left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
Ama.ro
mesaj 07-08-2007, 09:00 AM
Mesaj #61

Ciocanitoare

Grup: Membri
Raspunsuri: 316
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335
Sex: Feminin

CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 09:56 AM) *

'netaza Ama pupic.gif
G, nu pui formula asta si la forumul "corpore sano"? ca sa o vada toata lumea smile.gif

Neata, Iulyalina!Vroiam sa te intreb...cum sa-ti zic...Iuly sau Alina?
Da, cred ca formula e utila pt toate pustoaicele(sincer pe forumul asta n-am vazut..sunt fete de calitate), care se infometeaza si care sunt ferm convinse ca mancand 5-600 kcal or sa slabeasca.Si le vezi mai tarziu cu tulburari de natura psihica sau cu dezechilibre..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
julyalina
mesaj 07-08-2007, 09:03 AM
Mesaj #62

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

ama pupic.gif , numele meu este alina dar fetele mai imi spun si "canarul"

G, sper sa nu te superi dar o sa postez eu modalitatea de calcul cu sursa , bineinteles pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 07-08-2007, 09:03 AM

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 07-08-2007, 02:18 PM
Mesaj #63

Koala

Raspunsuri: 2.610
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(Ama.ro @ 06-08-2007, 11:00 PM) *

CITAT(julyalina @ 07-08-2007, 09:56 AM) *

'netaza Ama pupic.gif
G, nu pui formula asta si la forumul "corpore sano"? ca sa o vada toata lumea smile.gif

Neata, Iulyalina!Vroiam sa te intreb...cum sa-ti zic...Iuly sau Alina?
Da, cred ca formula e utila pt toate pustoaicele(sincer pe forumul asta n-am vazut..sunt fete de calitate), care se infometeaza si care sunt ferm convinse ca mancand 5-600 kcal or sa slabeasca.Si le vezi mai tarziu cu tulburari de natura psihica sau cu dezechilibre..

Si ce te face sa crezi ca nu sint si persoane mai in... etate care recurg la metoda asta? lol.gif Din pacate asta nu trece cu virsta, cura tip "un iaurt degresat, 2 mere si cind mi-e foame bag apa/ceai verde" e nemuritoare.

Nu e mult 1800 calorii, la inaltimea si stilul meu de viata necesarul e 2300. Pentru slabit scazi 500. Deci te-ai invirti undeva pe la 1300, doar sa ai grija cum compensezi caloriile pierdute cu sportul, sa nu ajungi sub 1000 ca nu-i a buna.

Multumim canarului ca a pus formula la vedere. Cum sa ma supar? Doar ca pina m-am dezmeticit eu si m-am trezit...

O zi cu spor sa ai floare.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 07-08-2007, 05:47 PM
Mesaj #64

Ciocanitoare

Azi m-am uitat pe etichete la produsele de post si am constatat ca exista si produse safe.(Ganesha, mi-am amintit ce mi-ai zis tu)
Asa ca mi-am luat lapte de soia, cremwusti de soia si pateu.(ultimul are destule E-uri dar mi-era pofta si am zis ca n-o fi foc sa mananc de cateva ori)
Asa ca azi am mancat vreo 50 gr de pateu de soia si...iar m-am balonat.Nu stiu de ce ma baloneaza soia in halul asta. mad.gif
N-am facut nici sport si nici chef n-am, ma simt ca un butoi.
+Quote Post
ganesha
mesaj 07-08-2007, 05:52 PM
Mesaj #65

Koala

CITAT(Ama.ro @ 07-08-2007, 07:47 AM) *

Azi m-am uitat pe etichete la produsele de post si am constatat ca exista si produse safe.(Ganesha, mi-am amintit ce mi-ai zis tu)
Asa ca mi-am luat lapte de soia, cremwusti de soia si pateu.(ultimul are destule E-uri dar mi-era pofta si am zis ca n-o fi foc sa mananc de cateva ori)
Asa ca azi am mancat vreo 50 gr de pateu de soia si...iar m-am balonat.Nu stiu de ce ma baloneaza soia in halul asta. mad.gif
N-am facut nici sport si nici chef n-am, ma simt ca un butoi.

