![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
09-08-2007, 01:07 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
![]() un cocktail sa te relaxezi |
| ganesha |
09-08-2007, 02:08 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ati trecut pe calorii, duamna draga? Nu uitati nici de poezia cu micro/macro, chestii trestii, calories alone nu prea reusesc sa duca greul. Deci... unde-i poza cu buline?
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ama.ro |
09-08-2007, 07:40 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 316 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Merci, merci!Acum va promisesem poze: http://s165.photobucket.com/albums/u74/AnutzzaM/?start=0 (data insa nu a fost setata la aparat cand am introdus bateriile
Am iesit cam nasol in poze, aveam cearcane si un anticearcan nu tocmai bun.. Acum sunt rupta de picioare. Hai sa va zic acum ce am mancat ca sa nu uit.Oricum azi nu numar caloriile..Tot azi am mancat si de dulce ca sa nu se simta mama prost, a fost o exceptie pt o cauza nobila. Deci: dim 250 ml lapte de soia cu 1/2 plic fibre.....................215 kcal din aperitiv am mancat: 2 feliute salam uscat, 1 chiftea, 1 felie cascaval, 1 felie paine cu salata de vinete,1 maslina...........................?? din friptura cu garnitura de orez si ardei copti am mancat cam 100 gr piept de pui si 2 ardei copti........?? din mici...aici am zis pas 1 felie f mica de tort de cioco...am impartit-o cu fii'mea 3 miniprajiturele. Acum, cand am ajuns acasa, am mai mancat 1 felie chec cu visine(facusem ieri si inghitisem in sec Cam mult dar...tot e bine.La alte zile in care am avut ceva de sarbatorit am mancat mult mai mult. De maine..iar post..pana pe 14 inclusiv. edit later: am uitat de cele 2 cafele..una decof cu 1 lgta miere si alta cu cof si indulcitor, am mai uitat de 50 ml sampanie si 200 ml vin.(de care am tras cateva ore bune Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 09-08-2007, 07:49 PM |
| Dumbo |
09-08-2007, 09:34 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Foarte frumushica si buburuza mica si mamica.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| ganesha |
09-08-2007, 09:45 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.611 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ce dragute sinteeeeeeeeti!!! Am raspuns la intrebarea calorica
-------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
10-08-2007, 08:09 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 316 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Neata, fetele!
Ganesha, merci!Credeam ca are mai mult porumbul. Dumbo, cum stam cu kg?Stii cum ar trebui tu sa faci ca sa slabesti?sa maresti nr meselor.Mananci prea rar!! Cand m-am trezit cantarul arata 53,2..imi vine sa dau cu el de pereti.Vreau sa scada odata sub 53! |
| butterfly |
10-08-2007, 09:37 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 422 Inscris: 3-08-2007 Membrul Nr.: 356 Dispozitie: zdranga...zdranga Sex: Feminin |
neatza ama!
cantarul...nu da cu el de pereti ca si el costa bani am vazut pozele : copila e o dulce si tu arati ft bine -------------------- Instead of giving myself reasons why I can't, I give myself reasons why I can.
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wzzy1z3/] ![]() [/url] |
| himere2005 |
10-08-2007, 12:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
tare imi place rochita ta iar tu esti o slabuta
-------------------- ![]() |
| ganesha |
10-08-2007, 02:07 PM
|
Desi... daca il dai de pereti, e posibil sa se deregleze si sa arate sub 53
Lasa cintarul, ce-ai cu el? Reprofileaza-te pe centimetru, cintarul e asa, un lux de budoar, ca e normal sa aiba suflarea feminina cintar. In rest, nu-i bun, mai ales la piticii de pe creieras. Acest mesaj a fost editat de ganesha: 10-08-2007, 02:08 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Ama.ro |
10-08-2007, 02:31 PM
|
Of, stiu ca e mai exact centimetrul...da' si acolo parca ai vrea sa musti din cascaval, macar sa vezi cum se duce vreun centimetru.
Azi am mancat cam multicel..m-a luat pe la 11 o foame de nu va pot zice.Si au fost suficienti 2 cremw vegetali, 2 felii de paine si 1 rosie ca sa aduca un aport caloric..... Mda..lasa ca va zic maine meniul. Am reusit si eu azi sa dorm vreo 2 ore la pranz.Minune!!! Am probleme cu somnul, se pare ca nu mai pot dormi noaptea.Cateodata mai iau cate un calmant pe baza de plante dar ma feresc sa iau prea des.. Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 10-08-2007, 02:32 PM |
| Dumbo |
10-08-2007, 05:29 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 884 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Ama, din pacate programul si locul de munca nu imi prea permite sa mananc des. Azi de exemplu nu am apucat de la ora 1 pana la 5 nici macar sa beau apa. Cand stau acasa, desi mananc mai mult si nu am activitate ori slabesc ori ma mentin.
