![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ama.ro |
08-08-2007, 11:09 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Buna fluturash!
Am revenit iar deoarece nu mai vreau sa fac ca ieri.. Iar mi-au venit nervii asa ca ma descarc si eu aici. Ma suna soacra(acum 10 min) printre altele sa vada ce fac, sa se imprumute de la noi de bani, etc, etc.. Ea toti banii ii freaca pe una, alta si apoi apeleaza la noi.Ultima oara am pus cruce la vreo 150 ron...n-are nimic, e mama lui doar..problema e ca-mi tine contul si la bani.. Ma intreaba ce fac azi, eu ii zic ca nu pot trece pe la ea deoarece acum fata doarme, apoi ma duc sa-i cumpar banane si lapte iar apoi ne intalnim cu al meu sot sa mergem printr-un magazin sa caut o bluzita.(maine se marita mama si..imi trebuie o bluza mai draguta)La care ea intreaba :"si pe unde va duceti, prin bazar?"Eu ii zic ca prin bazar n-am gasit nimic dragut si finut asa ca merg intr-un magazin mai mare.. la care ea zice :"mama , da' voi vreti sa spargeti toti banii?"Ma abtin cu greu.. Ma intreaba "pana la urma ii dati si mie bani sau nu..ca sa stiu?", eu ii zic ca am vb cu fiul ei drag si scump si ca a zis ca-i da bani..doar ca trebuie sa ii scoata din banca(din descoperire) si sa-i puna pe card..doar el poate face asta, nu eu.La care ea imi zice ca nu vrea sa ne imprumutam pt ea, ca ce...noi n-avem leafa?Nu putem sa-i dam din leafa?Ii explic femeii ca leafa lui s-a dus..a trebuit sa lasam pe card deoarece intrasem in bani rau de tot la mare(cand apropos...am platit noi la final campingul ca ea ramasese fara bani..da' asta nu i-am trantit-o, am zis sa am bun simt).Apoi...ma intreaba pe cat iau eu banii.. Ma abtin cu greu si ii zic ca pe 11.. Acum tot ea e nervoasa, a acceptat cu greu sa ne imprumutam noi pt ea dar e ff suparata ca mai cheltuim si noi..ca suntem tineri, deh.. Am vb cu al meu sot apoi si mi-a zis ca "asa e mama", a imbatranit dar..nu e femeie rea, ne vrea binele.. Acum ma duc sa-mi iau cola light.Deja am mancat md+gustare de vreo 400 kcal.Nu mai mananc!!!!!! Fetele, ocoliti postarea..nu vreau sa intristez pe nimeni, vreau doar sa ma descarc. Hai sa ma descarc pan' la capat de fapt.. I-am zis mamei mele ca o sa ii dau 10 mil la operatie, ii mai da si sor'mea plus ca acum, daca se marita..benef de asigurarile sotului si deci..nu mai costa operatia.(doar spaga la dr) La care soacra mea imi zice :"da' de ce tre' sa-i dai 10 mil?Spaga nu-i mai mult de 5" EU ca sa-i inchid gura i-am zis ca o sa dea la dr cat se da si ca eu atat ii dau ca..atat vreau sa-i dau.Binenteles ca n-a lasat subiectul asa si l-a mai descis de vreo 2 ori..ca a vb ea cu nu stiu cine si ca i-a zis ca sigur mama n-are nimic malign.Ii explic eu femeii ca la biopsie au iesit si celule maligne la care ea tot imi zicea ca sigur nu-i asa..(adica mama minte, nu?), ca ar fi fost sanul nu stiu ce culoare si nu ar mai fi fost nodului localizat..(ieri mi-a zis chestiile astea) Nu mai pot!!Mi s-a acrit de tot! |
| May |
08-08-2007, 11:18 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.903 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Fata, soacra ta e mai rea ca a mea
Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 08-08-2007, 11:18 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| anaoi |
08-08-2007, 02:41 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
sorry ca nu am mai dat pe aici...
![]() |
| Ama.ro |
08-08-2007, 02:59 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 319 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Merci Ioana de suc.
