![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
05-08-2007, 04:15 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Fara sport, doar munca ff multa(curatenie generala, inclus batutul si frecatul covoarelor) Hehe, ce coincidenta (fara partea cu covoarele) Mai ales daca e integrala, nu redu piinea -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
05-08-2007, 08:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Ganesha, deja vreau sa vad cantarul iar la 53..atat.Luna asta n-am mai facut ab la sala si se vede, plus ca saptamana petrecuta la mare mi-a adus iar celulita in atentie.Se pare ca n-o sa ma mai duc asa curand la sala..deocamdata astept operatia mamei, apoi voi vedea.Azi am reusit sa-mi fac si eu programul de aerobic, ajutata de Danuta.
Revin cu ce am mancat pe ziua de azi..il scriu azi si nu maine deoarece sigur nu voi mai manca azi. md: 50 gr paine cu gem diet......................................................2p gustare 500 gr struguri..............................................................1p pranz: cuburi de soia fiarta........................................................2p 1 felie paine..............................................................................1p seminte(am rontait la film..50 gr..nu stiam cate pcte au)...............7,5p pepene(500 gr).........................................................................1p(nu stiu daca mai trebuia punctat) cina:1 cartof fiert cu 1 lgta margarina(am poftit la piure)...............2p 1 felie paine cu rosii...................................................................1p total.........................................................................................17,5 Am facut 50 min aerobic, in orice caz am mancat cam mult.(avand in vedere ca 1kg au fost doar fructele...am mancat cam multe kcal pe ziua de azi) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| julyalina |
05-08-2007, 08:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
ama, tu mai vizitezi si neuronii? ca acolo toate fetele tin WW si pot sa-ti dea sfaturi mai multe
apropo... cum mananci tu cuburile de soia? ca la mine nu intra si pace -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Ama.ro |
05-08-2007, 08:51 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 318 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Nici mie..dar tin post si deja imi cade parul..
Soia trebuie preparata cu multe condimente, ierburi..altfel nu e buna.Eu o fierb cu putin secretul gustului si o pap..pur si simplu intra.(la cate cure am tinut eu deja mananc pt a ma hrani Dar daca vrei o reteta buna cu soia poti face asa: fierbi cuburile, le prajesti(n-am zis ca n-o sa aiba multe calorii Of, am uitat sa va zic ca imi sta pe creier lingurita aia de margarina.Mai bine aruncam margarina aia..a ramas de la mama. Iulyalina, da..vizitez neuronii.Uite, bine ca mi-ai amintit ca aveam niste intrebari. Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 05-08-2007, 08:55 PM |
| Ama.ro |
05-08-2007, 09:03 PM
|
Deci..am punctat gresit strugurii.
Bine macar ca am facut sport.. |
| julyalina |
05-08-2007, 09:34 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
asa gateste si mama bucatele de soia dar tot nu-mi vine sa le pap
sau le foloseste in loc de carne la mancarica -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Ama.ro |
06-08-2007, 11:46 AM
|
Azi dimineata m-am hotarat.Nu mai numar caloriile ci punctele si sa va zic si de ce: eu mananc multe fructe, nu pot manca doar 200 gr.Asa ca nu prea sunt relevante punctele in cazul meu.
Deci: Acum am 53,5 kg si urmaresc sa ajung la 50kg...(la 49 kg as avea BMI=18,51 adica exat la limita inferioara a normalitatii; dupa aceasta greutate as fi subponderala) BMR(rata metabolica de baza)=1330,5 Necesarul zilnic caloric=1596,6 Deci consumand zilnic 1096,6kcal rezulta ca in 14 zile as scadea 1 kg.(adica l-as da jos definitiv, nu prin deshidratare...ceea ce se intampla la curele "minune") Ideal ar fi sa incerc ca respect piramida nutritionala care pe per postului are la baza legume si fructe, abia apoi vin cerealele, sa consum 12%proteine, 20%lipide si 68% glucide(sau carboh).(sper ca e corect cum am gasit eu) Voi scrie abia maine ce am mancat azi, alfel voi fi tentata sa mai mananc dupa ce am scris meniul. |
| julyalina |
06-08-2007, 11:58 AM
|
ama, citeste aici
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Ama.ro |
06-08-2007, 12:03 PM
|
Super! |
| ganesha |
06-08-2007, 07:51 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.667 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT sper ca e corect cum am gasit eu Unde ti-ai calculat BMR-ul si BMI-ul si restul? Daca sursa e de incredere, website-ul e popular, nu cred ca are cum sa nu fie corect Acest mesaj a fost editat de ganesha: 06-08-2007, 07:53 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
06-08-2007, 08:05 PM
|
Nu mai stiu ce site era.De fapt mai mult eram curioasa daca procentele alea erau corecte: 12%proteine, 20%lipide si 68% glucide.Ca necesarul zilnic de calorii difera in fctie de site..
