![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Sexymom |
30-09-2007, 06:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.071 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Se apropie aniversarea casniciei noastre.A mai trecut un an langa persoana cea mai importanta din viata mea.
Anul trecut am sarbatorit-o intr-un mod cu totul special, intr-un peisaj de vis. Anul acesta nu am nici o idee. Ma gandeam sa rezerv o casuta rurala undeva in munti, deja am 4 zile libere pt. aceasta aniversare. Numai ca intervine si o alta problema ( tot in aceiasi perioada).Fetita mea are nevoie de o consultatie la ortodont in tara.Singurele zile libere sunt in perioada aniversarii ( care pica joia) si deja am obtinut de la munca o vinere libera ( nu eu si EL). Cum ea e si mai importanta pt. noi 2 incercam sa impacam si capra si varza. Concluzie: nu stiu ce sa fac -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| nusarich |
30-09-2007, 06:48 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.510 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Se apropie aniversarea casniciei noastre.A mai trecut un an langa persoana cea mai importanta din viata mea. Anul trecut am sarbatorit-o intr-un mod cu totul special, intr-un peisaj de vis. Anul acesta nu am nici o idee. Ma gandeam sa rezerv o casuta rurala undeva in munti, deja am 4 zile libere pt. aceasta aniversare. Numai ca intervine si o alta problema ( tot in aceiasi perioada).Fetita mea are nevoie de o consultatie la ortodont in tara.Singurele zile libere sunt in perioada aniversarii ( care pica joia) si deja am obtinut de la munca o vinere libera ( nu eu si EL). Cum ea e si mai importanta pt. noi 2 incercam sa impacam si capra si varza. Concluzie: nu stiu ce sa fac Poate o aniversare in tara, chiar si undeva unde sa fiti numai voi doi pentru 2 zile? Zic si eu... Ma gandesc ca puteti face consultatia in una din cele 4 zile, si va raman si voua 2 zile singurei. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
30-09-2007, 11:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.071 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Iubita , in tara nu poate merge decat unul din noi, cu Bianca, celalalt ramane cu Miruna.Nu imi permit 4 bilete de avion pt. 4 zile, plus celelalte cheltuieli.
Ma gandesc ca pot amana aniversarea daca este nevoie , pt. ca aparatul dentar al Biancai e mai urgent. Inca sunt nehotarata. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| nusarich |
01-10-2007, 02:38 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.510 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Iubita , in tara nu poate merge decat unul din noi, cu Bianca, celalalt ramane cu Miruna.Nu imi permit 4 bilete de avion pt. 4 zile, plus celelalte cheltuieli. Ma gandesc ca pot amana aniversarea daca este nevoie , pt. ca aparatul dentar al Biancai e mai urgent. Inca sunt nehotarata. Da, asta e mai greu, asa-i, dar intr-adevar sanatatea e mai importanta. Si poate va aranjati de o aniversare mai lunga... Si pana atunci pui totul la punct. -------------------- |
| Sexymom |
07-10-2007, 04:21 PM
|
Mai mult ca sigur ca o sa fiu singura in ziua aniversarii, sotul in tara cu fetele.
Mi-am pus in gand sa plec intr-un alt oras din Spania, in Sevilla sau Granada, nu am mers niciodata acolo, si chiar daca sunt singura o sa umblu haihui pe strazi si o sa rog lumea sa imi faca poze. Nu vreau sa merg cu ei acasa , nu ma atrage deloc ideea.Prefer sa calatoresc timp de 4 zile si sa am un program numai al meu.De ani de zile nu mi s-a mai intamplat sa fac ceva pt. sufletelul meu. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Pisik |
08-10-2007, 12:49 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.330 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Eu aniversez un an duminica, in ultima zi de salon, asa ca o sa ne aniversam in "sunet de claxoane".
Seara o sa facem o masa cu cei apropiati, iar week-end-ul urmator cand se ermina tate balamucele sper sa reusim sa plecam numai noi 2 undeva la munte |
| Sexymom |
08-10-2007, 03:55 PM
|
La munte
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Pisik |
08-10-2007, 04:34 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.330 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
|
| Sexymom |
21-10-2007, 07:57 PM
|
Am deja aranjata aniversarea.
O sarbatoresc intr-un bar cubanez in seara de 29, chem toti prietenii , cade intr-o luni, dar aseara cand i-am povestit prietenei mele ca o sa fiu singura de aniversare s-a oferit sa organizeze ea totul si imi face cadou si tortul de aniversare. Iar in 2 noiembrie sarbatoresc acasa cu prietenele, o fiesta intre femei. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| romanitza |
01-11-2007, 12:23 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 32 Inscris: 4-08-2006 Membrul Nr.: 104 Dispozitie: lenesa..ca mai mereu Sex: Feminin |
Am deja aranjata aniversarea. O sarbatoresc intr-un bar cubanez in seara de 29, chem toti prietenii , cade intr-o luni, dar aseara cand i-am povestit prietenei mele ca o sa fiu singura de aniversare s-a oferit sa organizeze ea totul si imi face cadou si tortul de aniversare. Iar in 2 noiembrie sarbatoresc acasa cu prietenele, o fiesta intre femei. Aniversare fericita Sexymom...si multi ani cu sanatate sa va dea Dumnezeu impreuna! |
| danyhoney |
01-11-2007, 11:49 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.276 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Roma , pe unde umbli ? Ma bucur ca mai dai cate un semn de viata .....
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii | Acum este: 18-05-2008 - 03:36 AM |