![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ama.ro |
31-07-2007, 03:26 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 316 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Buna, fetele!
Daca tot am zis ca de azi sunt un om nou am zis sa-mi fac si eu un jurnal.Nu sunt individualista de felul meu dar...poate ma va motiva jurnalul si voi gasi echilibrul.Pe scurt..dupa lupte seculare am ajuns la o greutate care ma multumeste cat de cat(intotdeauna va fi loc de mai bine) si as vrea sa incep sa mananc sanatos, exact cat am nevoie, pe cat posibil sa ocolesc mancarurile care imi fac rau.Problema e ca nu prea mai stiu sa mananc normal.Stiu sa tin cura si stiu sa fac exceptii..cam atat. Am in plan: 1.Pana la atingerea celor 50 kg sa mananc in limita a 18 pcte ww. 2.Sa incerc, pe cat posibil, sa nu combin carboh cu IG>35 cu lipide. 3.Sport de 2-3 ori pe saptamana. 4.2 l lichide pe zi.(aici stau f prost) 5.Sa nu ma mai gandesc la mancare decat la orele de masa, adica 3 mese principale si max 2 gustari. Promit sa dau raportul in fiecare seara, inainte de culcare. |
| anaoi |
31-07-2007, 03:42 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
![]() bafta sa ajungi la target.... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ama.ro |
31-07-2007, 03:49 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 316 Inscris: 9-07-2007 Membrul Nr.: 335 Sex: Feminin |
Merci!
![]() |
| anca veselie |
31-07-2007, 04:09 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.239 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
bueeeey, tu vrei sa mananci cuminte si postezi poze cu ingrasacioase??
bafta multa! -------------------- |
| anaoi |
31-07-2007, 04:11 PM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
|
| danyhoney |
31-07-2007, 04:22 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.679 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Si de la mine niste floricele ca sa nu vin cu mana goala in casuta ta
![]() Mult succes si mai venim pe aici sa vedem daca esti cuminte -------------------- ![]() |
| anaoi |
31-07-2007, 04:51 PM
|
|
pa, pe maine
|
| ganesha |
31-07-2007, 05:14 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Sa fie intr-un ceas bun!!!
CITAT Problema e ca nu prea mai stiu sa mananc normal.Stiu sa tin cura si stiu sa fac exceptii..cam atat. Mincatul normal se invata si el. Incearca sa alegi sanatatea si echilibrul ca stil de viata de zi cu zi, si atunci nu o sa mai existe nici cure si nici exceptii. Noi facem galerie! -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
31-07-2007, 05:49 PM
|
Merci de vizite si flori.
Ganesha, din pacate a manca normal e cel mai greu lucru.Cred ca tre' sa caut un echilibru intre pofte si mancare sanatoasa. Acum am mancat ultima masa(cel putin asa sper). Am facut mancare de linte, cu multe rosii si multa ceapa, cu doar cateva lgte de ulei de masline si mi-a iesit atat de buna ca am mancat toata ziua. deci: 3 lg mancare de linte.............................4 pcte 1 felie paine toast cu gem dietetic...........1p Alte 3 lg linte.........................................4p 1,5 banana(erau mici)............................1,5p 1 felie paine(de 50 gr) cu gem diet...........2p Alte 3 lg linte( pepene..am depasit cantitatea..................1p total......................................................17,5 Sport n-am facut azi ca..n-am avut chef.Maine, am un program de aerobic de 50 min. Azi, daca ma mai apuca foamea, fac ceai.Sper ca am punctat bine..am aproximat.Lg=lingura..nu f incarcata..lingura normala. Vreau sa tin postul Sf Marii asa ca sa nu ma intrebati de ce nu mananc carne, oua, lactate.Sa vad cum sa le inlocuiesc. Va pupic, ne auzim maine.Sper sa va zic maine ca n-am mai calcat in strachini. |
| Ama.ro |
31-07-2007, 06:53 PM
|
Am uitat de o mana de covrigei.Cine m-o fi pus?
Deci sa zicem 1 pct. |
| ganesha |
31-07-2007, 07:58 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Draguta, o lingura de linte fiarta are 14 calorii, si vreo 0.3p. Daca ai mincat 9 in total in toata ziua, pai ai 3 puncte la linte. Uleiul si restul n-au cum sa te ajunga pina la ....12 puncte cit ai zis tu acolo ca ar face toate lingurile de linte impreuna. Asta ca sa nu mai zicem ca impreunate ajung la 130 de calorii cu indulgenta. Ai mare grija, un regim hipocaloric te distruge, mai ales in conditiile in care te tii de sport serios. Asta nu-i meniu pentru o persoana care face sport de 3 ori pe saptamina. In plus, cu cit e mai hipocaloric meniul, cu atit slabesti mai greu, pentru ca se da peste cap metabolismul. Te
Acest mesaj a fost editat de ganesha: 31-07-2007, 08:00 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| Ama.ro |
31-07-2007, 08:38 PM
|
Nu stiu de ce am trecut asa.Pai..am gasit lg de linte ca avand 0,5p si am zis ca cu tot cu ulei..desi am pus putin..1 pct.Apoi am trecut inca catete 1 pct in plus asa..sa fie.
Da, cred ca am mancat hipocaloric..mi-e cam foame acum si ma doare si stomacul de la atata linte. La grupa mea sangv(01) nici nu prea e indicata lintea, nici painea. Ganesha..de unde sa iau eu proteinele in timpul postului, ai vreo idee?HAi ca o zi, doua pot manca soia..dar mai mult nu.Nu-mi place!!Tu cum ai proceda? Merci ca m-ai corectat.. Acest mesaj a fost editat de Ama.ro: 31-07-2007, 08:40 PM |
| ganesha |
31-07-2007, 10:21 PM
|
Tu esti fata serioasa, lasa fazele cu grupele sanguine
Cu proteinele... si eu tin toate Posturile (in ultima vreme m-au cam depasit evenimentele si n-am avut mintea la zilele saptaminii, de aia le-am cam sarit), de fapt telul meu in viata Trebuie sa recunosc, in lunile in care am alergat serios serios si a fost Postul Pastelui sau al Craciunului am luat suplimente de proteina (sub forma de shake). In rest, apelez la asa ceva foarte rar, doar cind vad ca se apropie sfirsitul zilei si nu-mi iese proteinele la socoteala si n-am chef sa mai maninc... bag unul rapid si gata. Nu-i cea mai ideala solutie, dar in criza de timp merge Iar piinea... sa nu-ti treaca prin cap sa nu maninci piine -------------------- Poze multe si marunteeeee
| Amazoana |
01-08-2007, 08:35 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
![]() Sa iti dea Dumnezeu forta sa realizezi ceea ce ti-ai propus. Te pup |
| Sexymom |
01-08-2007, 09:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.584 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Jurnalisto, la cate kg vrei sa ajungi?
Felicitari pt.jurnal, o sa te ajute sa treci mai usor peste pofte. Acum am vazut ca ai tiker,nu sunt putine 5o de kg? sau nu esti asa de inalta? -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 09:39 PM |