left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Ce stiti despre SUPER SLIM?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
Dumbo
mesaj 01-08-2007, 10:40 PM
Mesaj #31

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 949
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339
Sex: Feminin

Noapte buna,
am trecut numai sa te salut.

CITAT(danyhoney @ 01-08-2007, 11:36 PM) *

Cred ca pasarele tale sunt din alea salbatice lol.gif

De pus la partea de sus ...as pune si eu !!!! Ma inveti cum sa reusesc ??? Vad ca fetele dotate nu doneaza nici batute lol.gif

Eu as dona dar am nevoie de echilibru intre sanii mei maiestuosi si fundul cel grandios (ca sa nu zic mare ca nu rimeaza).

Ama, e bestiala buburuza ta. E asa dulcica, tunsulica si bronzata.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 10:45 PM
Mesaj #32

Ciocanitoare

Raspunsuri: 319
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Dumbo, pune mana si fa si tu un bebe!!!
Ca apoi n-o sa mai ai rabdare.Eu deja nu mai am rabdare. sad.gif
Ieri am fost cu ea in parc(si cu ta'su) si n-a mai fost chip s-o luam din parc, a tipat, s-a zbatut.Apoi, pe drum, cand am lasat-o pe jos sa mearga de manuta, s-a zbatut si a luat directia parc.Sa vezi cum alearga..adevarul ca sunt moarta dupa ea.Manca-o-ar mama de fetita cu fundita!
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 01-08-2007, 10:53 PM
Mesaj #33

Elefant

Raspunsuri: 9.467
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(Dumbo @ 01-08-2007, 10:40 PM) *

Eu as dona dar am nevoie de echilibru intre sanii mei maiestuosi si fundul cel grandios (ca sa nu zic mare ca nu rimeaza).

Paiiiii, am gasit solutia : doneaza din partea de sus doritoarelor si tie iti mai ramane de rezolvat doar partea dorsala !!! Asa te scapam noi de jumatate din munca lol.gif

Ce nesimtita sunt ,Ama , intru pe aici si nici macar nu ispun ce mult imi place minunea - ta -cea--mica doh.gif doh.gif .Iertareeee plecaciune.gif plecaciune.gif

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 01-08-2007, 11:07 PM
Mesaj #34

Ciocanitoare

Dany pupic.gif
VA zic si eu noapte buna!Tocmai am terminat de copt vinetele si de facut supa.Am pus rosii, morcovi, ardei, fasole verde si 3 lgte de ulei de masline.A iesit...yamiiii!!!Si cu pcte putine!
Vinetele le fac maine, mi-am luat maioneza de post dar nu stiu cate pcte are ca nu scrie pe borcan nimic.O sa pun doar asa..ff putin. biggrin.gif
+Quote Post
dany
mesaj 01-08-2007, 11:16 PM
Mesaj #35

Elefant

Raspunsuri: 9.467
Membrul Nr.: 87

Noapte buna !!!

Nu stiu cum e maioneza de post ca sa te ajut cu punctele sad.gif Ia-o ca o maioneza light ....pune jumatate din punctele pentru o maioneza normala ....zic eu , sper sa nu gresesc .

--------------------
Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

ImagineImagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-08-2007, 11:19 PM
Mesaj #36

Koala

Raspunsuri: 2.815
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(Ama.ro @ 01-08-2007, 01:07 PM) *

Dany pupic.gif
VA zic si eu noapte buna!Tocmai am terminat de copt vinetele si de facut supa.Am pus rosii, morcovi, ardei, fasole verde si 3 lgte de ulei de masline.A iesit...yamiiii!!!Si cu pcte putine!
Vinetele le fac maine, mi-am luat maioneza de post dar nu stiu cate pcte are ca nu scrie pe borcan nimic.O sa pun doar asa..ff putin. biggrin.gif

Maioneza vegetala pe care o cumpar eu (vegenaise) iese (cu valorile de pe ambalaj) 2.5 p pe lingura (14 g).

Somn dulce pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 01-08-2007, 11:20 PM

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
anaoi
mesaj 02-08-2007, 09:13 AM
Mesaj #37

Koala

Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn

neata

Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 02-08-2007, 09:38 AM
Mesaj #38

Ciocanitoare

Merci, Ioana, de cafea.Eu cam dorm pe mine.
Imagine
Si am atata treaba azi... doh.gif
+Quote Post
julyalina
mesaj 02-08-2007, 09:45 AM
Mesaj #39

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

ama arati tare bine si vorba lu' dany ... de ce mai vrei sa slabesti? eu zic ca mai bine fa sport ca sa modelezi pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
julyalina
mesaj 02-08-2007, 09:55 AM
Mesaj #40

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

ama, citeste aici

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 02-08-2007, 10:51 AM
Mesaj #41

Ciocanitoare

CITAT(julyalina @ 02-08-2007, 10:45 AM) *

ama arati tare bine si vorba lu' dany ... de ce mai vrei sa slabesti? eu zic ca mai bine fa sport ca sa modelezi pupic.gif