Soia si alte boabe de genul asta au in componente niste carbi care nu pot fi digerati la noi, in schimb bacteriile din instetinul gros salta de bucurie - de aici gazele. Nu sint desfacuti la fierbere, ci prin inmuiere (de aia e indicat sa se tina unele boabe la inmuiat inainte de gatit), probabil ca in procesul de fabricare au ramas intacti. Nu toate E-urile sint rele wink1.gif Te invidiez ca poti bea lapte de soia. Eventual poti incerca cel de orez, poate nu te baloneaza. floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 07-08-2007, 07:51 PM
Mesaj #66

Ciocanitoare

Da' se bucura bacteriile alea, nu gluma.. ill.gif
Am terminat cutiuta de pateu(100 gr)...m-a mancat undeva.In plus am mancat cam mult azi...vreo 1300-1400 kcal...zic maine meniul.M-am enervat iar pe soacra mea si uite asa m-am dezechilibrat si am mancat mult.Am lasat-o pe fata la ea cat am fost eu la cumparaturi si iar i-a sarit masa de fructe(i-a dat in schimb pufuleti, paine inmuiata in mancare de varza si ..nu mai stiu ce). mad.gif
Mi-a dat restul de pufuleti la pachet...imi venea sa-i arunc pe geam. mad.gif Apoi, dupa ce o anunt ca vin sa-mi iau fata acasa si ii multumesc din suflet ca mi-a tinut-o, cand ajung la ea...imi culcase fata, desi nu era ora ei de somn.Drept urmare de la la ora 19 Dana pica de somn si n-o pot culca deoarece apoi ii dau iar programul peste cap.Se scoala la 1-2 noaptea si face noapte alba..O s-o culc abia pe la 21-22 ca sa-mi doarma pana dimineata.
Cica sa nu ma enervez...Uite asa tac si inghit ca de obicei si apoi bag in mine ca sparta. sorry.gif cry.gif
Deci...o zi pierduta.Ma doare stomacul de la pateu, sunt balonata, imi vine sa stau numai la baie ca sa nu poluez atmosfera...Acum mi-am facut un ceai, verde..dar nu din ala chinezesc ci din frunze.
A...am baut si cafea cu cofeina azi...iar. bag.gif
Acum ma voi face mica, mica si...ma bag la somn.Dupa ce culc fata...
+Quote Post
Dumbo
mesaj 07-08-2007, 10:13 PM
Mesaj #67

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

pupic.gif buna seara.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 07-08-2007, 10:27 PM
Mesaj #68

Ciocanitoare

CITAT(Dumbo @ 07-08-2007, 11:13 PM) *

pupic.gif buna seara.

Buna, Irino!Nici tu nu dormi la ora asta? sad.gif
+Quote Post
ganesha
mesaj 07-08-2007, 10:32 PM
Mesaj #69

Koala

CITAT
Deci...o zi pierduta

Nu pune la suflet, scumpa mea, nici o zi nu e pierduta, din fiecare invatam ceva. Stiu cum e sa te lovesti de armata de bunici (sau persoane aferente) care mai mutl incurca decit descurca, da' oricit ai insista si oriciti nervi ti-ai face, situatia din pacate nu se schimba. E greu sa acceptam, mie mi-a fost int-run fel imposibil, si inca imi e... ca face maica-mea citeodata niste 'faze nutritionale' de-mi vine sa ma catar pe pereti. Dar asta e, o mama am, o soacra am... (din fericire, iti inchipui cum ar fi cu mai multe???? devil.gif lol.gif ). Cheer up, te hug.gif si sint alaturi de tine. Somn dulce! floare.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
butterfly
mesaj 07-08-2007, 10:33 PM
Mesaj #70

Ciocanitoare

Raspunsuri: 422
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

prima oara in vizita aici:) sper ca ma primesti:)

cat despre problema cu soacra...nasol rau...trebuie sa vb cu ea..si cu sotul tau...asa nici nu te mai descarci in mancare

pupic.gif hug.gif

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 07-08-2007, 10:37 PM
Mesaj #71

