Cred ca nu mi se potriveste.
In rest totul e bine..
Apropos..as vrea sa te intreb ceva.Hai ca-ti dau un mesaj privat mai bine.
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-10-2007, 04:39 PM
Mesaj #208

Taz

CITAT(Ama.ro @ 19-10-2007, 04:36 PM) *

Nu mai keto-nez )).gif .Nici macar nu mai vreau sa vad carne in fata ochilor..de nici un fel. lol.gif
Cred ca nu mi se potriveste.
In rest totul e bine..
Apropos..as vrea sa te intreb ceva.Hai ca-ti dau un mesaj privat mai bine.

Ok, astept. Keto n-are treaba cu carnea, sint o gramada de oameni care chiar tin keto in stil vegetarian. Aportul de carne nici nu trebuie sa fie prea mare in keto, pentru ca proteinele TE SCOT DIN KETOZA, trebuie tinute la nivel mediu.

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 19-10-2007, 05:04 PM
Mesaj #209

Ciocanitoare

Ai primit Mp-ul? unsure.gif
Tot nu-mi vine sa cred ca vad si eu forumul cum trebuie....
Doamne!!!il vedeam sub orice critica.Am crezut ca s-a schimbat formatul...apoi cand am vazut ca nu mai puteam vedea ce ati scris m-a cuprins paranoia.. blink.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 19-10-2007, 05:18 PM
Mesaj #210

Taz

CITAT(Ama.ro @ 19-10-2007, 05:04 PM) *

Ai primit Mp-ul? unsure.gif

da, duamna, tocmai ce l-am citit. ma gindesc nitel si zic o lista floare.gif

--------------------

Overall:

Imagine

+Quote Post

16 Pagini V « < 12 13 14 15 16 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 21-11-2008 - 11:46 PM