Hmmmm..deci tu zici sa ma apuc de sport... wink1.gif
Imi plac retetele alea 2..eu chiar pun si dovlecei la salata de vinete, dar pun si putina maioneza..
Nu-s grele, am pus la o farfurie mare de ciorba 1 lingura maioneza.
Ma batea gandul sa fac musaca..cu soia in loc de carne..dar, ca sa iasa buna, trebuia sa pun ceva mai mult ulei..m-am lasat pagubasa pan' la urma.Mai stiu o reteta din vinete: mancare de vinete.Se cresteaza vinetele si se introduc catei de usturoi in ele, se dau la cuptor..dar nu mai stiu ce se mai punea.Ulei parca si cred ca bulion.Nu mai stiu dar iesea ceva..... grin.gif
Maine fac ceva din dovlecei.Offfff, ce pofticioasa sunt.Bine macar ca poftesc numai la neingrasacioase.
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 02-08-2007, 09:52 PM
Mesaj #42

Ciocanitoare

Ce am mancat azi:
5 felii paine(de 20 gr) cu 3 linguri de vinete...................................6p
1 felie paine+ciorba de legume.....................................................1,5p
miere la cafea(era a doua cafea biggrin.gif ).............................................1p
1 banana.....................................................................................1p
1 felie paine cu gem diet(felie de 50 gr)..........................................2p
1 felie paine cu vinete...................................................................1,5p
paine cu vinete, rosii.....................................................................4p
Pepene, 2 piersici.........................................................................1p(depasirea cantitatii)
2lgte dulceata...............................................................................2p
15 gr sticksuri...............................................................................1p
total.............................................................................................21p
N-am facut sport.(dar m-am plimbat mult azi)Concluzia zilei de azi e ca am mancat ff multa paine, am intrecut punctele, n-am rezistat sa nu mananc multa salata de vinete(si automat paine..ca nu puteam goala)
A doua greseala a fost ca a doua cafea era cu cofeina...mi-era ff somn, totusi nu trebuia.(ca renuntasem la cofeina mad.gif )Sunt suparata pe mine.N-am mai mancat atata paine intr-o zi de...cred ca un an. mad.gif

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 02-08-2007, 09:54 PM
+Quote Post
May
mesaj 02-08-2007, 10:20 PM
Mesaj #43

Lama

Raspunsuri: 5.520
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Doamne cata paine ai mancat w00t.gif ... si eu as fi facut la fel daca aveam salata de vinete, de aceea imi fac rar doh.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 04-08-2007, 04:37 PM
Mesaj #44

Ciocanitoare

Buna, fetele!Buna, draga jurnalule! )).gif
Mi-am luat inima in dinti si iata-ma...dau si eu p'acasa.Ieri eram tare suparata...mancasem mult in ziua precedenta.Uite asa se facuse ora 19 si eu...nu mancasem nimic. mad.gif Apoi am zis sa mananc si eu ceva, sa nu-mi incetinesc metabolismul, ma si iertasem pt boacana de acum 2 zile.Ei bine, nu stiu cum am reusit dar, pana m-am culcat(ora 3.30...am avut insomnii) am mancat de cred ca vreo 15 pcte.Cred..la un moment dat n-am mai tinut cont.Acum imi pare tare rau!! sorry.gif sorry.gif
Azi dimineata primul lucru pe care l-am facut a fost sa mananc micul dejun.Of, nu ma mai cantaresc ca...uite asa patesc eu cand ma cantaresc.
De acum incolo ce mananc azi scriu maine.

Am mai facut o constatare: orezul cu legume satura, cred ca e o masa ff buna pe post de cina.Am mai observat ca dimineata eu ma satur cu putine puncte deci...voi lua un mic dejun slab caloric dar sa contina carboh(pt a avea energie pe parcursul zilei), apoi la 11 mananc o portie de fructe, la pranz ceva fara paine.(azi am mancat cartofi cu soia fiarta, cu un sos de usturoi facut cu 1 lgta maioneza de post)
Am mancat cu sotul meu azi deoarece a fost liber, el a mancat mici cu cartofi prajiti.Si-a facut singur cartofi prajiti...eu ma gandeam ca de lene va accepta sa manance fierti, cu mine.Ei bine...n-ai sa vezi!
Cum naiba sa fac sa manance si el ce mananc si eu?
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 05-08-2007, 10:09 AM
Mesaj #45

Ciocanitoare

Meniul zilei de 4 august:
md: 50 gr paine cu gem diet...............................2p
gustare: 1 piersica
pranz: 3 linguri soia granule, fierte.....................1,5p
cu mujdei facut cu 1 lgta maioneza post..............1p
si cu multi cartofi fierti........................................4p
gustare 2 mere mici si 2 cartof fierti....................2p
cina: rosii cu 50 gr paine....................................2p
2 cartofi fierti si 3 lg soia fiarta...........................3,5p
1 pct pt depasirea cantit de fr+legume................1p
total..................................................................17p
Fara sport, doar munca ff multa(curatenie generala, inclus batutul si frecatul covoarelor)
Azi dim m-am cantarit, cantarul arata 53,5.Deocamdata nu schimb tickerul, sper ca in cateva zile sa revin la 53.Oare sa mai reduc painea?Se afla la baza piramidei nutritionale..

Pt pctele la cartofi am pus 1 cartof mediu=1pct...n-am cum pune 2p oricati cartofi deoarece o sa fiu tentata sa mananc ff multi.

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 05-08-2007, 10:11 AM
+Quote Post

16 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 7-10-2008 - 06:50 PM