left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

16 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > »   
Reply to this topicStart new topic
left > Ama.ro, in cautarea echilibrului seperator Optiuni V right
anaoi
mesaj 09-08-2007, 01:07 PM
Mesaj #91

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.749
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 90
Dispozitie: beata de somn
Sex: Feminin

Imagine

un cocktail sa te relaxezi
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ganesha
mesaj 09-08-2007, 02:08 PM
Mesaj #92

Koala

Raspunsuri: 2.611
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Ati trecut pe calorii, duamna draga? Nu uitati nici de poezia cu micro/macro, chestii trestii, calories alone nu prea reusesc sa duca greul. Deci... unde-i poza cu buline? unsure.gif

--------------------
Poze multe si marunteeeee

Inaltime: 1,74

Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Imagine Personal Trainer in training! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Ama.ro
mesaj 09-08-2007, 07:40 PM
Mesaj #93

Ciocanitoare

Raspunsuri: 316
Inscris: 9-07-2007
Membrul Nr.: 335

Merci, merci!Acum va promisesem poze: http://s165.photobucket.com/albums/u74/AnutzzaM/?start=0 (data insa nu a fost setata la aparat cand am introdus bateriile doh.gif )
Am iesit cam nasol in poze, aveam cearcane si un anticearcan nu tocmai bun..
Acum sunt rupta de picioare.
Hai sa va zic acum ce am mancat ca sa nu uit.Oricum azi nu numar caloriile..Tot azi am mancat si de dulce ca sa nu se simta mama prost, a fost o exceptie pt o cauza nobila.
Deci: dim 250 ml lapte de soia cu 1/2 plic fibre.....................215 kcal
din aperitiv am mancat: 2 feliute salam uscat, 1 chiftea, 1 felie cascaval,
1 felie paine cu salata de vinete,1 maslina...........................??
din friptura cu garnitura de orez si ardei copti am mancat cam 100 gr piept de pui si 2 ardei copti........??
din mici...aici am zis pas
1 felie f mica de tort de cioco...am impartit-o cu fii'mea
3 miniprajiturele.
Acum, cand am ajuns acasa, am mai mancat 1 felie chec cu visine(facusem ieri si inghitisem in sec )).gif ) si 2 felii de pepene.
Cam mult dar...tot e bine.La alte zile in care am avut ceva de sarbatorit am mancat mult mai mult.
De maine..iar post..pana pe 14 inclusiv.
edit later: am uitat de cele 2 cafele..una decof cu 1 lgta miere si alta cu cof si indulcitor, am mai uitat de 50 ml sampanie si 200 ml vin.(de care am tras cateva ore bune )).gif , beam apa din alt pahar si cand dadeam noroc beam din vin )).gif )

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 09-08-2007, 07:49 PM
+Quote Post
Dumbo
mesaj 09-08-2007, 09:34 PM
Mesaj #94

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Foarte frumushica si buburuza mica si mamica.
pupic.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
ganesha
mesaj 09-08-2007, 09:45 PM
Mesaj #95

Koala

Ce dragute sinteeeeeeeeti!!! Am raspuns la intrebarea calorica pupic.gif

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 10-08-2007, 08:09 AM
Mesaj #96

Ciocanitoare

Neata, fetele! yahoo.gif
Ganesha, merci!Credeam ca are mai mult porumbul. )).gif
Dumbo, cum stam cu kg?Stii cum ar trebui tu sa faci ca sa slabesti?sa maresti nr meselor.Mananci prea rar!!

Cand m-am trezit cantarul arata 53,2..imi vine sa dau cu el de pereti.Vreau sa scada odata sub 53!
+Quote Post
butterfly
mesaj 10-08-2007, 09:37 AM
Mesaj #97

Ciocanitoare

Raspunsuri: 422
Inscris: 3-08-2007
Membrul Nr.: 356
Dispozitie: zdranga...zdranga

neatza ama!

cantarul...nu da cu el de pereti ca si el costa bani )).gif )).gif o sa arate el sub 53:)
am vazut pozele : copila e o dulce si tu arati ft bine smile.gif imi place sacoul alb

hug.gif

--------------------
Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.

