![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| julyalina |
09-02-2007, 10:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
tocmai scrisesem un mesaj detaliat despre cele doua produse si a picat curentul
pe scurt, va povesteam cum am ajuns eu sa folosesc cele 2 produse si ca le acord nota 9 si 10 fata de orice alte deodorante io am probleme in sensul ca daca sunt stresata sau emotionata transpir foarte mult am incercat pana acum o gramada de deodorante, antiperspirante & co de la toate firmele ... cum auzeam ca este unul bun , cum il cumparam sa-l incerc dar acum am dat peste astea 2 si sunt foarte multumita de ele bun ![]() si cel mai bun ![]() Acest mesaj a fost editat de julyalina: 09-02-2007, 10:35 AM -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Nessie |
09-02-2007, 10:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Din cate vad in poza, Vichy este spray, nu roll on cum ma asteptam, asa-i?
De celalalt nu am azit. Poti sa ne spui te rog de unde il cumperi si un pret orientativ pentru fiecare? Multumesc! -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| himere2005 |
09-02-2007, 10:52 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
si nu transpiri deloc? nu ma refer la miros, dar nici eu nu am gasit un deodorant care sa ma pastreze uscata
-------------------- ![]() |
| Karin |
09-02-2007, 11:26 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
Mie personal imi plac foarte mult alea de la Dove, de oricare fel, dar solide sa fie! Pana sa le descopar pe astea, foloseam tot ceea ce aparea nou si nu eram niciodata multumita de nici unul! Eu nu transpir aproape deloc, nici macar vara...foarte putin daca sunt temperaturi insuportabile. E deranjant doar pentru mine, ca ma simt aiurea....
Chiar zilele trecute am facut curat si i-am dat soacrei mele vreo 6-7 deodorante de la Avon. Am scapat de ele, nu le pot folosi pentru ca simt ca mi se lipeste pielea de haine de la ele! Oi fi eu mai anormala...cine stie! Acest mesaj a fost editat de Karin: 09-02-2007, 11:26 AM -------------------- ![]() |
| julyalina |
09-02-2007, 11:32 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.182 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Din cate vad in poza, Vichy este spray, nu roll on cum ma asteptam, asa-i? pe maxim, l-am comandat de aici a venit prin posta si a costat 52 RON (dar va asigur ca este SUPER si nu transpiri deloc? nu ma refer la miros, dar nici eu nu am gasit un deodorant care sa ma pastreze uscata himere, incearca MAXIM si te asigur ca vei ramane uscata e nitzel ciudat cand il folosesti dar se merita de ex: trebuie sa te dai seara dupa ce ai facut dus, sa nu ai pielea iritata (adica daca folosesti lama sau aparatul trebuie sa lasi 1 zi sau sa le foloseti dimineatza) si dupa vreo 10 minute ai o mica senzatie de mancarici karin, si io foloseam Dove -stick dar mi-am distrus o gramada de haine cu el si in plus, nu ramaneam uscata -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| Karin |
09-02-2007, 11:35 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 691 Inscris: 29-09-2006 Membrul Nr.: 137 Dispozitie: Ignorati-ma.... Sex: Feminin |
CITAT karin, si io foloseam Dove -stick dar mi-am distrus o gramada de haine cu el si in plus, nu ramaneam uscata Da, ai dreptate in ceea ce priveste urmele lasate pe haine....asta e intradevar un dezavantaj. Dar eu chiar nu am probleme, sunt uscata de dimineata si pana seara in cea mai torida zi din an! Cred ca depinde si de ph-ul pielii pana la urma.... Acest mesaj a fost editat de Nessie: 09-02-2007, 11:44 AM -------------------- ![]() |
| julyalina |
09-02-2007, 11:38 AM
|
-------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| Karin |
09-02-2007, 11:43 AM
|
Si totusi un Vichy din ala mi-ar face si mie cu ochiul!
Si probabil ca si un Maxim, daca zici ca e atat de satisfacator! -------------------- ![]() |
| alex25 |
09-02-2007, 01:13 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Am o idee - in loc sa ne batem capul atat cu antiperspirantele, mai bine devenim naturalisti. Face bine si la relatiile intersexuale:
CITAT O substanță care se găsește în transpirația bărbaților este cel mai puternic afrodisiac pentru femei și ar putea fi utilizată în tratarea unor boli hormonale, este concluzia unui studiu realizat de o echipă de cercetători americani și publicat în Journal of Neuroscience, transmite Reuters. Cercetătorii de la Universitatea California din Berkeley au declarat că substanța respectivă provoacă creșterea nivelului de hormoni sexuali, a libidoului dar și a pulsului la femei. Studiul este primul care aduce probe concrete în sprijinul ideii că oamenii secretă un miros secret care influențează hormonii sexului opus. Un derivat al testosteronului, androstendionul se găsește în transpirație, salivă și spermă. Participantele la studiu, 48 de femei la care media de vârstă era de 21 de ani, au mirosit o cantitate de androstendion. În urma experimentului, nivelul de cortisol a crescut în 15 minute și s-a menținut la un nivel ridicat timp de o oră. (Mediafax) -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| Nessie |
09-02-2007, 01:20 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| Karin |
09-02-2007, 01:26 PM
|
Aici trebuie sa fiu de acord cu Nessie! Nu o data mi s-a intamplat sa nu pot respira in autobuz...
P.S. Nessie, multumesc ca mi-ai aranjat mesajul de mai sus! Mie chiar nu-mi iesea nicicum! -------------------- ![]() |
| julyalina |
09-02-2007, 02:11 PM
|
Am o idee - in loc sa ne batem capul atat cu antiperspirantele, mai bine devenim naturalisti. Face bine si la relatiile intersexuale: alex, asta trebuia postat la "zambiti, va rog" -------------------- "Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
| himere2005 |
09-02-2007, 02:15 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.827 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
eu cred ca alex se referea la oamenii proaspat spalati, dar cum nu avem unde sa ne spalam in permanenta...eu prefer deodorantul
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 6-07-2008 - 01:36 AM |