![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
10-09-2006, 02:26 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Anunt la matrimoniale: " Caut sotie " Mii de raspunsuri: "Alege-o pe-a mea!" -------------------- |
| tmanbone |
10-09-2006, 02:27 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu. Bruneta: - Ce idioata! Roscata: - Ce curajoasa! Blonda: - Ce memorie! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
10-09-2006, 02:28 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Stiam eu ca te-ai gandit ca sunt o dulceata si de aici acel "honey",tman
50 motive pentru care e minunat sa fi barbat 1. Iti pastrezi buna dispozitie toata luna. 2. Mecanicii nu te fac prost. 3. Nu cari peste tot o geanta plina de rahaturi. 4. Nu esti furat la coafor. 5. Ti-e perpendicular daca nimeni nu observa noua ta freza. 6. La interviu pentru un job corpul tau nu conteaza. 7. Daca esti criticat la munca, nu gindesti ca toti te urasc in secret. 8. Nici unul dintre colegii tai n-are capacitatea de a te face sa plingi. 9. Lenjeria intima te costa 50.000 in loc de 500.000. 10. Trei perechi de pantofi sunt destui. 11. Aranjamentele pentru nunta se rezolva singure. 12. Haine de nunta: 30.000.000 lei in loc de 300.000.000 13. Iti pastrezi numele de familie toata viata. 14. In luna de miere sau in vacanta ai nevoie de o singura geanta. 15. Faci baie si esti gata in 10 minute. 16. Poti umbla in tricou alb prin locuri unde te poti uda. 17. Tot ce ai pe fata ramane cu aceasi culoare 18. Nu trebuie sa te razi mai jos de beregata. 19. Poti lasa patul de la hotel desfacut fara mustrari de constiinta. 20. Parul carunt si ridurile iti stau bine. 21. Poti participa la un concurs de ragait fara sa-ti fie rusine. 22. Poti spune orice fara sa-ti pese ce gindeste lumea. 23. Poti fii Arbitru, Popa, Presedinte. 24. Te poti plimba seara cu masina. 25. Poti uita o aniversare sau sa faci alte greseli, florile vor aranja totul. 26. Poti sa te asezi cu picioarele desfacute, si ce daca! 27. Mergi la toaleta singur, nu in pereche sau in grup 28. Cozile la WC sunt cu 80% mai rare 29. Nu trebuie sa opresti la urmatorul PECO fiindca "WC-ul e prea murdar" 30. Poti sa-l admiri pe Bruce Willis, fara sa mori de foame ca sa arati ca el. 31. Luis Miguel, Ricky Martin, Tom Cruise, Brad Pitt si ceilalti nu fac parte din universul tau; nu sunt decit o mana de poponari. 32. Nu trebuie sa faci curat in apartament de fiecare data cind vine cineva. 32. Cunosti cel putin 20 de variante de a deschide o bere. 33. Poti rationaliza orice fraza cu un simplu "da-o in [*****] mea!" 34. Nu trebuie sa monitorizezi viata sexuala a prietenilor tai. 35. Poti trece in vizita la un prieten fara sa-i duci un cadou. 36. Convorbirile telefonice cu prietenii tai dureaza mai putin de 60 de secunde. 37. Daca nu suni un prieten cind ai zis ca o faci, acesta nu va comenta cu alti ca te-ai schimbat. 38. Poti sa te uiti la TV ore intregi cu un prieten, in liniste, fara sa gandesti : "oare-i suparat pe mine?" 39. Daca cineva uita sa te invite la un eveniment, continua sa-ti fie prieten. 40. Daca cineva merge la un chef cu un pulover la fel ca al tau, nu te superi. 41. Daca ai 34 si esti necasatorit, prietenilor tai nu le pasa;din contra, te felicita. 42. Prietenilor tai nu le pasa daca ai slabit sau te-ai ingrasat. 43. Nu-ti pasa daca unii vorbesc in spatele tau. 44. Nu trebuie sa te multumesti mancand numai resturile lasate de copiii tai. 45. Poti sa te scarpini intre picioare la orice ora din zi. 46. Daca-i cald poti sa-ti deschizi camasa fara probleme. 47. Cu 400 de milioane de spermatozoizi la fiecare "partida", ai putea dubla populatia pamintului ... cel putin teoretic. 48. Poti fi tata zilnic daca vrei, fara sa trebuiasca sa astepti 9 luni. 49. Nu te supara ca cel mai bun prieten de al tau are si alti prieteni 50. DAR....in comparatie cu o femeie....esti sexualmente SLAB! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| tmanbone |