Pai da, May..asta ziceam si eu..tre' sa ma fac nesimtita.Daca ai vreo reteta...ca sincer nu prea stiu cum.. Deci..pana acum am consumat doar 700 kcal, in conditiile in care s-a fript si fii'mea la degetele(a pus mana pe geamul cuptorului desi stia ca e uff) si..eu n-aveam in casa sprayul contra arsurilor.Era la soacra ca ea n-a avut bani sa-si cumpere.. Drept urmare am luat fata si m-am dus glont la soacra, pe drum mi-am dat seama ca eram nepieptanata iar fata nu avea incaltari in picioare. Acum are 3 basicute pe degetele..pana se marita ii trece. Asta nu e tot...aveam in cuptor o prajitura cu visine pe care am uitat-o cu focul mare vreo 7 min in loc de 2-3 si....s-a facut de urgenta.N-a crescut cum trebuie, dar e comestibila dupa cate vad.Eu n-am gustat-o ca are ou.. Astept diseara sotul sa-mi dea nota. Fetele, vreau sa va zic ca mi s-a luat de atata stagnat.Vreau 50 kg si apoi ma mentin.Cum sa fac???Vreau o cura "smechera"..disociata eventual.Hmmmm.. Daca aveti propuneri, eu ma ofer cobai.O saptamana, nu mai mult ca nu vreau sa-mi dereglez metabolismul.De fapt eu stiu cum pot slabi alea 3 kg dar o las ca ultima alternativa..(ciorba de varza) |
| Andreea-Rodica |
08-08-2007, 03:03 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.909 Inscris: 7-07-2006 Membrul Nr.: 59 Sex: Feminin |
Ama, cred ca esti stresata, mai ales cu o asa soacra. Dar nu cu diete minune se rezolva problema ta. S-ar putea nici din cauza stresului sa nu slabesti cum vrei tu.
Sper sa nu te superi pe mine, dar eu cred ca se dau mai greu kg jos de la 53 la 50, decat de la 70 la 67. (adica tu nu prea ai de unde da jos). Putina rabdare si liniste multa iti doresc! -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| May |
08-08-2007, 03:07 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.903 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Daca pui in aplicare ce ai scris cu galben, eu nu mai vb cu tine
Cat despre reteta contra soacrei, n-am.... pur si simplu ajunsesem la capatul puterilor, dadeam in depresii... asa ca am inceput sa nu mai bag in seama ce zice, sa nu ma mai intereseze, sa ma amuz de ce tampenii face sau zice... oricum, la tine cea mai grava problema e sotul nu soacra. Cu sotul trebuie sa vb f serios si sa ii spui ca nu mai suporti sa se bage in viata ta. Atata timp cat el ii tolereaza comportamentul, tu te poti agita pana nu mai poti caci nu o sa schimbi nimic -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Ama.ro |
08-08-2007, 03:43 PM
|
Iti vine sa crezi ca din cele 23 kg slabite pana acum 7 au fost cu ajutorul ciorbei de varza?Adica slabite net!!(in 3 reprize..la diferenta de cateva luni)Si ca intr-o luna de zile de monti am reusit performanta sa ma mentin, doar atat!! Totusi am un organism puternic, ultima oara cand mi-am facut analizele au iesit beton, chiar si cele pt glanda tiroida.Se pare ca organismul meu se opune oricarei modificari de greutate.. Dupa ce ies din post o sa revin la dieta mea de baza cu care slabesc lent dar sigur.(4 mese: 1.lactate 0,1 cu cereale integrale, 2.fructe, 3.gratar cu salata..fara paine, 4.iaurt 0,1 cu tarate) Nu mai vreau sa tin totusi cure din astea..minune..sunt prea aproape de targhet ca sa ma prostesc. May, problema la sotul meu e ca e in zodia balantei.(intelege pe toata lumea, e impaciuitor, detesta sa se certe)Din pacate eu sunt fecioara.. |
| anaoi |
08-08-2007, 03:50 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
dylly se ofera pe post de calau rafinat....
pe maine. pa |
| Ama.ro |
08-08-2007, 03:56 PM
|
|
| ganesha |
08-08-2007, 04:22 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT O saptamana, nu mai mult ca nu vreau sa-mi dereglez metabolismul.De fapt eu stiu cum pot slabi alea 3 kg dar o las ca ultima alternativa..(ciorba de varza) Madam, daca o comiti, ai scapat de mine - nu te mai cunosc pe strada...a... pardon, pe forum. Si cum ziceai tu? ca intr-o saptamina nu e timp sa-ti dereglezi metabolismul? e mai mult decit suficient! Hai sa te CITAT problema la sotul meu e ca e in zodia balantei.(intelege pe toata lumea, e impaciuitor, detesta sa se certe)Din pacate eu sunt fecioara.. Cit de cuuuul! La noi e invers: eu sint Balanta, el e Fecioara. Da' ne certam amindoi... nu cre'ca de zodie tine Acest mesaj a fost editat de ganesha: 08-08-2007, 04:24 PM -------------------- |
| Ama.ro |
08-08-2007, 07:15 PM
|
Venii de la shoping!!