[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
himere2005
mesaj 10-08-2007, 12:45 PM
Mesaj #98

Lama

Raspunsuri: 5.839
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

tare imi place rochita ta iar tu esti o slabuta pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 10-08-2007, 02:07 PM
Mesaj #99

Koala

Desi... daca il dai de pereti, e posibil sa se deregleze si sa arate sub 53 lol.gif lol.gif

Lasa cintarul, ce-ai cu el? Reprofileaza-te pe centimetru, cintarul e asa, un lux de budoar, ca e normal sa aiba suflarea feminina cintar. In rest, nu-i bun, mai ales la piticii de pe creieras. hug.gif

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 10-08-2007, 02:08 PM

--------------------

Imagine

+Quote Post
Ama.ro
mesaj 10-08-2007, 02:31 PM
Mesaj #100

Ciocanitoare

Of, stiu ca e mai exact centimetrul...da' si acolo parca ai vrea sa musti din cascaval, macar sa vezi cum se duce vreun centimetru. sorry.gif
Azi am mancat cam multicel..m-a luat pe la 11 o foame de nu va pot zice.Si au fost suficienti 2 cremw vegetali, 2 felii de paine si 1 rosie ca sa aduca un aport caloric..... doh.gif
Mda..lasa ca va zic maine meniul.
Am reusit si eu azi sa dorm vreo 2 ore la pranz.Minune!!!
Am probleme cu somnul, se pare ca nu mai pot dormi noaptea.Cateodata mai iau cate un calmant pe baza de plante dar ma feresc sa iau prea des..

Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 10-08-2007, 02:32 PM
+Quote Post
Dumbo
mesaj 10-08-2007, 05:29 PM
Mesaj #101

Nevastuica

Raspunsuri: 884
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Ama, din pacate programul si locul de munca nu imi prea permite sa mananc des. Azi de exemplu nu am apucat de la ora 1 pana la 5 nici macar sa beau apa. Cand stau acasa, desi mananc mai mult si nu am activitate ori slabesc ori ma mentin.
Din cauza asta ziceam ca greutatea este la mine o problema... de servici.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 10-08-2007, 05:55 PM
Mesaj #102

Ciocanitoare

Am mancat o eugenie!!!
Am zis sa nu continui, mai bine scriu doua vorbe in jurnal...sa-mi treaca starea.Luni ma duc sa-mi pun sterilet si i-am zis soacrei ca vreau sa-mi pun unul mai bun...chiar daca e mai scump.CA e vb de sanatatea mea pana la urma..Azi a venit sa-mi zica de o cunoastinta...care "l-a scapat in wc"...adica pe el...steriletul. blink.gif
Mda...ca ea a tinut metoda calendarului dom'le..si a facut si cateva avorturi..atat!
doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Adica..sa nu-mi mai pun, ca poate il scap si eu in wc si dau banii degeaba.
Nici anticonc nu prea sunt indicate...costa si alea bani, deh..
Azi a venit la mine glont...sa vada ce mi-am luat probabil.I-am aratat poze cu ce mi-am cumparat si..nu i-am zis cat a costat, nici cat i-am dat mamei. )).gif
Am lasat-o sa-si inchipuie ce-i mai rau..(pt ea) )).gif
+Quote Post
julyalina
mesaj 10-08-2007, 08:38 PM
Mesaj #103

Taz

Raspunsuri: 3.224
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita

CITAT(Ama.ro @ 10-08-2007, 06:55 PM) *

Am lasat-o sa-si inchipuie ce-i mai rau..(pt ea) )).gif
lol.gif imi place naughty.gif

frumusica si mamica si bb pupic.gif

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
+Quote Post
Ama.ro
mesaj 11-08-2007, 08:29 AM
Mesaj #104

