left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

2 Pagini V  1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
left > Atmosfera de la locul de munca, Bem cafeaua impreuna? seperator Optiuni V right
Sexymom
mesaj 13-02-2007, 07:17 PM
Mesaj #1

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.027
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..
Sex: Feminin

Ce spuneti, bem cafeaua de dimineata impreuna?
Vb de cum am dormit, ce ne-a tulburat somnul, daca ne-am sculat cu fata la cearceaf si ce avem de rezolvat azi?

Va intreb si eu acum: cum sunt colegii vostrii de serviciu? care este atmosfera?
Eu am lucrat numai cu tipi in firme, nu am avut colege si tare bine a fost )).gif

Haideti la discutii despre vrute si nevrute..

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
Imagine
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 13-02-2007, 08:59 PM
Mesaj #2

Hiena

Stiti ce ma oftica pe mine? ca citeste toata lumea dar nu spune nimeni nimic, ca e un subiect de caca, sau ca avem ce discuta sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Nessie
mesaj 13-02-2007, 09:58 PM
Mesaj #3

Hiena

Raspunsuri: 4.224
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

Pana la urma despre ce discutam? unsure.gif Despre vrute si nevrute, la cafeaua de dimineata vorbim prin jurnale... Cred ca de asta nu raspunde lumea, ca nu prea stiu despre ce sa discute.

--------------------
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 14-02-2007, 09:17 AM
Mesaj #4

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.790
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

Uite ca iti raspund eu pupic.gif Si eu prefer sa lucrez cu barbati decat cu femei. Femeile sunt mereu invidioase (parerea mea) si iti cauta nod in papura mereu. In schimb barbatii se uita odata la picioarele tale si dupa la munca si munca. salut.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 14-02-2007, 10:40 AM
Mesaj #5

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

hai ca am lucrat cu barbati(doar cu barbati), numai mitocani de ultima speta si misogini....asa ca prefer femeile...chiar daca sunt mai rautacioase, dar macar ai ce discuta cu ele, eu nu zic ca mai exista si baieti finuti, dar eu am avut ghinion, sper sa am un anturaj mixt la viitorul loc de munca si sa fie si cu bun simt...adevarul ca stia n-aveau o educatie, n-aveau cei 7 ani de acasa

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 14-02-2007, 10:41 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
alex25
mesaj 14-02-2007, 11:01 AM
Mesaj #6

Nevastuica

Raspunsuri: 794
Inscris: 28-05-2006
Membrul Nr.: 12
Sex: Masculin

Uite de-asta n-or sa ajunga femeile niciodata cu adevarat oameni importanti in mediul business. Pentru ca nu pot lucra independent, indiferent, in orice conditii, oricum, oriunde. Cat timp succesul femeilor va depinde de privirea barbatului in decolteu vom trai in era barbatilor. Si asta e bine. smile.gif

Cat timp atmosfera la locul de munca depinde de lungimea fustei si de inaltimea decolteului, noi barbatii, vom incuraja inmultirea secretarelor si micsorarea numarului managerilor de sex feminin.

Asa ca solutia mea pentru femeile ce aleg sa lucreze este sa se concentreze strict asupra serviciului daca tot se duc la servici si sa se inteleaga bine cu absolut oricine, dar IN MOD SPECIAL CU FEMEILE. Altfel, puteti sa militati pentru drepturile femeilor mult si bine - ca nu va dati decat cu stangul in dreptul in felul asta.

There. Mesajul meu semi-misogin. Trebuia sa-l scriu. biggrin.gif

--------------------
Pierdut semnatura. O declar NULA.
+Quote Post
himere2005
mesaj 14-02-2007, 11:06 AM
Mesaj #7

Lama

Raspunsuri: 5.816
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

alex, accept in jurul meu semi-misoginii cu bun simt blum.gif tease.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 14-02-2007, 12:37 PM
Mesaj #8

Hiena

Voi va strangeti dupa serviciu la o bere si vb. de sefi? )).gif
Aici este o moda, dupa program toata lumea se opreste la o bere , la barul din colt si barfesc deciziile sefilor )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Nessie
mesaj 14-02-2007, 12:52 PM
Mesaj #9

Hiena

Raspunsuri: 4.224
Inscris: 25-05-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 9
Dispozitie: under construction

La noi nu e nevoie sa ne stragem dupa serviciu atat timp cat exista orele de lucru pentru asta lol.gif Glumesc! Am noroc de sefi super, sistemul e mai prost ca e american, dar asta e. Nu le putem avea pe toate.

