left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Intalnire Bucuresti, 12 iulie
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > Antiperspirante seperator Optiuni V right
julyalina
mesaj 09-02-2007, 10:35 AM
Mesaj #1

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.182
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 100
Dispozitie: cam adormita
Sex: Feminin

tocmai scrisesem un mesaj detaliat despre cele doua produse si a picat curentul bang.gif
pe scurt, va povesteam cum am ajuns eu sa folosesc cele 2 produse si ca le acord nota 9 si 10 fata de orice alte deodorante blum.gif
io am probleme in sensul ca daca sunt stresata sau emotionata transpir foarte mult blushing.gif indiferent ce produs as folosi sad.gif nu este deranjant decat ca ma simt eu prost si se vede urat sad.gif

am incercat pana acum o gramada de deodorante, antiperspirante & co de la toate firmele ... cum auzeam ca este unul bun , cum il cumparam sa-l incerc )).gif asa ca am trecut de la cele comericiale gen nivea, rexona, dove (bunicel) la cele de "firma" )).gif gen amway, forever living, (bunicele ) etc.
dar acum am dat peste astea 2 si sunt foarte multumita de ele blum.gif

bun Imagine

si
cel mai bun Imagine

Acest mesaj a fost editat de julyalina: 09-02-2007, 10:35 AM

--------------------
"Ai învins, continuă, ai pierdut, continuă!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nessie
mesaj 09-02-2007, 10:39 AM
Mesaj #2

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Din cate vad in poza, Vichy este spray, nu roll on cum ma asteptam, asa-i? huh.gif

De celalalt nu am azit. Poti sa ne spui te rog de unde il cumperi si un pret orientativ pentru fiecare? Multumesc! pupic.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

himere2005
mesaj 09-02-2007, 10:52 AM
Mesaj #3

Lama

Raspunsuri: 5.827
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

si nu transpiri deloc? nu ma refer la miros, dar nici eu nu am gasit un deodorant care sa ma pastreze uscata giggle.gif pe tot parcursul zilei

--------------------
Imagine
+Quote Post
Karin
mesaj 09-02-2007, 11:26 AM
Mesaj #4

Veverita

Raspunsuri: 691
Inscris: 29-09-2006
Membrul Nr.: 137
Dispozitie: Ignorati-ma....

Mie personal imi plac foarte mult alea de la Dove, de oricare fel, dar solide sa fie! Pana sa le descopar pe astea, foloseam tot ceea ce aparea nou si nu eram niciodata multumita de nici unul! Eu nu transpir aproape deloc, nici macar vara...foarte putin daca sunt temperaturi insuportabile. E deranjant doar pentru mine, ca ma simt aiurea....
Chiar zilele trecute am facut curat si i-am dat soacrei mele vreo 6-7 deodorante de la Avon. Am scapat de ele, nu le pot folosi pentru ca simt ca mi se lipeste pielea de haine de la ele! Oi fi eu mai anormala...cine stie! grin.gif

Acest mesaj a fost editat de Karin: 09-02-2007, 11:26 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 09-02-2007, 11:32 AM
Mesaj #5

Taz

CITAT(Nessie @ 09-02-2007, 12:39 PM) *

Din cate vad in poza, Vichy este spray, nu roll on cum ma asteptam, asa-i? huh.gif

doh.gif am pus poza gresit blushing.gif era vorba de roll-on de la vichy (cel cu capac verde blum.gif ) si costa cam 27 RON in farmacie (eu l-am luat de la helpnet blum.gif )

pe maxim, l-am comandat de aici a venit prin posta si a costat 52 RON (dar va asigur ca este SUPER biggrin.gif )

CITAT(himere2005 @ 09-02-2007, 12:52 PM) *

si nu transpiri deloc? nu ma refer la miros, dar nici eu nu am gasit un deodorant care sa ma pastreze uscata giggle.gif pe tot parcursul zilei

himere, incearca MAXIM si te asigur ca vei ramane uscata blum.gif
e nitzel ciudat cand il folosesti dar se merita smile.gif
de ex: trebuie sa te dai seara dupa ce ai facut dus, sa nu ai pielea iritata (adica daca folosesti lama sau aparatul trebuie sa lasi 1 zi sau sa le foloseti dimineatza) si dupa vreo 10 minute ai o mica senzatie de mancarici )).gif dar suportabila si dureaza tot cateva minute - pentru mine nu e deranjanta smile.gif mai ales ca stiu ca a doua zi nu o sa mai transpir blum.gif

karin, si io foloseam Dove -stick dar mi-am distrus o gramada de haine cu el sad.gif ca lasa urme ...
si in plus, nu ramaneam uscata blushing.gif

--------------------
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu
"Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare."