Mi-am luat pana la urma o rochita si un sacou frumos..rochita neagra cu buline albe si sacoul alb...din pacate n-am sandale albe.Si fiicei mele i-am luat o rochita rosie cu buline albe.Fac maine poze sa ma vedeti. Acum ma apuc de dat blana jos, pensat, facut unghiile etc, etc..N-am mai fost la coafor ca n-am avut timp si nici maine..Sper sa reusesc sa-mi fac singura un coc cat de cat. Ganesha..cum e la voi??Ca si noi ne certam cam des.El nu intelege de ce eu tin cont de detalii cand el vede in ansamblu..Suntem complet diferiti..Noroc cu atractia fizica.. Stai linistita ca mi-au trecut ideile cu ciorba. Dar intradevar e aceeasi problema ca si la disociatul pe zile, in ziua de fructe si cea de ledume aportul de proteine si lipide e 0, in zilele de carne carboh=0 etc, etc.. |
| ganesha |
08-08-2007, 07:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.083 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ehei, noi ne asemanam prea tare, de aia ne certam. Sintem ca 2 picaturi de apa, si nu-i prea bine. Avem si noi noroc de atractia fizica si de faptul ca avem atita treaba si repsonsabilitati, ca nu prea apucam sa ne certam.
Marele pacat al superi de varza - pe linga celelalte la fel de mari - e ca e.... diuretica. Deci pe linga ca aportul de micronutrienti e cam nul, te lasa fara nimic. E absolut oribila, nu stiu cine a inventat-o. Adica stiu si mai stiu si de ce, da' nu inteleg de ce a fost facuta publica Pozeeee, asteptam pozeee! Poate pun si eu cu rochia mea cea rosie agonosita simbata! -------------------- |
| Dumbo |
08-08-2007, 07:51 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.018 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Te consoleaza cu ceva daca iti spun ca eu am doua soacre si o mama care face cat inca vre-o 3 soacre? Totusi in final nu pot decat sa ma amuz de faze. Anul trecut in vara cand maica'mea a poposit vre-o 6 luni la noi i se nazarise ca frigiderul nostru nu ingheata ca si Fram-ul ei de acasa. Asa ca tot ce prindea baga in congelator, scotea ca sa bage altceva, cand nu mai era loc si tot asa. Asa ca reuseam cu succes sa mancam salata de vinete inghetata, carnita inghetata, ce sa mai zic de inghetata de branza, era delicatesa. Atunci imi venea sa le arunc pe toate si sa ma duc in lume. Acum ne amuzam de fiecare data cand ne amintim. Nu e ok sa nu ii spui of-ul, chiar daca nu rezolvi nimic. Oricum insa sotul ar trebui sa te sustina. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ama.ro |
09-08-2007, 07:17 AM
|
Neata!
Dumbo, Sa revin la meniul de ieri: Dim: 50 gr paine cu 50 gr pateu de soia........................................220 kcal. 1 cafea cu 1 lgta miere..................................................................20 kcal 1,5 banana(1/2 a papat fii'mea).....................................................150kcal ora 13: 150 ml lapte de soia cu 1/2 pliculet de fibre cu cacao............167 kcal 1 cremw de post cu 25 gt paine......................................................160 kcal ora 17: o salata din1 rosie medie si 7 foi salata, 1/2 ceapa, 1 lgta ulei masline, un strop suc de samaie..............................................12o kcal(am apx) ora 20 1 baton q form...................................................................183 kcal ora 22 1/2 porumb si 1/2 rondea grau expandat cu 1 lgta gem diet......130 kcal(am apx 1/2 porumb cu 100 kcal, chiar nu stiu cat are) total.............................................................................................1150kcal. N-am facut sport insa.. Gata, va pup ca tre' sa ma apuc sa ma gatesc. |
| bubbles |
09-08-2007, 07:29 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.046 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 11:58 PM |