left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Tabel calorii
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

Reply to this topicStart new topic
left > BUCATARIE seperator Optiuni V right
danyhoney
mesaj 02-02-2008, 01:32 AM
Mesaj #1

Crocodil

Grup: Membri
Raspunsuri: 7.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87
Sex: Feminin

Am o intrebare pentru toate fetele din Ro ....in special pentru cele din Brasov :

Mama mea vrea sa cumpere o noua bucatarie si ofertele primite pana acum nu sunt satisfacatoare ! Nu neaparat din cauza pretului cat din cauza serviciilor .
Intrebarea mea este : cand se comanda o mobila de bucatarie dintr-un magazin ESTE INCLUS transportul si montarea sau nu ???? Ea a primit ceva oferte dar mobila i se aduce pana in fata blocului si montarea trebuie sa o faca singura !!!!!!!!!!!!!!! Nu vreau sa par cu nasul pe sus dar AICI ti se aduce mobila , se monteaza si ti se da si garantie pentru mobila si ( separat ) pentru montat !!!!

Stiti ceva adrese de net unde se poate comanda mobila de bucatarie si in care sunt transportul + montarea + garantie incluse ?????

Multe multumiri !!!

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 02-02-2008, 01:28 PM
Mesaj #2

Taz

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 3.785
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Dany, nu toate asigura transport si montaj. Iata ce am gasit eu: Staer, Mobexpert, Elvila, Sortem

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ALICE
mesaj 04-02-2008, 09:08 AM
Mesaj #3

Iepuras

Raspunsuri: 1.912
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Naspa, din cauza vremii

Eu mi-am luat ceva de la Ambient.Parca daca depaseste o anumita suma, iti aduc ei acasa.De exemplu 10 milioane.Si montatul trebuie platit separat daca vrei

--------------------
De azi WW
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
otilici
mesaj 04-02-2008, 02:20 PM
Mesaj #4

Marmota

Raspunsuri: 1.074
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Eu mi-am luat mobila de bucatarie de la un magazin din coltul strazii )).gif ,dar ziceau ca ei fac mobila.Acestia sunt singurii,dintre toate firmele la care am cautat,care mi-au adus mobila pana sus (la et.3) si au montat-o,fara un ban in plus...Dar nu au reprezentanta si in alte orase din pacate...Asa ca merita sa incerci si la firme micute,nu numai la cele mari. A propos,mobila este de ff buna calitate,nu am vazut asa ceva la firmele mari decat la niste preturi cel putin duble... blink.gif
Sper sa fie de folos...

Ah,am uitat sa zic...mie de la Elvila mi-au adus adus dulapul pana sus si l-au si montat baietii...dar numai dupa ce m-am enervat o tura grin.gif ,ca eram singura acasa mad.gif

--------------------
+Quote Post
danyhoney
mesaj 07-02-2008, 12:41 PM
Mesaj #5

Crocodil

Raspunsuri: 7.227
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Multumesc , fetelor ! hug.gif

Am vazut ca ELVILA are magazin si in Brasov asa ca o expediez acolo pe maica-mea ....

--------------------
Imagine
+Quote Post

Reply to this topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Dieta daneza Calorii Acum este: 12-05-2008 - 01:34 PM