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
Karin
mesaj 09-02-2007, 11:35 AM
Mesaj #6

Veverita

CITAT

karin, si io foloseam Dove -stick dar mi-am distrus o gramada de haine cu el sad.gif ca lasa urme ...
si in plus, nu ramaneam uscata blushing.gif

Da, ai dreptate in ceea ce priveste urmele lasate pe haine....asta e intradevar un dezavantaj. Dar eu chiar nu am probleme, sunt uscata de dimineata si pana seara in cea mai torida zi din an! laugh.gif
Cred ca depinde si de ph-ul pielii pana la urma.... unsure.gif
pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de Nessie: 09-02-2007, 11:44 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 09-02-2007, 11:38 AM
Mesaj #7

Taz

pupic.gif da, se poate dry.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
Karin
mesaj 09-02-2007, 11:43 AM
Mesaj #8

Veverita

Si totusi un Vichy din ala mi-ar face si mie cu ochiul! naughty.gif
Si probabil ca si un Maxim, daca zici ca e atat de satisfacator! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
alex25
mesaj 09-02-2007, 01:13 PM
Mesaj #9

Nevastuica

Raspunsuri: 811
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Am o idee - in loc sa ne batem capul atat cu antiperspirantele, mai bine devenim naturalisti. Face bine si la relatiile intersexuale:

CITAT
O substanță care se găsește în transpirația bărbaților este cel mai puternic afrodisiac pentru femei și ar putea fi utilizată în tratarea unor boli hormonale, este concluzia unui studiu realizat de o echipă de cercetători americani și publicat în Journal of Neuroscience, transmite Reuters.
Cercetătorii de la Universitatea California din Berkeley au declarat că substanța respectivă provoacă creșterea nivelului de hormoni sexuali, a libidoului dar și a pulsului la femei. Studiul este primul care aduce probe concrete în sprijinul ideii că oamenii secretă un miros secret care influențează hormonii sexului opus.

Un derivat al testosteronului, androstendionul se găsește în transpirație, salivă și spermă.

Participantele la studiu, 48 de femei la care media de vârstă era de 21 de ani, au mirosit o cantitate de androstendion. În urma experimentului, nivelul de cortisol a crescut în 15 minute și s-a menținut la un nivel ridicat timp de o oră.

(Mediafax)

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
Nessie
mesaj 09-02-2007, 01:20 PM
Mesaj #10

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.470
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

bad.gif Nu as vrea sa mi-o ia hormonii la fuga la fiecare nespalat din autobuz. E adevarat ca mirosul unei persoane creste nivelul de cortisol, dar parca totusi nu transpiratia de 2-3 zile. biggrin.gif

--------------------
+Quote Post
Karin
mesaj 09-02-2007, 01:26 PM
Mesaj #11

Veverita

Aici trebuie sa fiu de acord cu Nessie! Nu o data mi s-a intamplat sa nu pot respira in autobuz... bad.gif
grin.gif
P.S. Nessie, multumesc ca mi-ai aranjat mesajul de mai sus! Mie chiar nu-mi iesea nicicum! grin.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
julyalina
mesaj 09-02-2007, 02:11 PM
Mesaj #12

Taz

CITAT(alex25 @ 09-02-2007, 03:13 PM) *

Am o idee - in loc sa ne batem capul atat cu antiperspirantele, mai bine devenim naturalisti. Face bine si la relatiile intersexuale:

alex, asta trebuia postat la "zambiti, va rog" )).gif ca altfel nu-mi imaginez salut.gif

--------------------

24.04.2007 - 60kg
+Quote Post
himere2005
mesaj 09-02-2007, 02:15 PM
Mesaj #13

Lama

Raspunsuri: 5.827
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

eu cred ca alex se referea la oamenii proaspat spalati, dar cum nu avem unde sa ne spalam in permanenta...eu prefer deodorantul grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 6-07-2008 - 01:36 AM