![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Dumbo |
07-09-2007, 11:18 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.003 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Pe unde umbli domn'soara? Sper ca nu calci in strachini?
Am trecut prin jurnal numai sa te salut. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| buretel |
29-09-2007, 09:22 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
05-10-2007, 03:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.002 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Hei, duamna, ai dezertat? Ce mai faci, ce face fetita, ce face mama, cum merge sportul, dieta, mai cochetezi cu keto, ce faci cu serviciul, cu WW, cu....? Mama, ce potop de intrebari...
-------------------- |
| Nessie |
05-10-2007, 05:05 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Cum nu puteti duoamna sa scrieti?
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Ama.ro |
05-10-2007, 05:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Nu pot citi dar pot sa dau add replay si atunci imi apar jos mesajele voastre.
Na ca fusei "dasteapta". Stai ca iti raspund acum Ganesha..ca acum vad ce ai scris.Pai..m-am apucat de keto.M-am mai si impiedicat pe traseu da' mai incerc pana imi iese. Numai ca nu mai am timp de nimic cu serviciul asta.Aaaa..stati sa va mai zic ceva: m-am inscris la o particulara. Asa ca..servici, copil..va dati seama..dupa 21 incepe si anul la mine(ca-s la frecv redusa).. Nessie..daca e asa e cam nasol.Am vazut eu in ultimul timp ca onedenul are un aspect de nici nu puteam citi..de fapt unele subiecte le pot citi dar uite..cum am postat pe topicul Ganeshei acum nu-l mai pot citi. Uf..acum ce sa zic..le stiu pe fetele alea de peste un an de zile.. Si conflictele astea..de care zici tu Nessie..ma cam lasa cu un gust amar. V-am pupat, fetele!Spor la dieta si..in general. |
| Nessie |
05-10-2007, 06:03 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.331 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Ama, CLAR e din setarile tale!! Nu e ceva general. Nu s-a schimbat nimic la forum. Banuisc eu ca ai schimbat modul de vizualizare. Ca sa il treci inapoi faci asa:
- intr-un subiect in dreapta sus de tot ai "Optiuni" urmat de un triunghi mic, cu varful in jos. - apesi pe el si alegi -> "Mod de afisare" -> "Standard" -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| buretel |
06-10-2007, 04:36 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Aaaa..stati sa va mai zic ceva: m-am inscris la o particulara. Asa ca..servici, copil..va dati seama..dupa 21 incepe si anul la mine(ca-s la frecv redusa).. -------------------- |
| Ama.ro |
07-10-2007, 07:42 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Wow, pot sa vad si eu forumul cum trebuie!!!
Dar tot nu stiu de la ce il vedeam asa.. Buretel..de fapt nu le-am reluat, am inceput alta facultate.Am lasat chimia si am inceput psihologia. Sper sa fac fata. Ganesha, hai ca-ti zic aici ce am vrut sa intreb cu smantana: aia fermentata are mai putina lactoza..dar nu gasesc decat 12%.De aia ma gandeam si nu stiam de care sa iau. |
| ganesha |
07-10-2007, 11:18 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.002 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Wow, pot sa vad si eu forumul cum trebuie!!! Dar tot nu stiu de la ce il vedeam asa.. Buretel..de fapt nu le-am reluat, am inceput alta facultate.Am lasat chimia si am inceput psihologia. Sper sa fac fata. Ganesha, hai ca-ti zic aici ce am vrut sa intreb cu smantana: aia fermentata are mai putina lactoza..dar nu gasesc decat 12%.De aia ma gandeam si nu stiam de care sa iau. Si eu am facut fac. de psihologie (in RO)! Sa-ti fie intr-un ceas bun facultatea si sa te ajute sa faci ce-ti place tie!!! Uocheeeei cu smintina, dar tot nu inteleg, pentru ca: Smintina INSEAMNA fermentatie (produsa de Streptococcus diaceticatis, S. lactis si Leuconostoc cremoris). Prin procesul de fermentare intr-adevar, lactoza este mincata de respectabilii de mai sus. Acelasi lucru e valabil si la iaurt (care are maxim 2 g carb pe un cup de iaurt, indiferent ce scrie pe ambalaj - cifra de pe ambalaj e socotita "by