Din cauza asta ziceam ca greutatea este la mine o problema... de servici. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Ama.ro |
10-08-2007, 05:55 PM
|
Am mancat o eugenie!!!
Am zis sa nu continui, mai bine scriu doua vorbe in jurnal...sa-mi treaca starea.Luni ma duc sa-mi pun sterilet si i-am zis soacrei ca vreau sa-mi pun unul mai bun...chiar daca e mai scump.CA e vb de sanatatea mea pana la urma..Azi a venit sa-mi zica de o cunoastinta...care "l-a scapat in wc"...adica pe el...steriletul. Mda...ca ea a tinut metoda calendarului dom'le..si a facut si cateva avorturi..atat! Adica..sa nu-mi mai pun, ca poate il scap si eu in wc si dau banii degeaba. Nici anticonc nu prea sunt indicate...costa si alea bani, deh.. Azi a venit la mine glont...sa vada ce mi-am luat probabil.I-am aratat poze cu ce mi-am cumparat si..nu i-am zis cat a costat, nici cat i-am dat mamei. Am lasat-o sa-si inchipuie ce-i mai rau..(pt ea) |
| julyalina |
10-08-2007, 08:38 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Am lasat-o sa-si inchipuie ce-i mai rau..(pt ea) frumusica si mamica si bb -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Ama.ro |
11-08-2007, 08:29 AM
|
Din capitolul: "ce prostii am mai facut ieri":
Md: 1 rondea grau expandat cu gem diet si o banana........................................150 kcal pe la 11(cand scade nivelul glicemiei iar eu ieri cred ca am intrat in hipoglicemie...m-a apucat o foame de as fi mancat tot frigiderul 2 cremw soia cu ketckup, 1,5 felie paine(mare).....................................................370kcal 1 rosie medie.......................................................................................................70 kcal 1,5 rondea grau expandat cu gem diet....................................................................75 cafea cu 1 lgta miere.............................................................................................20kcal pe la ora 18:1 eugenie...........................................................................................140kcal 200 gr dovlecei facuti pe grill cu 1 lgta ulei masline si suc rosii(facut pe loc din rosii..fara ulei),35 gr paine cu pateu vegetal............................................................................300 kcal Pana aici..............................................................................................................1125 Ei...aici sa vezi...ca am deschis subiectul "fierbinte" cu sotul meu. 80 gr fistic(vreo 600 kcal/100 gr), vreo 300 gr struguri(si astia au ceva cal..cam 100/100 gr), 1 eugenie(iar!!!) Dar nu mai calculez..ca-mi da cu virgula.Logic..azi dimineata cantarul arata cu 500 gr mai mult ca ieri. Concluzia: In primul rand trebuie sa invat sa ma controlez, sa nu mai ma consum pt nimic!Al meu sot mi-a zis clar ca :"asa e mama".."tre sa zicem ca ea si sa facem cum vrem noi", "las-o draga sa vorbeasca..te costa ceva s-o lasi in legea ei?"...Nu ma costa doar ca ma consum si pun la suflet.. Deci..de aici voi incepe "schimbarea", din interior.De mancat cam stiu ce sa mananc, mananc legume si fructe..in general cruditati, nu ma feresc de painea integrala, pofta de mancare nu o am asa mare, in general(nu intotdeauna) imi potolesc pofta de dulce cu fructe..problema e insa puternica instabilitate (cred ca afectiva)...hai ca nu vreau sa ma psihanalizez p'acilisha.Ideea e ca trebuie!!!!!!!! De unde sa incep? Ganesha, "micro/macro..chestii/trestii"...as tine cont si eu de ele..insa in Romania sa zicem merci daca avem mancar trecute caloriile pe produse...micro, macro nu-s trecute. Cred ca as putea sa fac o munca de cercetare..pe net..sa-mi scot macar valorile aproximative la alimentele de baza(macar..), numai ca nu prea am timp, apoi ar trebui sa-mi restrang aria alimentelor la cele carora le stiu valorile.Toate astea ma vor destabiliza si mai rau in momentul acesta...in care imi caut un minim echilibru..De fapt cred ca ar fi trebuit in momentul asta sa trec la Monti..insa nu vreau sa cedez asa usor. Deocamdata abia am reusit sa nu poftesc la mancarea sotului..eu am ghinionul sa am un sot care nu intelege ca trebuie sa manance cat de cat sanatos...asta nu inseamna neaparat sa elimine total una, alta..da' macar sa manance mai multa hrana vie.Macar atat! Ei bine, n-am cu cine discuta....are un bagaj...citire mamitzica lui...ff prost.Deocamdata ma multumesc cu pasi mici.(ca probabil voi incerca mereu sa-l schimb Cam atat pe ziua de azi...cred ca v-am zapacit de cap.(pe cele care inca mai aveti rabdarea sa-mi cititi epistolele |
| bubbles |
11-08-2007, 08:43 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 30-08-2008 - 06:48 AM |