10-09-2006, 02:29 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Honey-Dany
---- Gigel ii spune mamei : - Mama, ieri dupa ce-ai plecat de-acasa, a venit o tanti blonda si frumoasa si s-a dus cu tata in camera si... Mama-sa il intrerupe : - Stii ce, sa repeti asta cand vine taica-tau acasa ! Ajunge acasa tatal, mama ii face semn copilului, iar acesta reia: - Si cum iti spuneam, mama, ieri cand tu n-ai fost acasa, a venit o tanti blonda si s-a dus cu tata in camera si... - Si ? Siiiii ??? - intreaba mama nerabdatoare. - Si tata a tavalit-o-n pat exact asa cum te tavaleste pe tine de obicei postasul ! -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| dany |
10-09-2006, 02:30 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.239 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Awwwwwww....ar trebui sa ma opresc !!!!! Ajung la 200 de postari si imi pierd numele de "pestisor" !!!!!! Si nu vreaaaauuu!!!!!!!
Oooopssssssss.....prea tarziu !!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() |
| ina_ceva |
10-09-2006, 02:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe una din ele au apucat-o remuscarile: - Fetelor, am sa-i povestesc lu' barbatu' meu de cate ori l-am inselat in concediu. Bruneta: - Ce idioata! Roscata: - Ce curajoasa! Blonda: - Ce memorie! Repeti, tman, meriti -------------------- |
| dany |
10-09-2006, 02:32 AM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
10-09-2006, 02:33 AM
|
Un tip pleaca in deplasare, dar inainte de a pleca, ii spune
feciorului, ca de fiecare data cand va veni un tip strain la casa, sa rupa cate o scandura din gard. Se intoarce el peste o luna, vede - gardul e intreg. Vine la sotie fericit, vorbeste cu ea. Ea spune: - Totul e bine. Mi-a fost dor de tine... Dar cineva a inceput sa desfaca gardul, a trebuit de trei ori sa-l schimb complet! -------------------- |
| dany |
10-09-2006, 02:34 AM
|
1001 motive pentru care o bere e mai buna decat o femeie
* O bere nu va face niciodata accident cu masina! * O bere nu se va plange niciodata ca o strange centura de siguranta! * O bere nu ar cumpara niciodata un automobil automatic! * O bere te asteapta rabdatoare in masina! * O bere nu isi face griji de felul cum sofezi! * O bere nu ar umple tancul cu benzina proasta numai pentru a economisi cati-va lei! * O bere nu fumeaza in masina! * O bere e tot timpul umeda! * O bere o poti imparti cu prietenii! * O bere nu te enerveaza! * O bere nu are niciodata picioarele sau mainile reci! * Etichetele de bere nu ies din moda nici macar odata in an! * O bere nu iti va recomanda niciodata sa nu mananci carne! * O bere nu are niciodata dureri de cap! * Poti fi intotdeauna sigur ca esti primul care bea dintr-o bere! * O bere nu asteapta niciodata sa ii faci complimente! * Daca schimbi marca de bere nu trebuie sa platesti pensie alimentara! * Petele de bere se pot spala! * O bere nu va disparea niciodata cu banii tai! * O bere nu cere dreptate! * Daca ai terminat o bere nu trebuie decat sa iei alta! * O bere o ai tot timpul la indemana! * O bere nu are nevoie de toata baia pentru ea! * Daca bei o bere buna ai intotdeauna un sentiment placut! * De la o bere nu iei niciodata boli ca herpesul! * O bere nu are ciclu. * Daca bei o sticla de bere, primesti intotdeauna garantia pe sticla! * Daca privesti, la inceput, insistent o bere si apoi o bei, ea nu va striga