![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| _noni_ |
20-03-2007, 11:10 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 870 Inscris: 2-09-2006 Membrul Nr.: 125 Dispozitie: de zana;) Sex: Feminin |
si pentru gradina
![]() ha,ha,ha! am scris in acelasi timp si am avut acelasi gand! ![]() un loc perfect unde sa-ti bei cafeaua! Acest mesaj a fost editat de _noni_: 20-03-2007, 11:11 PM -------------------- |
| danyhoney |
20-03-2007, 11:14 PM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.227 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
He he ......ok......hai sa vad ce gasesc pentru gradina . Astea le avem deja , in numar de 2 + pernele care se pun peste ( moiiiiiii ) :
![]() Asa ceva vom face ...siguuuuuuuuur : ![]() Si asta neaparat !!!!!!!! ![]() Cam asa ceva avem deja ![]() si asta am vrea dar.....va trebui sa facem o prelungire la una din camere ...un fel de gradina de iarna ( wintergarten) : ![]() Gata , fetele !!!! Imi ajunge pe ziua de azi !!!! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 12-05-2008 - 01:34 PM |