Una din chestiile proaste ale sistemului asta e ca se lucreaza pe proiecte mixte din mai multe tari si de exemplu eu nu am coleg de proiect in Romania asa ca nu prea am timp sa interactionez cu cel de langa mine. Fiecare e cu castile pe urechi, in birou e liniste ca se lucreaza cu capul, iar daca vrei sa vorbesti exista camere de conferinta sau bucataria. O fi bine? O fi rau? unsure.gif

--------------------
+Quote Post
Sexymom
mesaj 14-02-2007, 01:52 PM
Mesaj #10

Hiena

Mai scrisesem odata si am pierdut mesajul sad.gif sotul meu spune ca in bucatarie afla mereu ce se intampla in firma, si ca e locul preferat de toti . lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 14-02-2007, 04:46 PM
Mesaj #11

Iepuras

Raspunsuri: 1.814
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

La mine nu e o atmosfera cine stie ce, dar ne intelegem cu totii, fiind o firma destul d emica este impartita in mai multe apartamente inchiriate prin bucuresti, in apartamentul unde sunt eu, suntem 4 pers.. si e ok.. .. mai barfim cand merg la o tigara ca se fuemaza in "sufragerie" unde sunt si ceilalti 3... eu stau singura in birou k am nevoie de linistie... dar e ok.... la petrecerei ne vedem cu totii si suntem cam .. 30-50 kiar nu stiu sigur...dar nu ne cunosatem cu totii asa k nu e funny...

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 16-02-2007, 09:12 AM
Mesaj #12

Taz

Raspunsuri: 3.330
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Aici m-ati atins cu subiectul asta, pt ca la mine atmosfera a naspa, sau cel putin eu o percep asa. Am un coleg care imi sufla in ceafa non-stop, care mi se uita in monitor, cu care nu pot schimba o vorba pt ca este f invidios, ca i se pare ca munca mea e mai placuta, ca el munceste de rupe si eu stau, etc....Este rau, invidios, dusmanos, ascuns, ce mai, toate relele pamantului. Cu seful meu iarasi mare comunicare nu am, doar munca si atat. Efectiv eu nu am cu cine schimba o vorba la birou, uneori imi vine sa ma dau cu capul de monitor de singuratate, daca nu ati fi voi nu stiu ce m-as face.....Doar ce mai vorbesc la pauza de pranz, daca ma nimeresc in bucatarie cu cineva mai sociabil ca in rest.... sad.gif
+Quote Post
ALICE
mesaj 16-02-2007, 07:09 PM
Mesaj #13

Iepuras

Raspunsuri: 1.916
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Naspa, din cauza vremii

La noi asta e un punct tare.Nu incepem dimineata fara sa bem o cafea impreuna,sa mai barfim un pic,ne mai consultam,radem.E ok.Dupa care fiecare isi vede de treaba lui.Nu se sacaie nimeni pe nimeni.Dar in ceea ce priveste programul de dupa serviciu........la asta nu ne potrivim.Nu ne strangem decat de 8 martie de exemplu, pt ca hotaram cu o luna inainte.
+Quote Post
Eu.
mesaj 18-02-2007, 12:34 PM
Mesaj #14

Nevastuica

Raspunsuri: 994
Inscris: 17-08-2006
Membrul Nr.: 117
Dispozitie: Motivated

Eu mi-am schimbat de curand locul de munca, mai exact de 2 saptamani.
din fericire, atmosfera e ultimul lucru de care m-as putea plange. colegii au fost ff draguti din prima zi, fumatorii m-au integrat instant in grupul "viciosilor" )).gif ne bem cafeaua impreuna, fara fitze de sef si subaltern.
sunt foarte multumita, mai ales facand o comparatie cu vechiul job doh.gif

--------------------
Imagine

Septembrie 2005: 72kg
Mai 2007 : 59.5kg
30Iulie - Metabol - 63.1kg

Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
+Quote Post
Ella79
mesaj 19-02-2007, 06:01 PM
Mesaj #15

Koala

Raspunsuri: 2.345
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 73

La mine ... astea sunt ultimele zile la actualul loc de munca. Din 1 martie voi merge la un job nou.
La actualul loc de munca echipa a fost principalul motiv pentru care am stat atatia ani. E o echipa mixta, suntem 7 oameni din 4 tari. )).gif Intotdeauna ne incepeam ziua cu o cafea si o discutie despre cine ce-a mai facut aseara, la prinz mai ieseam impreuna si mai povesteam diverse (fara legatura cu munca). In rest munceam de ne sareau capacele, aproape ca nici nu mai aveam timp sa vorbim intre noi. Ne-am respectat mult unul pe altul, ne-am sprijinit si ne-am inteles la greu. Ca femeie, am avut intotdeauna grija sa fiu decent imbracata, sa nu-mi arat prea multa piele, am respectat regula celor 5 accesorii si niciodata nu am apelat la tertopuri femeiesti (chestia asta ii scoate din minti de nervi). Ori din cauza asta, ori pentru ca ei sunt niste oameni foarte bine educati, nu am avut parte de misoginism, aluzii sexuale sau alte badaranii.

La viitorul loc de munca... sper ca va fi bine. Din ce stiu, pana acum in echipa sunt 2 baieti si cu mine, restul urmand a fi angajati de catre noi, pe 7 martie. Cu siguranta am sa insist sa mai fie cel putin o femeie in echipa, altfel o sa innebunesc cu 9 barbati! )).gif

--------------------
Imagine
start 05.01.2008
+Quote Post

2 Pagini V  1 2 >
Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 13-05-2008 - 02:41 PM