![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Brunette |
15-06-2006, 11:28 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 133 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 14 Sex: Feminin |
Ce te atrage prima data cand cunosti pe cineva; sau hai nu "ce te atrage" neaparat, ci pe ce iti cad ochii? :blink:
|
| Nessie |
15-06-2006, 12:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.910 Inscris: 25-05-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 9 Dispozitie: under construction Sex: Feminin |
Eu sunt mai ciudata (mi s-a mai spus
Daca a trecut testul asta, ma uit la la gura (buze si dantura), iar apoi arunc o privire de ansamblu. -------------------- ![]() Diet Motion - Healthy Diets - Follow my Goal! si in romana Diet Motion - Doar Diete Sanatoase Te-ai apucat de numarat calorii? |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| alex25 |
16-06-2006, 09:22 AM
|
|
Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 842 Inscris: 28-05-2006 Membrul Nr.: 12 Sex: Masculin |
Eu nu pot sa nu vad prima data sanii mai ales in zilele astea toride, in care cele mai multe femei fac tot posibilul sa vad asta mai intai. Apoi imi ridic imediat ochii cand imi dau seama ca ma holbez
Culoarea parului nu are asa mare importanta pentru mine, insa un par ingrijit inseamna puncte in plus. Intr-un final imi cade privirea si asupra fundului si picioarelor. -------------------- Pierdut semnatura. O declar NULA.
|
| himere2005 |
11-08-2006, 09:22 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.839 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ochii, sa aiba o privire expresiva si inteligenta
pieptul, asta nu pot sa mi-o explic -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
12-08-2006, 12:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Mie imi atrag privirile barbatii bruneti, cu parul ingrijit si putin mai lung , cam pana la urechi ca sa zic asa. Dar asta la prima vedere. Se intampla (mai rar) sa admir si blonzi, tunsi periutza...
In secunda a doua ma uit la imbracaminte (nu neaparat de firma), sa fie ingrijit baiatul, ca altfel... Si dupa cele doua sec de privit, ii admir mersul, asta daca am ce -------------------- |
| Ramy |
12-08-2006, 07:02 AM
|
![]() Pestisor ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 157 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 91 |
...mie imi place o persoana din prima, dak se uita fix in ochii mei cand vb, care nu e timida, are o stangere puternica a mainii, e dezinvolta si sg pe ea. apoi...incep sa-i vad si alte calitati
-------------------- Sufletul sa-ti fie ca gandul,gandul ca vorba si vorba ca fapta !
|
| Sexymom |
12-08-2006, 11:08 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.615 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Ma uit in primul rand sa vad daca are cureaua de la pantaloni asortata cu pantofii si ceasul, dupa care ma uit sa vad cum ii cad pantalonii pe fund, ce maini are si ii privesc bustul ( ce minte am si eu ), dar nu suport un barbat cu pantofi negri, curea maro si ceas auriu, si daca mai are si un ghiul pe deget atunci imi doresc un pistol.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| amalia0701 |
26-08-2006, 06:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.871 Inscris: 31-05-2006 Membrul Nr.: 13 Sex: Feminin |
Ma uit in primul rand sa vad daca are cureaua de la pantaloni asortata cu pantofii si ceasul, dupa care ma uit sa vad cum ii cad pantalonii pe fund, ce maini are si ii privesc bustul ( ce minte am si eu ), dar nu suport un barbat cu pantofi negri, curea maro si ceas auriu, si daca mai are si un ghiul pe deget atunci imi doresc un pistol. Sexi esti criminala. Anul asta nu-i musai sa asortezi incaltzamintea cu poseta, asa ca de ce lu lasi oamenii sa poar te pantofi negrii si curea maro? -------------------- Obezitatea ucide si io nu fac nimic sa TRAIESC!
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wgUQhx3/] ![]() |
| peach |
01-09-2006, 09:25 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Ma uit in primul rand sa vad daca are cureaua de la pantaloni asortata cu pantofii si ceasul, dupa care ma uit sa vad cum ii cad pantalonii pe fund, ce maini are si ii privesc bustul ( ce minte am si eu ), dar nu suport un barbat cu pantofi negri, curea maro si ceas auriu, si daca mai are si un ghiul pe deget atunci imi doresc un pistol. Daca nu apuca sa deschida gura ..ma uit la trasaturile fetei dupa care corpul si hainele Daca mai deschide si gura trebuie sa fie funny si inteligent -------------------- |
| tmanbone |
01-09-2006, 10:49 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Expresia fetei. In principal ochii.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
06-09-2006, 10:56 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Adica...daca sunt mai apropiati sau mai departati, mai mari sau mai mici ?
-------------------- |
| tmanbone |
06-09-2006, 11:34 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Nu draga, aia erau sanii si promit sa ma consult cu tine la urmatoarea alegere.
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| aki |
06-09-2006, 01:08 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.903 Inscris: 13-07-2006 Membrul Nr.: 62 Dispozitie: Ca totdeauna... Sex: Feminin |
Ma atrage barbatul la costum.
-------------------- |
| lliliana |
26-09-2006, 07:57 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.989 Inscris: 28-08-2006 Din: <--- Vest Membrul Nr.: 121 Dispozitie: Ce anotimp e? Sunt confuza! Sex: Feminin |
Ca sa ma bag si eu in seama...m-am casatorit cu sotul meu...pentru ca reusea sa ma faca sa rad in hohote:) Era extrem de amuzant, gasind motiv de a glumi in orice situatie. Haz de necaz de multe ori
Ma uit in primul rand sa vad daca are cureaua de la pantaloni asortata cu pantofii si ceasul, dupa care ma uit sa vad cum ii cad pantalonii pe fund, ce maini are si ii privesc bustul ( ce minte am si eu ), dar nu suport un barbat cu pantofi negri, curea maro si ceas auriu, si daca mai are si un ghiul pe deget atunci imi doresc un pistol. Acest mesaj a fost editat de lliliana: 26-09-2006, 07:58 AM -------------------- Nu mai cauta centrul Universului...el este in tine. Cerceteaza-l.
![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 8-09-2008 - 01:27 PM |