|
| Ama.ro |
06-08-2007, 10:03 PM
|
Am gasit o formula de calcul pt necesarul zilnic de calorii si...imi iese alt necesar.
formula e urmatoarea: 9.99 x greutatea (exprimata in kilograme) + 6.25 x inaltimea (exprimata in centimetri) – 4.92 x varsta=necesarul zilnic de calorii |
| ganesha |
06-08-2007, 10:22 PM
|
Am gasit o formula de calcul pt necesarul zilnic de calorii si...imi iese alt necesar. formula e urmatoarea: 9.99 x greutatea (exprimata in kilograme) + 6.25 x inaltimea (exprimata in centimetri) – 4.92 x varsta=necesarul zilnic de calorii Poti folosi formula lui Harris Benedict si totul o sa fie OK: mai intii BMR-ul si apoi necesarul zilnic in fct de stilul de viata: "The Harris Benedict Calorie Needs Formula for Women * First, calculate your BMR according to this formula: 655 + (9.6 x weight in kilos) + (1.8 x height in centimetres) - (4.7 x age in yrs) * To Calculate your total calorie needs, multiply your BMR by the appropriate activity multiplier: Activity Multiplier * If you are sedentary (little or no exercise, desk job) multiply BMR by 1.2 * If you are lightly active (light exercise/sports 1-3 days per week) multiply your BMR by 1.375 * If you are mod. active (moderate exercise/sports 3-5 days per week) multiply your BMR by 1.55 * If you take heavy exercise (hard exercise/sports 6-7 days per week) multiply your BMR by 1.725" Asta e una si buna, nu te mai incurci intr-o mie de valori cite iti ies de peste tot -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
07-08-2007, 08:36 AM
|
Neata fetele, neata draga jurnalule!
Am 53,2..hai ca incep sa-mi revin la forma initiala de cozonac.. Meniul de ieri a fost urmatorul: md: ce a mai ramas din soia cuburi fiarta..............................cam 20 kcal 1 banana......................................................................100kcal dejun: mancarica de fasole verde(facuta cu 1 rosie, 70 gr ceapa, 3 lgte ulei masline,180 gr fasole verde si mancata cu 25 gr paine integrala).........................................290kcal gustare 1 castrav murat.........................................................70 kcal(cel mult..) 675 gr pepene verde.................................................216 kcal cina(mancata in 2 rate, prima rata la ora 18.30) 3 linguri mamaliga.................................................................120 kcal(nu stiu daca am apx bine) 1 lgta ulei masline..................................................................50 kcal cam 370 gr crap.....................................................................370kcal total......................................................................................1266kcal 45 min alergare usoara.(am calculat ca am ars 434kcal) Per total eu zic ca-i bine cam cum am mancat eu.Greselile pe ziua de ieri au fost: am baut cafeaua cu cofeina(am fost la nasa in vizita si nu avea decof..) si a doua a fost ca mananc prea tarziu.De fapt nu mai pot sa ma infometez seara, nu mai am suficienta vointa. Merci, Ganesha, nu stiam formula aceea.Ia sa calculez.. Imi iese BMR=1320,9 Daca as fi sedentara as avea necesarul caloric de 1585,08(adica ma socotesc sedentara si tin cont de caloriile arse din sport atunci cand fac sport) sau daca cons ca fac sport de 1-3 ori pe saptamana(cam asa as vrea) atunci ar iesi 1816,24.Mi se pare cam mult..chiar daca fac sport.Eu cred ca daca as manca cam 1500 m-as satura.Ieri pofteam la ceva dulce, azi cred ca-mi iau o cioco de post.Cred ca salamul de biscuiti are prea multe calorii... Of, poftele astea!!! |
| julyalina |
07-08-2007, 08:56 AM
|
'netaza Ama
G, nu pui formula asta si la forumul "corpore sano"? ca sa o vada toata lumea -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:23 PM |