![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ina_ceva |
12-09-2006, 12:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Sotul tocmai termina de citit "Barbatul casei", o carte care ii invata pe barbati cum sa se impuna in relatia cu sotia. Vine direct la nevasta-sa si proptindu-se in fata ei, zice: - De acum inainte sa-ti intre in cap ca eu sunt barbatul in casa asta si cuvintul meu e lege!!! Ai inteles??? Asa. Acum vreau sa-mi prepari cina, sa ma servesti, dupa care vreau ceva la desert. Dupa ce mananc, te duci sa-mi pregatesti baia, ca sa ma relaxez. Si dupa baie, ghici cine ma imbraca si imi face freza!!?? Nevasta zice: - Cei de la pompe funebre... -------------------- |
| julyalina |
12-09-2006, 12:47 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
Vorbeau un american, un francez si un roman cum afla ei daca ii insala nevestele:
Francezul zice : eu vin acasa si o intreb daca m-a inselat si ea normal zice ca nu, si eu o intreb dar cu ... si zic orice nume, ce ai facut ? si ea imi povesteste ! Americanul zice : eu vin acasa si o intreb daca m-a inselat si ea normal zice ca nu, si eu ii spun ca nu-i mai dau nici un ban si ea imi povesteste totul ! Romanul zice : eu vin acasa si sun intai la vecina si o fac [*****] si ea incepe : eu [*****]? dar nevasta-ta care...... |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
12-09-2006, 12:49 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| julyalina |
12-09-2006, 12:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.224 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 100 Dispozitie: cam adormita Sex: Feminin |
inca unul Un barbat vine la psihiatru si zice: - Domnule doctor, sotia mea isi inchipuie ca ar fi o gaina! - Bine. Si de cand asta? - Cam de trei ani. - Si de ce veniti la mine abia acum? - Am tot sperat ca va face oua. Acest mesaj a fost editat de julyalina: 12-09-2006, 12:53 PM |
| ina_ceva |
13-09-2006, 09:20 AM
|
Cele 5 porunci ale unei bune relatii sexuale: 1. Este important sa gasesti o femeie, care sa tina in frau gospodaria, care stie sa gateasca si care are un job banos. 2. Este important sa gasesti o femeie, care te faca sa razi, care te intelege si cu care poti sa vorbesti si sa discuti. 3. Este important sa gasesti o femeie, pe care te poti baza si care nu te minte. 4. Este important sa gasesti o femeie, care este buna la pat si care face sex cu placere si de cate ori vrei. 5. Este important, ca aceste patru femei sa nu se cunoasca intre ele... -------------------- |
| dany |
13-09-2006, 09:53 AM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.739 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
A fost o data o fata oarba care se ura pe sine pentru ca era oarba. Ura pe toata lumea in afara de prietenul ei. Intr-o zi fata a spus ca daca ar putea vedea lumea, atunci ea s-ar marita cu prietenul ei. Intr-o zi norocoasa cineva i-a donat o pereche de ochi. Atunci ea a vazut totul,inclusiv pe prietenul ei. Acesta apoi a intrebat-o: "acum,ca poti vedea,te mariti cu mine?". Fata a ramas socata cand a vazut ca prietenul ei este orb si i-a spus : "imi pare rau , dar nu ma pot marita cu tine pentru ca esti orb ". Prietenul ei a plecat in lacrimi si i-a spus: "Te rog sa ai grija de ochii mei..." Shoot me now! No comment !!!!!!!!!!! -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
13-09-2006, 04:33 PM
|
Moare toata lumea de pe pamant si se duce in rai.