difference" si de aia poate ajunge la 7, 8 sau chiar 9). Daca nu exista fermentatie aia nu e smintina... asa ca tot n-as sti sa-ti raspund la intrebare. Intr-adevar, unele firme produc anumite chestii inlocuitoare (vezi Danone care sustine ca produce iaurt, dar de fapt e altceva). Nu stiu ce "smintina " sau ce firme producatoare sint pe acolo ca sa stiu ce sa raspund (pe aici stiu cind face smintina si cine face amestecuri de "milk ingredients" cu... tot felul de nazbitii, dar pe acolo nu - stiu ca la un moment dat era o discutie despre smintini pe getfit pe forum, in care se discuta concret despre firme producatoare, arunca un ochi). -------------------- |
| Ama.ro |
19-10-2007, 04:08 PM
|
Wow, pot sa vad si eu forumul cum trebuie!!! Dar tot nu stiu de la ce il vedeam asa.. Buretel..de fapt nu le-am reluat, am inceput alta facultate.Am lasat chimia si am inceput psihologia. Sper sa fac fata. Ganesha, hai ca-ti zic aici ce am vrut sa intreb cu smantana: aia fermentata are mai putina lactoza..dar nu gasesc decat 12%.De aia ma gandeam si nu stiam de care sa iau. Si eu am facut fac. de psihologie (in RO)! Sa-ti fie intr-un ceas bun facultatea si sa te ajute sa faci ce-ti place tie!!! Uocheeeei cu smintina, dar tot nu inteleg, pentru ca: Smintina INSEAMNA fermentatie (produsa de Streptococcus diaceticatis, S. lactis si Leuconostoc cremoris). Prin procesul de fermentare intr-adevar, lactoza este mincata de respectabilii de mai sus. Acelasi lucru e valabil si la iaurt (care are maxim 2 g carb pe un cup de iaurt, indiferent ce scrie pe ambalaj - cifra de pe ambalaj e socotita "by difference" si de aia poate ajunge la 7, 8 sau chiar 9). Daca nu exista fermentatie aia nu e smintina... asa ca tot n-as sti sa-ti raspund la intrebare. Intr-adevar, unele firme produc anumite chestii inlocuitoare (vezi Danone care sustine ca produce iaurt, dar de fapt e altceva). Nu stiu ce "smintina " sau ce firme producatoare sint pe acolo ca sa stiu ce sa raspund (pe aici stiu cind face smintina si cine face amestecuri de "milk ingredients" cu... tot felul de nazbitii, dar pe acolo nu - stiu ca la un moment dat era o discutie despre smintini pe getfit pe forum, in care se discuta concret despre firme producatoare, arunca un ochi). Ganesha, ce ai patit?Ai pus tu ticker??? Cu smantana faza e urmatoarea: scrie pe ambalaj ca contine lapte, grasime din lapte, proteine din lapte si fermenti...asta in cel mai bun caz.(am gasit si marci care contin mai multe..printre care si agenti de ingrosare)Pana la urma nu mai stii ce sa iei.. |
| ganesha |
19-10-2007, 04:13 PM
|
Uuu, ai aparut!!!
Daca are agenti de ingrosare... atunci sare din schema la faza cu carbohidratii Mai keto-nezi? Cum merge? Vezi ca nr de fibre se scade din nr de carbi, diferenta ramasa se calculeaza la aportul de carbi. Tickerul l-am pus intr-un moment de ratacire, asteptam sa se incarce niste poze pe Picassa, mai faceam nusutiuce, si am tras si tickerul, sa fie sa nu trebuiasca Cum e cu serviciul, facultatea, copila? Acest mesaj a fost editat de ganesha: 19-10-2007, 04:14 PM -------------------- |
| Ama.ro |
19-10-2007, 04:36 PM
|
Nu mai keto-nez
Cred ca nu mi se potriveste. In rest totul e bine.. Apropos..as vrea sa te intreb ceva.Hai ca-ti dau un mesaj privat mai bine. |
| ganesha |
19-10-2007, 04:39 PM
|
Nu mai keto-nez Cred ca nu mi se potriveste. In rest totul e bine.. Apropos..as vrea sa te intreb ceva.Hai ca-ti dau un mesaj privat mai bine. Ok, astept. Keto n-are treaba cu carnea, sint o gramada de oameni care chiar tin keto in stil vegetarian. Aportul de carne nici nu trebuie sa fie prea mare in keto, pentru ca proteinele TE SCOT DIN KETOZA, trebuie tinute la nivel mediu. -------------------- |
| Ama.ro |
19-10-2007, 05:04 PM
|
Ai primit Mp-ul?
Tot nu-mi vine sa cred ca vad si eu forumul cum trebuie.... Doamne!!!il vedeam sub orice critica.Am crezut ca s-a schimbat formatul...apoi cand am vazut ca nu mai puteam vedea ce ati scris m-a cuprins paranoia.. |
| ganesha |
19-10-2007, 05:18 PM
|
Ai primit Mp-ul? da, duamna, tocmai ce l-am citit. ma gindesc nitel si zic o lista -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 21-11-2008 - 11:46 PM |