Ciocanitoare

Din capitolul: "ce prostii am mai facut ieri":
Md: 1 rondea grau expandat cu gem diet si o banana........................................150 kcal
pe la 11(cand scade nivelul glicemiei iar eu ieri cred ca am intrat in hipoglicemie...m-a apucat o foame de as fi mancat tot frigiderul sad.gif ):
2 cremw soia cu ketckup, 1,5 felie paine(mare).....................................................370kcal
1 rosie medie.......................................................................................................70 kcal
1,5 rondea grau expandat cu gem diet....................................................................75
cafea cu 1 lgta miere.............................................................................................20kcal
pe la ora 18:1 eugenie...........................................................................................140kcal
200 gr dovlecei facuti pe grill cu 1 lgta ulei masline si suc rosii(facut pe loc din rosii..fara
ulei),35 gr paine cu pateu vegetal............................................................................300 kcal
Pana aici..............................................................................................................1125
Ei...aici sa vezi...ca am deschis subiectul "fierbinte" cu sotul meu. )).gif )).gif )).gif
80 gr fistic(vreo 600 kcal/100 gr), vreo 300 gr struguri(si astia au ceva cal..cam 100/100 gr), 1 eugenie(iar!!!)
Dar nu mai calculez..ca-mi da cu virgula.Logic..azi dimineata cantarul arata cu 500 gr mai mult ca ieri. doh.gif blink.gif
Concluzia: In primul rand trebuie sa invat sa ma controlez, sa nu mai ma consum pt nimic!Al meu sot mi-a zis clar ca :"asa e mama".."tre sa zicem ca ea si sa facem cum vrem noi", "las-o draga sa vorbeasca..te costa ceva s-o lasi in legea ei?"...Nu ma costa doar ca ma consum si pun la suflet..
Deci..de aici voi incepe "schimbarea", din interior.De mancat cam stiu ce sa mananc, mananc legume si fructe..in general cruditati, nu ma feresc de painea integrala, pofta de mancare nu o am asa mare, in general(nu intotdeauna) imi potolesc pofta de dulce cu fructe..problema e insa puternica instabilitate (cred ca afectiva)...hai ca nu vreau sa ma psihanalizez p'acilisha.Ideea e ca trebuie!!!!!!!!
De unde sa incep? unsure.gif

Ganesha, "micro/macro..chestii/trestii"...as tine cont si eu de ele..insa in Romania sa zicem merci daca avem mancar trecute caloriile pe produse...micro, macro nu-s trecute. sad.gif
Cred ca as putea sa fac o munca de cercetare..pe net..sa-mi scot macar valorile aproximative la alimentele de baza(macar..), numai ca nu prea am timp, apoi ar trebui sa-mi restrang aria alimentelor la cele carora le stiu valorile.Toate astea ma vor destabiliza si mai rau in momentul acesta...in care imi caut un minim echilibru..De fapt cred ca ar fi trebuit in momentul asta sa trec la Monti..insa nu vreau sa cedez asa usor.
Deocamdata abia am reusit sa nu poftesc la mancarea sotului..eu am ghinionul sa am un sot care nu intelege ca trebuie sa manance cat de cat sanatos...asta nu inseamna neaparat sa elimine total una, alta..da' macar sa manance mai multa hrana vie.Macar atat!
Ei bine, n-am cu cine discuta....are un bagaj...citire mamitzica lui...ff prost.Deocamdata ma multumesc cu pasi mici.(ca probabil voi incerca mereu sa-l schimb )).gif )
Cam atat pe ziua de azi...cred ca v-am zapacit de cap.(pe cele care inca mai aveti rabdarea sa-mi cititi epistolele )).gif )).gif )
+Quote Post
bubbles
mesaj 11-08-2007, 08:43 AM
Mesaj #105

Crocodil

Raspunsuri: 7.394
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Neata salut.gif Ce misto de tine ca ai 53 de kg wink1.gif .Nu zic nimic .. poate te ajung si eu blum.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine
Imagine
Start calorii 28.07.2008
+Quote Post

16 Pagini V « < 5 6 7 8 9 > » 
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 30-08-2008 - 06:48 AM