Dumnezeu vine si spune: "Vreau ca barbatii sa formeze doua cozi. Una pentru barbatii care in timpul vietii si-au dominat nevestele si una pentru barbatii care au fost dominati de ele. Iar femeile sa plece cu sf. Petru." Zis si facut, cand Dumnezeu se uita din nou, femeile plecasera si barbatii formasera doua linii. Coada barbatilor dominati de neveste avea 100 de km, iar in coada barbatilor care isi dominasera nevestele, era un singur om. Dumnezeu se enerva: "Barbatilor, ar trebui sa va fie rusine. V-am creat dupa chipul si asemanarea mea si v-ati lasat tinuti sub papuc. Priviti-l pe singurul meu fiu care a stiut sa stea drept si m-a facut mandru de el. Invatati de la el! Spune-le fiul meu, cum ai reusit sa fii singurul barbat din aceasta coada?" Iar barbatul raspunse, "Nu stiu, nevasta-mea m-a pus sa stau aici." -------------------- |
| ina_ceva |
13-09-2006, 04:49 PM
|
CUM AR ARATA LUMEA FARA FEMEI
1. Industria supelor la plic ar deveni cea mai profitabila industrie din lume. Cei mai bogati oameni din lume vor fi magnatii supei la plic, care se vor uita de sus la sultanul Bruneiului sau la amaratii nevoiti sa faca afaceri cu petrol ca sa aiba ce pune pe masa. 2. Hainele nu s-ar mai imparti in doua categorii,curate si murdare, ci in mult mai multe: aproape curate, murdare care se mai pot purta o data, murdare care mai pot fi purtate prin casa, suficient de murdare ca sa fie purtate prin curte, murdare de mers dupa paine si, in fine, rufele impecabil de murdare. 3. Producatorii de lame de ras si deodorante ar da faliment. 4. Pasta de dinti ar disparea complet, din lipsa de cerere. Adaptandu-se pietei, compania Colgate ar produce guma de mestecat. 5. Codul numeric personal din cartea de identitate ar contine date extrem de utile care nu pot fi memorate, cum ar fi masurile de la camasa sau pantaloni ale posesorului. 6. Revistele Playboy si Penthouse ar avea pictoriale cu Ronaldihno si David Beckham. 7. Nu vor mai exista sedinte la serviciu, intrucat barbatii nu vor mai avea nevoie de scuze pentru a lipsi de acasa. 8. Emisiunile de moda vor fi prezentate de Ovidiu Ioanitoaia. Se vor purta doar culorile echipei favorite. 9. Masinile se vor putea repara si in alte zile decat sambata, iar service-urile nu vor fi mai deschise pana la 1 noaptea. 10. Intrucat adversarii nu vor mai avea mame, mersul la stadion nu va mai avea nici un sens. 11. Meseria de instalator va disparea, intrucat pe barbati nu-i deranjeaza deloc apa care picura la baie. 12. Cea mai apreciata apa minerala va fi Carlsberg. -------------------- |
| tmanbone |
13-09-2006, 07:32 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Un moşulică se-nsoară cu o puştoaică. Ea, după noaptea nunţii:
- A fost minunat! Se face des treaba asta? - Da, copila mea. Unii depravaţi o fac chiar şi de două ori pe an. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
13-09-2006, 08:08 PM
|
La spital sotia isi intreaba sotul aflat in stare grava :
" Cum se scrie corect inmormantare ,cu a^ sau cu i^ ?" -------------------- |
| tmanbone |
13-09-2006, 08:12 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 575 Inscris: 16-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 34 Dispozitie: Higher State of Consciousness. Sex: Masculin |
Tu īţi faci rugăciunea la masă, īnainte de a īncepe să mănīnci?
- Nu e nevoie. Nu găteşte nevastă-mea, ci subsemnatul. -------------------- Pietricele, pietricele...
|
| ina_ceva |
13-09-2006, 08:24 PM
|
O tanara povesteste unei prietene:
- Duminica la strand, s-au agatat niste tipi de mine, numai pentru ca imi purtam aiurea costumul de baie. - Cum adica? - In mana... -------------------- |
| tmanbone |
13-09-2006, 08:34 PM
|
Exagerezi cīnd īmi spui că nu sīnt o femeie chibzuită. Uite, la zece perechi de pantofi n-am decīt opt mantouri şi nouă pălării!
-------------------- Pietricele, pietricele...
|
| julyalina |
14-09-2006, 08:18 AM
|
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura.
Un calator ajunge la hanul "Gheorghe si Balaurul". Bate la usa, aceasta se intredeschide si o figura feminina intreaba: -Ce vrei? -As dori sa innoptez la han si daca ati avea si o farfurie cu mancare... -N-avem! Si i se tranteste usa in nas. Omul bate din nou la usa, si cand se intredeschide aceeasi figura feminina intreaba: -Si-acum ce mai vrei? -N-as putea sa vorbesc si cu Gheorghe...? Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa? -Esti inca mic, fiule. Cand vei creste, o sa intelegi ca intr-un stat civilizat legea ii apara pe oameni... Dragostea e oarba, dar casatoria ii reda vederea. Un pilot, un marinar si Badea Gheorghe stateau de vorba. Pilotul spune: "Eu, cand aterizez, imi sun nevasta si o avertizez ca am ajuns. Asa e cel mai bine!" Marinarul la fel: "Cand acosteaza nava, dau telefon acasa, asa e cel mai bine!" Badea Gheorghe tacea si zambea superior. Amandoi au sarit pe el cu intrebarile, la care el zice: "Apoi, eu sun la usa. Si-apoi ma duc la geam! N-a scapat nici unul pana acum!" -------------------- "Ai īnvins, continuć, ai pierdut, continuć!" Fridtjof Nansen
"When you are content to be simply yourself and don't compare or compete, everybody will respect you." Lao-Tzu "Prietenii sunt ingeri tacuti care ne pun pe picioare atunci cand aripile noastre uita cum sa zboare." 24.04.2007 - 60kg 01.11.2007 - 58 kg - 59 kg - ma invart prin zona asta |
| ina_ceva |
14-09-2006, 12:14 PM
|
- Auzi , da' tu cum alegi seara dintre cele treizeci de concubine ale tale, cu care sa te culci?
- Eh, simplu, arunc peste ele o galeata cu apa rece si o aleg pe cea din care iese cel mai mult abur! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-09-2008 - 07:25 PM |