![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
16-11-2007, 01:01 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am facut o arhiva a mesajelor si le-am pus pe mail.Nu stiu daca am facut bine dand formatul text nu html ca acum sunt de necitit....stie cineva cum sa fac sa le pot citi?
-------------------- ![]() |
| alex25 |
16-11-2007, 04:16 PM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 811 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Hello!
Am testat si eu optiunea de arhivare a mesajelor... se pare ca e incompatibila cu Yahoo Mail. Din ce ai scris tu inteleg ca ai ales optiunea "Fisier Excel" pentru export. Deci intr-un final vei obtine un fisier Microsoft Excel (mai exact un CSV - comma separated values - care este un tip de fisier ce poate fi deschis cu Excel). Insa pentru a ajunge la acest pas este mai complicat. Ti-as explica cum sa faci sa il obtii dar nu cred ca te-ar ajuta, ai avea nevoie de cateva cunostinte de programare... cel mai usor ar fi sa imi dai un Forward la email si eu iti voi trimite inapoi fisierul Excel. Scrie-mi un mesaj privat daca te intereseaza... -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
17-11-2007, 10:30 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hello! Am testat si eu optiunea de arhivare a mesajelor... se pare ca e incompatibila cu Yahoo Mail. Din ce ai scris tu inteleg ca ai ales optiunea "Fisier Excel" pentru export. Deci intr-un final vei obtine un fisier Microsoft Excel (mai exact un CSV - comma separated values - care este un tip de fisier ce poate fi deschis cu Excel). Insa pentru a ajunge la acest pas este mai complicat. Ti-as explica cum sa faci sa il obtii dar nu cred ca te-ar ajuta, ai avea nevoie de cateva cunostinte de programare... cel mai usor ar fi sa imi dai un Forward la email si eu iti voi trimite inapoi fisierul Excel. Scrie-mi un mesaj privat daca te intereseaza... Merci Alex...da-l [***] ca nu erau lucruri de care nu ma puteam debarasa...doar am facut o incercare sa vad cum merge! Am constatat ca merge nu si o sa incerc cealalta varianta cu fisier html sa vad cum functioneaza... Varianta asta ai incercat-o? -------------------- ![]() |
| axe10 |
29-11-2007, 09:25 AM
|
Am facut proba cu hotmail si e perfect!
Deja mi-am golit casutza! -------------------- ![]() |
| Nessie |
29-11-2007, 11:21 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.470 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Am testat si merge si pe Gmail, dar folositi varianta HTML.
-------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
| axe10 |
29-11-2007, 01:43 PM
|
HTML am probat si eu....e brici!
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 5-07-2008 - 11:14 PM |