Ciocanitoare

Merci de vizite! floare.gif
Ce sa mai vorbesc...ca vorbesc de 5 ani..
Acum asta e..trece..ma enerveaza mai mult faptul ca sunt prea sensibila la fazele astea.Ar trebui sa fiu mai indiferenta.
+Quote Post
julyalina
mesaj 08-08-2007, 07:01 AM
Mesaj #72

Taz

pupic.gif
nu ai cum sa fii indiferenta pentru ca este vorba de copilul tau smile.gif
dar poti incerca sa-i spui ca tu i-ai format un program si ca o rogi frumos sil respecte pentru ca asa e cel mai bine pentru copil smile.gif si daca ii schimba rutina iti ingreuneaza si tie programul
descarca-te aici si nu in mancare hug.gif
apropo de pateul de soia... si eu patesc la fel sad.gif ma balonez de zici ca-mi explodeaza burta sorry.gif
incearca sa ai in casa gasex si ia 2 pastilutze inainte sa mai papi pateu de soia pupic.gif si eventual 2 dupa pupic.gif

--------------------
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 08-08-2007, 08:43 AM
Mesaj #73

Ciocanitoare

Neata!!
Meniul a fost urmatorul:
Md: 1 salata de rosii cu ceapa si 1 lgta ulei masline, 35 gr paine.......................................212kcal
gustare 1 desert focut din 3 linguri budinca, fara lapte(naspa rau),100 gr ananas si 1/2 banana..160
cafea(1 lgta miere),.......................................................................................................20 kcal
1 fibrobar forte(m-a gasit foamea la cumparaturi).............................................................200kcal
dejun: 50 gr pateu vegetal+50 gr paine integrala, 1 porumb fiert......................................220kcal(fara orumb, nu stiu cat are..nu mi-a trecut prin cap sa cantaresc cotorul pt a-l scade)
alta gustare, sau cina...de aici am pierdut sirul:
50 gr paine integrala cu 50 gr pateu.................................................................................220 kcal
alt porumb.....................................................................................................................??
450 gr pepene................................................................................................................144 kcal
2 eugenii(80 gr)..............................................................................................................360 kcal(cu apx)
total...............................................................................................................................1668, fara sa punctez 2 porumbi. doh.gif doh.gif doh.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif sorry.gif
Apoi m-am apucat sa-mi fac programul de aerobic(50 min), desi era 12 noaptea.
Cu toate astea azi dim am mai mult pe cantar decat ieri cu 400 gr. sorry.gif
O iau de la capat..se para ca pt a slabi trebuie sa ma invart intre 1000-1200 kcal, plus sport.M-am obisnuit cu sportul, ieri mi s-a parut incredibil de usor aerobicul, se para ca n-am ars atatea calorii ca altfel nu arata asa cantarul azi dim.
Gata, o iau de la capat si incerc urmatoarea strategie: cand mai ma streseaza ceva imi iau cola light, oricat de nociva e...e mai rau daca mananc deoarece imi scade selfesteem-ul rau de tot.

Vrea cineva o cafea? naughty.gif
Imagine

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 08-08-2007, 08:45 AM
+Quote Post
julyalina
mesaj 08-08-2007, 08:45 AM
Mesaj #74

Taz

am baut deja una dar un capucino nu strica blum.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
butterfly
mesaj 08-08-2007, 10:10 AM
Mesaj #75

Ciocanitoare

Raspunsuri: 422
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

CITAT(Ama.ro @ 08-08-2007, 09:43 AM) *

Gata, o iau de la capat si incerc urmatoarea strategie: cand mai ma streseaza ceva imi iau cola light, oricat de nociva e...e mai rau daca mananc deoarece imi scade selfesteem-ul rau de tot.

neatza!

suna mult mai bine cola light...desi e nociva,cum ai zis si tu.
Eu sunt dependenta de cola light..nu in cantitati mari..dar nu trecea o zi fara o doza sau juma de litru
eh de ieri am inceput sa beau ceai de capsuni si fragi cu indulcitor cand am pofta de cola (eu sunt nebuna care comanda ceai cald la terase )).gif ) si tine smecheria

pupic.gif hug.gif

Acest mesaj a fost editat de butterfly: 08-08-2007, 10:11 AM

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/]
Imagine
[/url]
+Quote Post

16 Pagini V « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 09:20 PM