niciodata! * O bere nu striga niciodata de ce lasi capacul de WC ridicat! * O bere face spuma, nu plange! * O bere nu poarta sutien! * La o petrecere, o bere nu dispare impreuna cu alte beri, la o barfa mica! * Chiar si o bere rece ca gheata te va lasa sa te aperi! * O bere nu are avocat! * O bere e ascultatoare si nu se cearta niciodata! * O bere nu minte niciodata! * Pe o bere nu intereseaza niciodata la ce filme te uiti la video! * O bere nu e niciodata obeza! * O bere nu va zice niciodata ca esti nedrept cu ea! * Dupa mai multe beri durerea de cap trece intotdeauna! * O bere nu se va supara daca in preajma ta sunt si alte beri! * O bere nu iti va spune niciodata ca esti nemanierat! * O bere nu spune niciodata nu! * Pe o bere nu o va deranja niciodata daca intri in camera fara sa bati la usa! * O bere nu va zice niciodata ca fotbalul e un joc tampit din cine stie ce motive! * O bere nu te trimite cu gunoiul! * O bere nu isi schimba niciodata parerea! * O bere nu consuma toata hartia igienica! * O bere nu are moral! * O bere nu barfeste! * O bere nu are grija tot timpul ce faci! * O bere arata la fel si dimineata si seara! * O bere nu se plange daca o iei cu tine undeva! * O bere sterilizata e o bere buna! * O bere nu te inseala! * Berile au un gust bun! * O bere nu vrea sa fie emancipata! * In afara de dureri de cap, nu poti lua nimic de la o bere! * O bere nu are mama! * O bere nu trebuie spalata pentru a avea un gust bun! * Pe o bere nu o intereseaza daca ragai! * O bere nu zice ca reclamele cu bebelusi sunt "dulci"! * O bere nu iti spune ca ajungi la inchisoare, daca copiezi ilegal software! * Pe o bere nu o intereseaza cand ajungi acasa! * O bere nu va costa mai mult de 3$ si nici nu te va lasa insetat! * O bere nu iti va spune : "Mananca e foarte bun si sanatos"! * O bere nu te trimite la munca sa castigi bani! * Berea nu isi face griji cand incepe campionatul de fotbal! * Poti avea mai multe beri pe noapte fara sa ai vreun sentiment de vinovatie! * O bere nu te trimite la cumparaturi! * O bere nu antarzie niciodata! * Daca bei o bere nu te imbolnaveste cu gandul la alta bere! * O bere nu te pune sa schimbi canalul la televizor! * O bere nu te pune sa-i cumperi tampoane! * Te poti pune usor in locul unei beri! * Etichetele se desprind destul de usor de pe sticlele de bere! * Pe o bere nu o deranjeaza daca te uiti in Playboy! * O bere nu te face nesimtit! * Berile se pot bea in public! * Etichetele sunt incluse in pret! * La o bere sti intotdeauna dinainte cat va costa! * O bere nu e geloasa pe alte beri! * O bere se pricepe mai bine la un computer decat o femeie! * O bere se uita cu tine la meci * O bere nu se machiaza * O bere se consuma mai bine rece! * O bere nu iti cere bani pentru cosmetician! * O bere nu iti cere bani pentru coafor! * O bere nu are nevoie de rochii de gala! * O bere nu se intereseaza de moda! * O bere nu se intereseaza de ce faci in ultimul timp ore suplimentare! * O bere nu ramane gravida! * Unei beri nu ii vin niciodata parintii in vizita! * O bere nu trebuie sa o prezinti parintilor! * Poti lua acasa mai multe beri deodata! * O bere nu vorbeste la telefon! * O bere nu are prietene enervante! * O bere nu se supara daca iesi cu baietii "la o bere"! * O bere nu se supara daca te imbeti! * Berile se pot degusta pe toata perioada lunii! * O bere expirata mai miroase o vreme inca destul de bine! * Daca mergi la o petrecere nu trebuie sa astepti ca berea sa fie gata! * Poti sa bei deodata si o bere blonda si o bere bruna fara ca ele sa fie geloase una pe alta! * O bere nu se uita dupa urme de ruj sau fire de par de alta culoare! * O bere nu se va vrea niciodata emancipata! * O bere nu trebuie sa fie incalzita inainte de servire! * Unei beri nu trebuie sa ii cumperi flori! * O bere nu cicaleste! * Unei beri nu-i pasa deca mergi la bordel! * O bere nu isi aminteste lucruri demult petrecute si care tu le consideri uitate! * Pentru a trai cu o bere nu iti trebuie certificat de casatorie! * O bere nu devine dificila cu trecerea timpului! * O bere nu iti va spune ca e gravida numai ca sa stai cu ea! * Singurul lucru care ti-l spune o bere e cand sa te duci la toaleta * Unei beri nu ii creste par in locuri in care parul nu are ce cauta! * Unei beri nu ii pasa daca te duci la culcare imediat dupa ce ai consumat-o! * Daca pui toate berile consumate intr-o camera, nu se vor lua niciodata la bataie! * O bere nu te duce la sapa de lemn! * O bere nu te determina sa te apuci de bautura! * O bere nu poate fi sugrumata! * O bere e usor de satisfacut! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| tmanbone |
10-09-2006, 02:35 AM
|
Repeti, tman, meriti Ce merit ma? Si tii neaparat sa fii tu? Pardon, nu m-am bagat... eram aici de ceva timp.. ---- De ce sunt femeile maritate mai grase decat cele singure? Femeile singure vin acasa, vad ce e in frigider si se duc in pat. Femeile maritate vin acasa, vad ce e in pat si se duc la frigider... -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| dany |
10-09-2006, 02:39 AM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
10-09-2006, 02:48 AM
|
Dictionarul Femeilor pentru Barbati
Da = Poate Nu = NU Poate = Nu Imi pare rau = O sa-ti para rau Avem nevoie = Vreau Hotaraste tu = Decizia corecta e deja evidenta Fa cum crezi = O sa-ti para rau dupa aia Trebuie sa vorbim = Am nevoie sa ma lamentez Sigur, fa-o daca vrei = Nu vreau s-o faci Nu sunt suparata = Sigur ca sunt suparata,tampitule! Esti atat de masculin = Trebuie sa te mai razi In seara asta esti atat de dragut cu mine = E posibil sa te gandesti numai la sex? Stinge lumina = Am celulita Bucataria asta este asa de nepractica = Vreau o casa noua As dori alte perdele = si alt tapet, alta mobila,alte electrocasnice Am auzit un zgomot = Mi-am dat seama ca erai gata sa adormi Ma iubesti? = Trebuie sa-ti cer ceva Cat ma iubesti? = Am facut ceva ce n-o sa-ti placa Am fundul mare? = Spune-mi ca sunt splendida Trebuie sa inveti sa comunici = Trebuie sa fii de acord cu mine Nu-i nimic, pe bune = Doar ca esti un asemenea tampit -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ina_ceva |
10-09-2006, 02:53 AM
|
Un om intra in dormitor ,cu o capra in brate, sotia lui era intinsa in pat , citind o carte.Omul spune:
-Uite draga asta este vaca cu care Sotia raspunde: -Daca n-ai fi asa de prost poate ai realiza ca aceasta este o capra. La care omul nostru zambeste: -Daca n-ai fi asa de proasta ai realiza ca vorbeam cu capra...... -------------------- |
| tmanbone |
10-09-2006, 02:55 AM
|
Intrebare: Cine a fost primul barbat care a zis: "E nevoie de o femeie in casa?"
Raspuns: Mesterul Manole. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
10-09-2006, 02:56 AM
|
Stateam la masa intr-un restaurant select cand sotia mea s-a uitat imprejur Si a ramas cu ochii atintiti multa vreme pe un om beat zdravan la o masa din apropiere. I-am spus: "Am remarcat ca te uiti la barbatul acela beat de ceva vreme. Il cunosti?" "Da", mi-a raspuns, "este fostul meu sot, si bea incontinuu asa cum il vezi si acum de cand l-am parasit, in urma cu sapte ani."
Am replicat: "Este remarcabil, nu m-as fi gandit niciodata ca cineva ar putea sarbatori atata vreme ..." Ea nu mi-a mai vorbit de atunci ... Am spus ceva gresit ??? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 3-12-2008 - 12:26 AM |